Gość: JAcek IP: 195.116.43.* 20.09.05, 20:54 No to ja im podziekuję za taka ofertę. Jutro idę tam gdzie taniej. Żegnaj Orange. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lucky HAHAHA IP: *.toya.net.pl 20.09.05, 21:05 Zabrali tanie smsy w popie (teraz to 'orange go'), zabrali tansze pakiety rozmow wiec ja zastosuje sie do rady orange go i sobie pojde. Pa pa. (PS trzeba byc naiwnym zeby wierzyc ze klienci tez beda tacy naiwni i sie nie zorientuja ze ceny wszedzie spadaja w Idei rosna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Internauci o Orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:30 MI sie nie długo kończy umowa i chyba uciekam z sieci Orange:( Idea to była genijalna sieć a teraz jak zobaczyłam ceny telefonów to sie az przestraszyłam Jednym słowem PORACHA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowany Re: Internauci o Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:38 marzec koniec kolejnej umowy i jak nic nie zmienia pa pa Orange Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Internauci o Orange IP: *.c151.petrotel.pl 21.09.05, 00:47 Nie dość że głupawa nazwa to jeszcze roaming droższy. I tak płaciłem koszmarne rachunki po wyprawach do Niemiec a teraz jeszcze bardziej mnie dobiiją. Miesiąc temu podpisałem nową umowę na 4 aktywacje- jestem wściekły! Dobrze że tylko na rok.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witty trzeba się wynosić do innych IP: *.sipma.pl 21.09.05, 07:41 oferta jest okropna brak premiowania stałych klientówo. jednym słowem lipa. trzeba zmienić operatora i to jak najszybciej. oczekiwania były duże ale oferta nie spełniła ich nawet w 5 procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Internauci o Orange IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.05, 09:27 ja troche poczekam, ale jak ma byc tak dalej to ide do innego operatora. bede placic tyle samo ale przynejmniej nie jakims patałachom. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary jak tylko skończy mi się umowa... 21.09.05, 10:03 wypisuję się z Oryndża i przechodzę do Vodafone (Plus) albo Deutsche Telekom (Era). Wszędzie dobrze, gdzie France Telecom nie ma:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Internauci o Orange IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.09.05, 10:18 ja już zrezygnowałem witaj ero- mam nadzieję ze się nie zawiodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeox Wydymany user oranżady czy innej miryndy IP: *.crowley.pl 21.09.05, 12:29 Mnie wydymali w tym miesiącu, miałem dostać telefon po 10 miesiącach, ale stwierdzili, że warunki umowy sie zmieniły w trakcie jej obowiązywania. Teraz podejrzewam(czytając komentarze w necie), że zaoferują mi telefon starszy do tego, który mam (a to już jest obiekt muzealny). Przyłaczę się do każdej formy protestu przeciwko oranżadzie. Niech wiedzą że nie jesteśmy debilami. Swoją drogą umowa z oranżadą czy tam inną kolą kończy mi się za 2 miesiące, wszelkie sugestie od wk…nych internaówt Welcom TU, very mucz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaketi Re: Internauci o Orange 21.09.05, 20:53 Zauważyłam, ze z powstania Orange, głównie niezadowoleni są kienci pre-paidów. A przecież firma zarabia gł. na abonentach, i proszę pokazała twarz. Zniknęła dawna Idea Meritum i polawiła się Firma, gdzie abonament spadł np. Firma 100 (kiedyś prawie 100zł, teraz 50zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Darmowe piwo na koncercie STINGA; za SMSA IP: 199.67.140.* 21.09.05, 23:31 Słyszałem, że za smsa za zeta będzie można dostać browara. Wiecie coś bliżej? Odpowiedz Link Zgłoś