joanna_1234 02.09.08, 13:46 Mam pytanko, czy któraś z Was robiła tipsy w salonie Złota Rybka /salon mieści się przy ul.Zamiany 6 na Ursynowie/ Polecacie, jakie są Wasze opinie? Z góry dziękuję za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masuma Re: Salon ZŁOTA RYBKA 03.09.08, 23:48 Nazwa sugeruje sklep akwarystyczny raczej :-)) KTO wymyśla takie nieadekwatne do zakresu usług nazwy?... Odpowiedz Link Zgłoś
maciup2 Re: Salon ZŁOTA RYBKA 15.10.08, 16:14 Nie wiem czy znasz bajkę o ZŁOTEJ RYBCE ,ktora spełnia zyczenia i marzenia .Czy widziałeś/aś w sklepie akwarystycznym prawdziwą Złotą RYBKĘ .NIE.Bo takie są tylko w bajkach.Uważaj ,żebyś nie skończył tak jak bohaterowie tej mądrej bajeczki. Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia. ZŁOTA RYBKA Odpowiedz Link Zgłoś
berker Re: Salon ZŁOTA RYBKA 05.09.08, 20:54 Jeśli paznokcie lub tipsy to tylko p.Magda. Jest świetna,polecam Jestem zadowolona już 5-rok Odpowiedz Link Zgłoś
krzysbazyl Re: Salon ZŁOTA RYBKA 31.01.09, 17:22 Ja chodzę do Kasi i tez jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś