limegreen.pl 11.11.07, 18:22 Znacie moze miejsce na Ursynowie, gdzie po wymianie moge przechowac opony? Bede wdzieczna za namiary i ewentualna cene. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: wymiana opon 11.11.07, 18:36 Znamy: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=opon&A_szukaj=tresc&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=643&poz=0&zywe=2&x=0&y=0 To wynik użycia wyszukiwarki forum Ursynów tylko za 2007 rk dla słowa: opon. Można przechowywać opony, tam gdzie się zmienia (jeśli samemu nie ma się miejsca). To najprostsze rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup Re: wymiana opon 11.11.07, 20:27 Witam! Jak chcesz naprawdę szybko i tanio wymienić opony to odezwij się do mnie na email to ci podeśle namiary na serwis w Piasecznie, który za 50 złoty od ręki wymieni ci opony. Nie to co Fluevert gdzie się płaci 90 złoty i czeka 4 dni. Pozdrawiam i jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na email po info. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: wymiana opon 11.11.07, 20:58 Pytanie, czy warto szybko i tanio. Ja wolę drożej i dobrze. Nie piszę oczywiście o serwisach typu Feuvert, gdzie jest szybko i stosunkowo drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup Re: wymiana opon 12.11.07, 13:22 Już drugi raz korzystałem z tej firmy i nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. Tanio to dla mnie 50 złoty a szybko to, że dzwonie podaje najbliższy wygodny mi termin a oni mówią to proszę przyjechać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: wymiana opon 12.11.07, 13:45 Nie zrozumieliśmy się. Wiem co to znaczy tanio i co to znaczy szybko. Dobrze, nie oznacza że nie zapomnieli dokręcić kół, ani że dotrzymali terminu. Dobrze (dla mnie) oznacza idealne wyważenie felg, opon i całego koła razem. Dzięki czemu, w ekstremalnej sytuacji, koła mnie nie zawiodą. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: wymiana opon 12.11.07, 16:01 Tomasz Szostak ul.Puławska 229 tel 22 847 99 22. Nie jest szybko, dziś kiedy zmieniałem (po 10 dniowym czekaniu), zapisywali na przyszłą środę, ani tanio - 80-100 zł zleżnie od rodzaju felg. Ale miałem okazję przekonać się w praktyce, że bezpiecznie. :-) Przechowywanie 10 zł/komplet/miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
edytake1 Re: wymiana opon 12.11.07, 23:55 polecam www.serwisgum.pl/ na Okaryny (vis a vis SGGW) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś