asiuniap 14.11.07, 13:32 ... na Kabatach, Ursynowie. Będę wdzięczna za info. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_s Re: gdzie wulkanizacja? 14.11.07, 13:36 jak sie skreca z Pulawskiej jadac w strone W-wy, w Plaskowicka i jedzie w strone Centrum Onkologii, zaraz po prawej stronie jest warsztat wulkanizacyjny. Jak kiedys mialam przygode to tam szybko mi pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
mika13 Re: gdzie wulkanizacja? 14.11.07, 14:14 Astar Warszawa - Ursynów, ul.Lanciego 12 Opony - sprzedaż, bieżnikowanie, wulkanizacja, felgi 0~226436515 Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniap Re: gdzie wulkanizacja? 15.11.07, 11:51 yavorius napisał: > gógle ukradli? Ktore google masz na mysli? Forumowe? W forumowej wyszukiwarce nie znalazlam. W ogolnych googlach nie szukałam. Idąc Twoim tropem, 99% postów na tym forum byłoby progooglowe. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: gdzie wulkanizacja? 15.11.07, 11:53 asiuniap napisała: > Idąc Twoim tropem, 99% postów na tym forum byłoby progooglowe. No i? Odpowiedz Link Zgłoś
subcomm Re: gdzie wulkanizacja? 15.11.07, 12:36 yavorius napisał: > gógle ukradli? Od dawna jestem wielkim fanem Twoich wiele wnoszących postów na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: gdzie wulkanizacja? 15.11.07, 13:09 Cieszy mnie to niezmiernie. Chcesz autograf? Odpowiedz Link Zgłoś
areck Re: gdzie wulkanizacja? 15.11.07, 12:09 1. Jadąc od strony Siekierkowskiego skręcasz w lewo w Anody (przedłużenie Rosoła). 50 metrów przed Jastrzębowskiego i Statoilem po prawej stronie wjeżdżasz w osiedle małych domków i tam masz wulkanizację. To zaraz przy Anody, więc nie przeoczysz. 2. przy ul. Dembowskiego, jadąc od KEN w stronę ul. Pileckiego ulicą Herbsta, mijasz skrzyżowanie z Romera, po lewej masz restaurację Quattro, spożywczy i zaraz za nim pawilon z wulkanizacją. (Kiedyś był tam warzywniak ;) Ale dobrze i szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
fa-fik Re: gdzie wulkanizacja? 16.11.07, 08:47 1.Za megasamem jest myjnia i wulkanizacja 2.Przy Leclerku - pawilon Dębicy 3.Cynamonowa/Ciszewskiego - warsztat samochodowy, ale nie wiem jak z cenami np. za wymianę klockow chcieli 2 razy więcej niż w innych warsztatach. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz.mieksol Re: gdzie wulkanizacja? 09.10.17, 19:58 Witam Najlepsi fachowcy są w Auto Serwis Gawota. Potrafią załatać profesjonalnie każdą oponę. Do tego zajmują się też całą mechaniką samochodową więc mamy wszystko pod ręką w jednym miejscu. Mają też stronę z cennikiem -> as-gawota.pl/ Pozdrawiam Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
areck Re: gdzie wulkanizacja? 10.10.17, 16:03 Zawodowy spamer forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=bartosz.mieksol&title=&forum= Odpowiedz Link Zgłoś