IP: 81.6.135.* 30.08.14, 13:00
MAM TV Z POLSATu RAZEM Z MULTIROOM ZAWSZE MI BLOKUJĄ NIE BIERZCIE POLSATu BO NIE BEDZIECIE OGLĄDAC TV.PŁACĘ PRZEZ BANK ZAWSZE NA CZAS POLSAT OTRZYMUJE KASĘ ZA ABONAMENTY,A JA NIE MOGĘ OGLĄDAC ZNACZY JA OGLĄDAM NORMALNIE A ŻONA MOJA MI SIĘ AWANTURUJE BO NIE OGLĄDA SWOICH ULUBIONYCH PROGRAMÓW.
ZAZNACZAM ŻE MULTIROOM PO TO BRAŁAM ŻEBYM MÓGŁ OGLĄDAC W SPOKOJU SPORT.CHYBA PODAM DO SĄDU POLSAT ABY MI ZWRÓCILI KASĘ ZA MULTIROOM.
NIE BIERZCIE POLSATU.. NIE BIERZCIE POLSATU. NIE BIERZCIE POLSATU.
Obserwuj wątek
    • a12avenger2 Re: POLSAT TV 30.08.14, 18:16
      Dziwne.
      U mnie multiroom działa bardzo dobrze.

PS. Zapytam dla pewności. Oczywiście, wiesz o tym, że multiroom wymaga raz w tyg. re-aktywacji, uwierzytelnienia? Polega to na tym, że co 7 dni musisz wyciągnąć z dekodera/tunera "matki" kartę "matkę" i wsadzić ją na chwilę do dekodera/tunera "córki". Oczywiście, po ówczesnym wyciągnięciu stamtąd karty "córki". To takie zabezpieczenie antypirackie. Poza tym, OBA te dekodery/tunery muszą być nowoczesne, HD i z funkcją multiroom.
      • sten44 Re: POLSAT TV 15.11.14, 19:22
        Kazdy kto widział szefa Zaka i vel jak mu tam powinien się zastanowić czy temu typowi chce sie dorzuci do kolejnego jachtu, wilii , wyspy. Optycznie wstrętny. a reszta dziwna.
    • kluzeczka Re: POLSAT TV 14.11.14, 08:09
      Pisałam już na temat CP w wcześniejszym poście. Teraz podsumuje tylko krótko. Szkoda kasy i nerwów!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka