Dodaj do ulubionych

Madonna pupą roku

03.12.05, 21:29
Prekursorka stylow, o krok do przodu przed konkurencja, i w ogole sie nie starzeje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ajka Re: Madonna pupą roku IP: *.acn.waw.pl 13.12.05, 19:52
      całkiem fajny kawałek...pupa Madonny mało mnie interesuję...chociaż, żeby życie
      miało smaczek...;) niezniszczalna jest i tyle, w zasadzie ciągle na topie i
      twierdzenie, że za wszelką cenę chce dogonić laleczki 30 lat młodsze jest dla
      niej krzywdzące...laleczki pojawiają się i znikają a ona jest.
      • b-beagle Re: Madonna pupą roku 14.12.05, 13:40
        Wie czego chce i wie jak to osiągnąć. Tylko pozazdrościć
    • Gość: lukasz mediolan a jakze... IP: *.ip.fastwebnet.it 04.01.06, 14:49
      nie do konca moze jest prawda ze ostatnimi czasy o madonnie malo slychac a
      jedynym wartym wspomnienia akcentem byl jej wystep na mtv music awards i kiss z
      pania spears. 2004 rok uplynal pod znakiem koncerto jakie madonna dala pod
      szyldem re-invention tour, zapelnila wielkie hale koncertowe i sprzedala
      wszytkie bilety na ponad 30 koncerto, a na samej trasie zarobila pond 125
      milionow dolcow, a wyprzedzil ja jedynie nie kto inny jak kolega po fachu,
      niejaki Prince. koncerty byly wspaniale, madonna udowodnila po raz koljny
      swiatu ze tanczy wybornie, na zywo spiewa lepiej niz 10 lata temu i podobnie jak
      tina turner im starsza tym lepsza, ot.. jak markowe wino! teraz minal 2005 rok
      ,z echem "hung up" we wszytskich rozglosnich, juz za rogiem pojawia sie nowy
      singiel "sorry" w ktorym madonna przeprasza... rozniez po polsku!!!! a potem
      kolejna tras koncertowa i kolajne pieniadze do wypchanej juz po brzegi kieszeni!
    • Gość: xyzyk Re: Madonna pupą roku IP: 213.76.144.* 30.01.06, 12:54
      Abby, jak dotąd nikt (oficalnie i legalnie) nie samplował. Madonna jest
      pierwsza. Jak to dobrze, że w Metrze pracują kompetentni dziennikarze...
    • Gość: Staszek Madonna króluje od zawsze!!! IP: *.stg.pl 12.02.06, 11:54
      Madonna wie co robić by ciągle być na szczycie.
      Piszcie co chcecie ja wiem swoje. Ona jest po prostu The Best!!!
    • Gość: gregor Re: Madonna pupą roku IP: *.w81-250.abo.wanadoo.fr 14.03.06, 22:07
      super mamuśka z niej
    • Gość: Ewelina 13 Re: Madonna pupą roku IP: *.chello.pl 16.04.06, 11:35
      KOcham, Madonne i według mnie jest najlepsza gwiazda popu ! jest ładna ( na
      swoj wiek). KOcham ją !!!!!!!!!!!!!!! uwielbiam przeboj ,, hung up " Dzieki PApa
    • Gość: ola Re: Madonna pupą roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:42
      MADONNA JEST NAJLEPSZA NIGDY NIE ODEJDZIE I MONDRALO KTORY NAPISALES TEN ARTYKU
      JESTES JEDNYM Z TYCH DUPKÓW KTORZY JEJ WSZYSTKIEGO
      ZAZDROSZCZĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Monidlo Re: Madonna pupą roku IP: *.krt.maschinenbau.uni-kassel.de 22.08.06, 09:27
        Amen (do poprzedniego komentarza).
        Wlasnie wrocilam z koncertu w Düsseldorfie i powiem tylko tyle, ze Madonna
        zasluzyla sobie, zeby nalezec do tych nielicznych gwiazd (czy to sie komus
        podoba czy nie) jak Tina, Jackson, R's Stones... i jest juz za zycia
        niesmiertlena. Na jej koncercie towarzyszy wzruszenie, smiech, zaduma, zachwyt,
        adrenalina i nie wiem co jeszcze. Ja jestem nadal w szoku.
        • alek06 Re: Madonna pupą roku 23.08.06, 15:18
          Takich kobiet nam trzeba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka