dymna Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 12:30 Babcia Jaga-Marysia :) Pamiętacie taki film "Przyjaciel Wesołego Diabła"? I tego włochatego bohatera? Piszczałka się chyba nazywał. I pierwsza Dama wygląda wypisz wymaluj jak on. :) Wadomo,ze bardziej się liczy to co w środku (jeszcze nie wiemy co w środku), ale to nieprzyzwoicie tak wyglądać. Nie udało nam się z Pierwszą damą. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 14:16 A co nam się udało ostatnio??? zamiast męża stanu - mąż Baby Jagi ! Jest taki film Disneya :"Miecz dla króla" występuje tam czarownica Mim. Wypisz wymaluj ten nos i ta fryzura. Dajcie sobie spokój z fryzjerem i kosmetyczką. I w Paryżu nie zrobią z gówna ryżu. No ale przecież świadomie i dobrowolnie wybraliśmy sobie to całe PISoszołomstwo, Więc mamy to na co zasługujemy. Życzę zdrowia bo na rozum już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: Pierwsza Maria IP: *.internet.v.pl 24.10.05, 16:59 I przypomina się stary wic : Jakie jest najmniejsze państwo w Europie ? Państwo Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 17:19 no dokładnie:-)) wypisz wymaluj Piszczałka:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
eljena Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola 24.10.05, 13:00 Wystarczy spojrzec na jej styl wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dona Re: Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:13 Dzieci ! o czym piszecie. NIe pamiętaćie jak królową angielską Jolka witała w minówie?O jakich manierach piszecie! Książęta z PGR!!!Kanciarze,a to,że Was okradali bywali na salonach na nasz koszt to nie pamiętacie? Leszka wysłąc do logopedy i na kurację ochudzjącą,Marysię do logopedy,stylisty i kosmetyczki.Dla mnie są autentyczni wiedzą czego chca,a nad resztą można popracoawć.Myślę,że bedzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkamelba Re: Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola 24.10.05, 13:23 Kochana, sądząc z tego co piszesz, to ta kuracja uczłowieczająca dla nowej pary zapowiada się wcale drogo i NA PEWNO NA NASZ KOSZT. Jolka jak była, ale umiała się zachować i ja jej wiele wybaczę za klinike w dzieciecej hematologii w Gdańsku. Miniówa zmieściła się jednak w ramach protokou dyplomatyczego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola IP: *.user.ono.com 24.10.05, 13:32 nie da sie ukryc, Jolka klase ma, a do miniowy dobre nogi i figure wiec nie ma sie czego wstydzic (a kto pamieta millerowa w kiecce love-love) :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola 24.10.05, 14:21 A ci to będą na salonach nie na nasz koszt?????????? Znalazła się zwolenniczka spiskowej teorii dziejów. Będzie OK jak cholera. Szybka kompromitacja PISoszołomów i na placu boju pozostanie Leper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trl jak wygląda żona leppera? IP: 62.121.132.* 24.10.05, 17:19 Jak wygląda żona Leppera? czy ktoś wie? ja sie wolę przygotować psychicznie, bo jak PISiaki nawalą to ten rozczarowany naród wybierze solar-mena na kolejnego prezydenta. I tak z wyborów na wybory coraz gorzej.... Odpowiedz Link Zgłoś
filc1957 Re: jak wygląda żona leppera? 24.10.05, 17:47 Hiiii hi hiiii hiii, aleś mnie ubawil(a) ! "Solarmen" Kurza morda!!! Aż się teraz poplakalem ze smiechu! Wiele epitetów na temat tego buca slyszalem, ale, q..wa "solarmen" ... uuuuuuaaaa hoi hi hi hih ih Odpowiedz Link Zgłoś
slodkamelba Re: Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola 24.10.05, 13:17 Fryzjer nie jest fanaberią, ale obowiązkiem, niestety Pani Mario... Czy brak stylu da się nadrobić? Wątpię. Styl to nie sztab stylistów, także niestety.A rozmowa o polskich himalaistach i Solidarności, to tak trochę żeby wilk był syty i owca cała, a muzyka poważna, którą uwielbia jakoby, to nie temat??? Chyba musiałaby Pani więćej uroku osobistego mieć, Mme Marie... A tak wart Pac pałaca, żona i mąż jak bliźnięta, broń Boże żeby to nie był teraz polityczny żart... Tak się rozczuliłam przy wypowiedzi Pani Kaczyńskiej seniorki, że Leszek prezydentem, a Jarek premierem, to śmieszne, a z jaką mocą do tego parli i z jaką zaciętością rodzina ich wspiera. Nawet wnuczka. Pan Marcinkiewicz (z małżoną)niedługo chyba wytrwa. Przynajmniej nie będzie problemu Pani premierowej.. Ech, jak ja kocham ciekawe życie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Niestety Marysce brak klasy, ktora miala Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:03 Ale to życie jest na Twój i mój koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba jaga Re: Niestety Mańce brak wszystkiego w wyglądzie IP: *.internet.radom.pl 25.10.05, 08:21 Niestety Mańce brak wszystkiego w wyglądzie za wyjątkiem nadmiaru nosa i skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berta34 Coz :)) IP: 81.219.117.* 24.10.05, 13:06 A dla mnie moze byc, przede wszystkim inteligentna i wie co mowi - tzn wazy kazde slowo zanim je wypowie i to wystarczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro [...] IP: *.aster.pl 24.10.05, 13:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Alexa Re: Pierwsza Maria IP: *.nowytarg.pl 24.10.05, 13:22 Jolce....żadna z tych pań ...do pięt nie dorasta....niestety ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meritum3 Re: Pierwsza Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:18 To może by jednak Jolkę zostawić w pałacu-bo z Maryną to wstyd będzie się zagranicą pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki tam wygląda żałośnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:25 Wygląda równie żałośnie jak jej mąż.nasz niestety prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerancja?? Re: Pierwsza Maria IP: *.mci.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:46 No to mamy "dame"... Wstyd, ze za granica bedzie nas reprezentowal taki kurduplowaty prezydent z obciachowym loczkiem..Do tego Babcia Marysia,jak juz wielu z nas zauwazylo...Porazka!! Poza tym ą,ę jaka ja to nie jestem.. Nie potwierdzone wyniki,a ona juz przygotowana,obeznana,obyta,perfumki,ciumki,pierdumki...I ta tolerancja! oh jakiego mamy tolerancyjnego prezydenta: geje na lewo,"normalni" na prawo,lewa do gazu.to jest tolerancja?! Spieszmy sie z opijaniem porazki,bo niedlugo wodka na kartki.. Gdzie by tu teraz pojechac?? www.bober.geminus.pl/kaczor.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:52 lepiej już tak niż Kwaśniewska naciągnięta do granic możliwości , że wygląda jakby miała za chwilę pęknąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro [...] IP: *.aster.pl 24.10.05, 13:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:01 NO NIE KAŻDA JEST kr Ranią.Niezbyt ta para się będzie prezentowała to prAWDA.No ale wyborcy wybrali i mają reprezentację.Kr Jolanta i Kr Aleksander przesadzali z Bizancjum ale wyglądali o^key i reprezentowali nas godnie/a może ZA godnie!/.Zobaczymu komu, co i jak odbije,bo władza upaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: Pierwsza Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:07 Jaki prezydent taka i pierwsza Dama .... Trzeba na te 5 lat zapaść się ze wstydu albo w sen zimowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZyLeta Re: Pierwsza Maria IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 24.10.05, 14:24 ehhh, żałosne jak to ludzi się po wyglądzie ocenia. Moim zdaniem Pani Kaczyńska jest bardzo elegancką i inteligentną kobietą, potrafi się zachować. Głosowałam na Kaczyńskiego i pod tym samym nazwiskiem podpisałabym się wybierając Pierwszą Damę gdyby te panie rywalizowały o "posadę" :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 14:27 Pozdrawiam ZyLetę i gratuluję "słusznego" wyboru. O. Rydzyk kazał???? Zyczę zdrowia bo na rozum już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:26 Poszedłeś za głosem zapijaczonego kłamczuszka magistra ? Odpowiedz Link Zgłoś
kyoto_smile MARYJA - pierwsza dama PiSowego elektoratu 25.10.05, 18:15 prezentuje kwintesencje tego co przecietny polak z elektoratu socjalofaszystow soba prezentowal. czego mozna sie bylo spodziewac po glosach 70% ludzi z wyksztalceniem podstawowym / to chyba po podstawowce, albo i bez? chcac nie chcac zostali prezydencka para polskiej biedoty, zyciowych nieudacznikow, ludzi bez perspektyw. zostali prezydencka para polski kat. C - nie jest to nic optymistycznego. To jak klasa wyrownawcza w szkole, ze zamiast do olimpijczyka poziom sprowadza sie do ulomka. ale widac, to sie polaczkom podoba. wstyd bedzie na swiecie /zreszta juz jest/ prezydent co nie zna zadnego jezyka obcego, najchetniej zaryglowalby sie w polsce i pomachal szabelka, a pierwsza ehm dama to juz sie lepiej na salonach nie odzywa i nie usmiecha, bo moze wiecej zepsuc niz zyskac. klasy niestety nie da sie nauczyc. jestem pierwsza dama zniesmaczona. kto pisze cos o jej inteligencji, oczytaniu, 'KLASIE' sam chyba ma olbrzymie kompleksy i cechuje go totalny brak obiektywizmu. teraz nie pozostalo juz nic innego jak te 5 lat 'jakos przezyc'. i trzeba bedzie 'COS' z panstwem K. zrobic, by na stale nie stac sie posmiewiskiem EU - o ile nie jest na to za pozno :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie moge Re: Pierwsza Maria IP: *.chello.pl 24.10.05, 14:26 odezwali sie piekni dwudziestoletni.O ile mi wiadomo nie wybieralismy Miss i Mistera Polski wiec o czym to w ogole mowa?! Ze ktos za niski, ze twarz niemedialna? JAsne, a po ulicach to sami modele chodza, tak? to ja popieram propozycje , ze Doda powinna zostac pierwsza dama, Majdan prezydentam a niech w rzadzie siedza ci z Baru i Big Brothera. A tak w ogole to elektorat Tuska jest strasznie agresywny, tylko na wszytkich bluzgaja, zwolennicy Kaczynskiego chociaz uzasadniaja swoje zdanie dlaczego sa przeciw Donaldowi. P.S nudzi sie dzieciom w gimnazjum to wypisuja tu glupoty, chociaz nie, niektorzy przeciez maja dwa fakultety kupione na Stadionie i stanowia tak zwana yntelygencje jak nowobogacka Jolka, od ktorej slodyczy az sie rzygac chce. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkamelba Re: Pierwsza Maria 24.10.05, 15:18 Nie, nie, MIELIŚMY WYBRAĆ NAJLEPSZEGO, A WYSZŁO JAK ZAWSZE. Tylko tym razem nie my wybraliśmy a RODZINA (Radia M)i fani A.leppera. To oni byli języczkiem u wagi. Czy mi się zdaje, czy Cię na ten dyplom ze Stadionu nie stać, że z takimi nerwami piszesz? o Dodzie, "yntelygencji" etc.. Nie martw się zorganizujemy zrzutkę. OK? PS A rzygnij sobie, tylko za barierkę, SŁONKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykaczka Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:27 ale raszpla.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Tuska Re: Pierwsza Maria IP: 80.48.232.* 24.10.05, 17:25 Moim zdaniem Maria Kaczyńska, czy to się komuś podoba czy nie, ma klasę. jest inteligentna, oczytana i zna swoją wartość. Dlaczego tak to niektórych boli? Głosowałam na Tuska i jestem wściekła, że nie będzie naszym prezydentem, ale to nie ma nic wspólnego z oceną pani Kaczyńskiej. Jestem pewna, że nie bedziemy się za nią wstydzić kiedy będzie reprezentować nasz kraj. A przy okazji, pani Małgorzata Tusk to także interesująca kobieta i co komu przeszkadza jeżeli wstaje po 9,00 rano. Dzień jest długi i żeby zrobić co pożytecznego nie trzeba wstawać o 5,00. Pozdrawiam i mam nadzieję, że nie obudziliśmy sie dzisiaj w kraju o.Rydzyka. Chroń nas Boże!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Re: Pierwsza Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:29 Co tu robi zdjęcie Tuskowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdruff Re: Pierwsza Maria IP: *.chello.pl 24.10.05, 14:31 ten artykul zdaje sie jest jeszcze sprzed oficjalnych wynikow. wywiady sa z obiema paniami -jeszcze kandydatkami na: Pierwsza Dame (w przypadku pani Tusk) oraz na Pierwsza Babcie (w przypadku pani Kaczynskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczoła Re: Pierwsza Maria IP: 62.87.161.* 24.10.05, 14:33 Pierwsza Dama?? litości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:23 litość jest potrzebna tobie i takim jak ty, których, co smutne, nie brakuje na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Wygląda jak Henio Gołębiewski :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:49 czyli Poldek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez przesady WIĘCEJ KULTURY. Głosowałam na Tuska, IP: *.ghnet.pl 24.10.05, 15:11 WIĘCEJ KULTURY!!!! Głosowałam na Tuska, ale złośliwość i chamstwo to cechy paskudne. Odreagowywanie frustracji na innych to prymitywny mechanizm. Jak jesteście wkurzeni i zniesmaczeni to lepiej idźcie pokrzyczeć do najbliższego lasu!!! A potem bierzmy się do normalnej pracy bo ani Tusk ani Kaczynski, ani Tuskowa, ani Kaczyńska nie zrobią za nas tego co do nas należy. Wszyscy dyskutujemy na forach udając, że pracujemy... :-)? Naród frustratów? Furtka do zmian we własnym życiu otwiera się od wnętrza. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: WIĘCEJ KULTURY. Głosowałam na Tuska, 24.10.05, 15:57 > WIĘCEJ KULTURY!!!! > Głosowałam na Tuska, > ale złośliwość i chamstwo > to cechy paskudne. > Odreagowywanie frustracji na innych to prymitywny mechanizm. > Jak jesteście wkurzeni i zniesmaczeni > to lepiej idźcie pokrzyczeć do najbliższego lasu!!! > A potem bierzmy się do normalnej pracy > bo ani Tusk ani Kaczynski, ani Tuskowa, ani Kaczyńska > nie zrobią za nas tego co do nas należy. > Wszyscy dyskutujemy na forach udając, że pracujemy... :-)? > Naród frustratów? > Furtka do zmian we własnym życiu otwiera się od wnętrza. `````````````````````````````````````````````````````````` Co za ulga móc przeczytać (dla odmiany) kogoś `normalnego`. Szacunek ! i pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez przesady Re: WIĘCEJ KULTURY. Głosowałam na Tuska, IP: *.ghnet.pl 24.10.05, 18:15 > Co za ulga móc przeczytać (dla odmiany) kogoś `normalnego`. > Szacunek ! i pozdrowienia :) mam nadzieję że jest nas więcej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rila Re: WIĘCEJ KULTURY. Głosowałam na Tuska, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:43 ja tę panią nawet lubiłam, ale nie zdzierżę, kiedy jednocześnie twierdzi, że zna etykietę i jest obyta a potem odwala taką kichę z tą królową Nepalu mamy prezydenta, którego wyborcami byli głównie idioci, ale skoro chce być prezydentem wszystkich Polaków, jak dziś delkarował, to niech specjalnie dla mnie doedukuje żonę... nie mówiąc już, że powinien to zrobić dla dobra stosunków międzynarodowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxww Re: Pierwsza Maria IP: *.pl 24.10.05, 15:13 tia pierwsza dama tylko miotly jej brakuje i moglaby poleciec na zlot czarownic i juz nie wracac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:34 Trudno miec pretensję do Narodu że tak głosował - nikt nie wybiera sobie ojczyzny. Prezydenta wybrali ludzie prości, słabo wykształceni, niezaradni, ufni i wierzący we wszystko co im sprytny prezydent naobiecywał. A pierwsza Dama - no cóż jaka jest każdy widzi.... i jako dżentelmen nie wypowiem się więcej na jej temat. To nie jest para z mojej bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Pierwsza Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:25 Maryśka na stos ! Dziwne że taki wielki zwolennik średniowiecza (jej mąż) Marysi tam posłał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-kaczka ona i tak za fajna jak dla niego..;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Pierwsza Maria IP: *.internet.radom.pl 24.10.05, 15:53 Raczej baba Jaga.Wygląda tragicznie. Za pierwszą pensję prezydencką kaczor powinien jej zrobić przeszczep twarzy i szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: Pierwsza Maria IP: 193.144.79.* 24.10.05, 15:54 Widze, ze niektore komentarze to szczyt chamstwa. Niezaleznie od tego kim jestescie chcielibyscie, by ktos w tak prostacki sposob krytykowal wasza urode? No chyba, przed monitorami siedza same miss i misterzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Pierwsza Maria IP: *.home.cgocable.net 24.10.05, 15:57 Obie sympatyczne i zadna by nie przyniosla ujmy jako prezydentowa. Tuskowa wyglada z lekka na zdecydowana hetere, Kaczynska na domowa kobiete, z klasa na salonach. Trzeba tez zaznaczyc- z innych wywiadow i opisow wynika, ze obie sa nieglupie :) Uwagi o urodzie i wieku uwazam za nie tyle nawet niestosowne, ile chamskie. Zona przeydenta to nie spinka do jego krawata, nie musi lsnic diamentami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Pierwsza Maria IP: *.chello.pl 24.10.05, 15:57 Napewno będzie lepsza od tej kukły Kwaśniewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł Re: Pierwsza Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 00:03 oj głupiś ty głupiś . I ślepy . W dodatku. Odpowiedz Link Zgłoś