Dodaj do ulubionych

LIS - kandydat na klechę i nic wiecej

30.04.05, 00:24
Kiedy oglądam Lisa dostaje jobla poważnego. Co ta za miernota dziennikarski,
który przyjmuje postawe - wyraziciela jedenj strony. Tak było w czasie
programu z URBANEM i Jaruzelski. W CNN tego nie ucza wiec kto Go tego nauczył?
Pewnie DUCH ŚWIETY!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ender Re: LIS - kandydat na klechę i nic wiecej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:05

Z Urbanem przyznaje ci rację-nie był bezstronny ale z Jaruzelskim to naprawdę
      przesadzasz- nieobiektywizmu i stronniczości zarzucić mu nie można.
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: LIS - kandydat na klechę i nic wiecej 30.04.05, 19:34
      Nie oglądaj - to nie będziesz dostawał. Lis jest słaby technicznie, to prawda,
      jako moderator dyskusji po prostu nie panuje nad sytuacją. Ale zarzut czynić z
      tego, że nie uznaje komuchów za równoprawnych partnerów dyskusji? Niech się
      cieszą, że oni teraz nie napotykają żadnych "nieznanych sprawców", tak jak to
      było za ich czasów.
      A już ten tytuł ską żeś pan wziął?
      • marianna.rokita ech....... 04.05.05, 00:32
        Co ty pleciesz ? Jaki kandydat na kleche ? Lis jest dobry warsztatowo. Tego mu
        odmowic nie mozna. Jak i rowniez tego,ze jest i mily i ujmujacy. ( Mimo mp 3
        krazacych w necie )

Jak z niego jest jakis kadydat na kleche, to ja jestem Karolina Kózka....
        Jesli wiesz, kto to :)

Pozdr
    • Gość: Y Re: Czerwona stonka się zdżaźniła IP: *.crowley.pl 04.05.05, 13:40
      Bo Lis nie wdzięczył się do Urbana i Jaruzela.... i bardzo dobrze, nie powinien
      nawet zapraszać tych ludzików!
    • barmanik A ciekawe do jakiej TV pójdzie... 04.05.05, 14:28
      jak się obrazi na Polsat? Chyba Tele5 albo do Polonia1 bo wszędzie już był.
    • Gość: z Re: LIS - kandydat na klechę i nic wiecej IP: *.e-lider.pl 04.05.05, 15:59
      Taaak, to niewatpliwie miernota dziennikarska. Zerknijmy jednak do histroii
      mediow elektronicznych ostatnich kilku lat.
      - Kto pierwszy zaryzykowal stand-upy w telewizji?
      - Kto z programu informacyjnego, ktory publiczna telewizja sprowadzila do
      obrzygania godnych wersji pseudostandardow BBC wprowadzil nowa jakosc i uczynil
      z jego male szol?
      - Kto sprawil, ze reporterzy zaczeli robic male filmiki zamiast zlepku obrazkow
      i bardziej lub mniej glupich wypowiedzi?
      Czy to nie owa miernota?:)
      i owa miernota ma prawo nie byc bezstronnym, stanac po jednej ze stron. To tez
      taka nowa jakosc chyba. Nie ogladalem Jaruzelskiego, ale z Urbanem odnioslem
      wrazenie, ze to postawienie sie Lisa po jednej ze stron uczynila program
      atrakcyjniejszym. Bo tak to gospodarza mozna zastapic komputerem odliczajacym
      czas wypowiedzi kazdej strony i rozdzielajacym glosy.
      Naprawde prosze mnie nie traktowac jako obronce Lisa, czy innych TVN-owcow. Ale
      wystepuje w obronie logiki. Bo gdy widze jak cymbaly wypisuje glupoty, to mnie
      troche ponosi:)
      • Gość: Otiss Re: LIS - kandydat na klechę i nic wiecej IP: *.crowley.pl 05.05.05, 13:52
        Szanowny kolega niepotrzebnie się tak tutaj produkuje w obronie Lisa, przeciez
        nie od dziś wiadmomo, że nie chodzi tutaj o zasługi Lisa, ale o jego
        osiągnięcia. A jeśli tych drugich ktoś w naszym kraju trochę ma, to w oczy
        mocno kłuje, oj mocno... szczególnie w środowisku mediów...
    • Gość: Ender Re: LIS - kandydat na klechę i nic wiecej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:22

Sukces-coś czego ludzie nigdy nie wybaczają..
    • kol.3 Re: LIS - kandydat na klechę i nic wiecej 05.05.05, 19:40
      Jakoś nigdy nie udało mi się obejrzeć do końca żadnej audycji z Lisem.
      Śmiertelnie mnie nudzi.
    • mroofka2 Re: LIS - kandydat na klechę i nic wiecej 05.05.05, 23:36
      asz70 masz zupełną rację!!!!! kre..tyn z niego i tyle, nic soba nie prezentuje,
      a przede wszystkim i co najwazniejsze posiada zero obiektywizmu!!!!
    • Gość: Ender Re: LIS - kandydat na klechę i nic wiecej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 09:30

Rozumiem że wam się progrm nie podoba albo Lis jako człowiek ale wy sami nie
      macie obiektywizmu za grosz. A skoro nudzi tu kogoś "Co z tą Polską?" niech
      publicystyki nie oglada bo może jest dla niego za ciężka, niech poprzestaje
      na "Seksie w mniejszym mieście".
    • mroofka2 Re: LIS - kandydat na klechę i nic wiecej 06.05.05, 22:44
      publicystyka za ciężka..hahaha!!!dobre sobie!!! wam się ludzie w dupach
      poprzewracało!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka