Dodaj do ulubionych

generał michnik

IP: *.tvgawex.pl 13.12.10, 19:10
www.tvn24.pl/0,1641789,0,6,jaruzelski-michnik-mogl-zostac-generalem,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: jolka komu pospadają aureole??????? IP: *.tvgawex.pl 13.12.10, 23:14
      KTO SIĘ BOI GRÓŹB JARUZELSKIEGO?
      13-12-2010 16:12

Jarosław Kaczyński uważa, że trwa skandaliczny proces swoistej rehabilitacji Wojciecha Jaruzelskiego.

Prezes PiS odniósł się między innymi do zaproszenia Jaruzelskiego przez Brosniława Komorowskiego.

- Sygnał dla sędziów jest oczywisty. Ci ludzie nie mają być skazani – powiedział Jarosław Kaczyński podczas konferencji prasowej z okazji 29. rocznicy stanu wojennego.

- Nie wiem, czy jest to związane z pogróżką, gdy gen. Wojciech Jaruzelski powiedział, że "jak mnie zatrzymacie to pospadają aureole". Tego rodzaju problem jest i jest to ogromny problem dla moralności w życiu publicznym i dla przyszłości naszego państwa - dodał prezes PiS. Jak podkreślił, w naszym kraju ma miejsce "niebywały skandal".
      (źródło onet.pl)
      • vasilip Re: komu pospadają aureole??????? 17.12.10, 10:31
        Co byś nie napisała to pisowi i tak "słupek" spada, gratuluję prezesa.
    • Gość: POdwyżki POdatków Re: generał michnik IP: *.platforma.org 14.12.10, 09:23
      www.pamapol.com.pl/pub/.thumbs/Pasztet%20maz%20Adas%20500g.jpg_2485fc14a0d33c7edd5a7e719d8cca78.jpg
    • Gość: LeśniczówkaKurska Re: generał michnik IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.10, 18:10
      Dobrze, że przynajmniej linki potrafisz dawać.
      • Gość: Don Tuskone Re: generał michnik IP: 62.61.58.* 16.12.10, 10:38
        Jakże uroczo obaj spijają sobie z dzióbków. Adaś kadzi Wojtusiowi, wypina w jego obronie swój kształtny tors-"odpieprzcie sie od generała". A generał odwzajemnia się podobna dawką wazeliny. Pyszne byłoby widzieć np majora Michnika wydającego podkomendnym komendę papapapapapapapapapappadnij, lub lolololololololotnik kryj się. Ubaw po pachy, zwłaszcza-hipotetycznie-w realiach frontowych.

Zresztą tradycje rodzinne chlubne- Stefan Michnik- oprawca UBecki
        • Gość: jolka Re: generał michnik IP: *.tvgawex.pl 17.12.10, 00:10
          w 68 jak milicja zgarniała, adaś krzyczał, jestem michnik ,jestem michnik -apropo tradycji rodzinnych ,koledzy z grupy go z a p a m i ę t a l i
          • asso1 Re: generał michnik 17.12.10, 01:34
            > w 68 jak milicja zgarniała, adaś krzyczał, jestem michnik ,jestem michnik -apro
            > po tradycji rodzinnych ,koledzy z grupy go z a p a m i ę t ali
            I PAMIĘTAJĄ DO DZIŚ! I szanują go tak jak wszyscy przyzwoici Polacy. A ty Jolka napierdzielasz go z przekonania czy z urzędu? Bo jak z urzędu to znaczy z ipnu.
            Wyrazy współczucia. Bo draństwo to coś w rodzaju choroby. Nieuleczalnej.

Forum Aktualności i Media
            Kraj Świat Metro Wiadomości Alert24 Historia Prasa i media Unia Europejska Bliski Wschód Wybory prezydenckie 2010
            więcej » Załóż forum
            reklama

polecają:
            Salon: domowa oranżeria
            Sypialnia z wanną
            Pokój dzienny: wokół kominka

REKLAMY GOOGLE
            Życzenia z super nagrodą
            Wyślij piękną kartkę rodzinie i wygraj!
            Kdc.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się