Dodaj do ulubionych

Elvis kontra Eminem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 14:00
Witam!
Ja mam 21 lat i niestety musze sie zgodzic z Twoim Tata....sama jestem wielka
fanka ELVISA!!(wiec moze moja opinia nie jest obiektywna), ale uwazam
iz "tamte" czasy bylo naprawde o wiele bardziej ciekawsze
niz....nasze...owszem mamy kilka perelek jednak brakuje TEGO CZEGOS....Elvis
i tylko Elvis:)))Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Okularnica Re: Elvis kontra Eminem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:12
      Jako 15-letnia dziewczyna uważam ,że zarówno dawniej jak i w dzisiejszych
      czasach było mnóstwo wspaniałych wokalistów i zespołów. Jestem wierną fanką The
      Beatles ,Nirvany i Elvisa Presleya co nie znaczy ,że nie lubie nowych zespołów.
      Mogłabym je wyliczac w nieskończoność: Evanescence ,Linkin Park ,The
      Killers ,Good Charlotte ,Ststem Of A Down czy Dream Theater to tylko niektóre
      grupy ,które grają nie tylko wspaniałą muzykę ,ale i mają ciekawe teksty.
      Uważam ,że niezalżnie kiedy utwory powstają ,jesli są dobre ,będą słuchane
      zarówno dziś jak za10 czy 20 lat. Pozdrawiam!
    • Gość: xxx Re: Elvis kontra Eminem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:31
      mam13 lat i lubie eminema uwa żam ze elwis to gó..
    • Gość: Monia Re: Elvis kontra Eminem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:45
      A ja mam 15 lat i nie potrafie spędzić dnia bez muzyki Eminema czy jakiegoś
      metalu.Tak samo jak przed laty moi rodzice w kółko słuchali Elvisa albo innych
      wykonawców.Tylko po co to krytykowanie mojej muzyki?Pytanie retoryczne.<-każdy
      ma swoje upodobania,a każde pokolenie ma innych idoli.Tak było i zawsze
      będzie.Moje dzieci czy wnuki też będą słuchały innej muzy.Taka kolej
      rzeczy.Pozdrawiam
    • Gość: slim Shady Re: Elvis kontra Eminem IP: 82.160.243.* 29.03.06, 21:19
      ZApomnieliście już o eminemie prawda...?zaspiwal wczesniej ale jusz skonczył co
      nam po takim;/ ale pomysl...on tak cierpial jego córka przez jego kariere tyle
      razy sie na nim zawiodla ze prawie przestala go kochc.ale on to robil dla nas
      narazal jego najukoszanszom osobe w zyciu dla nas!!!zastanów sie i nie
      zapominaj o nim bądź mu wdzięczny bo ty byś tego nie zrobił!!!
      • Gość: em.jr Re: Elvis kontra Eminem IP: *.elk.mm.pl 04.04.06, 12:48
        eminem jes najlepszy raperem na swiecie i nawet 2 pac niejest od niego lepszy a
        co dopiero elvis ten ciota
      • kkolasinska Re: Elvis kontra Eminem 04.04.06, 16:47

Co za świetne porównanie, brawo, co epoka to inne upodobania i inni idole
    • Gość: gnom Re: Elvis kontra Eminem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:45
      wspaniałe spojrzenie na system racji kazdego pokolenia ...to ze cos jest the best dla jednego czlowieka a cos innego dla drugiego nie oznacza to ze jeden z nich sie myli tylko ze obaj maja racje ....swoje racje !!

Oklaski za cudowne spojrzenie na indywidualnosc generacji i jednostki
    • Gość: ladyslimshady Re: Elvis kontra Eminem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:01
      PS.no eminem był o
      1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000w
      łosów lepszy od tego hujowego cioty elvisa.ha ha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka