Gość: jb IP: 212.160.152.* 04.09.04, 12:32 No nie tego cymbala biora do tele, ja juz chyba nigdy nie obejze tele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buba teleexpress schodzi na psy! IP: *.pronet.lublin.pl 04.09.04, 12:57 to straszne, naprawdę nie da się tego już oglądać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokl Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.acn.pl 04.09.04, 13:13 Niby prawda, ale Wyszynska przeszla wlasnie do Kawy czy herbaty, wiec nie ma jej juz w Telexpressie. Trzeba bylo sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzel Ciekawe komu tym razem zrobił laskę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.04, 13:52 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s sam sobie zrobił IP: 62.233.206.* 04.09.04, 14:45 Już do tej pory zrobił pewnie wszystkim, więc tym razem pewnie sam sobie wziął do ust. To się tak spodobało przełożonym, że wysłali go do Tele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sam sobie zrobił IP: *.mofnet.gov.pl 06.09.04, 10:16 dlatego bedzie pokazywany w teleex jako wiecej ciekawostek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Oglądajcie TVN24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 15:22 Odkąd jest TVN24 to nie oglądam teleexpresu. Proponuje więc to rozwiązanie wszystkim niezadowolonym. Teleexpress juz od dawna jest archizmem publicznego molocha. TVN24 to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kivin Re: Oglądajcie TVN24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 23:22 True,man! To jest prawdziwie zawodowe robienie informacji w tv.TVN 24 wyprzedza o kilka długości całą resztę programów informacyjnych w polskich stacjach tv.A Justyna Pochanke to po prostu ZJAWISKO.Kobita ma stajla i mogę jej sluchać nawet gdyby nadawała o ochronie upraw kartofli przed stonką zrzucaną z motolotni przez amerykańskich obszarników i podżegaczy wojennych z RFN ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.janowiec-wielki.sdi.tpnet.pl 04.09.04, 17:45 ... jestescie pedaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roland_x Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.chello.pl 04.09.04, 20:25 jeszcze tam się wtrynił cukiereczek jak go zobaczę w telewizorni o 17, na jedynce to wywalę tv seta przez okno jak na kogoś spadnie to będzie na Kamela!!! ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.lemabo.pl 04.09.04, 20:41 Precz z palantem Kamelem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 10:59 nie rozumiem waszych obraźliwych komentarzy, kto je pisze? brzuch, śmierdząca koszula i tępy nalany ryj. to trzy nieodłączne atrybuty każdego polaka po 30-tce. a jeżeli ktoś, tak jak Kamel, jest przystojny, zadbany i w dodatku jeszcze inteligentny, to zawsze musi być pedał. głupie myślenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 16:39 Daaa?!?... Kamel jest PRZE-SLO-DZO-NY !!! Ludzie, ile mozna?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oll Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 23:30 Jak to jest.Mam 27 lat,nalany nie jestem,raczej szczupły,bez brzucha.Nawet nie śmierdzę. Polakiem i owszem,jestem.Jeju,a Tomcia "Żelowa Godzilla" Kamela nie lubię ,nie trawię,nie chcę . aaaneczko ,łolaboga.Czyżbynm był...nie,przez palce mi to nie przejdzie...czyżbym był...WYBRYKIEM NATURY? Naprawdę,zapragnąłem w tej chwili stać się głupią gąską,która na widok młodego,plastikowego cielska wije się w spazmach rozkoszy zmysłowych i szczytuje intelektualnie na forum Gazety.To jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
zablocka11 Re: Kamel w "Teleexpressie" 04.09.04, 21:14 Ludzie co tak atakujecie!!!sympatyczny facet i bardzo pasuje do Teleexpresu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 16:39 Jakon pasuje do teleekspresu to ja jestem swiety mikolaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totylkowariat Pytanie male IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 23:36 Troche z innej beczki ale od jakiegos czasu gryzie mnie to. Otoz w najblizsza srode (chyba srode) leci film z Brad'em Pitt'em (oczywiscie jak zwykle okolo polnocy choc nowy prezes - pan Dworak - zapewnial w "Filmie" ze skonczy z polityka puszczania wytrawnego kina o tych porach). Ze leci wspaniale bo to przednie kino i z problemami calkiem na czasie - jesli ktos twierdzi ze amerykanie robia badziewie polecam ten film. Mala dygesja - prawda jest taka ze celem ich kina jest tak naprawde rozrywka. Oni nie sila sie aby nazywac ja wielka tak jak u nas kazde polskie barachlo chocby w filmie powiedziano trzy slowa a reszta to mowa gnata i piesci. Adresowane to "cos" jest do ludzi ktorzy po robocie chca dobrze zjesc obalic browca usiasc w fotelu i rozerwac sie po mekach dnia mnie nie wylaczajac. Lecz od swieta gdy czlek ma wolna glowe i ochote na jednego glebszego... obraza - na amerykanskim kinie rowniez sie nie zawiedzie poniewaz nie ma sobie rownych takze w dziedzinie kina dylematow, moralnego niepokoju, brytalnego odmalowywania rzeczywistosci. No i puszcza sie to u nas a jakze - o polnocy tak jakby kurna o tym ze dzieci po 20 dawno powinny juz spac nikt nie wiedzial a jesli nie spia to nie potrafil ich sprzed ekranu wygonic tam gdzie ich miejsce (o tej porze) gdy lektor wypowie magiczna kwestie - "dozwolone od lat osiemnastu"... Wracajac do tematu - TVP 1 miala okazje puscic inny doskonaly obraz ktorego tytulu niestety nie znam a bardzo chcialbym ten film odnalezc i kupic do domowej wideo... a raczej (powinienem powiedzec zgodnie z duchem czasu) DVDteki. Zaczepieniem jest tylko wspomniany aktor no i tresc. Film jest o dwoch kobietach ktore wyruszaja w podroz jedna z nich w spelunie w ktorej sie zatrzymuja morduje faceta ktory usilowal zgwalcic jej kolezanke. Zaczyna sie ucieczka w trakcie ktorej mialy okazje spotkac zlodziejaszka byl nim nie kto inny jak Brad Pitt (rola raczej drugo-planowa no ale gwiazde duzo latwiej zapamietac). Nie bede pisal jak sie film konczy dla tych ktorzy nie widzieli (a warto). Dla tych ktorzy mieli okazje jest to chyba wystarczajaca dawka danych aby przypomniec sobie film a moze i tytul. I o ten tytul prosze z gory dziekujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonka Re: Pytanie male IP: *.mlyniec.gda.pl 05.09.04, 00:06 Może żartujesz, a może nie, tak czy inaczej poratuję Ciebie: ten film ma tytuł "Thelma i Louise", pochodzi z roku 1991, a wyreżyserował go Ridley Scott. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttw Re: Pytanie male IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 15:39 Nie to nie byly zarty. Film byl piekny a ja naprawde nie znalem tytulu. Wielkie dzieki droga Jonko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Pytanie male IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 22:46 nie..... W tvp myślą, że ludzie to debile większe od tych "fachowców" z TVP. z takiego rozumowania bierze się "klan", adiotele, "sprawa dla reportera"(czytaj program dla tępych bab i chłopów, takich co nawet nie potrafią zakupów w sklepie zrobić) i prezenterzy w rodzaju Kamela i Kraśki, których inteligencja odstaje od średniej krajowej. TVP ma pecha, że w kablówkach mamy n.p. Discovery, gdzie nie ma tępych bufonów tylko profesjonalne filmy dla ludzi, którzy mają troszkę rozumu.Cała tępota i niekompetencja TVP jest obnażona przez to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy NIE DO KOŃCA... IP: 81.219.8.* 06.09.04, 00:35 To, że Kamel jest tępawy - to trzeba wywnioskowac z zadań jakie otrzymuje w TVP (poskacz, pokrzycz, zrob głupia minę, udaj hetero) ale akurat Kraśko jest łebskim facetem i wystarczy nieco uważniej ogladac (i sluchać!!) tv zeby sie o tym przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sodamos Re: Pytanie male IP: 194.181.253.* 06.09.04, 09:48 A ja myślałem, że to pełnometrażowa zapowiedź nowego serialu "Dębski i Macki na tropach przestepców"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: priemyslaw Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.org / *.org 05.09.04, 00:10 Kamel tak się nadaje do telexpresu, jak ANDRZEJ SOŁTYSIK Z TVN DO ROZMÓW NA TEMAT PIŁKI NOŻNEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 11:32 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! przestaje ogladac expres ;////// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiechacz Amatorszczyzna w "Teleexpressie" IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.04, 13:04 Teleexpresu i jego infantylnych autorów miewających problemy nawet z poprawną polszczyzną i tak nic nie uratuje od dalszej żenady. Amatorszczyzna pozostanie amatorszczyzną. Poziom się nie zmieni, bo redaktorzy i redaktorki tego niby informacyjnego programu są zbyt zakochani sami w sobie. Jeśli wpadłeś między Wrony. to nie może być lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.09.04, 16:40 Tyle jest przeróznych imprez promocyjnych w hipermarketach, a tam potrzeba ludzi sprawnie "myslących", umiejacych coś sensownego z siebie wydusić, usmiechnąć sie do każdego milutko. Tam miejsce dla Kamela. Dworak, błagam uwolnij widzów TVP od przymusu ogladania i słuchania tego osobnika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robbie Usunąć WIELBŁĄDA IP: 212.182.7.* 05.09.04, 17:57 Rzeczywiście, trudno na niego patrzeć, a jeszcze trudniej go słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 05.09.04, 18:14 Kamel?......ten nudziarz!!!!!!!!! to juz chyba koniec TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwassamaprawda Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: 195.150.224.* 05.09.04, 19:40 No to juz szczyty, taki bawidamek. Czy on umie chociaz czytac, bo ze paple bez sensu, ladu i skladu to juz wszyscy wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.k. Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 22:36 to już nie oglądam teleexpresu w tym momencie!!! on był dobry w prowadzeniu takiej kupy jak "randka w ciemno", ale mądrością to nie grzeszył, chociaż piotr kraśko jest jeszcze głupszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.luftnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 22:55 Proszę dać mu szansę, przez Was przemawia zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harfix Tylko nie to-błagam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 23:18 To jest po prostu chore.Nie chcemy oglądać Kamela w tv,a w Teleexpresie tym bardziej!Z kim on się przespał,że ma takie chody,ze nie wylądował na śmietniku zużytych gwiazdek tv,gdzie jego miejsce. Zresztą tą głupiutką Beatkę Olech-coś tam,też moga wykosić.Orłoś jest OK,a Gosia jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christo Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.limes.com.pl 05.09.04, 23:55 Skąd tyle w narodzie nienawiści i niechęci do tego faceta...! Durny? Proszę o fakty a nie inwektywy! Czy sepleni? Nie! Z refleksem? Proszę o dowody, że się gubi! Proponuję wymienić Kamela na Gadzinowskiego, będziecie zadowoleni... (tak Kamel pewnie pedał, a mówią u nas w maglu że Żyd!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikeknot Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.media4.pl 06.09.04, 01:29 Facet jest beznadziejny, decyzja TVP jest zenujaca, ale czego mozna wymagac... A propos pieknej buzki tego gogusia, to nikt nie robi tajemnicy z tego ze Tomasz Kamel jest gejem. W srodowisku dziennikarskim wie to kazdy, wiec czasami jest tak ze niestety jak ktos odpowiada jakims stereotypom to trafnie... Osobiscie mu wspolczuje bo to sympatyczny, nieglupi facet, ale nigdy sie nie zrealizuje, bo przez cale zycie musi ukrywac sie ze swoja "innoscia"(w tym kraju przynajmniej), bo gdyby nie to ze zyjemy w chorym konserwatywnym, zgrzybialym kraju to oficjalne wypowiedzenie sie na temat wlasnego homoseksualizmu bardzo dobrze by mu zrobilo! Niestety nie zmienia to faktu ze do Teleexpressu sie nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexagram Re: Kamel w "Teleexpressie" IP: *.forum.poznan.pl 06.09.04, 09:31 Nieee!! Tylko nie on. Pliss... Odpowiedz Link Zgłoś
balbina102 Re: Kamel w "Teleexpressie" 06.09.04, 10:16 LUDZIE!!!!!!!!Wam się naprawdę nudzi-takie bzdury wypisujecie aż się nie chce czytać-myślę że jest Wam żal!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś