10.08.09, 16:55
Poszukuję dobrego dietetyka z polecenia. Od razu dziękuję za
pracowników Nathurhause( czy jakoś tak), którzy polecają róznego
rodzaju mieszanki wspomagające. Chce kogoś, kto pomoże mi trochę
schudnąć i jednocześnie pomóc ustalić dietę przy moim stanie
zdrowia.
Obserwuj wątek
    • wsamrazek Re: dietetyk 10.08.09, 17:09
      Ja byłem u nich:
      www.food-diet.pl/
      Nic nie wciskali, opracowali ciekawą dietę indywidualną.

ps. za pierwszą wizytę 90zł, przy odbiorze diety 150 zł.
    • weekenda Re: dietetyk 10.08.09, 20:58
      od czasu do czasu organizują na SGGW takie sesje, kursy doradcze czy
      jak zwał tak zwał. W instytucie żywienia. Robią badania, szczegółowy
      wywiad i ustawiają dietę. Kilka lat temu kosztowało to wsio jakieś
      300 zł (kilka spotkań z badaniami). Jak jest teraz? nie wiem -
      trzeba tam zadzwonić i popytać
      • maaaalena44 Re: dietetyk 12.01.15, 01:32
        skorzystajcie z poradni mojej znajomej jeszfresh.pl/cennik/ warto bo mają dobre ceny
        • 1-buc UWAGA na "jeszfresh" 12.01.15, 08:56
          Tandeta, badziewie, syf, SPAM:
          • 1-buc Re: UWAGA na "jeszfresh" 12.01.15, 08:56
            forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=maaaalena44&title=&forum=
    • iwonaw1313 Re: dietetyk 02.01.16, 14:16
      Konkrety na temat odchudzania, diety redukcyjne, poprawa wyglądu, spersonalizowane treningi, dietetyk Warszawa, treningi Warszawa
      Zapraszam: www.albertkosmider.pl
      • 1-buc Kolejny badziewiarz 02.01.16, 17:58
        Niedługo będzie świętował 2-gą rocznicę wstawiania SPAMU - wyszukiwarka nie kłamie - wszędzie to samo badziewie
      • jolanta56-56 Re: dietetyk 07.01.16, 00:05
        Pracuję w przychodni ,gdzie 4 osoby w wieku od 40 -56 ,korzystay i nadal korzystają z usług dietetyka citidiet.plWszystkie ,te osoby w przeciągu 6-7 m-cy schudłyokoło 7-8 kg.Wydaje mi się ,że nie jest drogo za 600 zł jest 12 miesięczna opieka dietetyka,pomiary wagi ,tluszczu,wody w organizmie .Wizyty co 6 tygodni,caly czas ustalany program dietetyczny dla każdej osoby.Koleżanki są zachwycone ,pomimo ,że chudną jedzą co 3,5 godziny i nie chodzą wcale glodne,Wychodzi 9 wizyt w roku ,czylo okolo 65 zł za wizytę POLECAM
    • slawomirslawek Re: dietetyk 06.07.16, 15:41
      Polecam mgr Paulinę Mikulską. Jest świetnym dietetykiem, ma dużą wiedzę, a na dodatek dojeżdża do domu. I nie wciska też suplementów. Korzystałem z jej usług i jestem bardzo zadowolony, -10kg w 2,5 msc. Tu jej stronka www.mobilnepd.com/ Dobreceny, jakość, naprawde warto, moim znajomym tez ja polecam
    • colamonolapluscocacola Re: dietetyk 15.07.16, 11:08
      polecam poradnie dietetyczną jeszfresh koło przychodni "na uboczu"
      jest mega czysto w lokalu jestem bardzo zadowolona po wizytach ja akurat miałam ciągle refluks dziewczyny ustaliły mi dietę i już pierwszego dnia stosowania czułam poprawę - jesteś tym co jesz :)
      polecam z czystym sumieniem bo naprawdę znają się na rzeczy
    • bozena.derecka Re: dietetyk 11.07.18, 14:05
      Polecam skorzystać z dietetyków w osteo-med. Plan zywieniowy opracowany w oparciu o preferencje smakowe- wielu produktów nie lubię ale bez problemu do diety zostały włączone "zamienne" o odpowiadajacym składzie odzywczym. Dietetycy z ostemed nie mają zadnych suplementów/ specyfików stąd tez nie ma natrętnego wpychania czegokolwiek. Dieta opiera się na przygotowanych samodzielnie potrawach a nie "cudach" z proszku.
      Jak ktos jest zainteresowany to podsylam link osteopatia-warszawa.pl
      • areck Re: dietetyk 24.07.18, 08:30
        Spam!
        forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=bozena.derecka&title=&forum=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka