Dodaj do ulubionych

oznakowanie programów TV

IP: 217.153.220.* 15.08.05, 13:48
Chyba wszyscy, którzy włączyli dziś telewizory, albo sie wściekli, albo są bezsilni jak ja. Jak dalece musiał ktoś nie mieć nic do roboty, albo lepszych pomysłów, jak pokaźne żółte oznaczenia z numerkiem w środku. Gdyby oni sami wierzyli w skuteczność - to zgoda. Ale to są "działania w kręgu ruchów domniemanych". Jaki procent telewidzów reagować będzie na te śmieci ? Dotąd praktyka była taka, jak mordowali bestialsko człowieka - nic, jak za pięć ktoś miał pokać gołą dupę to czerwony kwadrat. Będę głosował nawet na LPR jeśli obiecać będzie rozpieprzenie KRRiTV. Jeżeli media to czwrata władza - to dokąd te durnie nas poprowadzą? Do roboty !!!
P.S. Zmniejszcie ekran i wywalcie swoje opinie, będzie skuteczniej !
Obserwuj wątek
    • cobolt To zeczywiscie jakis idiotyzm 15.08.05, 15:03
      Te znaczki mnie rozpraszaja, sa po prostu glupie. Ja przez to na telewizor nie moge dzisiaj patrzec. Moze w ten sposob chca odstraszyc widzow od telewizorow. Szanowna rado Radiofonii i Telewizji, zdjemijcie te znaczki a nie zajmujecie sie Czerwonymi Kapturkami, bo te cholerne znaczki wzbudzaja we mnie agresje owiele wieksza niz Czerwony Kaputrek w sidlach!!!
    • Gość: krzych Re: oznakowanie programów TV IP: 193.24.201.* 15.08.05, 18:10
      Już widzę te smutne 5 letnie dzieci, które nie mogły obejrzeć Dzwonnika z
      Rotterdam, bo był od 6 lat. Te badziewia psują mi tylko obraz. Już wolałem kropka.
      • habudzik Re: oznakowanie programów TV 16.08.05, 00:31
        Gość portalu: krzych napisał(a):

> Już widzę te smutne 5 letnie dzieci, które nie mogły obejrzeć Dzwonnika z
        > Rotterdam, bo był od 6 lat. Te badziewia psują mi tylko obraz. Już wolałem krop
        > ka.

To gdzie w Rotterdamie ten dzwonnik siedzi??? Nie rozu miem
        • cobolt no ojejku to taka zaluzja jest:) 16.08.05, 00:46
          myslalem ze to g.. po 22 zniknie ale gdzie tam 12letnie dzieci siedza do 23 i ogladaja filmy wedlug szanownej rady. Te znaczki na serio dzialaja mi na nerwy. Pani Waniek niech sobie je w du..e wsadzi, zmieszcza sie bo ma ja gruba. Pozdrowienia dla radia z ryjem
          • Gość: makulatura Re: no ojejku to taka zaluzja jest:) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.08.05, 21:36
            dzisiaj na TVN Wykręć numer (takie audiotele za 4zł) bylo od lat 12
    • Gość: . Re: oznakowanie programów TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:46
      Nie mogę na to patrzeć tak samo, jak Wy. Dlaczego psychologowie nie mają nic do
      powiedzenia, a mają tyle do powiedzenia na przykład w fotografii, gdzie jest
      teoria mocnych punktów obrazu.

Te kretyńskie loga i teraz te znaczki kompletnie rozpraszają widza.

Żeby ich szlag trafił.
      • sud4 Re: oznakowanie programów TV 17.08.05, 00:20
        Przez najbliższe 3 dni muszą zniknąć wszystkie paskudztwa z rogów ekranu i
        niebieskie paski na dole ekranu. Po tym czasie ogłaszam zaprzestanie opłacania
        abonamentu telewizyjnego. Wzywam do tego innych
        • cobolt Popieram sud4 17.08.05, 21:03
          na serio to sie robi juz nudne oni sa nienormalni. Szanowna redakcjo napiszcie o tym artykul przeciez to sie pochlastac mozna. Takie oznaczenia to widzialem na kasetach video z GB z przed 10lat i w wbrew pozorom te cholerne znaczki nie pojawialy sie na ekranie telewizora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka