Dodaj do ulubionych

Pierwsza Maria

• dymna Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 12:30
      Babcia Jaga-Marysia :)
      Pamiętacie taki film "Przyjaciel Wesołego Diabła"? I tego włochatego bohatera?
      Piszczałka się chyba nazywał. I pierwsza Dama wygląda wypisz wymaluj jak on. :)
      Wadomo,ze bardziej się liczy to co w środku (jeszcze nie wiemy co w środku), ale
      to nieprzyzwoicie tak wyglądać.
      Nie udało nam się z Pierwszą damą.
      • maciek9940 Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 14:16
        A co nam się udało ostatnio???
        zamiast męża stanu - mąż Baby Jagi !

Jest taki film Disneya :"Miecz dla króla" występuje tam czarownica Mim.
        Wypisz wymaluj ten nos i ta fryzura.

Dajcie sobie spokój z fryzjerem i kosmetyczką.
        I w Paryżu nie zrobią z gówna ryżu.

No ale przecież świadomie i dobrowolnie wybraliśmy sobie to całe
        PISoszołomstwo,

Więc mamy to na co zasługujemy.
        Życzę zdrowia bo na rozum już za późno.
      • Gość: Lehoo Re: Pierwsza Maria IP: *.internet.v.pl 24.10.05, 16:59
        I przypomina się stary wic : Jakie jest najmniejsze państwo w Europie ? Państwo
        Kaczyńscy.
      • iwka901 Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 17:19
        no dokładnie:-)) wypisz wymaluj Piszczałka:-)))
    • eljena Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola 24.10.05, 13:00
      Wystarczy spojrzec na jej styl wypowiedzi...
      • Gość: dona Re: Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:02
      • Gość: Dona Re: Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:13
        Dzieci ! o czym piszecie. NIe pamiętaćie jak królową angielską Jolka witała w
        minówie?O jakich manierach piszecie! Książęta z PGR!!!Kanciarze,a to,że Was
        okradali bywali na salonach na nasz koszt to nie pamiętacie?
        Leszka wysłąc do logopedy i na kurację ochudzjącą,Marysię do logopedy,stylisty
        i kosmetyczki.Dla mnie są autentyczni wiedzą czego chca,a nad resztą można
        popracoawć.Myślę,że bedzie OK.
        • slodkamelba Re: Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola 24.10.05, 13:23
          Kochana, sądząc z tego co piszesz, to ta kuracja uczłowieczająca dla nowej pary
          zapowiada się wcale drogo i NA PEWNO NA NASZ KOSZT. Jolka jak była, ale umiała
          się zachować i ja jej wiele wybaczę za klinike w dzieciecej hematologii w
          Gdańsku. Miniówa zmieściła się jednak w ramach protokou dyplomatyczego....
          • Gość: che Re: Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola IP: *.user.ono.com 24.10.05, 13:32
            nie da sie ukryc, Jolka klase ma, a do miniowy dobre nogi i figure wiec nie ma
            sie czego wstydzic (a kto pamieta millerowa w kiecce love-love) :)
        • maciek9940 Re: Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola 24.10.05, 14:21
          A ci to będą na salonach nie na nasz koszt??????????

Znalazła się zwolenniczka spiskowej teorii dziejów.

Będzie OK jak cholera.
          Szybka kompromitacja PISoszołomów i na placu boju pozostanie Leper.
          • Gość: trl jak wygląda żona leppera? IP: 62.121.132.* 24.10.05, 17:19
            Jak wygląda żona Leppera? czy ktoś wie? ja sie wolę przygotować psychicznie, bo
            jak PISiaki nawalą to ten rozczarowany naród wybierze solar-mena na kolejnego
            prezydenta. I tak z wyborów na wybory coraz gorzej....
            • filc1957 Re: jak wygląda żona leppera? 24.10.05, 17:47
              Hiiii hi hiiii hiii, aleś mnie ubawil(a) ! "Solarmen" Kurza morda!!! Aż się
              teraz poplakalem ze smiechu! Wiele epitetów na temat tego buca slyszalem, ale,
              q..wa "solarmen" ... uuuuuuaaaa hoi hi hi hih ih
      • slodkamelba Re: Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola 24.10.05, 13:17
        Fryzjer nie jest fanaberią, ale obowiązkiem, niestety Pani Mario... Czy brak
        stylu da się nadrobić? Wątpię. Styl to nie sztab stylistów, także niestety.A
        rozmowa o polskich himalaistach i Solidarności, to tak trochę żeby wilk był
        syty i owca cała, a muzyka poważna, którą uwielbia jakoby, to nie temat???
        Chyba musiałaby Pani więćej uroku osobistego mieć, Mme Marie... A tak wart Pac
        pałaca, żona i mąż jak bliźnięta, broń Boże żeby to nie był teraz polityczny
        żart...
        Tak się rozczuliłam przy wypowiedzi Pani Kaczyńskiej seniorki, że Leszek
        prezydentem, a Jarek premierem, to śmieszne, a z jaką mocą do tego parli i z
        jaką zaciętością rodzina ich wspiera. Nawet wnuczka.
        Pan Marcinkiewicz (z małżoną)niedługo chyba wytrwa. Przynajmniej nie będzie
        problemu Pani premierowej..
        Ech, jak ja kocham ciekawe życie !
        • Gość: olek Re: Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:03
          Ale to życie jest na Twój i mój koszt.
        • Gość: baba jaga Re: Niestety Mańce brak wszystkiego w wyglądzie IP: *.internet.radom.pl 25.10.05, 08:21
          Niestety Mańce brak wszystkiego w wyglądzie za wyjątkiem nadmiaru nosa i skóry.
    • Gość: rila [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Berta34 Coz :)) IP: 81.219.117.* 24.10.05, 13:06
      A dla mnie moze byc, przede wszystkim inteligentna i wie co mowi - tzn wazy
      kazde slowo zanim je wypowie i to wystarczy :))
    • Gość: Don Pedro [...] IP: *.aster.pl 24.10.05, 13:21
    • Gość: gosc Alexa Re: Pierwsza Maria IP: *.nowytarg.pl 24.10.05, 13:22
      Jolce....żadna z tych pań ...do pięt nie dorasta....niestety ;-(
      • Gość: meritum3 Re: Pierwsza Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:18
        To może by jednak Jolkę zostawić w pałacu-bo z Maryną to wstyd będzie się
        zagranicą pokazać
    • Gość: Taki tam wygląda żałośnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:25
      Wygląda równie żałośnie jak jej mąż.nasz niestety prezydent.
    • Gość: tolerancja?? Re: Pierwsza Maria IP: *.mci.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:46
      No to mamy "dame"... Wstyd, ze za granica bedzie nas reprezentowal taki kurduplowaty prezydent z obciachowym loczkiem..Do tego Babcia Marysia,jak juz wielu z nas zauwazylo...Porazka!! Poza tym ą,ę jaka ja to nie jestem.. Nie potwierdzone wyniki,a ona juz przygotowana,obeznana,obyta,perfumki,ciumki,pierdumki...I ta tolerancja! oh jakiego mamy tolerancyjnego prezydenta: geje na lewo,"normalni" na prawo,lewa do gazu.to jest tolerancja?! Spieszmy sie z opijaniem porazki,bo niedlugo wodka na kartki.. Gdzie by tu teraz pojechac?? www.bober.geminus.pl/kaczor.jpg
      • Gość: p Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:52
        lepiej już tak niż Kwaśniewska naciągnięta do granic możliwości , że wygląda
        jakby miała za chwilę pęknąć
    • Gość: Don Pedro [...] IP: *.aster.pl 24.10.05, 13:56
    • Gość: ola Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:01
      NO NIE KAŻDA JEST kr Ranią.Niezbyt ta para się będzie prezentowała to prAWDA.No
      ale wyborcy wybrali i mają reprezentację.Kr Jolanta i Kr Aleksander przesadzali
      z Bizancjum ale wyglądali o^key i reprezentowali nas godnie/a może ZA
      godnie!/.Zobaczymu komu, co i jak odbije,bo władza upaja.
    • Gość: mops Re: Pierwsza Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:07
      Jaki prezydent taka i pierwsza Dama .... Trzeba na te 5 lat zapaść się ze
      wstydu albo w sen zimowy !
    • Gość: ZyLeta Re: Pierwsza Maria IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 24.10.05, 14:24
      ehhh, żałosne jak to ludzi się po wyglądzie ocenia. Moim zdaniem Pani Kaczyńska
      jest bardzo elegancką i inteligentną kobietą, potrafi się zachować. Głosowałam
      na Kaczyńskiego i pod tym samym nazwiskiem podpisałabym się wybierając Pierwszą
      Damę gdyby te panie rywalizowały o "posadę" :)
      • maciek9940 Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 14:27
        Pozdrawiam ZyLetę i gratuluję "słusznego" wyboru. O. Rydzyk kazał????

Zyczę zdrowia bo na rozum już za późno.
        • Gość: xyz Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:26
          Poszedłeś za głosem zapijaczonego kłamczuszka magistra ?
      • kyoto_smile MARYJA - pierwsza dama PiSowego elektoratu 25.10.05, 18:15
        prezentuje kwintesencje tego co przecietny polak z elektoratu socjalofaszystow
        soba prezentowal. czego mozna sie bylo spodziewac po glosach 70% ludzi z
        wyksztalceniem podstawowym / to chyba po podstawowce, albo i bez?

chcac nie chcac zostali prezydencka para polskiej biedoty, zyciowych
        nieudacznikow, ludzi bez perspektyw. zostali prezydencka para polski kat. C -
        nie jest to nic optymistycznego. To jak klasa wyrownawcza w szkole, ze zamiast
        do olimpijczyka poziom sprowadza sie do ulomka. ale widac, to sie polaczkom podoba.

wstyd bedzie na swiecie /zreszta juz jest/ prezydent co nie zna zadnego jezyka
        obcego, najchetniej zaryglowalby sie w polsce i pomachal szabelka, a pierwsza
        ehm dama to juz sie lepiej na salonach nie odzywa i nie usmiecha, bo moze wiecej
        zepsuc niz zyskac. klasy niestety nie da sie nauczyc.

jestem pierwsza dama zniesmaczona. kto pisze cos o jej inteligencji, oczytaniu,
        'KLASIE' sam chyba ma olbrzymie kompleksy i cechuje go totalny brak obiektywizmu.

teraz nie pozostalo juz nic innego jak te 5 lat 'jakos przezyc'. i trzeba bedzie
        'COS' z panstwem K. zrobic, by na stale nie stac sie posmiewiskiem EU - o ile
        nie jest na to za pozno :/
    • Gość: nie moge Re: Pierwsza Maria IP: *.chello.pl 24.10.05, 14:26
      odezwali sie piekni dwudziestoletni.O ile mi wiadomo nie wybieralismy Miss i
      Mistera Polski wiec o czym to w ogole mowa?! Ze ktos za niski, ze twarz
      niemedialna? JAsne, a po ulicach to sami modele chodza, tak? to ja popieram
      propozycje , ze Doda powinna zostac pierwsza dama, Majdan prezydentam a niech w
      rzadzie siedza ci z Baru i Big Brothera. A tak w ogole to elektorat Tuska jest
      strasznie agresywny, tylko na wszytkich bluzgaja, zwolennicy Kaczynskiego
      chociaz uzasadniaja swoje zdanie dlaczego sa przeciw Donaldowi.

P.S nudzi sie dzieciom w gimnazjum to wypisuja tu glupoty, chociaz nie,
      niektorzy przeciez maja dwa fakultety kupione na Stadionie i stanowia tak zwana
      yntelygencje jak nowobogacka Jolka, od ktorej slodyczy az sie rzygac chce.
      • slodkamelba Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 15:18
        Nie, nie, MIELIŚMY WYBRAĆ NAJLEPSZEGO, A WYSZŁO JAK ZAWSZE. Tylko tym razem nie
        my wybraliśmy a RODZINA (Radia M)i fani A.leppera. To oni byli języczkiem u
        wagi. Czy mi się zdaje, czy Cię na ten dyplom ze Stadionu nie stać, że z takimi
        nerwami piszesz? o Dodzie, "yntelygencji" etc.. Nie martw się zorganizujemy
        zrzutkę. OK?
        PS A rzygnij sobie, tylko za barierkę, SŁONKO
    • Gość: antykaczka Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:27
      ale raszpla....
      • Gość: wyborca Tuska Re: Pierwsza Maria IP: 80.48.232.* 24.10.05, 17:25
        Moim zdaniem Maria Kaczyńska, czy to się komuś podoba czy nie, ma klasę. jest
        inteligentna, oczytana i zna swoją wartość. Dlaczego tak to niektórych boli?
        Głosowałam na Tuska i jestem wściekła, że nie będzie naszym prezydentem, ale to
        nie ma nic wspólnego z oceną pani Kaczyńskiej. Jestem pewna, że nie bedziemy się
        za nią wstydzić kiedy będzie reprezentować nasz kraj. A przy okazji, pani
        Małgorzata Tusk to także interesująca kobieta i co komu przeszkadza jeżeli
        wstaje po 9,00 rano. Dzień jest długi i żeby zrobić co pożytecznego nie trzeba
        wstawać o 5,00. Pozdrawiam i mam nadzieję, że nie obudziliśmy sie dzisiaj w
        kraju o.Rydzyka. Chroń nas Boże!!!!
    • Gość: rer Re: Pierwsza Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:29
      Co tu robi zdjęcie Tuskowej?
      • Gość: zdruff Re: Pierwsza Maria IP: *.chello.pl 24.10.05, 14:31
        ten artykul zdaje sie jest jeszcze sprzed oficjalnych wynikow. wywiady sa z
        obiema paniami -jeszcze kandydatkami na: Pierwsza Dame (w przypadku pani Tusk)
        oraz na Pierwsza Babcie (w przypadku pani Kaczynskiej).
      • Gość: kemizo51 BRZYDKIE KACZATKO. IP: *.bredband.skanova.com 24.10.05, 14:31
    • Gość: pszczoła Re: Pierwsza Maria IP: 62.87.161.* 24.10.05, 14:33
      Pierwsza Dama?? litości
      • Gość: ajka Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:23
        litość jest potrzebna tobie i takim jak ty, których, co smutne, nie brakuje na
        tym forum
    • Gość: jasio Wygląda jak Henio Gołębiewski :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:49
      czyli Poldek
    • Gość: bez przesady WIĘCEJ KULTURY. Głosowałam na Tuska, IP: *.ghnet.pl 24.10.05, 15:11
      WIĘCEJ KULTURY!!!!
      Głosowałam na Tuska,
      ale złośliwość i chamstwo
      to cechy paskudne.
      Odreagowywanie frustracji na innych to prymitywny mechanizm.
      Jak jesteście wkurzeni i zniesmaczeni
      to lepiej idźcie pokrzyczeć do najbliższego lasu!!!
      A potem bierzmy się do normalnej pracy
      bo ani Tusk ani Kaczynski, ani Tuskowa, ani Kaczyńska
      nie zrobią za nas tego co do nas należy.
      Wszyscy dyskutujemy na forach udając, że pracujemy... :-)?
      Naród frustratów?
      Furtka do zmian we własnym życiu otwiera się od wnętrza.

• echo_o Re: WIĘCEJ KULTURY. Głosowałam na Tuska, 24.10.05, 15:57
        > WIĘCEJ KULTURY!!!!
        > Głosowałam na Tuska,
        > ale złośliwość i chamstwo
        > to cechy paskudne.
        > Odreagowywanie frustracji na innych to prymitywny mechanizm.
        > Jak jesteście wkurzeni i zniesmaczeni
        > to lepiej idźcie pokrzyczeć do najbliższego lasu!!!
        > A potem bierzmy się do normalnej pracy
        > bo ani Tusk ani Kaczynski, ani Tuskowa, ani Kaczyńska
        > nie zrobią za nas tego co do nas należy.
        > Wszyscy dyskutujemy na forach udając, że pracujemy... :-)?
        > Naród frustratów?
        > Furtka do zmian we własnym życiu otwiera się od wnętrza.
        ``````````````````````````````````````````````````````````
        Co za ulga móc przeczytać (dla odmiany) kogoś `normalnego`.
        Szacunek ! i pozdrowienia :)
        • Gość: bez przesady Re: WIĘCEJ KULTURY. Głosowałam na Tuska, IP: *.ghnet.pl 24.10.05, 18:15
          > Co za ulga móc przeczytać (dla odmiany) kogoś `normalnego`.
          > Szacunek ! i pozdrowienia :)

mam nadzieję że jest nas więcej ;-)

• Gość: rila Re: WIĘCEJ KULTURY. Głosowałam na Tuska, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:43
        ja tę panią nawet lubiłam, ale nie zdzierżę, kiedy jednocześnie twierdzi, że zna
        etykietę i jest obyta a potem odwala taką kichę z tą królową Nepalu

mamy prezydenta, którego wyborcami byli głównie idioci, ale skoro chce być
        prezydentem wszystkich Polaków, jak dziś delkarował, to niech specjalnie dla
        mnie doedukuje żonę... nie mówiąc już, że powinien to zrobić dla dobra stosunków
        międzynarodowych
    • Gość: xxww Re: Pierwsza Maria IP: *.pl 24.10.05, 15:13
      tia pierwsza dama tylko miotly jej brakuje i moglaby poleciec na zlot czarownic
      i juz nie wracac...
      • Gość: smutny Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:34
        Trudno miec pretensję do Narodu że tak głosował - nikt nie wybiera sobie
        ojczyzny. Prezydenta wybrali ludzie prości, słabo wykształceni, niezaradni,
        ufni i wierzący we wszystko co im sprytny prezydent naobiecywał. A pierwsza
        Dama - no cóż jaka jest każdy widzi.... i jako dżentelmen nie wypowiem się
        więcej na jej temat.
        To nie jest para z mojej bajki.
      • Gość: Kuba Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:25
        Maryśka na stos ! Dziwne że taki wielki zwolennik średniowiecza (jej mąż)
        Marysi tam posłał
    • Gość: nie-kaczka ona i tak za fajna jak dla niego..;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:32
    • Gość: jaga Re: Pierwsza Maria IP: *.internet.radom.pl 24.10.05, 15:53
      Raczej baba Jaga.Wygląda tragicznie. Za pierwszą pensję prezydencką kaczor
      powinien jej zrobić przeszczep twarzy i szyi.
    • Gość: Lalka Re: Pierwsza Maria IP: 193.144.79.* 24.10.05, 15:54
      Widze, ze niektore komentarze to szczyt chamstwa. Niezaleznie od tego kim
      jestescie chcielibyscie, by ktos w tak prostacki sposob krytykowal wasza urode?
      No chyba, przed monitorami siedza same miss i misterzy.
    • Gość: darek Re: Pierwsza Maria IP: *.home.cgocable.net 24.10.05, 15:57
      Obie sympatyczne i zadna by nie przyniosla ujmy jako prezydentowa. Tuskowa
      wyglada z lekka na zdecydowana hetere, Kaczynska na domowa kobiete, z klasa na
      salonach. Trzeba tez zaznaczyc- z innych wywiadow i opisow wynika, ze obie sa
      nieglupie :)
      Uwagi o urodzie i wieku uwazam za nie tyle nawet niestosowne, ile chamskie. Zona
      przeydenta to nie spinka do jego krawata, nie musi lsnic diamentami.
    • Gość: asd Re: Pierwsza Maria IP: *.chello.pl 24.10.05, 15:57
      Napewno będzie lepsza od tej kukły Kwaśniewskiej
      • Gość: anioł Re: Pierwsza Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 00:03
        oj głupiś ty głupiś . I ślepy . W dodatku.
    • Gość: klon Re: Pierwsza Maria IP: *.provider.pl 24.10.05, 16:04
      ło Maryjo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka