artsg 16.11.05, 17:22 wsystkie moherofoby dostaną apopleksji !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przyladek.dobrej.nadziei Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 17:24 artsg napisał: > wsystkie moherofoby dostaną apopleksji !!! Lata leca a sprawa kradziezy $50,000,000 dalej nie wyjasniona. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 17:29 > > Lata leca a sprawa kradziezy $50,000,000 dalej nie wyjasniona. Jakby Radio Mryja coś ukradło to już dawno miałoby cofniętą koncesję a Ojciec Rydzyk siedzał w więzieniu. A może masz jakieś dowody ? To czym prędzej leć do prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 17:29 artsg napisał: > > > > > Lata leca a sprawa kradziezy $50,000,000 dalej nie wyjasniona. > > Jakby Radio Mryja coś ukradło to już dawno miałoby cofniętą koncesję a Ojciec > Rydzyk siedzał w więzieniu. A może masz jakieś dowody ? To czym prędzej leć do > prokuratora. Po co? Zaden prokurator sie za to nie wezmie. Smierdzaca sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 17:34 Pewnie że się nie weźmie. Bo nie ma żadnych dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 17:45 artsg napisał: > Pewnie że się nie weźmie. Bo nie ma żadnych dowodów. Dowodow brak ale $50,000,000 wyparowalo. Przestepstwo doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 17:47 > Dowodow brak ale $50,000,000 wyparowalo. Przestepstwo doskonale. Leć czym prędzej do prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 17:49 artsg napisał: > > > Dowodow brak ale $50,000,000 wyparowalo. Przestepstwo doskonale. > Leć czym prędzej do prokuratora. Zaciales sie? Mamy IV RP w ktorej ojca boksera nikt nie ruszy. Dostal glejt od Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 17:57 > > Dowodow brak ale $50,000,000 wyparowalo. Sprawa świadectw udziałowych w funduszach to sprawa sprzed ładnych kilku lat. W międzyczasie rządzili czerwoni i różowi i jakoś nie mogli tej sprawy ugryźć. Jeszcze raz Ci powtarzam, nie ma żadnych dowodów przestępstwa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 18:01 artsg napisał: > > > Dowodow brak ale $50,000,000 wyparowalo. > Sprawa świadectw udziałowych w funduszach to sprawa sprzed ładnych kilku lat. W > > międzyczasie rządzili czerwoni i różowi i jakoś nie mogli tej sprawy ugryźć. > Jeszcze raz Ci powtarzam, nie ma żadnych dowodów przestępstwa !!!! Dowodow nie ma ale kradziez pozostaje kradzieza. Zlodziej z Torunia dalej bezkarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ante Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 15:38 A w Toruniu grasuja jacyś złodzieje? Nie słyszałam. To zgłoś do prokuratora, jeśli coś wiesz. Ukrywanie przestępstw tez jest przestepstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Przestepstwo doskonale? 16.11.05, 18:35 artsg napisał: > Pewnie że się nie weźmie. Bo nie ma żadnych dowodów. :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asesor Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 19:23 No jak się za to nie weżmie to nigdy nie będzie dowodów Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 17:41 Radio Maryja to najlepsze radio w naszym kraju. Odwiedzcie niedowiarki stronę Radia Maryja www.radiomaryja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 17:45 Premier ze swita przyjedzie, bedzie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 17:48 bryt.bryt napisał: > Premier ze swita przyjedzie, bedzie fajnie. I pewnie będzie transmisja w telewizji Trwam Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 17:45 Polecam też telewizję bez przemocy - Trwam Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 17:48 artsg napisał: > Polecam też telewizję bez przemocy - Trwam a przemoc głupoty, amatorszczyzny i kiczu? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 17:58 Napisz jeszce raz, bo nie wiem o co Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 16.11.05, 18:00 artsg napisał: > Napisz jeszce raz, bo nie wiem o co Ci chodzi. TV Trwam jest głupia a więc gwałci swoja głupotą widza, z każdej minuty programu wyziewa amatorka i kicz, pooglądaj sobie byle jaki program to bedziesz wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z moherków Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 15:42 Przepraszam, że się wtrącam do miłego dialogu, ale nam amatorszczyzna i kicz bardzo odpowiada. My nie jesteśmy za waszą nowoczesnością i postępem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Tu masz wierszyk okolicznosciowy 16.11.05, 17:50 www.privatzimmer-walldorf-frankfurt.de/wiersz.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: Tu masz wierszyk okolicznosciowy 16.11.05, 18:41 oszołom z RM twierdził kiedyś ze wszystko zostało oddane darczyńcom Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Tu masz wierszyk okolicznosciowy 16.11.05, 19:00 skin.pl napisał: > oszołom z RM twierdził kiedyś ze wszystko zostało oddane darczyńcom Po domach chodzily aktywistki RM i braly swiadectwa do reki. Ofiarodawcy nie dostali dowodow wplaty, nadania, czegokilwiek. Jesli kto chcial swiadectwo odzyskac, to i tak nie mial jak. Mega oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Wręcz przeciwnie :) 16.11.05, 18:43 artsg napisał: > wsystkie moherofoby dostaną apopleksji !!! Wszystkie mohery albo pojadą do Torunia albo nie beda odchodzić od odbiornikow. Przez chwile bedzie prawie normalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Wręcz przeciwnie :) 16.11.05, 18:47 Zamowic trzeba mszę swietą w intencji zamilknięcia tego wrednego radyjka! Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Re: Wręcz przeciwnie :) 16.11.05, 18:52 joannabarska napisała: > Zamowic trzeba mszę swietą w intencji zamilknięcia tego wrednego radyjka! A po co ? To radyjko tylko powtarza to co pod moherem piszczy. Nie będzie radyjka to ochyda znajdzie inne ujście. Lepiej niech opowiadają sobie wierszyki o żydkach i masonach :) Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Radio Maryja jest najlepsze w Polsce 16.11.05, 18:50 Widzę że wymienienie samej nazwy Radio Maryja, budzi u niektórych palpitacje serca. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Radio Maryja jest najlepsze w... czym? n/t 16.11.05, 18:53 W sianiu nienawiści - na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony JA TAM APOPLEKSJI NI DOSTANĘ. 16.11.05, 18:54 PODEJMĘ TYLKO KOLEJNE DZIAŁANIA W RAMACH MOJEGO PRYWATNEGO APOSTOLATU ROZSĄDKU ;-))))) A ZATEM: PAL GO LICHO! I DO PRZODU! HE! HE! HE! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Za kilka dni Wiekie Modły w rocznicę powstania 16.11.05, 19:01 Radyja Ojca Dyrechtora!! Przed mpdlitwą: mohairowy beret na głowę se wsadzę będę kwękał w radio i utrwalał władzę ..... >b.autor< Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Za kilka dni Wiekie Modły w rocznicę powstani 16.11.05, 19:03 Witam! Panie Henryku, ja już...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Za kilka dni Wiekie Modły w rocznicę powstani 16.11.05, 19:04 Kupiłaś berecik?? Z antenką satelitarną? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Za kilka dni Wiekie Modły w rocznicę powstani 16.11.05, 19:06 Dobrze wiesz, że czekam na obiecaną kasę od PiSujów i Brony Samej, bo przez tę komunę i liberałów - nie stać mnie na kupno! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Za kilka dni Wiekie Modły w rocznicę powstani 16.11.05, 19:27 henryk.log przed modlitwą napi(s)ał, "uniesiony" Jego Ojca "dy(u)chem": > mohairowy beret > na głowę se wsadzę > będę kwękał w radio > i utrwalał władzę > ..... > >b.autor< a Panie jedynie..."dla ciała".. kasa..trefione futra, kapelusiki.. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Za kilka dni Wiekie Modły w rocznicę powstani 16.11.05, 19:31 Panie Henryku, ja pisałam o tym, że już... modły wznoszę! Nic o "ciele", tylko o "duchu"!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir A która to już rocznica? /nt IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 16.11.05, 20:15 Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A która to już rocznica? /nt 21.11.05, 21:49 14-ta rocznica. 7 i 8 grudnia odbędą się uroczystości związane z założeniem RM Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 17.11.05, 14:37 radio założone z inspiracji kgb twórca tej sekty to oszust żerujący na ksenofobi i ciemnocie ludzkiej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher Kochamy RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 15:46 Ale nam mohereowcom to odpowiada. Nie musisz słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Kochamy RM 17.11.05, 16:14 toż nie słucham i mnie nie obchodzi póki nie ingeruje w uniwersalne wartosci ogólnoludzkie ,a ze ingeruje i po chamsku wchodzi z butami szkodząc nam wszystkim i polsce to należy je tepić i mówic stanowcze NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaykai Re: Kochamy RM IP: 81.210.22.* 22.11.05, 15:54 Coś Ty - oni najeżdżają tylko na Żydów i Wałęsę...oczywiście z wielkiej BOSKIEJ miłosci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Kochamy RM 22.11.05, 16:27 dla nich wszyscy którzy nie są wstecznymi dewotami są żydami ,ubekami ,masonami ,złodziejami itd., jakieś dwie trzecie polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajkai Re: Kochamy RM IP: 81.210.22.* 23.11.05, 16:41 ale to wszystkow imię MIŁOŚCI ... Psu na budę taka miłosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ta Re: Kochamy RM IP: *.ny325.east.verizon.net 28.11.05, 20:14 oraz na kobiety chodzace w spodniach...i troche innych tez:) o ile zrozumialam-spodnie na damskiej pupie doprowadzaja do pobudzenia sfer nierzadnych. od razu mowie-audycja byla dawno,nie pamietam dokladnej daty,zreszta wtedy myslalam,ze to kabaret i jako taki polecalam znajomym...oooooo...dawne czasy, milo sie wspomina Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 03.12.05, 08:22 piotr33k2 napisał: > radio założone z inspiracji kgb twórca tej sekty to oszust żerujący na > ksenofobi i ciemnocie ludzkiej . To chyba prawda z tym kgb, bo szefunio-dyr dostał wojskowe częstotliwości i nadaje na całą Rossiję Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M 26.11.05, 22:08 7-8 grudnia 14-ta rocznica Radia Maryja. Zapraszam do słuchania RM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy boe Re: Za kilka dni wieka rocznica powstania Radia M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:31 o, ale fajnie, jestem prawie rówieśnikiem Radia Maryja a pare dni po Rocznicy moja kuzynka ma urodziny, już wiem, co jej kupię: własny odbiornik ze słuchawkami (żeby mogła brać do szkoły) i okolicznosciową nalepką bo u nas w domu wszyscy słuchamy Radia Maryja, jest bardzo fajne, najbardziej lubię audycje dla dzieci, a rodzice wolą wiadomości polityczne, to wszystko jest takie interesujące 7-8 calą rodziną jedziemy na oficjane obchody 14-lecia i zwolnią mnie ze szkoły! na szczęście nie stracę mojej ulubionej lekcji (chyba wiecie, jaka to jest!) czy taż tak się cieszycie z Rocznicy? aha, mama mnie nauczyła rbić berety na drutach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Kochamy Radio Maryja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 09:52 Psy szczekają, karawana jedzie dalej. A my i tak kochamy Radio Maryja! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Program obchodów rocznicy. 04.12.05, 21:02 7 grudnia 2005 r. w Toruniu 13.30 - występ Estrady Regionalnej "Równica" z Ustronia w namiocie przy sanktuarium Matki Bożej Nieustającej Pomocy, ul. św. Józefa 23/35 15.00 - Koronka do Miłosierdzia Bożego 15.15 - koncert w sanktuarium 16.30 - uroczysta Msza Święta pod przewodnictwem ks. abp. Edmunda Piszcza. Homilię wygłosi ks. bp Józef Zawitkowski Na uroczystości będzie możliwość: - zjedzenia ciepłego posiłku w podgrzewanym namiocie - nabycia książek Fundacji "Nasza Przyszłość" - wpłaty na Radio Maryja, telewizję TRWAM i budowę pierwszego obiektu Centrum Polonia in Tertio Millennio (Polska w Trzecim Tysiącleciu) 8 grudnia 2005 r. w Bydgoszczy 18.00 - Msza Święta w katedrze św. Marcina i św. Mikołaja, ul. Farna 8 pod przewodnictwem ks. bp. Jana Tyrawy w intencji dziękczynnej za 14 lat Radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Jutro 8- grudnia rocznica Radia Maryja 07.12.05, 23:17 artsg napisał: > wsystkie moherofoby dostaną apopleksji !!! Już dzisiaj wszystkie moherofoby dostały apopleksji. Widać to na zwłaszcza na Forum Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś