Dodaj do ulubionych

Robert Tekieli w "Ozonie"

21.07.05, 19:25
Jeśli zrobią tygodnik na poziomie intelektualnym Frondy to sukces pewny.
Wreszcie będzie co czytać - Ozon i odmieniona nan lepsze Gazeta Polska. Żeby
jeszcze choć jeden dziennik nie będący lewacką szczekaczką albo nawiedzonym
biuletynem...
Obserwuj wątek
    • etykieta_zastepcza Re: Robert Tekieli w "Ozonie" 21.07.05, 19:29
      Odnowiony Ozon zapowiada się smakowicie
      • 2yoo4yoocorne2 Przekonamy sie po pierwszych pieciu numerach 21.07.05, 19:54
        Nie bardzo wierze w uzdrawiajaca moc autorow kwartalnika.Wiem tez co nieco o
        rynku prasowym w Polsce.Trzy tytuly.I dalej pustynia.Aby to zmienic,trzeba miec
        znakomity zespol i ogromna kase.A tu nieznani ludzi i trzy miliony zlotych...
        • major.hab.dudek Re: Przekonamy sie po pierwszych pieciu numerach 23.07.05, 22:06
          2yoo4yoocorne2 napisał:

> Nie bardzo wierze w uzdrawiajaca moc autorow kwartalnika.Wiem tez co nieco o
          > rynku prasowym w Polsce.Trzy tytuly.I dalej pustynia.Aby to zmienic,trzeba
          miec
          >
          > znakomity zespol i ogromna kase.A tu nieznani ludzi i trzy miliony zlotych...
          -------
          Wyda się 3 miliony i powróci do "Frondy". A co się chłopaki pobawia kasiorą to
          ich ,he he
    • Gość: Irek Re: Robert Tekieli w "Ozonie" IP: *.broker.com.pl 21.07.05, 22:00
      Tu potrzebny jest ktoś zupełnie nowy z otwarta glowa. Najlepiej nie zwiazany z
      branżą, tu potrzebna jest rewolucja a nie lifting. Zgłosił bym się, ale już
      kogoś wybrali :)
    • Gość: Krzysiek Co to jest "Ozon" IP: *.ucsd.edu 22.07.05, 00:33
    • Gość: czytelnik Re: kleractwo- fujj IP: 80.108.146.* 23.07.05, 19:07
      nie wezne tego do reki
      • Gość: OZO000N2 Nowy naczelny IP: *.chello.pl 23.07.05, 20:59
        Latkowski. Czas by on poprowadził jakiś tygodnik. Wyrazistość byłaby murowana,
        przy tym nie znosi polityków i polityki, więc żadnego odchylenia w lewo czy
        prawo.
        • misio_zalogowany Re: Nowy naczelny 26.07.05, 14:53

Latkowski - ten gangster?
        • Gość: mądry Re: Nowy naczelny IP: *.wroclaw.mm.pl 27.07.05, 09:25
          Latkowski? za guuuuupi!
          • Gość: Bolek i Lolek Latkowski IP: *.chello.pl 28.07.05, 11:54
            Oj myslę, że Latkowski by namieszał w tym dobrzez wszystkim znanym srodowisku
            dziennikarskim. facet spoza układów, który kierowałby sięmerytorycznie. przy
            tym sam potrafi pisać. Niestety, jak wynika na jego stronie jest zajęty innym
            projektem.
    • jaceq Chyba się przesłyszałem 31.07.05, 00:09

> ...na poziomie intelektualnym Frondy ...

Przepraszam; na CZYM ??
      • Gość: czytaczka Re: Chyba się przesłyszałem IP: *.ny325.east.verizon.net 31.07.05, 16:09
        no wiesz-oni z tych, co uwazaja,ze jak nikt ich nie czyta, to dlatego,ze sa
        madrzy i inteligentni do bolu. pomysl,ze sa tak nudni i demagogiczni, ze az
        czasem smieszni-nie bruka ich czystych umyslow. i poniekad slusznie-po co sobie
        zaburzac wysoka samoocene,czyli jedyne na czym mozna sie solidnie wesprzec;)
        wejdz na ichniejsze forum, gdzie sobie gaworza o przejeciu/!/ ozonu i jaka teraz
        przyszlosc swietlana wszystkich czeka i jak wysoko intelektualnie stoja ci,co
        ozon przejeli i jak teraz dokopia i to pierwszy krok do zwyciestwa itd,itd,itd.
        naturalny kabaret.a swoja droga-to jakas bojowka jest?przywiozl mi ktos 2 czy
        trzy ich numery w ramach dowcipu.
    • mellinda1 Re: Robert Tekieli w "Ozonie" 01.08.05, 23:03
      smiech na sali! jestes na etacie we Frondzie??? o jakim sukcesie mowisz? ta
      gazetka sprzedaje sie w ledwo 4 czy 5 tysiacach egzemplarzy!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka