agnes1122 27.03.08, 12:49 Witam, Czy macie do polecenia dobrego pediatrę w nowym Centrum Medicover na Ursynowie na Pulawskiej? W ogole chetnie uslysze opinie o centrum. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volta2 Re: Medicover 27.03.08, 21:28 Pediatrę widziałam tylko raz, więc nic nie mogę powiedzieć, poza tym fajnie tam, dobry dojazd, kameralnie jakoś... jeszcze mają niedużo pacjentów, więc i kolejek do specjalistów nie ma. o lekarzach innych specjalności też nic nie powiem, bo dopiero składam pierwsze wizyty, pobranie krwi było bezbolesne i od ręki, czyli lekarz zlecił badnie i zeszłam piętro niżej, bez żadnego czekania panie pobrały. po wizytach w przychodni półotwartej, czyli niby prywatnej ale mającej kontrakt z nfz to i tak można to miejsce określić luksusowo. Odpowiedz Link Zgłoś
anthonka Re: Medicover 28.03.08, 00:07 Co do pediatry to nie wiem, ale sama przychodnia jest dużo przyjemniejsza od innych placówek sieci Medicover - miły personel, niewiele ludzi, wchodzisz do lekarza o umówionej godzinie, nie ma kłopotu z parkowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Medicover 29.03.08, 01:14 dziś na własne uszy słyszałam jak jakiś bardzo zadowolony pacjent głośno się deklarował, że do kierownictwa wystosuje pochwałę na piśmie dla placówki(szczególnie rejestracji). a panie aż piszczały ze szczęścia:) i prosiły imiennie. Odpowiedz Link Zgłoś
scottlrt Re: Medicover 29.03.08, 04:03 Na Domaniewskiej chodziliśmy do dr. Maj-Pucek. Na Puławskiej polecam dr. Olszewską. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś