slonecznypatrol7777777
16.01.24, 02:20
Cała prawda o szpitalu Mazowieckiem Drewnica przy ul. Rychlińskiego 1 w Ząbkach
Niedawno wróciłem z Ząbkowskiego szpitala "Drewnica" co tam przeżyłem to wiem tylko ja.
Pielęgniarze, sanitariusze rzucili się na mnie z zamiarem zamordowania mnie przez duszenie.
Więcej napiszę poniżej.
Jestem wśród żywych a mogłem być już martwy. Sanitariusze, pielęgniarki i pielęgniarze chcieli mnie zamordować. Dlaczego? Ano dlatego, że jeden pacjent okłamał sanitariusza i powiedział, że wyzwałem go od "ch***".
Zawołali mnie pierwszego dnia do gabinetu zabiegowego tzw. "dyżurki" widziałem, że już coś planują wobec mojej osoby - że będą mnie zaraz torturować, ale oni nie tylko mnie torturowali - oni naprawdę chcieli mnie zabić. Po wyjściu z zabiegowego rzucili się na mnie w 5 osób, zaczęli wykręcać moje ciało i dusić - tak, że o podgłogę głową do dołu zaczęli mnie dusić - trwało to jakieś 15 minut. W ostatnim momencie jak już w ogóle nie miałem tlenu to poprosiłem pielęgniarki, aby mnie popuścili. Posłuchali się ich - ich nie fart bo dzięki temu teraz mogę napisać ten artykuł. Przestrzegam przed "szpitalem" raczej czułem się tam jak w Aushwitz - tylko takie inne. Szaro, widać cierpienie na twarzach innych pacjentów - a z nas robią wariatów ponieważ lubimy używki - i tak właśnie próbowali mnie w pasach zagazować lub zatruć czadem (tego nie jestem pewien) wyciągali informacje - żebym się przyznał, że brałem narkotyki. Jak wywnioskowałem miał to być pretekst do tego, aby w momencie mojego zgonu wpisać notatkę do aktu zgodnu "przedawkował narkotyki" a ja czułem się bardzo dobrze i zapewniam Państwa czytających ten artykuł nie wybierałem się na tamten świat. W szpitalu byłem od 27.12.2023r. do 16.01.2024r. To tyle, ciąg dalszy nastąpi....
#drewnica #mafie #mafia #wołomin #ząbki #rychlińskiego
Źródło:
koom.pl/read-blog/1441_cala-prawda-o-szpitalu-mazowieckiem-drewnica-przy-ul-rychlinskiego-1-w-zabkach.html