niezabudka34 13.10.06, 23:25 Czy ktos korzystal z uslug tej szkoly? Ciekawa jestem opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turtle3 Re: speak up 14.10.06, 22:35 ja osobiście się w niej nie uczyłem, ale w pewnym sensie są dla mnie podejrzani. chodzi mi mianowicie o to, że często zmnieniają nazwę. logo pozostaje to samo, czyli pomarańczowe kółko, a nazwa co kilka lat się zmienia. teraz jest "speak up", wcześniej było "opening", a jeszcze wcześniej "ogrange". trochę, dziwne, że szkoła zmnienia tak nazwy. czyżby chcieli zatrzeć jakieś niemiłe wspomnienia i skojarzenia klientów? Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: speak up 15.10.06, 10:33 Nazwę Orange zmienili, gdyz tego chciała telefonia komórkowa. Dobrze na tym wyszli trzeba przyznać ;) Może właśnie dlatego wczesniej wybrali taką nazwę... Odpowiedz Link Zgłoś
iviwawa Re: speak up 17.10.06, 12:38 Mój kolega z pracy korzysta z ich usług w Katowicach. Tam mieszka. Dużo podróżuje (jest handlowcem), więc ta szkoła jest dla niego idealna. W sensie dopasowywania lekcji. Niestety droga. Odpowiedz Link Zgłoś
beti_deb Re: speak up 17.10.06, 12:54 moja koleżanka pracuje w tej szkole językowej, jest bardzo droga. A zmienia nazwę-co 3 lata, ponieważ jesli by jej nie zmieniała wiązało by sie to z kosztami sporymi (nie wiem, nie znam się na tym za co i po co te koszta), po prostu jak zmienia nazwę automatycznie unika tych kosztów. Za 2,5 roku zmieni znów :) Odpowiedz Link Zgłoś
qmc Re: speak up 17.10.06, 17:10 Malo przekonujace. Firmy latami pracuja na dobre imie i potem na tym imieniu "jada", bo to juz ono jest gwaranacja dobrego poziomu. EMPiK, Archibald czy Metodysci to hasla ktore nie wymagaja tlumaczenia. Czeste zmiany sa podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
hamaa Re: speak up 18.10.06, 10:37 Speak up nalezy do Empiku, ale tez sie dziwię dlacze go czesc szkól jest pod inna nazwa. Podobno inny program nauczania. Nawet sie tym kiedys zainteresowałam, ale ten program jest tak skomplikowanym, ze zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaromir_gazy Re: speak up 19.08.15, 06:17 Agnessimo, proszę o kontakt mailowy na jaromir_gazy@gazeta.pl w sprawie rozwiązania umowy ze Speak Up. Tez mam podobne problemy z tą uczelnią, na razie nie chce wypisywać się publicznie na forum. Jaromir Gazy Odpowiedz Link Zgłoś