lipiec2005 17.03.08, 15:21 Wybieram się do poradni ginekologicznej przy ul. Romera. Czy ktoś mógłby polecić mi dobrego ginekologa z tej przychodni? Czy dr Ortyński jest wart zaufania? Bardzo zależy mi na informacji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chania83 Re: ginekolog z Romera 17.03.08, 15:29 podpisuje się pod pytaniem i prosze o jakie kolwiek info na maila odnoscie ginów na ursynowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
chania83 dr Frydel 17.03.08, 16:01 a Pani dr Frydel?? Znana komuś?Dziewczynki ratujcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzieks2 Re: ginekolog z Romera 18.03.08, 12:14 omijam wielkim łukiem tą przychodnię. Nie polecam nikogo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owocoskala Re: ginekolog z Romera 20.03.08, 07:02 > A dlaczego??? Ja też omijam tą poradnie, jakby nie istniała. Odsobiście od lat jeżdże aż do przychodni przy szpitalu na Orłowskiego i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
garfield Re: ginekolog z Romera 20.03.08, 09:46 owocoskala napisała: Ja też omijam tą poradnie, jakby nie istniała. > Odsobiście od lat jeżdże aż do przychodni przy szpitalu na > Orłowskiego i jestem bardzo zadowolona. No tak, odpowiedź baaaardzo wyczerpująca i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
owocoskala Re: ginekolog z Romera 20.03.08, 20:28 > No tak, odpowiedź baaaardzo wyczerpująca i na temat. O co ci własciwie chodzi, to taka bezinteresowna złośliwość czy moze faceci tez potrzebuja czasami do ginekologa i się interesujesz gdzie iść? Forumowiczów mozna podzielić na takich którzy sa tu bo chca komuś pomóc i na takich którzy chca się na kims wyładować, wszystko jedno w jakim temacie i na kim. Chyba wiadomo w kórej jesteś grupie. Może napiszę jeszcze jaśniej - na Ursynowie nie ma dobrego państwowego ginekologa. Jeśli polecam sprawdzonego, którego długo szukałam, to jest to chyba na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
garfield Re: ginekolog z Romera 21.03.08, 00:05 retoryka twej wypowiedzi powaliła mnie na kolana. Przeczytaj swoją wypowiedź i postaraj się zrozumieć poruszone zagadnienie. Lipiec2005 i chania83 zadały proste pytanie: jakiego ginekologa ktoś może polecić w przychodni na Romera. W swej błyskotliwej odpowiedzi napisałaś że chodzisz gdzie indziej. BRAWO!!! napisałaś również: "...Odsobiście od lat jeżdże..." Co z tego wynika?? wynika, że nie wiesz, czy na Romera czy gdziekolwiek indziej na Ursynowie jest dobry ginekolog. To że jestem facetem nie świadczy o tym, że nie mam wiedzy na ten temat. Tak się akurat składa, że moja żona chodzi do dr. Suchońskiej na Romera i chwali tą lekarkę. No ale Ty tego nie możesz oczywiście wiedzieć, ponieważ Ty osobiście od lat jeździsz aż do przychodni przy szpitalu na Orłowskiego i jesteś bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
owocoskala Re: ginekolog z Romera 21.03.08, 08:09 > Co z tego wynika?? wynika, że nie wiesz, czy na Romera czy gdziekolwiek indziej > na Ursynowie jest dobry ginekolog. Wiem że nie ma, ponieważ swego czasu przychodziłam na Romera, potam tylko sporadycznie podobnie jak inne moje liczne znajome i doskonale wiem jak tam jest. Nie ma o czym mówić. Nie wiedziałam że zadowalają cie tylko dwustronnicowe dwypracowania: pzyszłam z takim i takim problemem, uzyskałam taka i taka poradę, było taki i tak. :D Odpowiedz Link Zgłoś
garfield Re: ginekolog z Romera 22.03.08, 09:58 "Wiem że nie ma, ponieważ swego czasu.... i doskonale wiem jak tam jest." - Hehehe, twoja racja jest najtwojejsza. Taaaaaa, oczywiście. Znam osobę, która twierdziła, że w Warszawie nie ma dobrych lekarzy położników i ... rodziła w Łodzi (jak jej dwie, czy trzy koleżanki). Oczywiście była o tym tak samo przekonana jak i ty. Macie w końcu do tego prawo :D I to by było na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś