aladar2 04.04.09, 17:32 Przy ulicy Relaksowej (za Wąwozową w stronę lasu Kabackiego, po lewej stronie, na wysokości budynku mieszkalnego NCC), na poboczu drogi leży jasno rudy kot. Został potrącony przez samochód i nie żyje. Może komuś zaginął? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aladar2 Re: Kot potrącony przez samochód :( 04.04.09, 17:44 Zrobiłam zdjęcie (uwaga - drastyczne, ale nie zbliżenie), może ktoś rozpozna img151.imageshack.us/img151/9467/kotzwloki.jpg Widząc takie nieszczęście utwierdzam się w przekonaniu, ze dobrze robię, nie wypuszczając moich samopas z domu :( Odpowiedz Link Zgłoś
aladar2 Re: Kot potrącony przez samochód :( 06.04.09, 14:02 Kotek nadal leży :( Zgłosiłam do odpowiednich służb, zabiorą ciało. Szkoda zwierzaka :( Odpowiedz Link Zgłoś
bronkaz Re: Kot potrącony przez samochód :( 06.04.09, 16:17 aladar2 - serdecznie pozdrawiam i podziwiam wrazliwość. Serio! A przy okazji - ja swoich też nie wypuszczam... Odpowiedz Link Zgłoś
aladar2 Re: Kot potrącony przez samochód :( 06.04.09, 19:11 Dziękuję, taka ludzka powinność (powinna być w każdym razie)... Ale nadmierna wrażliwość jednak w życiu szkodzi (nerwice) :( Kotka już zabrali, niezbyt szybko, ale jednak. Pozdrawiam również :) Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Kot potrącony przez samochód :( 06.04.09, 20:34 a gdzie sie zgłasza taki smutny fakt? Odpowiedz Link Zgłoś
aladar2 Re: Kot potrącony przez samochód :( 06.04.09, 20:41 Ja dzwoniłam do Straży Miejskiej (na 986), oni przyjmują zgłoszenie, ale przekazują sprawę dalej, być może do służb oczyszczania miasta. Odpowiedz Link Zgłoś