zete 07.02.08, 13:59 Proszę, powiedzcie mi, gdzie można sprawnie i za przyzwoita cenę usunąc ząb? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zete Re: Chirurg stomatologiczny na Ursynowie 07.02.08, 21:54 Naprawdę macie tak zdrowe zęby, że nigdy ich nie usuwaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: Chirurg stomatologiczny na Ursynowie 07.02.08, 22:11 Dental Dereniowa 52/54 Nie miałem zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
zete Re: Chirurg stomatologiczny na Ursynowie 07.02.08, 22:29 Dziekuję za odpowiedź. Pytałam o cenę w Dentalu na Braci Wagów, 420 zł za usunięcie jednego zęba. Dużo. Na Dereniowej tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: Chirurg stomatologiczny na Ursynowie 08.02.08, 09:13 W Dentalu na Dereniowej o ile dobrze pamiętam było coś między 100 a 150 złotych półtora roku temu za ósemkę. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Chirurg stomatologiczny na Ursynowie 08.02.08, 03:57 zete napisał: > Proszę, powiedzcie mi, gdzie można sprawnie i za przyzwoita cenę > usunąc ząb? W wielu miejscach, szczerze powiedziawszy, chyba każda klinika z porządnego zdarzenia ma umowę z chirurgiem. Jeśli to nie jest bardzo trudny ząb, to chyba nie warto szukać jakiegoś super-hiper specjalisty za nie wiadomo jakie pieniądze. Proponuję, żebyś zadzwonił np. do Corten-Medicu (przy stacji Stokłosy) i zapytał o dostępność chirurga. Mają na miejscu także rentgen. Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 Re: Chirurg stomatologiczny na Ursynowie 08.02.08, 11:27 Ja usuwałam w KEN MEDzie (metro ursynów). Ostatnio 3 tygodnie temu i cena za wyrwanie jest o ile dobrze pamietam od 120 do 170 zł. zależy chyba od zęba i skomplikowania zabiegu. Ja za wyrwanie ósemki (z małymi problemami i z szyciem) zapłaciłam 170. Jedyne utrudnienie to, że chirurg przyjmuje tylko we wtorki. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_75 Re: Chirurg stomatologiczny na Ursynowie 08.02.08, 19:24 Ja kiedyś usuwałem w Klinice Natolińskiej (koniec Belgradzkiej/róg Rosoła)i tam przyjmował chirurg szczękowy. Ze sporymi problemami i szyciem zapłaciłem coś ok. 200zł, ale to była maksymalna stawka bo były spore problemy przy usuwaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zete Re: Chirurg stomatologiczny na Ursynowie 08.02.08, 19:41 Bardzo wszystkim dziękuję. Skorzystam z Waszych sugestii i coś wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Chirurg stomatologiczny na Ursynowie 10.02.08, 17:15 ok 1,5 roku temu usuwałam ósemkę w MIKRODENCIE Usuwajacym był mężczyzna i chyba był właśnie chirurgiem szczękowym (jestem panikara i bałam się iśc do "normalnego" dentysty) Nietstety nie pamietam nazwiska -= ale on tam chyba jest jeden (taki dosyć młody ok 30-35 lat) I było b. fajnie - ząb usuniety w ciągu 5 sekund ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Chirurg stomatologiczny na Ursynowie 10.02.08, 17:16 aha - płaciłam 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś