Dodaj do ulubionych

Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta

• hec2 Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta 25.05.05, 21:53
      A ten tu czego?
    • Gość: torreador Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:55
      LUUUUUUUUUdzie! Staszek to pikuś na rowerze. Zróbmy sobie monarchię i wybierzmy
      jakiegoś króla albo królową.Od nas zależy jaki popapraniec będzie się bawił za
      nasze pieniądze i jeżdzil po swiecie tam, gdzie niewielu z nas a może nikt nie
      pojedzie.A taki król musi nas słuchać a nie my jego, bo sie go zdetronizuje
      jakby co.I wreszcie zapanuje spokój bo taki król to ho, ho,na pole może posłać
      do robót sezonowych albo w kazamaty albo dożywotnio do najgłębszej kopalni.Mamy
      szanse żeby dać w dupe tym co nas tak kiwają już ponad 15 lat.Cholocie
      czerwonej mówimy dość.KRÓLA nam trzeba, RODACY, KRÓLA!(ale nie tego gazetowego)-
      takiego z rodowodem, najlepiej po championach!!!!!!!
      • Gość: Poldek Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:15
        A nie zastanawiajace jest to dlaczego GW tak promuje Tymińskiego na prezydenta.
        Ale trzeba przyznać, że łebski facet to on jest.
      • Gość: kreska Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 14:42
        Gość portalu: torreador napisał(a):
        Cholocie czerwonej mówimy dość.

A co to jest cholota?
    • Gość: asdrt Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 22:43
      twew5y
    • Gość: Zdihu Hemracek Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 01:02
      Kim są te dwie cizie na zdjęciu?
    • Gość: onlyraven Re:Poziom wypowiedzi - katastrofalny IP: *.17.14.vie.surfer.at 26.05.05, 01:18
      Jestem Polakiem zyjacym od 20 lat za granica, nie jest wazne gdzie, nie
      utrzymuje regularnych kontaktow z Polakami (z roznych wzgledow) ale czytam
      regularnie polskie ksiazki i czasopisma. Od czasu do czasu zagladam do roznych
      forow dyskusyjnych aby dowiedziec sie co mysla i czuja Polacy zyjacy w Polsce.
      Jestem zaszokowany poziomem dyskusji i wypowiedzi na rozne tematy. W
      przynajmniej 50% nie jestem w stanie powiedziec o czym ludzie pisza (naturalnie
      w odniesieniu do tematu artykulu), poziom wypowiedzi jest bardzo, bardzo niski.
      Czyzby tak dramatycznie obnizyl sie poziom = stan edukacji w Polsce?
      Czy ktos z Panstwa bioracych udzial w dyskusji moglby mnie oswiecic i wyjasnic
      jakie sa tego przyczyny?
      • Gość: kapisz Re:Poziom wypowiedzi - katastrofalny IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 26.05.05, 02:16
        Tak zwana "Reforma Edukacji Narodowej".Z surowego materilu mozna zrobic wszysko
        ale z gotowego produktu nic nie mozna juz zrobic. Mozna tylko zniszczyc!
        Dlatego mamy takze Reforme Zdrowia (NFZ).
      • Gość: faakju te ravendeutch IP: *.bctel.ca 26.05.05, 09:15
        hiba tam bardziej mozesz sobie ponawijac na tematy ontologicznie
        wazne ,etycznie prawe i semantycznie poprawne z tymi bauerami ktorych masz w
        sasiedztwie.? Tam nawet Chomsky nie chce pojechac a noblistka ktora maja ,nie
        wychodzi z domu obawiajac sie zderzenia z ta wysoka kultura i poziomem
        fenomenologicznie rozwinietej inteligencji tego kraju gdzie przycupnales od 20
        lat. Zycze Sto Lat ! samotnosci....
      • Gość: D Re:Poziom wypowiedzi - katastrofalny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.05, 01:21
        Niestety, na forach tak już te dyskusje wyglądają-taka dziwna zbieranina ludzi
        nie wiadomo skąd (zarzuty? -poziom intelektualny, ortografia etc)i z dziwnymi
        poglądami.
        Z drugiej strony nie oceniaj polskiej rzeczywistości na tylko na podstawie gazet
        i wypowiedzi na forum, które nie są reprezentatywne...a już zupełnie nie oceniaj
        rzeczywistości takiej, jaką przekazuje czytelnikom Gazeta Wyborcza...bowiem
        coraz częściej jest ... niezbyt dobrym żródłem informacji, tak to określę...z
        niezbyt obiektywnymi tendencjami... wystarczy poczytać jakimi...
    • Gość: LeXXX Boze prosze oszczedz Polsce wstydu IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 26.05.05, 01:47
      Boze prosze oszczedz Polsce wstydu juz wystarczy .
      • Gość: łup Re: Boze prosze oszczedz Polsce wstydu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.05.05, 02:30
        Kim są te dwie cizie na zdjęciu?

