Dodaj do ulubionych

"M jak miłość" sprzedane do Rosji

29.12.05, 01:22
bede oglądał na RTR z przyjemnoscia (jak trafie, oczywiscie).

troche z ciekawosci, troche zeby sie posmiac (z adaptacji).

tej polskiej juz sie nie da oglądać. co najwyzej popatrzec na ładne panienki
(ze trzy by sie znalazły).

PS. milosnikow "L kak Luboj" przypominam, ze te rosyjską stację ma w Polsce w
kablówkach pare milionów ludzi.
PPS. sorry za moj rosyjski - to było dawno i nieprawda.
Obserwuj wątek
    • Gość: klanowiec Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji IP: *.ikatel.pl 29.12.05, 01:26
      może jeszcze Klan opchną na wschód?!
      • Gość: Acan WSPÓŁCZUJĘ ROSJANOM TEGO BADZIEWIA W TV... IP: *.spray.net.pl 29.12.05, 07:52
        jw
        • joasia101 Re: WSPÓŁCZUJĘ ROSJANOM TEGO BADZIEWIA W TV... 29.12.05, 09:36
          Nic nie rozumiem - z jednej strony polskie media jazgoczą jak to Putin rzadzi
          Tv w Rosji i jakie to skorumpowane medium , a z drugiej głaszczą i ślinią się
          do producentów ABSURD! Mam nadzieję że nasz nowy Prezydent zabroni!
          • robertw18 KUPCIE NAM LICENCJĘ NA POLSKIEGO SCHWARTZENEGGERA! 29.12.05, 14:41
            To jakieś ogłupienie. Licencja na podobne opowiastki w innych okolicznościach.
            Przedstawienie "Hamleta" we wsi jugosłowiańskiej też pewnie, w zasadzie,
            powinno być licencjonowane... :)
            Pozdr.
        • Gość: ewik Re: WSPÓŁCZUJĘ ROSJANOM TEGO BADZIEWIA W TV... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:41
          A ja współczuję Tobie ,cieszę się że jest taki ciepły i polski serial.
          • Gość: ruda lola Re: WSPÓŁCZUJĘ ROSJANOM TEGO BADZIEWIA W TV... IP: *.chello.pl 29.12.05, 13:38
            Ciepły jak kluchy....Tego badziewia nie da sie ominąć, bo funkcjonuje z
            powtórkami 24/h w publicznej.
            • Gość: Lykos Re: WSPÓŁCZUJĘ ROSJANOM TEGO BADZIEWIA W TV... IP: 150.254.85.* 29.12.05, 16:05
              Nie lubię tego serialu, ale się cieszę, że udało się go opchnąć. Wolałbym
              jednak, gdyby udało się sprzedać w wersji oryginalnej, ewentualnie z
              dubbingiem. Mimo wszystko jest to mniej złe niż np. "Moda na sukces", więc
              dlaczego nie?

A czy współczuć? Może znalazłyby się inne powody...
    • Gość: gratki "M jak miłość" sprzedane do Rosji IP: *.lilanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 01:31
      gratki za udany biznes!

choc przyznam sie bez bicia, ze jakos nie dane mi bylo ogladac zadnego z tych trzystu i troche odcinkow... :)
      • Gość: ?????????????????? Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 01:47
        opchnęli format, ale naszych aktorek nie dali rady!!!
        Kto by w rosji taką muchę chciał oglądać...
      • liroj Re: "M jak mi?os´c´" sprzedane do Rosji 29.12.05, 01:48
        To co Ty robisz w wolnych chwilach? Wiekszosc bezrobotnych w Pomrocznej albo oglada te
        bzdetne telenowele, albo slucha radyja oszusta z Torunia ... groteskowy kraj w srodku Europy!
      • Gość: behemot Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji IP: *.promax.media.pl 29.12.05, 11:47
        gratki dla gratki, też tego nie oglądam. W ogóle tv jest do d...
    • Gość: Radek Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 01:57
      Nie oglądałem jeszcze żadnego odcinka. Nawet nie bardzo wiem, o czym to jest, bo
      nie kojarzę za bardzo tego serialu. Po takiej reklamie może się jednak skuszę? :-)
      • Gość: ??????????????? Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 02:36
        nie rób tego, nie bądź głupi, marketing każdą kupę potrafi opchnąć, ale to nie
        znaczy, że warto te głupie c...pki oglądać.
        • Gość: kajtek Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji IP: *.server.ntli.net 29.12.05, 03:04
          Podobno ABC oraz NBC sa zainteresowane Kiepskimi
          • Gość: m Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 03:17
            czytałem kiedyś, że format kiepskich opchnięto na litwę, ale tylko dlatego, że
            realia kiepsko = polskie sa podobne na litwie, w przeciwieństwie do środowiska
            i "problemów" Bundych, kiepski to taki polski bundy, jak wiadomo.
          • Gość: lola Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji IP: *.crowley.pl 29.12.05, 15:28
            hahahaha
    • towarzysz.dyrektor I carputin to przeoczył ? Nawierno wkrotce zdejmie 29.12.05, 06:13
    • Gość: forfor "L as love" IP: *.cinci.res.rr.com 29.12.05, 06:25
      No to sie autor angielszczyzna nie popisal...
      • comrade Re: "L as love" 29.12.05, 10:44
        no wlasnie. Nie powinno byc "L for love"?
    • Gość: pinn Miłość za gaz i ropę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 06:52
      Nareszcie. Teraz jeśli rosjanie będą nam chcieli zakręcić kurki, to my ich
      możemy szantażować zablokowaniem licencji. A tak poważnie - to ubawił mnie
      nabożny ton wyborczej w tej sprawie. Buć może już niedługo ktoś wpadnie na
      pomysł, żeby spisać M. i sprzedawać razem z gazetą w formie książkowej.
      Przynajmniej byłoby co poczytać (sic)
    • Gość: mirkogd A już myślałem, że "sprzedany" - to znaczy koniec IP: *.gdynia.mm.pl 29.12.05, 07:39
      tego badziewia w TVP. Pomyliłem się! To jak w tym dowcipie z czasów PRL-
      u: "Panie majster, panie majster! Ruskie w kosmos wylecieli! - Wszystkie?? -
      Nie.. jeden.. - To co mi d.. zawracasz!!" Więc ośmielę się stwierdzić: "Co mi
      Gazeta d.. zawraca!! ;-))
      • Gość: indis Mirkogd - SUPER post! Zalałem klawiaturę kawą IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.12.05, 13:58
        ze śmiechu.

