Dodaj do ulubionych

Pozew za kaca lepszy niż praca

IP: *.murator.com.pl 13.03.12, 16:51
mowimyjak.pl/kultura/film/czy-mozna-pozwac-krytyka-do-sadu-za-niepochlebna-recenzje,98_39133.html tutaj od bardziej prawnej strony jesli by sie ktos zastanawial czy serio moze go pozwać:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Prezes Pozew za kaca lepszy niż praca IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 13.03.12, 18:33
      Panie Raczek święta prawda.Film o kant stołu rozbić.Polska kinomatografia poza uznanymi twórcami to dno i wodorosty.Ludzie powidzcie szczerze kto to ogląda?Gdzie się podziały komedie,krymionały filmy przygodowe?Chciałem i zaczołem oglądać film polski z Moim 13 letnim synem. Nie dało rady co chwila przekleństwa, obsceniczne sceny ,debilne dialogi.Bez sensu.Gdzie się podziała stara Polska szkoła Filmowa?
      • Gość: nerpa Re: Pozew za kaca lepszy niż praca IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.12, 05:13
        Ma Pan rację, bluzgi mają dowodzić "męskości" i "twardości" a dowodzą szczeniactwa. Pozdrawiam.
    • Gość: aaa Pozew za kaca lepszy niż praca IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.12, 19:21
      oto najlepszy sposób na reklamę i najtańszy
      • basia172 Re: Pozew za kaca lepszy niż praca 13.03.12, 22:26
        Krytyk zły, klimat dla kinematografii zły... Za chwilę będą obwiniac internet za fiasko finansowe filmu. Złej tanecznicy...
        • Gość: nerpa Re: Pozew za kaca lepszy niż praca IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.12, 05:18
          Basiu! Masz rację o złej tanecznicy wiedziałaś, a czy wiesz co przeszkadza z złemu tanecznikowi? i to jest smutne. Przyznam Ci się - mam kilkadziesiąt lat plus trochę i uważam, co pisałem nieco wyżej, że bluzgi to domena szczeniactwa a nie prawdziwej kobiecie i mężczuźnie. Pozdrawiam.
    • Gość: nerpa Pozew za kaca lepszy niż praca IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.12, 05:07
      W latach 60-tych był podobny pozew, w którym"literat" pozwał krytyka za nazwanie go grafomanem. Książki tego pana były rzeczywiście grafomańskie. A zatem ... nic nowego pod słońcem. Tandeta jest niezniszczalna, zmieniają się nośniki.
    • Gość: Szakal Pozew za kaca lepszy niż praca IP: 195.158.247.* 14.03.12, 08:20
      Kolejna polska chała filmowa. I co, pozwie mnie pan, panie producencie filmu "Kac Wawa"?

Gdzie te lata 80-te, gdzie było jako takie dobre kino?

• Gość: kriss Pozew za kaca lepszy niż praca IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.12, 08:30
      Niestety film denny. Raczek ma rację. Producencik - oddaj moje 25 zyla za bilet prostaku kręcący badziewie...o zmarnowanym czasie nie wspomnę. To ma być komedia? Pusty śmiech... całe dwa razy się "uśmiechnąłem", ale przez cały seans towarzyszyła mi myśl: "co ja pacze?"
      • Gość: nawojek Re: Pozew za kaca lepszy niż praca IP: *.play-internet.pl 16.03.12, 02:06
        Od lat kilku prymitywizm cieszy się wolnością słowa, nawet w sejmie quwą zdobywa się popularność, więc dlaczego film jest zły? Jak wszystko, cokolwiek powstaje na świecie, nie jest dla każdego. Osobiście się ciesze, że przez dwie godziny typowy łódzki dresiarz zniknie z ulicy i będzie rechotał w kinie szamając kukurydzę, zamiast kopać w zaparkowane samochody czy bazgrać po elewacjach wyremontowanych kamienic. Jeśli jest to film prymitywny, to doceni go prymitywny widz, a nie jakikolwiek krytyk. I raduje mnie, że powstaje ambitne (plejada gwiazd w obsadzie) rozrywka dla meneli - wreszcie chłopaki z blokowiska zostali zauważeni jako target:)
        Problem chyba w tym, dlaczego taki pomysł zdobywa kasę, ale dowodzi to tylko siły przebicia i gustu inwestujących.
        Pan Czaja za to rozśmieszył mnie swoim tekstem, że nie znając prostytutek nie można pojąć satyry tychże. Czyli film dla klienteli burdeli i personelu nakręcił i szkoda, że w reklamie wyraźnie tego nie zaznaczył.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka