Gość: skaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 09:35 ciekaaawe.. jak waszym zdaniem postrzegana będzie sylwia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majusha Każdy ma swój obraz "marty" IP: *.kki.krakow.pl 16.07.04, 09:39 taaa,na pewno tak jest..ale tak sobie myślę, czy nie jest tak, ze osoba o pewnym imieniu kojarzy nam się z pewnymi cechami dlatego że, znamy bądź znaliśmy kiedyś kogoś o tym imienu z takim właśnie charakterem...mi np. Marta kojarzy się z jasną szatynką..bo własnie taką znam..pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_k_u_p Re: Każdy ma swój obraz "marty" 16.07.04, 10:10 heh mi się marta baaardzo przyjemnie kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Każdy ma swój obraz "marty" IP: *.fastrack.pl 16.07.04, 10:48 Ja mam na imię Marta i jestem jasną blondynką, ale w pracy wszyscy wołają na mnie Helga. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
rootka Re: Każdy ma swój obraz "marty" 16.07.04, 12:06 Marta, a na mnie cala rodzina mowi Helga, i tez sie zastanawiam dlaczego... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitano Re: Każdy ma swój obraz "marty" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.04, 11:09 Moja Martusia jest super, jest... ruda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuśka Re: Każdy ma swój obraz "marty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 12:35 ja również mam na imię Marta. Myślałam, że to mało popularne imię dopóki nie dostałam się na studia. Siedzę w Samorządzie Stud., gdzie jest... 6 Mart!! Toteż dla ułatwienia są: Tunia, Tuśka (ja), Martusha (czyt. Martusza), Wronka (od nazwiska), Tusia i po prostu Marta. Wszystkie są odbierane jako bardzo "outgoing" i optymistyczne dziewczyny... może coś w tym jest :). pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Każdy ma swój obraz "marty" IP: *.vig.bostream.se 16.07.04, 14:10 Nie wiem ile masz lat, moze jestes ode mnie mlodsza o cala dekade (ja mam 31), bo w moim przedziale wiekowym Mart jest bardzo malo. Osobiscie NIGDY nie poznalam zadnej Marty, chociaz jestem, z Warszawy, czyli mozliwosci bylo sporo... Ale za to jestem "outgoing". I mam ciemne wlosy... Odpowiedz Link Zgłoś
magien Re: Mariusz - imię dla kombinatora 17.07.04, 21:49 Mariusz to tragiczne imię, chociaż takie piękne jest jego źródło. Ale każdy jakiego znam, powienien siedzieć w pudle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Moja dziewczyna ma na imie Ludwika... IP: 217.153.29.* 16.07.04, 09:47 jest sliczna, zgrabna, wbrew stereotypowi inteligentna blondynka, ma swietne poczucie humoru, niezwykla kobieta, namietna, choc nie wyzywajaca w swoim zachowaniu... aj, czuje ze jestem szczesliwy ;) czy jej imie wplynelo na jej osobowosc ? jesli tak to pozdrawiam wszystkie Ludwiki, a ta, dla mnie szczegolna, najgorecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Moja dziewczyna ma na imie Ludwika... IP: *.vig.bostream.se 16.07.04, 14:16 Ludwika? Dla mnie - bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Co myslicie o Monikach? IP: 217.11.141.* 16.07.04, 10:41 Co myślicie o Monikach? Po Monice Lewińskiej, Monice Szymańskiej itd to Moniki nie mają chyba najlepszej opinii?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: Co myslicie o Monikach? IP: *.okayama.ocn.ne.jp 16.07.04, 11:20 Szczerze? Monika-to "corka ratownika"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuśka Re: Co myslicie o Monikach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 12:41 hmmm... nie mam tendencji do opiniowania osoby z powodu posiadanego imienia, ALE jedyna Monika, jaką miałam "szczęście" poznać była koszmarnie rozwydrzona, zapatrzona w siebie i jej chyba jedynyn celem w życiu było tzw. "owijanie chłopców wokół palca". Ze znajomymi wołamy na nią "Dziunia", jakoś nam do niej to pasuje. Na pewno dziewczyna nie wyrabia za dobrej opinii o tym imieniu. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
magien Re: Co myslicie o Monikach? 17.07.04, 21:45 do tej pory miałam taką zasadę, zeby nie zatrudniac żadnej MOniki, bo wszytskie pasowały do jednego schematu: rozwydrzona i głupawa lalka. a ostatnio poznałam sympatyczna Monike, chociaż długo musiałam się łamać, zeby przyznac,ze jest ok i nie moge jej nic zarzucić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nieatrakcyjny jak Kazimierz IP: 148.81.231.* 16.07.04, 11:28 Sylwia? Dla mnie mało atrakcyjne imię. Nie bardzo mi się podoba, podobnie jak Monika, Edyta, Marzena, Iwona, Beata. A co myśłicie o imieniu: DARIA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Nieatrakcyjny jak Kazimierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:42 Daria brzmi bardzo wiejsko, ale znam Darie i są przesympatyczne wbrew brzmieniu imienia!!! Szczerze to tak naprawdę mam gdzieś imiona, mam koleżnakę Helę i wbrew pozorom nie jest narwana, wręcz odwrotnie-spokojna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nieatrakcyjny jak Kazimierz IP: *.vig.bostream.se 16.07.04, 14:07 Daria? Pretensjonalne, chociaz mozna z Darii zrobic Dolly (jak Tolstoj) i wtedy to juz kompletny odjazd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay.co.uk Wlasciwe imie to pol sukcesu IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.07.04, 12:06 Mam podobne doswiadczenia.Rodzice dajac mi imie od razu dali mi przyszly zawod,profesje.Ja dajac synowi Tomek,dalem wyraz mojej potrzebie,aby pierworodny byl taki jak bohater ksiazek Szklarskiego.Corce dalem Kornelia i byla to jej przepustka do swiata.Gdy wyjechala na studia za granice,uznano na tej slynnej uczelni,ze jest to najbardziej sympatyczne i oryginalne imie studentki zagranicznej.Najmlodszej dalem Pandora i taka wlasnie jest zolza,po prostu puszka Pandory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane Sylwia z wielką dziurą IP: *.compower.pl 16.07.04, 13:41 Pierwsze skojarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Sylwia z wielką dziurą IP: *.vig.bostream.se 16.07.04, 14:14 Pewne dzwieki wywoluja okreslone skojarzenia i, niestety, gloska "s" - nie zawsze najprzyjemniejsze: syczec, strzelac, szcerzyc, szorstki itp. Sylwia kojarzy mi sie z sykiem, chuda twarza i zlosliwym na niej wyrazem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith22 Re:Moniki sa puszczalskie i niezbyt inteligentne IP: *.range81-156.btcentralplus.com 16.07.04, 15:03 Znam wiele Monik w roznych przedzialach wiekowych - i co zawsze to samo.Wredne, puszczalskie i cholerne egoistki- cos w tym musi wiec byc;) A co myslicie o Agnieszkach? Bo z tego co wiem to tez nie maja najlepszej opinii - "A Agnieszka zdradzala mnieeeeeeee" ktos tak chyba spiewal, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Nieatrakcyjny jak Kazimierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:09 a co myslicie o imieniu ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: "Sylwia" IP: 209.167.94.* 16.07.04, 15:11 Sylwia - ciemnowlosa, atrakcyjna, troche tajemnicza... Nie tyle intelektualnie atrakcyjna, co fizycznie. Nie znaczy, ze glupia. Mowi malo. Chociaz - wszyscy sie moga po Sylwi spodziewac wiecej niz dostana. Ogolnie - dobre, cieple imie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: "Sylwia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:13 a dla mnie sylwia to puszczalska egoistka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarczeha Re: Nieatrakcyjny jak Kazimierz IP: *.webport.bt.net 16.07.04, 15:26 A jak szacowne grono postrzega Joanne? Mnie sie wydaje, ze utozsamiamy sobie poszczegolne imiona z osobami, ktore przyszlo nam spotkac na swojej drodze...ale jakos do mnie nie przemawiaja ksiazeczki z cyklu Ksiega Imion czy cos w tym stylu. Niemniej jednak dzieci sa okropne i jesli bedzie w klasie jedna Elzbieta- to napewna zaczna na nia wolac Ela- Patela... Odpowiedz Link Zgłoś
magien Re: Nieatrakcyjny jak Kazimierz 17.07.04, 21:41 Sucha i zarozumiała. blondynka oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś