Dodaj do ulubionych

Przebojowe moherowe berety

14.11.05, 12:49
Jak sie nazywa babcia w berecie? - Beretta:) tak mozna by je podsumowac wszedzie strzelaja "swymi" madrosciami szkoda tylko, ze takie plytkie sa, widza wszedzie masonow, cyklistow i Zydow, a papa Rydzyk i jego radiostacja (musialem zacytowac Łone:)) naucza kto swoj a kto nie. Ech zal d...e sciska jak sie na to patrzy. Jak mozna bylo dopuscic do tego zeby to radio nienawisci dzilalo tego ja nie wiem, natomiast terez ma pelne wsparcie rzadu, wiec zapewne zrobi sie z tego medium panstwowe i to jest straszne
Obserwuj wątek
    • Gość: psiakrew! Moher Front Rulez! IP: 217.153.26.* 14.11.05, 12:57
      _
      Pies na kaczki.
      • Gość: ANDRZEJ F ,BCN MOHAIR Front. ROULEZ byLoby po francusku -no txt IP: *.bcn1.adsl.uni2.es 15.11.05, 09:40
        • filo_de_putino To dziś atrybut władzy. Jak kiedyś berło i korona! 15.11.05, 10:25

• Gość: jozek Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.euv / 193.174.122.* 14.11.05, 13:03
      mi sie bardziej spodobalo inne haslo spopularyzowane przez internautow:

Przebojowe spieprzaj dziadu:
    • Gość: lvv Panie dziennikarz, co Pan chrzanisz IP: *.aber.ac.uk / *.aber.ac.uk 14.11.05, 13:26
      Ten termin był ukuty bodajze przez jakas gazetkę antyklerykalną w latach '90 i byl uzywany czesto i gesto w specyficznych srodowiskach. Internauci przetwarzaja znane wszem i wobec informacje, nie wymyslaja ich, nie przeceniajmy ludzi.
      • anna-dark Prawdziwy POseł kocha się tylko w moherze!!! 14.11.05, 15:30
        Prawdziwy POseł kocha się tylko w moherze!!!
    • Gość: obywatel X [...] IP: *.net.ircam.fr 14.11.05, 13:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gienek [...] IP: 195.136.143.* 14.11.05, 13:57
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • at_work Jestem moherofobem 14.11.05, 13:40
      Za moher czapa!

_
      Pies na kaczki.
      • m15 Re: Jestem moherofobem 14.11.05, 13:50
        at_work napisał:

> Za moher czapa!
        >
        > _
        > Pies na kaczki.
        jesteś tylko ofiarą gazecianej propagandy ,cóż- prości ludzie łatwo jej
        ulegają,ale nie martw się ,IV rp łatwo cię uleczy:))Bedziesz jeszcze
        miłośnikiem moheru.Powodzenia
        • atomm Re: Jestem moherofobem 14.11.05, 15:27
          m15 napisał:

>
          > jesteś tylko ofiarą gazecianej propagandy ,cóż- prości ludzie łatwo jej
          > ulegają,ale nie martw się ,IV rp łatwo cię uleczy:))Bedziesz jeszcze
          > miłośnikiem moheru.Powodzenia

Jak nie bedziesz chcial byc milosnikiem po dobroci to zostaniesz to tego
          zmuszony...
          A gazety beda tylko takie, ktore beda pisac tak jak ojciec dyrektor nakaze...
          • m15 Re: Jestem moherofobem 14.11.05, 15:40
            atomm napisał:

> m15 napisał:
            >
            > >
            > > jesteś tylko ofiarą gazecianej propagandy ,cóż- prości ludzie łatwo jej
            > > ulegają,ale nie martw się ,IV rp łatwo cię uleczy:))Bedziesz jeszcze
            > > miłośnikiem moheru.Powodzenia
            >
            > Jak nie bedziesz chcial byc milosnikiem po dobroci to zostaniesz to tego
            > zmuszony...
            > A gazety beda tylko takie, ktore beda pisac tak jak ojciec dyrektor nakaze...
            >
            to całkiem niezła myśl,po co polakom taki brukowiec jak gazeta ,nie jest
            bezstronnym komentatorem ,lecz kiepskim kreatorem rzeczywistości,na dodatek
            próbuje narzucac polakom obce wzorce postępowania
            • cobolt To czemu czytasz tego "brukowca"? Ja nie czytam 14.11.05, 15:53
              szmaty pod tytulem "Nasz Dzeinnik" wiec o czym my tu mowimy?
              • Gość: Ewa Re: To czemu czytasz tego "brukowca"? Ja nie czyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:36
                Ty to już nawet głuopolkiem nie jesteś tylko biednym człowiekiem!!! Powtórzę
                jeszcze raz: wydaje mi się,że zżera cie człowieku nienawiść , tak tak , ciebie
                (piszę małą literą bo nie mam szacunku)i wydaje mi się, że nie denerwuje cie
                tylko tak wspaniała gazeta, która mówi o Bogu tylko właśnie cały Kościół,
                księża. Co? Wolność zmieniła sie w samowolkę? A może by tak się zmienić?
                Ciekawa jestem, czy choć raz czytałeś tę gazetę. I powiem ci, że na pewno nie
                bo aż zioniesz nienawiścią.Nie powtarzaj wytartych sloganów!
                • cobolt Do Ewy: Radio, Ma-ryja, Anty-Fakty 14.11.05, 19:35
                  Zapewne czytasz nasz dziennki i fakta w koncu po twojej wypowiedzi widze, ze chodujesz juz swiezy mocher na swoj przyszly berecik, sama zapewne go zrobisz. A co do "waszego dziennika" hmmmmmm zal mi d...e sciska jak o niej slysze, takiej szmaty to nawet nie uzylbym w celach ekologicznych do podtarcia sie balbym sie, ze hemorojdow od niej dostane. Co do wolnosci, twoje radyjo twoja telewizja (w sumie wiekszej zenady nie widzialem w zyciu), twoja gazetka zadne z tych mediow nie przestrzega tolerowania wolnosci slowa, wyznania czy koloru skory wiec daj sobie spokoj i z laski swojej nie pisz juz na tym formu. Ave Rydzu, Ave Krzaku i brak mi laku
      • arius5 Jest sie czym chwalic ? 15.11.05, 09:14
        Wstyd dla Polski.

Proponuje jeszcze kilka rzeczy dla poparcia RM:
        Wodka "Moherowka"
        Tyton "Moherka"
    • Gość: aska Re: czerwone noski IP: *.lodz.msk.pl 14.11.05, 14:01
      mamy jeszcze jedna grupe społeczna. Liczną. Lubiąca dac w palnik. To CZERWONE
      NOSKI:-)
      • aktualne Re: czerwone noski 14.11.05, 14:47
        Gos´c´ portalu: aska napisa?(a):

> mamy jeszcze jedna grupe spo?eczna. Liczna˛. Lubia˛ca dac w palnik. To CZERWONE
        > NOSKI:-)
        Czyli mezowie lub synowie Moherettowych
        • Gość: aska Re: czerwone noski IP: *.lodz.msk.pl 14.11.05, 15:05
          to nie ulega watpliwosci:-)
      • anna-dark I kierowców Lanosów w kapeluszach Rokity... 14.11.05, 15:32

I kierowców Lanosów w kapeluszach Rokity...

Gość portalu: aska napisał(a):

> mamy jeszcze jedna grupe społeczna. Liczną. Lubiąca dac w palnik. To CZERWONE
        > NOSKI:-)
    • Gość: fuut Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.creativevideo.co.uk 14.11.05, 14:06
      Ktoś to powinien wykorzystać jak Ukraincy po pomarańczowej.
      Niech ktoś zacznie sprzedawać moherowe gadżety.
      --
      fuutott.net
    • Gość: meritum3 Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 14:51
      A może tak łojcu Ryjdzykowi zrobicie Balbinki bercik mocherowy na " małego" do
      maybacha b. pasował jak ulał .
    • Gość: ja Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.05, 14:51
      Szokujace jest podejscie i sposob przedstawiania kraju, a takzed porzadnych
      politykow PiS przez: Tuska oraz 'Gazete Wyborcza'! Bedac za granica, zaczynam
      sie wstydzic takiej polskosci.
      • cobolt Zeczywiscie politycy PiSuarow sa baaardzo porzadni 14.11.05, 15:00
        idac tym tokiem myslenia Roman G powinien dostac pokojowego Nobla
      • jan_r_k Chamy, Chłoporobotnicy, Ćwierćinteligenci, Buraki 14.11.05, 15:09
        Zwolennicy Michnika nie lubią chamstwa i używają terminologii:
        Chamy, Chłoporobotnicy, Ćwierćinteligenci, Buraki, Moherowe Berety...

Nic potem dziwnego, że w wyborach uzyskują 1% głosów.

Jan K.
        • cobolt Tak to twoje slowa a nie nasze (tak zwanych 14.11.05, 15:23
          zwolennikow Michnika)
        • anna-dark Aaaallleee o co chodzi z tą PO ??? 14.11.05, 15:33
          Aaaallleee o co chodzi z tą PO ???

jan_r_k napisał:

> Zwolennicy Michnika nie lubią chamstwa i używają terminologii:
          > Chamy, Chłoporobotnicy, Ćwierćinteligenci, Buraki, Moherowe Berety...
          >
          > Nic potem dziwnego, że w wyborach uzyskują 1% głosów.
          >
          > Jan K.
      • lexis2 Re: Przebojowe moherowe berety 15.11.05, 10:05
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Szokujace jest podejscie i sposob przedstawiania kraju, a takzed porzadnych
        > politykow PiS przez: Tuska oraz 'Gazete Wyborcza'! Bedac za granica, zaczynam
        > sie wstydzic takiej polskosci.

Będziesz się bardziej wstydzić jak zobaczysz do czego jest zdolny Lepper i jemu
        podobni. A rasizmu i nacjonalizmu głoszonego przez Frakcję Moherowych Beretów
        omamionych przerz o. Rydzyka jak w średniowieczu to się nie trzeba wstydzić?? W
        Europie panuje wolność i demokracja a to co się u nas zaczyna dziać pachnie
        ciemnogrodem. Chyba nie zdarzxyło Ci się być za granicą. Ja byłam i
        czerwieniłam się ze wstydu gdy mnie we Francji zapytano co to za głupek w
        naszym parlemencie tak obraża innych deputowanych....
    • Gość: były przeciwnik RM Re: Przebojowe moherowe berety IP: 157.158.28.* 14.11.05, 15:19
      Prymitywne jest twierdzenie, że Radia Maryja słuchają tylko starsze Panie w
      Moherowych beretach. Ja mam 25 lat i słucham Radia Maryja już od 3 lat.
      Wcześniej też wyśmiewałem i kpiłem z tego radia, ale czysto z ciekawości
      posłuchałem kilka rozmów niedokończonych (od godz 21:20) i stwierdziłem, że
      całkiem mądrze i logicznie tam mówią i do studia zapraszają ludzi na poziomie.
      Przeciwnikom Radia Maryja polacam, aby posłuchali kilka audycji a potem się
      wypowiadali. Powtarzać oskarżenia jak papuga to każdy osioł potrafi, ale mieć
      prawdziwie wyrobioną własną opinię nie każdy potrafi.
      Pozdrawiam Wszystkich Młodych słuchaczy Radia Maryja!!!
      • cobolt hahahahahahahahha oto moja odpiedz:) 14.11.05, 15:27
      • 2kaczorki Przebojowe moherowe berety 14.11.05, 15:31
        Przebojowe "moherowe berety" tak jak "Pisiory" czy "INNE TYM PODOBNE" NIE
        WYMIENIAM ZE WZGLĘDÓW ILOŚCIOWYCH!
        Jest to sztuczny temat! wyborcza wstydzcie się! czy tym tematem chcielibyście
        wytłumaczyć kogoś? Myślę że niepotrzeba! politycy tak jak sekta moherowa jest
        i będzie nietrzeba ich lansować! Sami sobie jak widać dają radę. Nawet młodzi
        utożsamiać się zaczeli. Czyżby "moherowa młodzież" czy "młodzież
        wszechpolska"(nie mylić z nazwą przedwojenną).Moja wypowiedz jest taka jak
        wielu Kowalskich.
        pozdrawiam Kowalski Jan
      • Gość: Konsument drobiu Re: Przebojowe moherowe berety IP: 80.50.201.* 14.11.05, 15:34
        Ty to jestes pewnie "mkarwan", ten obronca eReMu na grupie dyskusyjnej
        alt.pl.radio.radiomaryja
      • Gość: MIsza Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.phoenix-trading.co.uk 14.11.05, 15:34
        sposob w jaki budujesz zdania wskazuje na to ze moze i jestes mlody, ale juz
        niekoniecznie wyksztalcony... A stwierdzenie ze w RM mozna uslyszec cos
        wartosciowego... no coz - w najlepszym wypadku jest lekka prowokacja (do
        dalszej pozbawionej sensu dyskusji na temat tejze rozglosni), albo
        nieporozumieniem. Uznam ze byla to ta pierwsza opcja (prowokacja). Wziecie pod
        uwage drugiej podwazyloby sens mojej odpowiedzi.
        Co do przedmiotowych beretow - rzeczywiscie straszne jest to ze premier swoje
        expose wyglasza najpierw na antenie tej ziejacej nienawiscia rozglosni (i
        jeszcze jest z tego dumny) a potem dopiero w Sejmie. Dobrze ze moge ogladac te
        wydazenia z daleka. Za Kanal nie dociera jad ojcow redemptorystow. Pozostaje
        tylko niepokoj o bliskich ktorzy zostali w kraju... Rozglosnia panstwowa... To
        by byla jakas nowa odmiana Radia Wolna Europa - tym razem nalezaloby ja nazwac
        Radiem Ciemna Europa... wyobrazcie sobie taka zapowiedz " Tu Radio Ciemna
        Europa. Glos nienawisci w Twoim domu" :-D
      • jolunia55 Re: Przebojowe moherowe berety 14.11.05, 15:43
        Ja nie jestem jeszcze w wieku ,który określane jest jako moherowy.Też słucham
        radia Maryja inwiem co w tej chwili opiszę i mówię.To radio niestety jest
        kolebką serwowania niechęci do wszystkiego i wszystkich myślących inaczej
        Ksiądz Rydzyk jest tak inteligentny i tak potrafi urobić słuchacza,że musisz
        być ty światły i na poziomie,ąby między wierszami odczytać jego intencje. Tak
        było przed wyborami.Ojciec Rydzyk nigdy nie podał oficjalnie nazwiska swojego
        kandydata na prezydenta,kluczył,krążył i nazwisko jego trzebabyło odczytać
        między wierszami.natomiast propaganda przed wyborami do parlamentu była w tym
        radiu bardzo nachalna .Oficjalnie mieszano z błotem kandydatów z innej opcji
        politycznej niż ta którą preferował ojciec dyrektor i jego świta,.Jeżeli tak
        bronisz radia ,to czy nie zauważyłeś ,że do radia dodzwania się ciągle ta sama
        grupka osób.Jakaś pani Anna z Warszawy,pani Zosia i jeszcze kilka osób,które
        piją codzienne hymny pochwalne na cześć ojca Rydzyka i radia Maryja.Ja mam
        wrażenie,że jest to grupa ojcowych klakierów.Codzienne wypowiedzi tych samych
        osób na antenie nieżle muszą kosztować ojca Rydzyka!
        • Gość: aradian Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.05, 05:41
          Zazwyczaj publiczne persony mają swoich klakierów.Kwaśniewski też.
      • Gość: Słuchający Radyja Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.sggw.waw.pl 14.11.05, 16:55
        Gość portalu: były przeciwnik RM napisał(a):

> Prymitywne jest twierdzenie, że Radia Maryja słuchają tylko starsze Panie w
        > Moherowych beretach.

Tak, zgadza się! Twoja osoba na potwierdzenie;

> Ja mam 25 lat i słucham Radia Maryja już od 3 lat.

Słusznie;

> Wcześniej też wyśmiewałem i kpiłem z tego radia, ale czysto z ciekawości
        > posłuchałem kilka rozmów niedokończonych (od godz 21:20) i stwierdziłem, że
        > całkiem mądrze i logicznie tam mówią i do studia zapraszają ludzi na
        poziomie.

No, tu to przesadziliście Towarzyszu! Ani logicznie ani na poziomie. Mnie
        również zdaża się słuchać tego radyja, co jest dla mnie bardziej udręką niż
        jakąkolwiek przyjemnością, ale poziom intelektualny tej rozgłośni jest,
        delikatnie mówiąc żenująco niski. Zapraszani goście często prezentują skrajne i
        niemerytoryczne argumenty, z którymi nie sposób polemizować. Ludzie, którzy tam
        dzwonią jakby urwali się z najciemniejszych okresów historii
        człowieka "cywilizowanego". Oczywiście nie każdy musi grzeszyć inteligencją,
        ale musi nią grzeszyć ojculek prowadzący program, żeby hamować zapędy co
        bardziej "burakowatych" słuchaczy! A tu nic, totalne pomieszanie ciemnoty,
        prostactwa, prowincjonalizmu i wiary nie mającej nic wspólnego z pierwowzorem.

> Przeciwnikom Radia Maryja polacam, aby posłuchali kilka audycji a potem się
        > wypowiadali. Powtarzać oskarżenia jak papuga to każdy osioł potrafi, ale mieć
        > prawdziwie wyrobioną własną opinię nie każdy potrafi.

Rzecz oczywista! Vide - Radyjo Maryja

> Pozdrawiam Wszystkich Młodych słuchaczy Radia Maryja!!!

Również pozdrawiam.

I
      • Gość: Hunter - Fallen Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.asta-net.com.pl 14.11.05, 22:46
        Hahaha, jestes chyba jakis niepowazny :P

Jezdze co roku na Woodstocki i czesto ogladam te twoja TV. Jedno wielkie
        buehehehe.... no i ogladam te rozwomy niedokonczone...no taka polewka jest z
        tego...ale dlugo nie wytrzymuje z reguly, bo juz nie mam ochoty sluchac takich
        bzdur jakie oni tam pitolą... polecam kazdemu dla polewki, ale nie za dlugo tego
        sluchajcie, bo z zalu nad tymi pierodlami sie poplaczenie :P

a czesc programow, to stierdzilismy, ze ludzie , co tam wystepuja, to roboty -
        prawie sie nie ruszują, tylko powtarzaja w kolko te same pierdoly... nie badz
        smieszny czlowieku...ta telewizja tak zionie nienawiscia, ze to juz zaczyna byc
        chore...

a ile kasy na tym golicie, to jestem po prostu w szoku...ile mozna moherowym
        beretom wciskac to samo, zeby wplacac forse na radio i tv... a za te forse wozi
        sie ziomek mejbachem i buduje sobie pałace... nosz kurna, niech was pieklo
        pochlonie zasleponione pionki Tadzia !!

^_^

ide wlaczyc tv trwam, bo kurcze jakos humor mi sie pogorszyl :P - moze akurat
        cos smiesznego bedzie, jakies rozmowy alboco :P
        • cobolt hahahaha dobre:) po prostu w programach 14.11.05, 22:55
          wystepuje wiele klonow Robo-Pawlaka
      • Gość: Hunter - Fallen Buehehehe :D IP: *.asta-net.com.pl 14.11.05, 22:47
        Hahaha, jestes chyba jakis niepowazny :P

Jezdze co roku na Woodstocki i czesto ogladam te twoja TV. Jedno wielkie
        buehehehe.... no i ogladam te rozwomy niedokonczone...no taka polewka jest z
        tego...ale dlugo nie wytrzymuje z reguly, bo juz nie mam ochoty sluchac takich
        bzdur jakie oni tam pitolą... polecam kazdemu dla polewki, ale nie za dlugo tego
        sluchajcie, bo z zalu nad tymi pierodlami sie poplaczenie :P

a czesc programow, to stierdzilismy, ze ludzie , co tam wystepuja, to roboty -
        prawie sie nie ruszują, tylko powtarzaja w kolko te same pierdoly... nie badz
        smieszny czlowieku...ta telewizja tak zionie nienawiscia, ze to juz zaczyna byc
        chore...

a ile kasy na tym golicie, to jestem po prostu w szoku...ile mozna moherowym
        beretom wciskac to samo, zeby wplacac forse na radio i tv... a za te forse wozi
        sie ziomek mejbachem i buduje sobie pałace... nosz kurna, niech was pieklo
        pochlonie zasleponione pionki Tadzia !!

^_^

ide wlaczyc tv trwam, bo kurcze jakos humor mi sie pogorszyl :P - moze akurat
        cos smiesznego bedzie, jakies rozmowy alboco :P
      • Gość: agus Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.aster.pl 15.11.05, 09:20
        A ja widzis\z zniechęciłam się do Zwolenników o. Rydzyka właśnie dzięki
        słuchaniu audycji siejądzych nienawiść i tak napradę gorszących mnie. Wstyd mi
        za o. Rydzyka, że od ludzi ,których stać najwyżej na moherowe berety, wyciąga
        kasę, a biedni ludzie jak w transie ostatnią żłotówkę oddają dla ojca Rydzyka,
        który biedy nie zazna. Miałam możliwość rozmawiania z tym człowiekiem, niestety
        już w pierwszych słowach ział nienawiścią do ludzi. Sądzę, ze Boga w tym
        człowieku nie ma.
      • Gość: Thats Howin Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.citibank.com 15.11.05, 12:33
        Pozdrawiam i ciebie również. Ja tez byłem w głebokiej silnej opozycji jeszcze
        nawet rok temu ale zaczalem sluchac i stwierdzam, ze nie ma w nim nic zlego, a
        na pewno wiecej dobra niz w innych stacjach. Że nie ma muzyki,takiej jakiej
        zwyczaj mamy sluchac? Czasami mam dosc tej sieczki ktora serwuja stacje. Kim
        jestem? Mam 29 lat, pracuje w banku od 6 lat, auto sluzbowe, na brak pieniedzy
        nie narzekam, slowem czysty yuppie, a jednak slucham tez radia Maryja b.
        czesto. kto nie wierzy niech looknie na moj IP login. Czy jest cos zlego w
        modlitwie? Zabrońcie ludziom islamu sie modlic to zobaczycie co z Wami zrobia.
        Dlaczego wiec naskakujecie na nas chrzescijan, nas mozna zdeptac? zyc
        nienawiscia etc etc.?? Czy sami ne byliscie w wiekszosci ochrzczeni. Czy wiara
        waszych rodziców, babci dziadkow nic nie znaczy? Jesli nie znaczy to znaczy, że
        i oni dla Was nic nie znacza. Szukacie Boga I dzis np. kiedy jakis sluchacz
        nazwa PO banda, O. Rydzyk go ostro zganil. Niestety, jest w Polsce jak w
        Matriksie. Wielu zyje w blogiej nieswiadomosci, ze poza tym co widza i slysza i
        czytaja jest inny prawdziwy swiat wartosci. Ale co komu mowic o tym, jak zaraz
        zostane opluty i zdeptany. Brak Boga. Smiejcie sie wszyscy Ci co drwicie ze
        mnie, pozdrawiam was szczerze bardzo serdecznie ale nigdy nie bedziecie miec
        pewnosci czy jestescie po wlasciwej stronie...
      • Gość: quasimodo81 Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 12:54
        Witam ja też słuchałem kilka audycji RM i mam podobne zdanie co do Twojego. Mimo
        że mam lewicowe poglądy uważam że ta rozgłośnia jest potrzebna w końcu wolnośc
        słowa. Lubie konfrątować swoje poglądy z innymi poglądami vide moherowych beretów
    • milicjantobywatel Re: Przebojowe moherowe berety 14.11.05, 15:41
      No a jak rydzyk założy moherowy berecik, to jeszcze tylko sciągnąć do rozgłośni
      Paetz Show Boys i razem nagrają jakis singiel- może "Papa Dyrektor vs. Żydowski
      spisek". Jak każdy moherek kupi płytkę albo dwie to będzie na nowego Maybacha...
      • Gość: kroppa Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.elgrom.eu.org / 83.238.94.* 14.11.05, 15:50
        eeeee no ludzich wytrzymamy.....
        jeszcze parę lat i pokolenie "ciemna masa beretów moherowych" wymrze jak muchy
        i nawet ojciec rydzyk tutaj nie pomoże.....
        a i radio maryja padnie bo kto ich będzie słuchał?!
        taki mały optymistyczny akcent
        Pozdrowienia dla pani "25latkocham radio ma ryja......."
        współczuję...
        pewnie jesteś samotna, i wieczorami z braku laku słuchasz radia maryja i razem
        z nimi zioniesz nienawiścią do całego świata.....
    • Gość: moherek 17 dywizja moherowych beretów IP: *.kon.tvknet.pl / 82.160.85.* 14.11.05, 15:54
      Rydzyk, Honor i Ojczyzna
      • dewoj trzeba tepic to radio 14.11.05, 16:04
        powiem szczerze ze nie raz poslucham tego radia ale tylko po to by sie posmiac z tych babc(dziwne ze raczej one dzwonia) , ojca Pajaca i ich wypowiedzi..
        Ciekawi mnie czy Kaczki cos zrobia w kierunku wgladu w KRRiTv i koncesji dla mohersow, szczerze watpie a pewnie z tego wyniknie to ze jeszcze Owsiaka zniszcza Kaczki, Giertychy i mochery.
        • Gość: fifa hej flustraci IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.11.05, 16:11
          hej lustraci, po co tyle nienawiści? O upadku RM w GW pisze sie od paru lat i
          co? i Nic . Nie liczcie na to też, że moherowe berety umrą niedługo, bo
          wystarczy popatrzeć ile młodzieży jeździ na spotkania młodzieżowe RM -
          sztabowcy Tuska mogą tylko pomażyć o takiej frekwencji hihi
          • milicjantobywatel Re: hej flustraci 14.11.05, 16:36
            dlatego maja taka frekwencje bo darmowa wóda i sporo takich samych
            sfrustrowanych kretynow, ktorzy brak zycia osobistego odreagowuja nienawiscia do
            innych ludzi. A wiadomo w grupie takim zawsze razniej.
    • camel_3d PMB gora!! 14.11.05, 16:37
      Partia Moherowaych Beretow gora! :))
    • Gość: Profeler Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.05, 16:57
      Profesor,sorry, minister Religa to typowy berecista.Piszą o nim tzw.dziennikarze
      tylko dobrze, bo to starszy człowiek,zasłużony dla chirurgii,założyciel
      kilkunastu partii..Ale mentalnie to facet z przeszłości.Taka jest min.finansów,
      Ziobro mimoże ma dopiero sześćdziesiąt lat,Dobermann z wanna na plecach, czy ich
      szef skandalista seksualny Dorn.A Urban znów zarabia.Że wszystkich kiosków w
      oko9licach komend policji zniknęło jego pismo,policjanci kserują
      artrykulik...Policja teżpotrzebuje trochę rozrywki...
    • Gość: jacek Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.net.ua 14.11.05, 17:48
      styl wyborczej. nie podoba sie, ze Kaczory wygraly wybory :P nie podoba sie ze
      mial poparacie tej czesci spoleczenstwa :P nie podoba sie ze liberalowie (via
      unia wolnosci) przegrali :p samo zycie. trzeba sie przyzwyczaic, a nie szydzic z
      innych
    • Gość: aaaa Re: Przebojowe moherowe berety IP: 195.39.69.* 14.11.05, 17:58
      Moher ojcu nie bedzie pasowal do Maybacha
    • Gość: urzad skarbowy Re: Przebojowe moherowe berety IP: 195.39.69.* 14.11.05, 18:03
      poniewaz Maybach jest drogi fundatorkom pozostal tylko moher
    • Gość: Ewa Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:31
      Oj człowieku biedny, zaślepiony głupolku!!!
      A słuchałeś kiedyś tego radia? Radia Maryja? Po Twojej wypowiedzi sądzę, że
      nie. Powtarzasz wytarte slogany i głupoty. Ja mam 26 lat i jestem wykształconą
      kobietą i niczego mi nie brakuje i wyobraź sobie, że jestem zachwycona tym
      radiem. W nim znajdziesz prawdę nie tylko o Bogu ale i o tym co na świecie, w
      polityce. Nie ma tu żadnych zakłamań. Ale tak mi sie wydaje, że i księża pewnię
      Cię denerwują i Kościół.... A może by tak się zmienić? A co do powiedzonka
      nader kulturalnego "żal d...." to powiedziało dużo o Twojej kulturze osobistej,
      widocznie tylko tyle z naszego języka w Twojej główce zostało. OOOO, szkoda.
      • Gość: "moherowe stringi" wyrazy współczucia "moherowym beretom" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:36
        "Nie ma tu żadnych zakłamań..." Mowa o treściach przekazywanych na falach
        radiostacji o. Rydzyka i "moherowych beretów". ... Ja jednak wolę "kłamstwa"
        innych stacji radiowych i telewizyjnych. Nie zieje od nich ideologią nienawiści
        i niechęci do drugiego człowieka. Pozdrawiam gorąco: "moherowe stringi"
      • visenna2 Re: Przebojowe moherowe berety 14.11.05, 21:24
        Nie ma zakłamań? No, jak nie widzisz w RM zakłamań to mam wątpliwości co do
        jakości twojego wykształcenia:-D (sorry za złośliwość, nie mogłam się
        powstrzymać:))
        RM słuchałam kiedyś nałogowo. Młoda byłam i dałam sobie wyprać mózg:) Na
        szczescie mądrzy ludzie jakoś mnie otrzeźwili, a jak teraz na to patrzę to
        metody Ojca Rydzyka jako żywo przypominają metody indoktrynacji stosowane w
        niektórych sektach. I efekt podobny:)
        Czasem jeszcze sobie włączam RM, ale raczej dla celów humorystycznych. Np.
        przedwczoraj była fajna dyskusja o hipermarketach. Przy telefonach od
        niektórych słuchaczy bardzo poprawił mi się humor:)))
        • Gość: paczka gwożdzi Hipermarkiety to v kolumna w kraju bazują IP: *.torun.mm.pl 14.11.05, 22:23
          jestem ciekaw jak będziecie starzy drodzy internauci za będziecie się leczyć!!!!
          • cobolt hmm u lekarza? 14.11.05, 22:51
      • visenna2 Re: Przebojowe moherowe berety 14.11.05, 22:13
        recesja.icm.edu.pl/rm/
      • Gość: alibaba Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 03:08
        > Oj człowieku biedny, zaślepiony głupolku!!!
        Jakbym słuchał o. Rydzyka. Jeszcze nie zaczęło się, a już inwektywa.
        >A słuchałeś kiedyś tego radia? Radia Maryja? Po Twojej wypowiedzi sądzę, że
        > nie. Powtarzasz wytarte slogany i głupoty.
        Właśnie słucham prawie 24 godziny na dobę. Nienawiść, inwektywy, nienawiść
        przeplatane modlitwą.
        >Ja mam 26 lat i jestem wykształconą
        > kobietą i niczego mi nie brakuje i wyobraź sobie, że jestem zachwycona tym
        > radiem. W nim znajdziesz prawdę nie tylko o Bogu ale i o tym co na świecie, w
        > polityce. Nie ma tu żadnych zakłamań.
        Wykształconą kobietą? W wieku 26 lat? To chyba jakaś magister na poziomie Jego
        Magnificencji magistra Rydzyka. A co do kształtów, to trzeba by je sprawdzić.
        Wykształcona kobieta to przede wszystkim ta o pięknych kształtach.
      • Gość: nikt Re: Przebojowe moherowe berety IP: 217.153.14.* 16.12.05, 14:17
        chyba cos slabo wyksztalcona jestes kobito
    • Gość: gość Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.isb.com.pl 14.11.05, 19:12
      Wydaje mi się, że określenie "moherowe berety" pierwszy raz pojawiło sie w
      Trójce w 60 sekund na minutę, ale może się mylę,,,
      • sasanka2411 Re: Przebojowe moherowe berety 14.11.05, 19:41
        A moja mama chodzi w chustce
        Czy wszyscy wiedza co to jest
        Jest Cudowna mama
        beretow i wszelkich czapek nie lub chociaz byloby jej w nich do twarzy
    • zenek68 p.Tusk juz tylko skazancy na ciebie zaglosuja... 14.11.05, 19:39
      taki przegrany odchodzi...a nie robi z siebie posmiewiska...
    • Gość: stef Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:43
      to są starzy ludzie odstawieni do kąta - nikt ich nie chce, nikt się nimi nie
      interesuje, nikt o nich nie dba a to przecież nasze mamy, babcie, ciocie;
      pomyślcie o nich własnie w ten sposób:"moja babcia", moja...
      • cobolt Tak moja prababcia, moj duch swiety....hahaha 14.11.05, 19:45
      • sasanka2411 Re: Przebojowe moherowe berety 14.11.05, 19:46
        No wlasnie,a moja mama nie przewidziala ze Tusk tak sie zacowa,Zna sie na
        polityce i uwazala ze dla przyszlosci mlodych glosuje na PO
        Teraz zmienila zdanie
    • Gość: Liberal Zenujace nabijanie sie z ludzi starszych... IP: 82.139.44.* 14.11.05, 19:46
      GW to totalny shit, skoro schodzi do poziomu prymitywnego nabijania sie z ludzi
      starszych (glownie emerytow), ktorzy nie maja pieniedzy i sily by o siebie zadbac.
      Mnie mama uczyla, ze nie mozna sie smiac z biednych i brzydko ubranych, ale
      widze, ze nie wszyscy mieli madrych rodzicow.
      • cobolt <a href="http://www.bbkirk.com/beret.JPG" target="_blank">www. 14.11.05, 19:54
        symbolem ale ty tego chyba nie rozumiesz "Liberale" od 7bolesci. Moja babcia tez nosi takie berety ale ona nie lezy plackiem pod kinem bo leci niefajny film, nie rzuca sie dziennikarzy TVN bo dla niej sa niefajni, chodzi o to, ze typowi moherowi ludzie to przyklad zascianka i ciemnoty i ja osobiscie bede sie z nich nabijal zawsze
      • sasanka2411 Re: Zenujace nabijanie sie z ludzi starszych... 14.11.05, 19:58
        A tak duzo dzieci rodzi sie w rodzinach zupelnie nie przygotowanych do wychowania
        w miare dobrego wychowania
        Tu Kosciol ma duzo do zrobienia i mysle ze o. Rydzyk tez
        Mniej polityki a wiecej normalnosci i tolerancji i pokory
        Podobno kto jest ponizany bedzie wywyzszony
        • cobolt zapewne papa Rydzyk nauczy dzieci akceptacji 14.11.05, 20:27
          innych ludzi juz to widze, nauki ojca dyrektora beda wygladaly tak jak rozpoznac cykliste od Polaka (a bardziej glupiego polaczka, bo tacy Rydzowi najbardziej odpowiadaja)
    • Gość: an-han Re: Przebojowe moherowe berety IP: *.geo.uib.no 14.11.05, 19:57
      Byg Cyc w moherowym berecie czyli PUPA. Dopiro teraz dowiedzialem
      sie co oznacza symbol nowej Partii Rzadzacej.
    • Gość: wibednar Re: Przebojowe moherowe berety IP: 82.197.51.* 14.11.05, 20:41
      "Owo pojęcie określa słuchaczki Radia Maryja: religijne kobiety w starszym
      wieku zamknięte na nowe idee, reprezentujące radykalne i konserwatywne narodowe
      poglądy."
      Takie poglądy o słuchaczach Radia Maryji mogą głosić tylko ludzie ulegli
      propagandzie środków masowego ogłupiania.
      Tylko ludzie podatni an manipulacje pseudointelektualistów moga opowiadac takie
      bzdury
      Byłem tez podobnego zdanie dopóki nie zacząłem słuchać tego radia
      Owszem "klepią zdrowaśki" Modłą się, od czasu doczasu trochę podkreślam TROCHĘ
      pobawia się w politykę.
      Słuchaczy Radia Maryja nazwałbym romantykami, którzy zapominaja o pracy u
      podstaw, i pozytywiźmie. Owszem na pierwszy rzut oka mogą wydać się mało
      racjonalni.
      Nazywanie ich w domyśle "głupolami " świadczy wyłącznie o głupocie tych co tak
      mówią.
      propinuję posłuchajcie przez kilka dni Radia Maryja a później się
      wypowiadajcie,.
      wypowiadanie sie na tenmat radia maryja na podstawie wypocin dziennikarzynów
      swiadczy o galopującej głupocie.
      • cobolt odpowiedz dla Wibednar 14.11.05, 20:56
        Czleku daj mi adres swojego dilera bo chyba niezle dajesz w zyle, takich wypocin to ja tutaj dawno nie widzialem hahahaha. Pozdrawiam Ozieble
        • Gość: wibednar Re: odpowiedz dla Wibednar IP: 82.197.51.* 14.11.05, 21:06
          wybacz, że nie spełnie Twojej prośby. Pomodlę sie za Ciebie, ale nie bój sie to
          nie boli i nic nie kosztuje.
          • cobolt a modl sie za mnie juz tyle ludzi sie modli 14.11.05, 21:20
            tylko nie wiem po co? ale skoro lubisz i nie masz co robic z wolnym czasem to zycze szczescia
            • Gość: wibednar Re: a modl sie za mnie juz tyle ludzi sie modli IP: 82.197.51.* 14.11.05, 21:32
              Wiesz. Czasu to ja wiele nie mam. Prowadze małą firmę, daję pracę kilku osobom.
              Pracuje kilkanaście godzin dziennie. Ale czas na modlitwe znajdę. Dlaczego
              pomodle sie za Ciebie??
              Zależy mi aby jak najwiecej ludzi nauczyło się samodzielnie myslec odrozniać
              dobro od zła i nie ulegało pseudointelektualnemu relatywizmowi moralnemu
              Pozdrawiam serdecznie
              • cobolt OK ale nie staraj sie nawracac innych z laski 14.11.05, 22:04
                swojej bo to z deczka zasciankowe, wiec modl sie za siebie i za swoja firme skoro ci to tak pomaga ale nie za mnie bo to strata czasu
                pozdrawiam
                • Gość: wibednar Re: OK ale nie staraj sie nawracac innych z laski IP: 82.197.51.* 14.11.05, 22:25
                  przed chwila pisales:
                  "a modl sie za mnie juz tyle ludzi sie modli ...tylko nie wiem po co? ale skoro
                  lubisz i nie masz co robic z wolnym czasem to zycze szczescia
                  Autor: cobolt "
                  Teraz zmieniłeś zdanie??
                  powtarzam to nie boli i nic nie kosztuje
                  wyjasnij mi przy okazji dlaczego modlitwa jest czyms zasciankowym
                  i wogóle co to niby jest ta "zaściankowość" niby to prowincja??
                  A ja juz myslalem ze to w dobie internetu przestarzale poglądy
                  Wracajac do modlitwy
                  większość "intelektualistów" uwaza ja (modlitwę )powiedzmy za zaściankowe
                  zachowanie
                  pytam modlitwa to zaściankowość, a narkotyki i inne nazwijmy ogólnie zboczenia
                  to postęp??
                  Może i postęp tylkow czym
                  --------------------------------------------------------------------------------

• cobolt hmmm jestem Ateista wiec na pewno mnie 14.11.05, 22:48
                    nie przekonasz i zeczywiscie dla mnie modlenie sie do czegos nie ma sensu bo po co dawac sobie sludna nadzieje, ze jest cos po zyciu, lepiej uzywac zycia pelnymi garsciami co do narkotykow nie biore bo dbam troszke o glowe, a religia jest swego rodzaju narkotykiem a wiec dajesz sobie powera religia nie jest tak? Ja daje sobie powera otoczeniem nie potrzebuje wyobrazac sobie jedynego Pana zeby zyc wiec jezeli nie jestes zasciankowy uszanuj to
                    • Gość: wibednar Re: hmmm jestem Ateista wiec na pewno mnie IP: 82.197.51.* 14.11.05, 23:34
                      wybacz, że nie będę dalej ciagnął tej dyskusji. Jestem juz zmęczony, jutro dużo
                      pracy.
                      Tak na koniec:
                      Karol Marks ojciec ideologii komunizmu nazwał religię opium narodu czy jakos
                      tak. Ideologia komunizmu która wymordowała miliony ludzi aktywnie zwalczła
                      równiez religie nie przebierając w środkach.
                      Nie jest moim zadaniem nawracanie kogokolwiek. Nie czuje sie na silach.
                      Chcialbym tylko aby ludzie nie dawali soba tak latwo manipulowac, przez
                      dziennikarzy i nie ziali nienawiścia, wmawiając jednoczesnie ze to oni ci z RM
                      nienawidza wszystkich dookola.
                      przeczytalem wiekszosc Chyba Twoich wypowiedzi na tym forum
                      No cóż wybaczysz chyba, że jednak pomodle sie za Ciebie.
                    • Gość: wibednar Re: hmmm jestem Ateista wiec na pewno mnie IP: 82.197.51.* 14.11.05, 23:37
                      a jeszcze jedno w imię "niezaściankowości" proszę uszanuj poglądy innych.
                      Czytając Twoje wypowiedzi mam wrażenie, że szcunek dla innych poglądów sprawia
                      Ci kłopot
                      • Gość: vel Ale LOL :D IP: *.echostar.pl 14.11.05, 23:40
                        hehe
                      • 1monk Re: hmmm jestem Ateista wiec na pewno mnie 15.11.05, 03:39
                        Szacunek Wibednar!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka