Gość: ted IP: *.centertel.pl 28.10.09, 00:15 Zajebiste:)!!! Uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
storm_girl Re: Fernando o śmierci Jacksona: "Bardzo dochodow 28.10.09, 10:38 nic nowego że na śmierci się zarabia. smutne ale prawdziwe. a o Michaelu dopiero jak umarł sobie przypomniano, to też standard niestety... o tempora, o mores... Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Fernando - wtórnik 28.10.09, 12:08 to ten jełop od akcji "Madonna" stylizowanej na Banksyego jest już narodowym Artystą? No proszę jak niewiele potrzeba... p.s. Banksy tworzy głównie w Londynie skąd jełop przesyła zdjęcia. Polecam dziennikarzom wtajemniczyć się w jego twórczość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos z sali Taa jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 12:09 Aha, aha. A tajemniczy Fernando nie robi sobie publicity przy tych wydarzeniach? Tandetne obliczone na poklask prowokacje i tyle. Wielki mi k..wa mentor który w czarnej masce po cichu ukazuje grzechy tego świata nam maluczkim - toż to śmierdzi taniochą na kilometr. Nazywanie tego kogoś artystą to sroga pomyłka... A co do przekazu - mnie w ogóle nie przeraża ani nie dziwi zamieszanie wokół Jacksona. Bardziej mnie przeraża że właśnie taki tandetny język prowokacji staje się standardem. Media łykają tylko tego typu wystąpienia. Już nie toczymy rozmowy, teraz szczypiemy się po dupach żeby za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komun kolejny autorytet Wybórczej,zaraz za Skrzyposzkiem IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.09, 12:23 wyborcza.pl/1,75475,6591226,Skrzyposzek___zyc__zeby_pisac_i_cpac.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Fernando chce zrobić karierę na śmierci Jacksona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 12:51 Fernando niewiele różni się od twórców filmu. Umieszczając swój wielki podpis na plakatach daje świadectwo tego, że na śmierci próbuje zrobić karierę. To już kolejny taki cynik. Nie przemawia to do mnie zupełnie... Odpowiedz Link Zgłoś