Dodaj do ulubionych

Internauci o Orange

IP: 195.116.43.* 20.09.05, 20:54
No to ja im podziekuję za taka ofertę. Jutro idę tam gdzie taniej.
Żegnaj Orange.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lucky HAHAHA IP: *.toya.net.pl 20.09.05, 21:05
      Zabrali tanie smsy w popie (teraz to 'orange go'), zabrali tansze pakiety rozmow
      wiec ja zastosuje sie do rady orange go i sobie pojde. Pa pa. (PS trzeba byc
      naiwnym zeby wierzyc ze klienci tez beda tacy naiwni i sie nie zorientuja ze
      ceny wszedzie spadaja w Idei rosna)
    • Gość: ja Re: Internauci o Orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:30
      MI sie nie długo kończy umowa i chyba uciekam z sieci Orange:( Idea to była
      genijalna sieć a teraz jak zobaczyłam ceny telefonów to sie az przestraszyłam
      Jednym słowem PORACHA...
    • Gość: rozczarowany Re: Internauci o Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:38
      marzec koniec kolejnej umowy i jak nic nie zmienia pa pa Orange
    • Gość: abc Re: Internauci o Orange IP: *.c151.petrotel.pl 21.09.05, 00:47
      Nie dość że głupawa nazwa to jeszcze roaming droższy. I tak płaciłem koszmarne
      rachunki po wyprawach do Niemiec a teraz jeszcze bardziej mnie dobiiją.
      Miesiąc temu podpisałem nową umowę na 4 aktywacje- jestem wściekły! Dobrze że
      tylko na rok....
    • Gość: witty trzeba się wynosić do innych IP: *.sipma.pl 21.09.05, 07:41
      oferta jest okropna brak premiowania stałych klientówo. jednym słowem lipa.
      trzeba zmienić operatora i to jak najszybciej. oczekiwania były duże ale oferta
      nie spełniła ich nawet w 5 procentach.
    • Gość: kasia Re: Internauci o Orange IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.05, 09:27
      ja troche poczekam, ale jak ma byc tak dalej to ide do innego operatora. bede
      placic tyle samo ale przynejmniej nie jakims patałachom.
    • zwierz.alpuhary jak tylko skończy mi się umowa... 21.09.05, 10:03
      wypisuję się z Oryndża i przechodzę do Vodafone (Plus) albo Deutsche Telekom
      (Era). Wszędzie dobrze, gdzie France Telecom nie ma:-)
    • Gość: xxl Re: Internauci o Orange IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.09.05, 10:18
      ja już zrezygnowałem
      witaj ero- mam nadzieję ze się nie zawiodę
    • Gość: zeox Wydymany user oranżady czy innej miryndy IP: *.crowley.pl 21.09.05, 12:29
      Mnie wydymali w tym miesiącu, miałem dostać telefon po 10 miesiącach, ale
      stwierdzili, że warunki umowy sie zmieniły w trakcie jej obowiązywania. Teraz
      podejrzewam(czytając komentarze w necie), że zaoferują mi telefon starszy do
      tego, który mam (a to już jest obiekt muzealny). Przyłaczę się do każdej formy
      protestu przeciwko oranżadzie. Niech wiedzą że nie jesteśmy debilami. Swoją
      drogą umowa z oranżadą czy tam inną kolą kończy mi się za 2 miesiące, wszelkie
      sugestie od wk…nych internaówt Welcom TU, very mucz!!!
    • jaketi Re: Internauci o Orange 21.09.05, 20:53
      Zauważyłam, ze z powstania Orange, głównie niezadowoleni są kienci pre-paidów.
      A przecież firma zarabia gł. na abonentach, i proszę pokazała twarz. Zniknęła
      dawna Idea Meritum i polawiła się Firma, gdzie abonament spadł np. Firma 100
      (kiedyś prawie 100zł, teraz 50zł).
    • Gość: p. Darmowe piwo na koncercie STINGA; za SMSA IP: 199.67.140.* 21.09.05, 23:31
      Słyszałem, że za smsa za zeta będzie można dostać browara. Wiecie coś bliżej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka