Gość: Adam Re: Piwnica dla prezydentowej IP: *.magma-net.pl 29.06.05, 23:21 Wiele stowarzyszen, fundacji i towarzystw dziala w piwnicach czy oficynach. Proponuje dziennikarzom sprawdzenie tego. Ale Jasnie Panie Kwasniewska musi miec luksusy za pieniadze podatnikow. Tak jak to miala do tej pory: 1) fundacja w palacu prezydenckim, wiec za prad, media fundacji, wykorzystywanie pomieszczen prezydenckich placili WSZYSCY podatnicy, choc moze wola INNE fundacje 2) TVP przed swietami zawsze relacjonowala koncerty TEJ fundacji, a wiec za autoreklame Kwasniewskiej - placilismy za jej czas reklamowy WSZYSCY swoim abonamentem 3) sedziowie orzekali "dziwnie" nagminnie wplacacnie grzywien na konto wlasnie TEJ Fundacji Wiec chyba nie ma sie co dziwic, ze Jasnie Pani nie podoba sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Piwnica dla prezydentowej IP: 62.148.85.* 29.06.05, 23:26 jak wygra cimoszko to mosci pani odstapi troche palacu w koncu przyzwyczajenie to druga natura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x CIMOSZEWICZ "BEZPARTYJNY" I JOLA "MATKA" hahaha IP: *.crowley.pl 29.06.05, 23:29 ...no to teraz widzicie czarno na bialym jakie to sa "bezpartyjne" i "dzialajace spolecznie poza polityka" osobki. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: CIMOSZEWICZ "BEZPARTYJNY" I JOLA "MATKA" haha 29.06.05, 23:36 oby cimoszko wygrał - nie moze być tak, żeby prezesowa i założycielka fundacji musiała na wczasy za swoje pieniążki jeździć, na to musimy płacić, a dzięki temu kilkoro dzieci zostanie wyleczonych! Alleluja (15 razy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEJOKOMUNA A JAKIA SIEDZIBA ODPOWIADA ASPIRACJOM JAŚNIE PANI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:43 WYBUDOWAĆ COŚ NAPRAWDE GODNEGO JAŚNIE PANI A NAJLEPIEJ DRUGI PAŁAC PREZYDENCKI TYLE ŻE CAŁY Z MARMURU. A NIEWDZIĘCZNEGO PREZYDENTA MIASTA WYWALIĆ NA ZBITY PYSK. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Czytając tytuł myślałem, że ktoś chce .. 30.06.05, 00:46 ..zamknąć Jolkę w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Niby dla czego co innego? 30.06.05, 01:31 A może jakieś wielkie miody by chciała?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Fuj Fuj 30.06.05, 01:32 Każdy wie co to w takich piwnicach się wyrabia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byśko Re: Piwnica dla prezydentowej IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.05, 04:51 Rozkapryszona ta kwaśniewska Polacy mieszkają na dworcach w kartonach i nie narzekają. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss Dlaczego ma być lepsza od innych? 30.06.05, 07:07 Wiele fundacji i ruchów ma takie lokale i działają..... dla prawdziwej dobroczynności nie jest to przeszkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUrek Re: Piwnica dla prezydentowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 07:54 Ten burmistrz, sądząc po jego wypowiedzi napewno należy do PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C-nik INNE FUNDACJE MAJA TEN SAM PROBLEM IP: 217.17.35.* 30.06.05, 07:58 ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Piwnica dla prezydentowej 30.06.05, 08:09 Oglądałem przesłuchanie Jolki i nie widziałem, ani nie słyszałem oburzenia, gdy wspominała o tych piwnicach. A z drugiej strony, to niezłe buractwo "rządzi" w naszej Warsiawce. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ryckus Re: Piwnica dla prezydentowej 30.06.05, 08:14 A czego spodziewalisście się po zaślepionym , wiecznie rozrabiajacym Kaczorze.który nie widzi dalej jak koniec jego dziobu.Fundacja świadczaca tyle dobrego stanowi dla Niego "płachtę na byka". Jegpo życiowe osiąniecia to nieustajace rozróby i destrukcje, ale "przyjdzie kryska na matyska" czego Mu szczerze zyczę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Piwnica dla prezydentowej 30.06.05, 13:17 ryckus napisał: > A czego spodziewalisście się po zaślepionym , wiecznie rozrabiajacym > Kaczorze. No , popatrz jaki wredny kaczor, kwaka o mafii i drenowaniu panstwa o sld-owskim gangsterstwie . No cos takiego ? Zamiast siedziec cicho i krasc ile sie da to nie chce glupi kaczor. który nie widzi dalej jak koniec jego dziobu. Bo jakby widzial to sie "lewicy" by nie czepial i kolesie z preziem mieliby spokoj Fundacja świadczaca tyle > dobrego stanowi dla Niego "płachtę na byka". No "fundacja" zrobila tyle dobrego...tylko nie udalo sie jeszcze wyjasnic ile i komu . Kwasniewska ochronila mafiozow- dane osobiste.Bardzo dzielnie powiedzial kwasniewski -prezio. Jegpo życiowe osiąniecia to > nieustajace rozróby i destrukcje, ale "przyjdzie kryska na matyska" czego Mu > szczerze zyczę !!! No to prawda przeszkadza chlopakom w robocie - co i raz szyki poprzestawia. Narazie go kolesie w sadzie za znieslawienie osadzili- beda musieli zrobic inna "kreske na matyska" bo okazalo sie ze jednak wachowski wpadl Amerykanie sie nim zajeli i dlatego juz sie nie zatuszowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx piwnica - to i tak lepiej niz kratki ... IP: *.linuxstuff.pl / 62.233.151.* 30.06.05, 08:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio A moze Royal Wilanow ? IP: *.in2p3.fr 30.06.05, 08:44 Znalazl by jakis lokal dla fundacji ? Slyszalem, ze niezle sobie radza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Re: Piwnica dla prezydentowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:00 Może Ordynacka przygarnie i przytuli "bidulę"? Oni to mają gest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozefina22 Re: Piwnica dla prezydentowej IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.06.05, 10:21 mam juz swoje lata i coraz bardziej dochodze do wniosku, ze niestety ale ludzie bedacy na tzw świeczniku bardzo szybko gubia gdzies swoja uczciwosc.niestety nie wierze w czyste intencje takze tej fundacji.zastanawiam sie bardzo na kogo glosowac,w koncu i tak wszyscy wybrancy po wyborach zapominaja co obiecywali biednemu elektoratowi.ale skoro pani prezydentowa wspomogla wlasna fundacje kwota 5 tys.zl z wlasnych pieniedzy to widocznie nie ma juz nic na wynajm lokalu.a ja sie nie zgadzam na to aby te osoby traktowac inaczej a niby dlaczego .czyzby to byly inne osoby,a czym sie roznia od reszty spoleczenstwa, chyba tylko tym ze przez kadencje udaja ze cos dla ludzi robia a ja mysle ze tu chodzi o to aby siebie i swoje dzieci zabezpieczyc jak tylko sie da. niestety tak mysle ja ,mam do tego prawo!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzechu Lokum IP: 157.25.31.* 30.06.05, 10:47 Fundacja pomaga dzieciom za łapówy prywatyzacyjne.A jeśli chodzi o lokum dla naszej Damy to proponuje jej gazetę i rubrykę z nieruchomościami.A przecież może przenieść również łapu-fundację do obecnej siedziby sztabu wyborczego Cimoszewicza Włodzimierza przynajmniej na jakiś czas,bo później i tak ta łapu- fundacja zniknie bo nie będzie już co prywatyzować. Odpowiedz Link Zgłoś
annas11 Re: Piwnica dla prezydentowej 30.06.05, 11:24 Nigdy nie daje nic na zadne fundacje - przeciez 3/4 tych z serca danych pieniedzy idzie na utrzymanie tej fundacji :) Pani Kwasniewska nawet z piwnicy w krotkim czasie zrobi palac - lokal jak kazdy inny . . . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrek tak, piwnica, byle z kratkami. IP: *.linuxstuff.pl / 62.233.151.* 03.07.05, 16:19 aa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Piwnica dla prezydentowej IP: *.daminet.pl 04.07.05, 22:22 Polski skandal - głupia zemsta, chyba za mniejszą popularność. Zrób chlopie też cos pożytecznego , to Cie dostrzegą. W piwnicy to ... Odpowiedz Link Zgłoś