NB
        RTR - Planeta, która jest u mnie w kablówce to straszne dno. Nic tam nie ma
        ciekawego (a sprawdzam z programem w internecie www.rtr-planeta.com/ ).
        Albo seriale przy którch MjakM w polskiej wersji to prawdziwe kino akcji albo
        ględzonki w stylu tego co leci ok 18.00 na TVN - tytułu nie pamiętam.
    • Gość: ja M jak Mundial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 07:58
    • Gość: Kasia Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji IP: *.daewoo.lublin.pl / 62.233.189.* 29.12.05, 08:21
      " M jak Miłość" to badziewie jak mało co.W sam raz trafia w niezbyt
      wyrafinowane gusty niektórych ( na szczęście!) Polaków. Myślę, że rosyjska
      adaptacja moze być duzo lepsza od polskiej wersji, głównie ze względu na to,że
      w Rosji są dużo lepsi aktorzy,którzy grają bardziej naturalnie!Swoją drogą
      ciekawe,czy ten serial się sposoba rosyjskim telewidzom.
    • Gość: marceli szpak Jacy będą rosyjscy Mostowiakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 08:37
      Będą walić wódę szklankami i wpierdzielać kartoszki :)
    • pyosalpinx Mniej wodki a wiecej milosci... 29.12.05, 08:38
      ale watpie czy to "uzdrowi" ten dekadencki bolszewizm.
    • viator czy jakas kobieta może mi wytłumaczyć... 29.12.05, 08:44
      czym różni się formuła "m jak..." od formuły innych seriali?
      przecież to jeden pies, co najwyżej akcja dzieje się w troche innym miejscu.
      więc nie bardzo wiem co zostało sprzedane.
      • Gość: ruda lola Re: czy jakas kobieta może mi wytłumaczyć... IP: *.chello.pl 29.12.05, 13:43
        Scenariusze do tych gniotów pisze ta sama gwiazda pisarstwa polskiego- Łepkowska
    • Gość: Johnmclain 12 mln ludzi nabitych w butelke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:20
      ja nie wiem skad ta popularnosc tego serialu-przeciez ma pokazywac prawdziwe
      zycie a ja nie wierze ze w zwyklej rodiznie jest tyle prolbemow i przekretow co
      w tym serialu.co rusz a cos sie dzieje, jedno sie rozwiazuje po 200 odcinkach
      to na miejsce tego ejdnego porblemu trafia odrazu 3 nowe. to zaklamanie i
      obluda no i serial lansuje wielkie gwiazdy!!!!hahahaha aktorzy ktorzy lata
      swietnosci maja juz za soba albo mlode aktoreczki ktore na wielki ekran
      nigdynie trafia wiec sie spelniaja w takim badziewiu.szkoda gadac
    • Gość: fazi15 Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji IP: *.crowley.pl 29.12.05, 09:24
      a co ciekawego było w telewizji, poprostu nic beznadzieja wiec ludziom
      pozostało patrzec na kolejny klan, dobre filmy podobno zaczynaja sie po 23.00
      ale kto to oglada ?????????????????????????????????????????????///
      • Gość: v2l Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji IP: 82.112.197.* 29.12.05, 09:31
        kiedy sprzedamy serial brazylijczykom?
    • Gość: egzo Oni nam gaz a my im fermony, fair? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:39
      nie!!
    • Gość: ja :-))) To świetnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:41
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=433
    • toja3003 a nie pierwszą, bo już Kloss do Szwecji był 29.12.05, 09:46
      sprzedany przed laty (i nie tylko).
    • Gość: KeRaD Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji IP: *.246.jawnet.pl 29.12.05, 09:47
      och, zeby tylko tą kiłe u nas przestali nadawać i nie robili juz kobietom wody
      z mózgu...bo coraz trudniej juz znaleźć dziewczyne z którą można naprawde
      pogadać i nie jest nastawiona jedynie na odbiór.
    • Gość: Pink Floyd no to powodzenia :->>>>>>>>>>& IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:04
      ..pfff (prawie się oblałem herbatą)
    • Gość: m Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:28
      przypomniała mi się przy tej okazji strona w necie - już nie działająca, na
      której Rosjanie i Polacy zamieszczali ogłoszenia towarzyskie - czasami jakiś
      elektronik szukał pracy w RP, albo Rosjanka męża (pocz. lat 90-tych), ale była
      też jedna kobieta, która chciała nawiązać korespondencję z kobietami w Polszy,
      gdyż interesuje ją życie Polek po obejrzeniu serialu "matki żony i kochanki":)
    • zenon5 Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji 29.12.05, 10:30
      mieszkam we francji i mysle ze pare polskich seriali mozna by bylo sprzedac nie
      wstydzac sie.rzecz tylko w dobrym tlumaczeniu.Francuzi znaja sie na komediach
      np,siostra Basen zrobila by furore,tylko powtarzam.dobre tlumaczenie!
    • Gość: hed Zemsta za gazociąg IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.12.05, 10:36
      a jak nas naprawde wkur*, to im klanem przywalimy
    • mag_magik_pierwszy Re: "M jak miłość" sprzedane do Rosji 29.12.05, 10:40
      ehhh.ja tam wogóle nie oglądam tv,ale może to się zmieni jak kupię kartę tv
    • Gość: Bolek a ja nie obejrzałem ani jednego odcinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:46
      i jestem z tego zadowolony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka