zicca007
11.08.09, 00:28
Coz, wypadki sie zdarzaly i zdarzac beda, czlowiek jest tylko czlowiekiem i moze sie pomylic natomiast powininen miec na tyle cywilnej odwagi zeby sie do swoich bledow przynac.
Pisze tu o panu kierujacym Astra - jestes jeszcze mlody, ale widac ze rodzice nie przyczynili sie do wychowania Cie jako porzadnego czlowieka.
Ludzie, ktorzy przez Ciebie cierpia, nie doczekali sie z Twoich ust slowa przepraszam.
Mam nadzieje, ze kiedys kiedy spotka Cie nieszczescie, nie bedziesz sie czul tak jak Ci, ktorych skrzywdziles. Pewnie nawet nie wiesz, bo przeciez nie probowales sie nawet dowiedziec.
Robercie, chwalisz sie nowym samochodem, ale nie masz odwagi przyznac, co stalo sie z poprzednim. Usmiechasz sie na zdjeciach do swojej dziewczyny - jak bys sie poczul gdyby ja ktos tak skrzywdzil? Jak bys sie czul nie mogac jej pomoc i wiedzac ze to co najbardziej ja boli, oprocz ran, to niesprawiedliwosc?
Ja jestem czlowiekiem, tak wiec nie zycze Ci takich przykrosci, ale moze choc na chwle zatrzymasz sie i pomyslisz co zrobiles....
Katarzyna