To bazylijscy transwestyci
        • Gość: hatra Re: Boze prosze oszczedz Polsce wstydu IP: *.qc.sympatico.ca 26.05.05, 03:33
          Pani Elzbieta Gertruda Gawlas nie jest wariatka. Agentka i pomocniczka agentow
          tez - NIE.

Jest nie wygodna - to pewne.

forum.zaprasza.net/a_y.php?mid=1445&_________________
          • Gość: Boom A co bedzie jak Stan dostanie w OKO po przyjezdzie IP: 202.59.23.* 26.05.05, 04:37
            ... piekna perspektywa - po postkomunistycznej holocie teraz czasy
            swirow!
            • Gość: marzier Re: A co bedzie jak Stan dostanie w OKO po przyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 10:11
              Stan Tymiński - to sie ubawiłem!hi hi hi hi hi i hi hi h
              Ma miliona to niech z korwin mike sie skuma !niezłe dowcipy
          • Gość: pytanko Re: Boze prosze oszczedz Polsce wstydu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 14:44
            Gość portalu: hatra napisał(a):
            > Pani Elzbieta Gertruda Gawlas nie jest wariatka. Agentka i pomocniczka agentow
            > tez - NIE.
            Jest nie wygodna - to pewne.

A tak generalnie - KIM JEST?
    • Gość: Ara Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.vip-net.pl 26.05.05, 10:22
      Stan Tymiński - prezydent to oznacza, że w Polsce każdy kretyn może startować
      na prezydenta i nawet nim zostać. Facet jest bajkopiosarzem, który z firmy w
      której zatrudnia 15 osób dorobił się milionów dolarów. Raczej jak ktoś się
      orientuje w realiach USA potwierdzi, że z takiej firmy może jeżdzić raczej
      dobrym rowerem.
      Bajki to se może opowiadać innym bajkopisarzom i frustratom. Dochodzi do tego
      ża każdy dupek może w polsce uzyskać nawt popracie i Polacu potrafią zawierzyć
      każdemu kretynowi którego nawet nie widzieli na oczy.
      MIał rację Wałesa, że Polacy mają takiego prezydenta na jakiego zasługują. Oj
      święte słowa.
    • Gość: 18 L 51 STAN - POLSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 10:25
      • waldi31 Re: A Michnik już przeprosił Tymińskiego 26.05.05, 11:16
        A kiedy przeprosi Tymińskiego za te pomówienia Prezydent Wałęsa?
        Czy stać Go będzie na takie pojednanie jak z Prezydentem Kwaśniewskim?
        Gdy do tego dojdzie to uwierzę,ze w Polsce coś się zmienia na lepsze.
    • Gość: faakju Hurrra -Stanislaw na Pomoc IP: *.bctel.ca 26.05.05, 11:15
      Pan Stanislaw "Stan" Tyminski bendzie najlepsiejszym Prezydeneem od czsow
      Jozefa Pilsudskiego. Komuchow na drzewa pozawiesza.Katoli rosp......li.
      Lepierza i Gartyha to wogle nie dopusci do zloba. Brajdakow spedzi spowrotem w
      rure . I tyle .I bedymy se zyli w dubrabyciu. Hurrrra Stan Tyminski. I Chinski
      zna tyz , to bendziem handele z kitajcem napierac po smoku. Nasz Chinski Stan
      Tyminski.
      • Gość: refren Re: Hurrra -Stanislaw na Pomoc IP: *.pl / *.pronets.pl 26.05.05, 12:32
        Mariaż Kobylańskiego z Tymińskim i Rydzykiem to jak skrzyżowanie kota z małpą.
        Na takie danie polityczne Polacy się ponownie dadzą nabrać. W ubogiej stajence
        nie staje ani politycznego jedzenia ani rozumu... więc król Ubu może wreszcie
