Dodaj do ulubionych

Ona bogata, on młody

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:29
Szukam odpowiedniej kobiety dla siebie: bogata, szczodra, bogata, nie
zazdrosna, bogata, lubiąca samotność, bogata.
Moje atrybuty: 29/21 (wiek/rozmiar)
Obserwuj wątek
    • Gość: unclefucker zaawansowana wscieklizna macicy IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 18.11.04, 10:44
      • Gość: logi Żigolaki i kurtyzany istniały od zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:24
        Zdaje się, że kupowanie seksu i "zainteresowania" jako kosztowne hobby jest
        stare jak świat. Byle tylko kasa się nie skończyła... A potrzeba jej będzie
        coraz więcej...
        • Gość: PAWLOW "Milosc" to odruch nerwowy, zupelnie jak wymioty. IP: *.azvu.nl 18.11.04, 16:39
      • Gość: ewa Re: zaawansowana wscieklizna macicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:57
        pewnie byshciał, zeby sie wsciekła na ciebie, co? Pewnie i tak bys sie nie
        zalapal...
        Zapewne istnieje tez sydrom wściekłego penisa, pewnie to przewlekla choroba.
        Przynak=jmiej Ivana nie musi uzywać viagry...
    • Gość: Romek z Sydney Re: Ona bogata, on młody IP: *.dyn.iinet.net.au 18.11.04, 10:59
      Jezeli nie wiadomo, o co chodzi, to wiadomo, ze chodzi o pieniadze... nie
      sadze, aby 33-letni mezczyzna zainteresowal sie 55-letnia kobieta, gdyby ona
      nie miala kasy - ale, gdyby sie tak jednak stalo, to musialaby to byc prawdziwa
      milosc; z tym, ze to takze dziala odwrotnie (tzn. starszy facet ze szmalem i
      duzo mlodsz kobieta), i tak zdarza sie duzo czesciej, wiec wszyscy sie do tego
      przyzwyczili...
    • Gość: eliza ona ma 55 lat??? myslalam, ze 65 IP: *.ct.com.pl 18.11.04, 12:05
      Tej starej prukwie nawet liftingi nie pomogły, wygląda na starsza niz jest
      faktycznie. Stara pudernica. Takie kobiety sa okropne, nie dość że strasza
      swoim wyglądem to jeszcze nie przeszkadza im fakt że ktoś sypia z nimi tylko
      dla pieniędzy. To smutne. To samo można powiedziec o podobnych im facetach,
      których jest więcej niz tego typu kobiet. Swiadczy to tylko o problemach
      emocjonalnych i braku godności.
      • Gość: agnieszka Re: ona ma 55 lat??? myslalam, ze 65 IP: 217.17.35.* 18.11.04, 12:25
        Droga Elizo, czy nie wzięłaś pod uwagę, że i ty kiedyś będziesz taką starą
        pudernicą? Ja mam prawie 40, pudernica jest mi już bliższa niż tobie ale i
        tobie ten czas minie szybko i co wtedy?
      • Gość: ewa Re: ona ma 55 lat??? myslalam, ze 65 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:58
        Eliza a myslisz, ze jak bedziesz miala 56 lat to tez tak bedziesz wygladac? I
        ktos bedzie sypial z Toba bo bedziesz tak podniecajaca?
      • Gość: Esmeralda Re: ona ma 55 lat??? myslalam, ze 65 IP: *.onlink.net 19.11.04, 02:18
        to zle myslalas laluniu. Ivana ma 55 lat a wyglada na 35. Jest piekna,
        elegancka, zadbana, madra ,przedsiebiorcza i zaradna. Wcale od alimentow meza
        nie odcina kuponow tylko robi wielka kase i tyra jak wol zeby powiekszyc wlasne
        konto. I dlaczego nie? poza tym jesli starsi panowie (bogate ,stare pryki biora
        sobie za zony mlodziutkie dziewczyny , czesto mlodsze od wlasnych corek) nie
        widzicie w tym nic zlego to dlaczego tak pomstujecie kiedy jest odwrotnie?
        Stary cap ma tylko kase i niewiele sil na dobry seks. Co poza kasa ma do
        zaoferowania? NIC, NIC , Nic. No moze przy pomocy wiagry. A jesli kobieta
        piekna i w pelni sil bierze mlodego absztyfikanta to zaraz sypia sie gromy na
        jej glowe.Jestesnie banda hipoktytow. Jestem za Ivana. Jestem za tym zeby
        kobieta w pelni sil miala mlodego kochanka. Bo on jeszcze cos MOZE. A co moze
        stary pryk? Tyle co Henryk VIII przy ostatniej zonie. To znaczy odkryc,
        poglaskac, popatrzec i lulu na drugi boczek.
    • Gość: szkoda gadać' Re: Ona bogata, on młody IP: 80.50.28.* 18.11.04, 12:27
      stary torbiszon, model zapewne pederasta zasrany psychopata z nekrofilskimi
      pociągami i amator pań z wykładówek +40, pewnie ja rzuci jak pewnego pięknego
      dnia frankensztajn sie rozleci,szwy puszczą i no podłodze zostanie tylko mokra
      plama.....
      • Gość: extreme makeover Re: Ona bogata, on młody IP: *.82-134-63.bkkb.no 18.11.04, 12:40
        Nie widze tutaj zadnego powodu do szoku.Tylko ze w ludzkich oczach to sie
        wydaje ze baba i chlop w tym samym wieku to lepiej wygladaja jako para,bo do
        tego jestesmy przyzwyczajeni.Niektorzy gustuja w urodzie mlodosci a inni w
        pieniazkach,a jedno nie lepsze od drugiego.Czegz to sie nie robi dla
        urody,pieniedzy,slawy...i na koncu...milosci?
    • Gość: mlody i przystojny Re: Ona bogata, on młody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:40
      ja bym mogl ja przeleciec za darmo dla samej idei... pewnie nie jest tam ciasna
      ale sa jeszcze inne dziurki:)
      • Gość: Liselott Re: Ona bogata, on młody IP: *.522-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 19.11.04, 08:48
        W nosie?
    • Gość: kibic Re: Ona bogata, on młody IP: *.aster.pl 18.11.04, 15:49
      A co będzie jak opakowakie się rozleci i zostaną same kości?
    • Gość: ewa Re: Ona bogata, on młody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:55
      bardzo dobra recepta.
      Tylko skad w przasnych, szarych warunkach wziać tyle kasy?
    • Gość: Ewa Re: Ona bogata, on młody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:01
      Ależ tu zazdrość z tych postów wyziera!!!! Tez by się chciało mice takie domy,
      fury, ciuchy, dolce vita...I przytulac mlodsze panienki i panów, którzy jak
      wiadomo zainteresowani sa głownie kasą. W przyziemnym zyciu raczej kiepsko, z
      biegiem lat
      A tak pozostaje tylko z zawiscia ponajezdzac na tych co maja.
    • Gość: Buba Re: Ona bogata, on młody IP: *.comp.waw.pl 18.11.04, 20:44
      Kotuś, nie dlatego ona bogata, ze szczodra. I jeszcze dobra rada - poza wiekiem
      i rozmiarem trzeba miec trzeci atut - poukladane w glowie. Postaraj sie go
      zdobyc, zanim sie zestarzejesz, bo potem, to juz Ty bedziesz musial byc bogaty.
      Powodzenia
    • Gość: bogata Re: Ona bogata, on młody IP: *.crowley.pl 18.11.04, 22:41
      to jest twój rozmiar buta w EU/UK?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka