Dodaj do ulubionych

Pierwsza mama RP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 09:41
Obserwuj wątek
    • tymon99 Pierwsza mama RP 27.10.05, 09:51
      Wzruszające.. Jak chodziłem do szkoły, to musiałem czytać opowiadania o
      Leninie.. Też byłem pod wrażeniem 8-O
      • Gość: Oliveira Oto pierwsze efekty polityki prorodzinnej PiS :> IP: *.atman.pl / *.atman.pl 27.10.05, 10:11
        "Pierwsza mama RP żyje w dużym mieszkaniu w kamienicy. Z synem Jarosławem i
        kotem Alikiem."
        • Gość: katOlik? Re: Oto pierwsze efekty polityki prorodzinnej PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:21
          kot alik??? kat-olik??
          • Gość: muka! Re: Oto pierwsze efekty polityki prorodzinnej PiS IP: *.aster.pl 27.10.05, 21:48
            :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • Gość: psiakrew Re: Pierwsza mama RP IP: 217.153.26.* 27.10.05, 20:42
        tymon99 napisał:

> Wzruszające.. Jak chodziłem do szkoły, to musiałem czytać opowiadania o
        > Leninie.. Też byłem pod wrażeniem 8-O

Pamiętam, choć nigdy nie byłem pod wrażeniem opowiadań o Leninie.
        Jest jeszcze jedna różnica: teraz tego nie musisz czytać.
        A to jest zasługą między innymi pp. Kaczyńskich.

_
        Pies, czyli kto
      • Gość: Trokin To Jaroslaw nadal z mama mieszka HAHAHAHAHAH IP: *.natpool.mwn.de 27.10.05, 20:44
        Fajnie :) beda sie na zachodzie smiac, przecietny czlowiek wyprowadza sie tu od
        rodzicow w wieku 20 lat, a tu jarcio dalej z mama, hahahahahahahahaha

• Gość: gosc Re: To Jaroslaw nadal z mama mieszka HAHAHAHAHAH IP: *.hsd1.il.comcast.net 28.10.05, 07:44
          nawet nie dwadziescia,osiemnascie lat sie ma jak sie konczy szkole i wyjezdza
          na studia i od tej pory juz sie z rodzicami nie mieszka
        • Gość: cenzyt Re: To Jaroslaw nadal z mama mieszka HAHAHAHAHAH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.05, 09:59
          Człowieku, Tobie podoba sie wszystko co jest na Zachodzie. Nie czujesz wiezow
          rodzinnych, takie dziwne, ze cale pokolenia moga w zgodzie mieszkac razem i nic
          z prywatnosci nie straca. To swiadczy o wielkiej kulturze i przywiazaniu.
          Co jeszcze zachodniego podoba sie Tobie?
          • tamaya Re: To Jaroslaw nadal z mama mieszka HAHAHAHAHAH 28.10.05, 10:06
            Tak jest, całe pokolenia, chyba, że kotka potraktujemy jako przedłużenie rodu
            Kaczyńskich...
          • oraw MAMA KATOLICZKA-JA BUDDYSTA 28.10.05, 11:35
            Moja mama też jest katoliczką i nauczycielką,i patriotką,i głosowała na PiS i
            na L.Kaczyńskiego,i czytała mnie i bratu literaturę polską
            (Sienkiewicze,Prusy,Konopnickie itd,itp)- jednym słowem
            ŚWIĘTA KOBIETA ( 85 LAT)
            A ja jestem praktykującym buddystą,Yoginem itd,itp..............
            jabłko niedaleko pada od jabłoni,ale ziemia się w tym czasie trochę obróciła!
            Serdecznie pozdrawiam.Bardzo serdecznie!!!
    • Gość: fuut Re: Pierwsza mama RP IP: *.creativevideo.co.uk 27.10.05, 09:55
      Matka jest tylko jedna.
      --
      fuutott.net
    • Gość: jot syn Jarosław IP: *.crowley.pl 27.10.05, 10:08
      "Pierwsza mama RP żyje w dużym mieszkaniu w kamienicy. Z synem Jarosławem i
      kotem Alikiem"

Do kota nic nie mam, ale czy syn nie jest troszkę za stary na mieszkanie z
      mamą? Nie mówie ze kazdy musi mieć żonę i piątkę dzieci, ale....
      • Gość: Oliveira Hihi IP: *.atman.pl / *.atman.pl 27.10.05, 10:12
        Czy Ty się aby nie nabijasz z Jarosława, piewcy normalności i rodzin
        wielodzietnych?
        • jolunia55 Re: Hihi 27.10.05, 10:20
          Jako polonistka nie nauczyła synów pięknej polskiej mowy,niestety.Mlaskanie i
          jąkanie się na każdym kroku to ich przywara.A jeszcze to wtrącanie się w zdanie
          gdy mówią inni.Ale jako matkę i babcię naszych najsławniejszych bliżniaków-
          szanuję.Bardzo ciepło o pani Kaczyńskiej wypowiadał się Marek Kondrat.
          • Gość: M@ROL NO ALE PRZYZNAJE .. SIE NIE .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:20
            - Nieznośne urwisy .. Mówi Jadwiga Ka. - Bywają p.. flejtuchmi
            no i sie zgadza ..
            Chuligani
            i Brudasy .. :P
            wiemy
            wiemy ..
            ____
            ryYYYcerzy 3 - Rydzu Lepp i Kaczor
            • wari Re: NO ALE PRZYZNAJE .. SIE NIE .. 27.10.05, 15:53
              Że flejtuchy to widać po Warszawie. gdzie okiem sięgnąć...syf
          • Gość: ina wtedy załatwiła pracę magazyniera teraz prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:35
            tak tak, baba ma plecy

no a co myśleliście, że Jaruś pracował jako magazyner w IBL, bo taki silny?!
            (bracia Kaczyńscy mają i sił i rozumu po 1/2)
          • Gość: i ...a Marek Kondret to kto? nastepny "autorytet"? IP: *.crowley.pl 27.10.05, 19:51
          • Gość: maria4_ Zachowujcie sie ludzie!!! IP: *.net24.pl 28.10.05, 09:31
            Mozemy sobie zartowac z p. Kaczynskich ale sa granice przyzwoitosci.
        • Gość: jot Re: Hihi IP: *.crowley.pl 27.10.05, 10:20
          ależ skąd :]
          wiesz, kotu jest potrzebny spokój, ale mężczyźnie chyba raczej... eee... ;)
      • kyoto_smile syn Jarosław cos ukrywa 27.10.05, 16:18
        a co ukrywa? chyba mozna sie latwo domyslec hehe ;) jaki 50-latek mieszka z
        mamusia? czyzby bal sie reakcji swego brata homofoba? albo moze boi sie sam
        siebie :>
      • Gość: Cykada Re: syn Jarosław IP: *.onlink.net 27.10.05, 20:37
        jesli nie kazdy musi to on nie ma i bez tego falszywego "ale"
      • Gość: tez mama Re: syn Jarosław IP: *.interecho.com / *.interecho.com 28.10.05, 11:35
        nie rozumiesz,ze mama cieszy sie ze nie jest sama i ktos z nia wieczorem
        pogada,a ze jset osoba kulturalna,to zapewne synowi sie nie wtraca do jego spraw
        i moga zyc obok siebie niezaleznie i swobodnie,rozumiem to bo tez mieszkam z
        28-letnim synem i ciesze sie ze nie jestem sama
    • tamaya Re: Pierwsza mama RP 27.10.05, 10:24
      Jak się zeżre za dużo słodyczy, to się może zrobić niedobrze. Niedługo cała
      Polska rzuci wielkiego pawia. Jacy oni cudowni, wspaniali, rodzinni itp. Zero
      wad, same zalety. Wspaniała mama, wspaniała żona, córka, zięć, wnusia.
      Wspaniale wystawiają swoich koalicjantów... Wspaniale i "w białych
      rękawiczkach" oddają część władzy w ręce Samooobrony i LPR.
      • Gość: obi Re: Pierwsza mama RP IP: *.ols.vectranet.pl 27.10.05, 12:04
        podły głupcze, zrzera cie zazdrość
        • tamaya Re: Pierwsza mama RP 27.10.05, 12:07
          Jeżeli już to "zżera". Pewnie byłeś uczniem tej "wybitnej" polonistki...
          • Gość: anulka Re: Pierwsza mama RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 00:45
            Całkiem poprawnie ortograficznie i stylistycznie chciałabym stwierdzić, że zżera
            Cię zazdrość.
            • tamaya Re: Pierwsza mama RP 28.10.05, 08:52
              A tak już poprawnie i stylistycznie, to właściwie, dlaczego mnie ta zazdrość
              zżera?
      • Gość: ina powinniśmy częściej używać słowa "kłamcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:49
        częstotliwość kłamstw padających z ust/dziobów członków tej partii jest porażająca

Polecam artykuł w portalu GW (Wiadomosci) o tym, jak Kamiński targował się o
        poparcie samoobrony z Czarnieckim
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2987984.html
        UE wystosowała już ostrzeżenia, że jeśli PiS będzie stosował swoją
        nietolerancyjną politykę wobec mniejszości seksualnych to stracimy prawo głosu w
        Radzie Europy... mniejsza o to, że traktują nas teraz jak jakąś Białoruś, nie
        będziemy mogli dbać o własne interesy!!
        www.advocate.com/news_detail_ektid21948.asp
        poza tym, proszę zerknąć na zachowania na giełdzie i zmianę kursu złotego...
    • Gość: jan wiek jest utajniony? IP: 217.17.33.* 27.10.05, 10:50
      a czemu ?pewnie jest młodsza od żony Lecha , bo wyglada zdecydowanie lepiej:)
    • Gość: nie lubie kaczorow Re: Pierwsza mama RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 10:52
      Wygląda na panią sympatyczną i godną najwyższego szacunku. Nie mogę ją winić za
      jej dorosłe już dzieci.
      • Gość: Wiola2 Re: Pierwsza mama RP IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.05, 20:16
        Jeszcze jedno! Do przeciwnikow braci Kaczynskich, do ktorych i ja sie zaliczam:
        od starszej Pani Kaczynskiej wara. To mila i dobra Pani.
    • Gość: alrisa Re: Pierwsza mama RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 10:57
      Taa - mamusia wygląda znacznie lepiej od zapuszczonej żony ...
      • Gość: M@ROL HEHEHHE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:17
        zapuszczonej ? Efemista ..
        Tosz Ona GraŁa w PrzyjacieLu wesoŁego DiabŁa .. zgadnij KOGO ??
        Bulba !P
    • Gość: west Re: Pierwsza mama RP IP: *.eds.net 27.10.05, 11:09
      NO coz , mama jak mama, ale mogla wychowac synkow na mniej Populistycznych i
      uczciwych..
    • Gość: Kika Jarek kawaler IP: *.tvp.pl 27.10.05, 11:30
      Jarek + mama + kot = ???
      A może Jarek to ... serek ... homo.genizowany ?

A mama - ok. Szacunek. Najporządniejsza z całej rodziny.
      • Gość: kisa koty IP: *.dsl.pipex.com 27.10.05, 12:04
        Mogą być dumni z Matki, ale czy można być dumnym z nich?
        Jedyny plus bliźniaków to, jak dla mnie, KOTY!!!
        • jorn Ciekawe zdanie o ojcu Kaczyńskich 27.10.05, 12:48
          >>Był prawdziwym patriotą i w tym duchu wychowywał Lecha i Jarosława<< - jeśli
          to prawda, to pewnie przewraca się w grobie po tym, jak sprzedali Polskę
          Lepperowi...
        • xtrin Re: koty 27.10.05, 14:57
          > Mogą być dumni z Matki, ale czy można być dumnym z nich?
          > Jedyny plus bliźniaków to, jak dla mnie, KOTY!!!

Ano to chyba jedyna kwestia w jakiej z nimi się zgadzam, KOTY! :)
          A mama Kaczka sprawia wrażenie bardzo miłej i rozsądnej osoby. Cóż... nie jej
          wina, że Jacek i Placek urośli, ale nie zmądrzeli.
          • Gość: little Re: koty IP: *.abnamro.nl 27.10.05, 15:22
            urosli???
            No dobra, nie czepiam sie slowek...
          • Gość: Wiola Re: koty IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.05, 20:18
            Mama Kaczka na prezydenta V RP!!!
    • yashina Re:Moze dlatego nie bylo parady gejow bo..... 27.10.05, 13:17
      Jarek jest homo,a Lechu zabronil parady bo by wyszlo na jaw
      A tak naprawde to dajcie spokoj moze JAREK potrzebuje VIAGRY albo nie spotkal
      tej jedynej w zyciu. HMMM jest prawiczkiem....????
      • xtrin Re:Moze dlatego nie bylo parady gejow bo..... 27.10.05, 14:59
        > A tak naprawde to dajcie spokoj moze JAREK potrzebuje VIAGRY albo nie spotkal
        > tej jedynej w zyciu. HMMM jest prawiczkiem....????

Kawaler-katolik, jak wogóle można zadawać takie pytanie, MUSI być prawiczkiem!
        Co swoją drogą tłumaczyłoby pewne kwestie... ;)
      • Gość: anna Re:Moze dlatego nie bylo parady gejow bo..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 15:43
        Nie wiem Jarek potrzebuje wiagry ale ty musisz się leczyc u psychiatry myślę
        że seksuolog też by ci się przydal.
    • Gość: hmhmhm Koty i mama są OK, bliźniaki błeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:50
      • Gość: oj boli A mogla uzyc prezerwatywy... IP: 217.8.162.* 27.10.05, 15:09
        • tamaya Re: A mogla uzyc prezerwatywy... 27.10.05, 15:24
          Że też w takiej katolickiej rodzinie ich tylko dwóch. Powinien być wianuszek
          dzieciątek...
          • heliogabal1 Który urodził się jako pierwszy? 27.10.05, 16:15
            Czy ktos wie, który z blizniaków był tym pierworodnym? Bardzo mnie to ciekawi.
            • Gość: tentego Re: Który urodził się jako pierwszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:59
              Jarosław i to niestety widać.
              • Gość: ina Re: Który urodził się jako pierwszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:37
                widać?!
                pozazdrościć bystrego oka ;)
                • Gość: tentego Re: Który urodził się jako pierwszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:55
                  Widać w tym sensie, że jest główną siłą sprawczą w tym podwójnym układzie.
                  • Gość: ina Re: Który urodził się jako pierwszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:14
                    niektórym wydaje się, że widzą bardzo wiele rzeczy.. czy paranoja kaczyńskich
                    zaczęłą ogarniać cały kraj??
            • Gość: robol Jarek pierwszy upadł na beton, Lech na niego IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.10.05, 08:52
            • oraw Re: Który urodził się jako pierwszy? 28.10.05, 11:47
              Czyżby chodziło o usunięcie rywala do władzy ( nomen omen) HELIOGABALU?
        • Gość: Wiola Re: A mogla uzyc prezerwatywy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.05, 20:20
          Nie obrazaj, prosze, tej Pani. Ona zasluguje na szacunek. Dopieprzac to mozesz
          Kaczorom.
          • kerebron Nie CHAMOWAĆ! 28.10.05, 11:05
            To nie jest błąd ortograficzny. "Chamować" pochodzi tu od "chamstwa". Kaczorom
            można przykładać do woli, ale obsceniczne żarty pod adresem starszej kobiety to
            jawne chamstwo.
      • Gość: Wiola Re: Koty i mama są OK, bliźniaki błeeeee IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.05, 20:19
        Koty Kaczek na prezydenta!!!
    • Gość: piotrek bera Re: Pierwsza mama RP IP: *.devs.futuro.pl 27.10.05, 16:52
      wstydzila by sie pani za takich synow, nie dosc ze ksiezyc ukradli to teraz
      beda kupczyli polska
    • Gość: quix Re: Pierwsza mama RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 17:28
      Och, jaka wspaniała jest ta rodzina, wszyscy tacy prawi (i sprawiedliwi),
      patrioci, kochają się nawzajem... Można się zrzygać od tego lukru.
      • tamaya Re: Pierwsza mama RP 27.10.05, 17:39
        Uważaj, bo jak ja coś podobnego napisałam o 10:24, to mi "obi" zarzucił, że
        mnie zżera zazdrość... Przeszkadzała nam Kwaśniewska (chociaż wygląd jakiś
        miała), to będziemy mieć Rodzinkę z billboardów, bueeeeeeeeeee. Już się kiedyś
        ktoś (Krzaklewski) tak głupkowato i słodziutko uśmiechał...
        • Gość: Wiola Re: Pierwsza mama RP IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.05, 20:23
          No nie, akurat Jolka Kwasniewska wyglada koszmarnie: pretensjonalne babsko
          rodem z telenoweli brazylijskiej. To juz wole brzydka Marie Kaczke.
          Inteligentna, naturalna. Nie jej to wina, ze maz i szwagier sa tacy, jacy sa.
          Mama, zona, wnuczka Kaczki sa w porzadku. Corce sie nie przyjrzalem.
          • tamaya Re: Pierwsza mama RP 27.10.05, 22:34
            Tu masz rację. Baaaaardzo naturalna, taka zupełna natura... Inteligenta też
            inaczej i bardzo naturalnie. Córce się lepiej nie przyglądaj, chociaż z takim
            poczuciem estetyki, to wyda ci się zapewne naturalnie piękna.
          • Gość: Begoe Re: Pierwsza mama RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 09:58
            Ach jak się słodko dzieje, niechby Kwaśniewski ze swoją mamą wyjechał, ależ by
            było... SLD nie kocham, ale teraz te peany na cześć siedmiu pokoleń Kaczyńskich
            wazeliną jadą na kilometr. Nie użalajmy sieę nad Marią Kacz. W końcu,
            rzeczywiście, nie jej wina jacy bracia są, ale czy od razu trzeba było za mąż
            wychodzić. Tak to jest, jak studentka chce karierę przez małżeństwo z
            asystentem zrobić. Tym razem miała nosa. Dla nas niestety. Cwana gapa.
          • kerebron Re: Pierwsza mama RP 28.10.05, 11:29
            Gość portalu: Wiola napisał(a):

> No nie, akurat Jolka Kwasniewska wyglada koszmarnie: pretensjonalne babsko
            > rodem z telenoweli brazylijskiej.

Zgadzam się z tobą co do p. Kwaśniewskiej. Jej osławiona elegancja zawsze
            zalatywała mi tombakiem. Co do p. Marii Kaczyńskiej, jeszcze sobie opinii nie
            wyrobiłem. Jest przedwcześnie postarzała, więc nieładna, ale poza tym sprawia
            sympatyczne wrażenie. Czeka ją pięć ciężkich lat.
    • Gość: ina jak PiS targował się z Samoobroną (nocne spotkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:52
      Kamińskiego z Czarneckim)

Polecam artykuł w portalu GW
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2987984.html
      • Gość: ZetChujeN rysiek cz. to wielki polak i katolik IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.10.05, 08:39
        kiedyś jeszcze jako członek zchn udał się z misją umoralniającą do pewnego domu rozpusty. umoralnił ponoć dwie dziewczynki skutecznie, wypił wiadro napitków ( żeby inni nie mogli wypić paskudztwa ) a potem dostał od goryli po ryju bo nie chciał zapłacić i zasłaniał się immunitetem. policja dochodzenia nie wszczęła bo wiadomo...
    • Gość: poszłem ALICJA??? IP: *.68.66.100.kutno66.tnp.pl 27.10.05, 20:03
      ALICJA???
    • Gość: Wiola Re: Pierwsza mama RP IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.05, 20:11
      Mama Kaczynska w porzadku kobieta. Nalezy sie jej szacunek. Ale synow Pani
      Kaczynskiej jakos nie lubie.
    • Gość: Ałtor Jasne! IP: *.waag.org 27.10.05, 20:38
      Atylla też miał kochającą matkę ;-)
    • Gość: Zenek Re: Pierwsza mama RP IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 27.10.05, 21:06
      Pani Kaczynska splodzila blizniakow ktorzy zniszcza ten kraj!
      Gratulacje!!
      • Gość: irek Re: Pierwsza mama RP jest OK! IP: *.internet.radom.pl 27.10.05, 21:36
        Pierwsza mama RP jest OK! Kot jest OK! Córka i wnuczka są OK!
        Niestety żona to z innej bajki baba jaga.Mam wniosek :niech
        prezydent jeżdzi po świecie z córką lub matką a nawet kotem ale niech
        nie zabiera ze sobą pięknej inaczej pani kaczki.Najlepiej niech ona siedzi
        w domu i nie pokazuje się ludziom na oczy.
        • Gość: lola BRZYDKIE KACZĄTKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:50
          okrutny jesteś irku !!!!
          przecież liczy się środek czyżbyś taki pusty był że tego nie wiesz ???
          bardzo dobrze że w tym sztucznym świecie
          gdzie rzeczywistość jest kreowana przez przekłamane reklamy możemy zobaczyć
          także brzydotę
          ja tam się cieszę że będzie jakaś przeciwwaga choć pewnie niezadługo
          ach ci styliści...
          i z pani kaczki zrobią plastikową pierwszą damę
    • Gość: IrMa Re: Pierwsza mama RP IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 27.10.05, 22:08
      Ania z zielonego wzgórza? To taki harlekin dla młodych i głupich. Amerykański
      plumpudding.
    • Gość: blee Re: Pierwsza mama RP IP: *.sdsl.catch.no 28.10.05, 00:11
      propaganda
      • Gość: greg Re: Pierwsza mama RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 00:24
        u zwierzaków Kaczory są powabne i kolorowe natomiast ich partnerki szare i nie
        zwracające uwagi (idźcie nad jakiś staw to zobaczycie...)
    • Gość: robol hitler i stalin też mieli mamy... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.10.05, 08:43
      więc odczepcie się od niewinnej kobiety.
      teraz za późno na uduszenie pępowiną
    • Gość: robol pomysł na poprawienie wizerunku Jarosława IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.10.05, 08:47
      bo z mamą mieszka, bo ma kota, bo masoni i liberałowie przyklejają mu plakietkę homika.
      Wyswatać go należy z Renią Beger, kobitka niczego sobie i wygląda na ognistą, szybko się rozwieją wszelkie wątpliwości. A przy okazji sojusz między PIS i SO zostanie przypieczętowany, może nawet O Rydzyk pobłogosławi...
      I bedą małe kaczątka
    • Gość: Aśka Re: Pierwsza mama RP IP: *.c155.petrotel.pl 28.10.05, 10:48
      Ja lubiłam Anię z Zielonego Wzgórza jak miałam 10 lat. A pani Kaczyńska-
      seniorka ma pewnie 80 lat.....
    • czarny.humor Wspaniała jest "Pierwsza Mama". 28.10.05, 15:28
      I młodsza od "Pierwszej Damy"!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka