Dodaj do ulubionych

Co się stało z wątkiem dziennikarki z Jemenu?

26.08.05, 10:10
Obserwuj wątek
    • Gość: TakTak Co się stało z wątkiem dziennikarki z Jemenu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:12
      Uciekł !Wątek uciekł!
      • baltazar.pompka Re: Co się stało z wątkiem dziennikarki z Jemenu 26.08.05, 10:22
        A gdzie go szukać? Czy ktoś go widział? Proszę o kontak w tej sprawie. Jeszcze
        wczoraj był. Po połnocy wyszedł i nie wrócił.
    • Gość: . Igrzyska bez wizji i fonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:56
      Obie zainteresowane panie wezmą się za włosy już poza wizją.

I tylko gawiedź będzie miała używanie na temat pismaczego piekła.
    • czytaczgazet Tu wyrzucili, a zostawili ten z nazwiskiem... 26.08.05, 12:01
      Ciekawe, dlaczego wyrzucili ten watek, a ten, w ktorym pada jej nazwisko zostawili?

• Gość: TakTak A gdzie zostawili ten z nazwiskiem...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:36
        No gdzie?
        • czytaczgazet Re: A gdzie zostawili ten z nazwiskiem...? 26.08.05, 12:59
          Zobacz Nowa dziennikarska gre....
          • Gość: Mookkie Do Gościa ................!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:15
            Ale się wstrzeliłeś Gościu , ja co prawda za łby i włosy się nie chwytam , wolę
            wokandę sądową i dowody , ale znam historię Pani A ,że najdalej w lipcu targała
            się za włosy z inną kobietą , ale okoliczni sąsiedzi mięli ubaw !!!!!
            Ale to inna historia .....i prawdziwa!!! Z życia wzięta !!!!
            • Gość: , Od Gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:32
              Gość portalu: Mookkie napisał(a):
              > Ale się wstrzeliłeś Gościu, ja co prawda za łby i włosy się nie chwytam,
              > wolę wokandę sądową i dowody, ale znam historię Pani A, że najdalej w lipcu
              > targała się za włosy z inną kobietą, ale okoliczni sąsiedzi mięli ubaw !!!!!
              > Ale to inna historia .....i prawdziwa!!! Z życia wzięta !!!!

No, to przyznać muszę, że nie wiedziałem, iż wstrzelę się aż tak świetnie. :-)

Obyśmy tylko na forum dla dziennikarzy nie dojechali do walk w kisielu. Co ten
              Bliski Wschód w takim razie nie robi z ludźmi. Też pisywałem o Bliskim
              Wschodzie, a jakoś udało mi się z nikim nie prać po pyskach.

Pozdrowienia

:-)
              • Gość: Mookkie do Gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:50
                Ale tak na prawdę wszystko jest możliwe , moze doczekamy i walk w kisielu ,
                skoro jest już normą kiełbasa wyborcza , to może niedługo dziennikarkiw walce o
                etat , będą musiały prezentować wolę walki np. tarzając się z konkurentką w
                kisielu ?
                Na ten przykład do pierwszej obstawiam Agatę J. z tygodnika i Jzabellę J. z
                Życia Warszawy (chyba była dziennikarka ) !!!! To się nazywają sprawdzone osoby
                i fakty!
                Gosciu obstawiaj dalej , teraz twój typ.
                • Gość: . Od Gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:11
                  Gość portalu: Mookkie napisała:
                  > Gosciu obstawiaj dalej , teraz twój typ.

Na poletku żeńskim to na razie nikt mi nie przychodzi do głowy.

Na poletku męskim za to przychodzi mi przykładów aż nadto, tylko tam to już nie
                  kisiel, a raczej rękawice bokserskie. Mógłbym wręcz obstawić siebie i bardzo
                  znanego publicystę historycznego TVP. Ale nie o żadne prywatne sprawy w tym
                  przypadku chodzi, lecz o publicystyczne dyrdymały, jakie się sączą za sprawą
                  znanego publicysty.

:-)
          • czytaczgazet Tam tez juz wycieli... 26.08.05, 14:10
            • david.locke Re: Tam tez juz wycieli... 26.08.05, 14:25
              Watek glowny oraz poboczne (a niektorych tylko fragmenty) zostaly usuniete na
              prosbe autorki.
              pozdrawiam
              DL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka