Dodaj do ulubionych

Bezbożna Arkadia

• Gość: pracownik Re: Bezbożna Arkadia IP: *.chello.pl 24.05.05, 10:59
      Nietylko w Arkadii pracują tego dnia w King Cross Praga na Jubilerskiej gdyby
      nie skrócili otwarcia o godzine to byłby normalny dzień pracy.
      • bartllomiej Arkadia czyzby kraina szczescia?? 24.05.05, 18:47
        Raczej nie, jest to przybytek szatana, wiem co mowie mieszkam niedaleko, ten
        caly jarmark to tragedia, chodze tam tylko jak potrzebyje okolo 2 razy w
        miesiacu (piatek badz sobota) jak moge oczywiscie, ale chodze tam w
        konkretnych celach i jak jestem zmuszony, ale jako centrum handlowe i w ogole
        to mi sie nie podoba ;/
    • Gość: Brutal Re: Bezbożna Arkadia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 08:34
      A kto ją zmusza? Łańcuchami ją przykuli czy jak? Jeśli religia jest dla niej
      ważniejsza niż praca to niech zrezygnuje z pracy. Nikt nikogo w Polsce do pracy
      nie zmusza.
      • Gość: karla Re: Bezbożna Arkadia IP: *.chello.pl 01.06.05, 11:44
        Chciałabym wiedzieć czy ty zrezygnowałbyś z pracy, teraz jest tródno i człowiek
        łapie się zajęcia jakiego może, rozumiem że można być obużonym ale bez
        przesady, ja też pracuję w markecie, wszyscy u mnie w domu mieli wolne a ja
        szłam do pracy, miło by mi było jak bym miała wolne. A tak na marginesie to
        chciała bym ci powiedzieć że wcale nie było dużo kupujących i można było
        spokojnie zamknąć.
        • Gość: beata Re: Bezbożna Arkadia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.05, 12:12
          A ja i moi koledzy co mam powiedzieć(pracuję nawet 25 XII i1 I od 9 lat nie mam
          żadnych wolnych świąt) jak każdy to każdy,a do cioci na imieninki albo do
          oddalonego kościółka niech paniusia zapyla na piechtę. Kierowcy i motorniczowie
          też chcą mieć wolne!
    • Gość: Chakotay Re: Bezbożna Arkadia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 00:04
      gupia katofaszystka zaprogramowana bzdurami........niech sie modli do luftu
      bez przerwy to i tak tyle warte co zuzyty papier w klozecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka