Gość: Romeas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:29 Szukam odpowiedniej kobiety dla siebie: bogata, szczodra, bogata, nie zazdrosna, bogata, lubiąca samotność, bogata. Moje atrybuty: 29/21 (wiek/rozmiar) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: unclefucker zaawansowana wscieklizna macicy IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 18.11.04, 10:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logi Żigolaki i kurtyzany istniały od zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:24 Zdaje się, że kupowanie seksu i "zainteresowania" jako kosztowne hobby jest stare jak świat. Byle tylko kasa się nie skończyła... A potrzeba jej będzie coraz więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWLOW "Milosc" to odruch nerwowy, zupelnie jak wymioty. IP: *.azvu.nl 18.11.04, 16:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zaawansowana wscieklizna macicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:57 pewnie byshciał, zeby sie wsciekła na ciebie, co? Pewnie i tak bys sie nie zalapal... Zapewne istnieje tez sydrom wściekłego penisa, pewnie to przewlekla choroba. Przynak=jmiej Ivana nie musi uzywać viagry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek z Sydney Re: Ona bogata, on młody IP: *.dyn.iinet.net.au 18.11.04, 10:59 Jezeli nie wiadomo, o co chodzi, to wiadomo, ze chodzi o pieniadze... nie sadze, aby 33-letni mezczyzna zainteresowal sie 55-letnia kobieta, gdyby ona nie miala kasy - ale, gdyby sie tak jednak stalo, to musialaby to byc prawdziwa milosc; z tym, ze to takze dziala odwrotnie (tzn. starszy facet ze szmalem i duzo mlodsz kobieta), i tak zdarza sie duzo czesciej, wiec wszyscy sie do tego przyzwyczili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza ona ma 55 lat??? myslalam, ze 65 IP: *.ct.com.pl 18.11.04, 12:05 Tej starej prukwie nawet liftingi nie pomogły, wygląda na starsza niz jest faktycznie. Stara pudernica. Takie kobiety sa okropne, nie dość że strasza swoim wyglądem to jeszcze nie przeszkadza im fakt że ktoś sypia z nimi tylko dla pieniędzy. To smutne. To samo można powiedziec o podobnych im facetach, których jest więcej niz tego typu kobiet. Swiadczy to tylko o problemach emocjonalnych i braku godności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: ona ma 55 lat??? myslalam, ze 65 IP: 217.17.35.* 18.11.04, 12:25 Droga Elizo, czy nie wzięłaś pod uwagę, że i ty kiedyś będziesz taką starą pudernicą? Ja mam prawie 40, pudernica jest mi już bliższa niż tobie ale i tobie ten czas minie szybko i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ona ma 55 lat??? myslalam, ze 65 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:58 Eliza a myslisz, ze jak bedziesz miala 56 lat to tez tak bedziesz wygladac? I ktos bedzie sypial z Toba bo bedziesz tak podniecajaca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esmeralda Re: ona ma 55 lat??? myslalam, ze 65 IP: *.onlink.net 19.11.04, 02:18 to zle myslalas laluniu. Ivana ma 55 lat a wyglada na 35. Jest piekna, elegancka, zadbana, madra ,przedsiebiorcza i zaradna. Wcale od alimentow meza nie odcina kuponow tylko robi wielka kase i tyra jak wol zeby powiekszyc wlasne konto. I dlaczego nie? poza tym jesli starsi panowie (bogate ,stare pryki biora sobie za zony mlodziutkie dziewczyny , czesto mlodsze od wlasnych corek) nie widzicie w tym nic zlego to dlaczego tak pomstujecie kiedy jest odwrotnie? Stary cap ma tylko kase i niewiele sil na dobry seks. Co poza kasa ma do zaoferowania? NIC, NIC , Nic. No moze przy pomocy wiagry. A jesli kobieta piekna i w pelni sil bierze mlodego absztyfikanta to zaraz sypia sie gromy na jej glowe.Jestesnie banda hipoktytow. Jestem za Ivana. Jestem za tym zeby kobieta w pelni sil miala mlodego kochanka. Bo on jeszcze cos MOZE. A co moze stary pryk? Tyle co Henryk VIII przy ostatniej zonie. To znaczy odkryc, poglaskac, popatrzec i lulu na drugi boczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda gadać' Re: Ona bogata, on młody IP: 80.50.28.* 18.11.04, 12:27 stary torbiszon, model zapewne pederasta zasrany psychopata z nekrofilskimi pociągami i amator pań z wykładówek +40, pewnie ja rzuci jak pewnego pięknego dnia frankensztajn sie rozleci,szwy puszczą i no podłodze zostanie tylko mokra plama..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: extreme makeover Re: Ona bogata, on młody IP: *.82-134-63.bkkb.no 18.11.04, 12:40 Nie widze tutaj zadnego powodu do szoku.Tylko ze w ludzkich oczach to sie wydaje ze baba i chlop w tym samym wieku to lepiej wygladaja jako para,bo do tego jestesmy przyzwyczajeni.Niektorzy gustuja w urodzie mlodosci a inni w pieniazkach,a jedno nie lepsze od drugiego.Czegz to sie nie robi dla urody,pieniedzy,slawy...i na koncu...milosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody i przystojny Re: Ona bogata, on młody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:40 ja bym mogl ja przeleciec za darmo dla samej idei... pewnie nie jest tam ciasna ale sa jeszcze inne dziurki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liselott Re: Ona bogata, on młody IP: *.522-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 19.11.04, 08:48 W nosie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ona bogata, on młody IP: *.aster.pl 18.11.04, 15:49 A co będzie jak opakowakie się rozleci i zostaną same kości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ona bogata, on młody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:55 bardzo dobra recepta. Tylko skad w przasnych, szarych warunkach wziać tyle kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Ona bogata, on młody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:01 Ależ tu zazdrość z tych postów wyziera!!!! Tez by się chciało mice takie domy, fury, ciuchy, dolce vita...I przytulac mlodsze panienki i panów, którzy jak wiadomo zainteresowani sa głownie kasą. W przyziemnym zyciu raczej kiepsko, z biegiem lat A tak pozostaje tylko z zawiscia ponajezdzac na tych co maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buba Re: Ona bogata, on młody IP: *.comp.waw.pl 18.11.04, 20:44 Kotuś, nie dlatego ona bogata, ze szczodra. I jeszcze dobra rada - poza wiekiem i rozmiarem trzeba miec trzeci atut - poukladane w glowie. Postaraj sie go zdobyc, zanim sie zestarzejesz, bo potem, to juz Ty bedziesz musial byc bogaty. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogata Re: Ona bogata, on młody IP: *.crowley.pl 18.11.04, 22:41 to jest twój rozmiar buta w EU/UK? Odpowiedz Link Zgłoś