        zapanować. Najważniejsze by nie zrywał concordatu, reszta się nie liczy. I to
        będzie się działo w Polsce, czyli...NIGDZIE.
    • Gość: Kagan Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.83.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 26.05.05, 11:17
      Stan T. to niewatpliwie najciekawszy z kandydatow!
      • Gość: faakju Tak czy owak -Prezydent Nowak IP: *.bctel.ca 26.05.05, 11:40
        Przepraszam za naduzywanie przestrzeni wirtualnej ale w realu to jest jeszcze
        jeden extra kandydat ; nieprzekupny posel Nowak. Wiec gdyby zastartowal to jest
        na mojej liscie nawet przed Stanem . Prezydent Nowak w Obronie
        Ucisnionych ,Okradzionych i Oszukanych czyli 99% Polakow.
    • Gość: Toni Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.net / 80.48.128.* 26.05.05, 12:18
      Dość mamy swoich złodziei poco nam obcy.
      • Gość: wróżka Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 12:26
        Wałęsa-było w kraju bagno
        Kwasniewski -jest w kraju bagno
        Tyminski- nadzieja na trochę mniejsze w kraju bagno.
        Idziemy do przodu
        Normalnie będzie za 100 lat
    • Gość: P.D.R.O. NIECH ZYJE GRANICA POLSKO -CHINSKA NA URALU!!!!!:) IP: *.wroclaw.mm.pl 26.05.05, 16:37
    • Gość: andy Biedny Stan. Stary a durny. IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 26.05.05, 20:58
      Z jedna wlasna baba nie moze sobie poradzic, a zabiera sie za porzadki w naszym
      wielkim burdelu...
      • Gość: Edek VIVAT STAN ! VIVAT WSZYSTKIE STANY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:43
        No wreszcie jest na kogo głosować!
        Vivat POLSKA: WOLNA NIEPODLEGŁA I SZCZĘŚLIWA!!!
        Precz z ministrantami lewicowymi i prawicowymi! No może wreszcie uda się
        zapobiec rozdziobaniu nas przez kruki i KACZORY?
        JESTEM POLAKIEM, NIE KRADNĘ SAMOCHODÓW, NIE JESTEM PIJAKIEM! GŁOSUJĘ NA
        TYMIŃSKIEGO!!!
    • Gość: Matrioszka To dobra kandydatura IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.05, 21:40
      nie zwiazana z prawicowa, cuy lewiciowa postkomuna. jedyny kandydat, ktory jest
      naprawde bogaty i nie potrzbuje juz w Polsce nic ukrasc. Tyminski to nowe
      spojerzenia na sprawy polskie, kogo mam wybrac Kaczora? Frasuniuka? Gierka?
      Szmajdzinskiego? Bzdura, dla prawdziwej Polski, glosuje na Tyminskiego!!!
      • Gość: Bzdzikotowa Re: To dobra kandydatura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:48
        Kiedy ten nasz ukochany Staszek przylatuje. U nas we wsi baby chcą jechać na
        lotnisko żeby Go plackiem wiejskim przywitać.
        15 lat temu to my we wsi Lipiny wszyscy na niego głosowali.
        Teraz już troche odeszło do Pana Boga ale cała wieś na niego zagłosuje.
        Bo u nas mówią, że jak On by wtedy został prezydentem to by było inaczy.
      • Gość: Kinga K. Re: To dobra kandydatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 09:40
        On jest tak samo bogaty jak kazdy starajacy sie o kredyt w banku ...
        hochsztapler i tyle ..."gdy interesy zle ida, kup nowy garnitur".
    • Gość: Waldemar Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.devs.futuro.pl 26.05.05, 21:52
      No dobrze, a co na to medycyna ...?
    • bianka2003 Ja chce na PREZYDENTA !!!!!! 26.05.05, 22:16
      Chwilowo jestem bezrobotna, mieszkam w Polsce od urodzenia, nie należę do żadnej partii (kiedyś należałam do Ligi Kobiet, ale to było dawno) za nic mnie nie karali, kłamię tyle co każdy, kraść nie chyba nie umiem. Acha i jeszcze jedno NIE jestem z Warszawy :-)
      • Gość: Krysia Re: Ja chce na PREZYDENTA !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:08
        To masz duże szanse. Życzę powodzenia
        Od czegoś musisz zacząć
        • igi.wr Re: Ja chce na PREZYDENTA !!!!!! 26.05.05, 23:17
          Gość spoza układów, dobry manager, takiego nam trzeba.
    • Gość: tym Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:33
      Jak on taki dobry, to dlaczego nie startuje w wyborach w Stanach albo w
      Kanadzie?
    • ghost73 Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta 27.05.05, 00:00
      mnie też nie znasz, może zagłosujesz na mnie, też mam czarną teczke (nawet dwie)
      Obiecuję, że wszystkim będzie jak w niebie.
    • Gość: Tymiński a KGB Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 00:11
      Pisałem już na innym forum, więc tu tylko skopiuję:
      poczytajcie sobie Łysiaka i zobaczycie, kto wprowadzał "człowieka
      znikąd" do polskiej polityki i czym się Tymiński wcześniej
      zajmował (i co to ma wspólnego z konopią). Jak nie wiecie, to
      tylko wspomnę, że nie były to jedynie polskie służby
      bezpieczeństwa, a jakie to służby niedługo wcześniej działały bez
      problemu na terenie polskim, to już raczej wiadomo, nieprawdaż?
      I niekoniecznie od razu trzeba się tutaj doszukiwać spiskowej teorii dziejów, bo
      przecież nie jest zastanawiające, że dopiero jak Olek Kwaśniewski schodzi ze
      stanowiska Stan się uaktywił po tylu latach przerwy (w czasie,gdy
      b.prawdopodobne jest,że wygra ktoś z prawicy)?
    • losiu4 Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta 27.05.05, 07:34
      ciekawe czy wybiórcza znów jakieś maltretowanie zony znajdzie...

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: igo Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:43
        Ludzie przecież Tymiński to nie cudotwórca.
        Z pustego to i on nic nie zrobi.
    • Gość: Ziomek Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: 213.77.14.* 04.06.05, 16:06
      -I love Canada:) Fajnie, tak trzymaj potrzeba kogos z zewnatrz, kto zna inne
      zycie i jest w stanie tym zarazic innych:)
    • Gość: Touareg Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.icpnet.pl 05.06.05, 03:16
      Był mężem Indianki, jest Azjatki - tylko czekać jak na Afrykankę! Bez urazy.
      • waldi31 Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta 05.06.05, 14:04
        Fajnie na lotnisku powiedział-Polska kraina teczek
    • Gość: jerezs nareszcie !!!! IP: *.krus.gov.pl / 80.51.178.* 08.06.05, 15:24
      prawdziwi polacy czekali na ciebie!!!! dzieki że przybyłeś,
      • waldi31 Re: nareszcie !!!! 09.06.05, 16:30
        A czytaliście.
        Nawet ambasador Chin przyjął GO.
        I nazwał szwagrem Chin.
        No no no

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka