Gość: BARTOSZSZSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 18:36 sie chwali:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BARTOSZSZSZ Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 18:37 male sprostowanko: taki gest sie chwali rzecz jasna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario_n@gazeta.pl Panie Rafale moze przyjechalby Pan do Lodzi? IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.03.06, 19:13 Witam - niestety nie zdobylem biletow na Pana koncert - moze zechcialby Pan wystapic na Politechnice Lodzkiej dla studentow? Pojechalbym po Pana gdziekolwiek i odwiozl i zapewnil nocleg. Proponuje bardzo kulturalne towarzystwo studentow Politechniki Lodzkiej. Moj email to mario_n@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu hehehe.... IP: *.icpnet.pl 18.03.06, 12:54 ...pewnie rżysz z Polskich Słowików, idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba patrzajcie stare polityczne pierdoły, to jest klas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 13:17 to jest klasa , a dobro zawsze w dwójnasób sie zwraca, czego panu życze z całego serca Panie Blechacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.gdynia.mm.pl 17.03.06, 18:40 Co wiecej - sie klaszcze. Milo sie czyta o takich sprawach. Sympatyczny kolo. Odpowiedz Link Zgłoś
1943.46ir Re: Brawo! 18.03.06, 01:54 Panie Rafale jest Pan Wielkim Człowiekiem. Swoim szlachetnym czynem przywraca Pan wiarę w Człowieczeństwo Stosowane.Waga tego czynu wzrasta,gdy uświadomimy sobie,że jest Pan młody i żyje w czasach wyścigu szczurów. Chapeau bas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piterek ja bym sobie poplumpał na Steinwayu :)) IP: 195.187.84.* 17.03.06, 19:07 plum, plum, plum... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Drozdowski Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 17.03.06, 19:11 Nareszcie jakaś dobra, ba, wspaniała wiadomość w mediach. Mam nadzieję, że przeczytają ją politycy, jednak wątpię, czy coś z tego zrozumieją. A Panu Rafałowi życzę nieustającego zdrowia i szczęścia - resztę posiada. Ryszard Drozdowski. Olsztyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Teraz skarbowka scignie mlodego o podatek n/t IP: 82.160.122.* 17.03.06, 19:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: Teraz skarbowka scignie mlodego o podatek n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:38 Dokladnie - darowizna za 45 tys? Na pewno nie odpuszcza... :( Szacunek dla Rafała za taki gest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMB Nie ma równych i równiejszych. IP: *.icpnet.pl 18.03.06, 12:56 > Dokladnie - darowizna za 45 tys? Na pewno nie odpuszcza... :( Nie ma równych i równiejszych. Każdy płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia a moze kupi za zeta? 19.03.06, 17:21 a moze p. Jacek Kortus odkupil by za 1zl? Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: Róznica... 17.03.06, 21:09 Na tym polega róznica pokoleniowa miedzy Młoda Polska a pokoleniem leprów- łotrów-!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montrealczyk Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.sympatico.ca 17.03.06, 19:38 Brawo Blechacz,postąpiłeś szlachetnie, niech by tak Kaczyńscy podzielili się władzą ! Odpowiedz Link Zgłoś
szeneb Re: Blechacz oddał fortepian 20.03.06, 00:15 Najlepiej z P.MERKEL albo z PUTINEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.acn.waw.pl 17.03.06, 19:42 brawo, tylko brać przykład z takiej postawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:57 Blechacz, to nie tylko młody, wybitny Artysta, ale także dobry człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.167.216.81.h.siw.siwnet.net 17.03.06, 21:09 Proponuję stojacą owacje dla Pana Rafała ! Brawo i bravissimo, piekny wirtuozerski gest, piękny przykład troski o kulturę, sztukę i lekcja altruizmu w duchu pięknej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.os1.kn.pl 18.03.06, 08:55 dodam: w duchu katolickiej miłości bliźniego. Blechaczowie to rodzina wierząca i na serio traktująca Jezusa. To On jest na pierwszym miejscu w ich domu. Stąd taki gest jest wypełnieniem Ewangelii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amino Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.os1.kn.pl 18.03.06, 09:05 Masz rację. Również i ja z nam Blechaczów i wiem, ze kierowali się wiarą. To dobrzy ludzie, którzy kierują się katolicką moralnością na codzień. Jednak nie obnoszą się z tym. Zresztą wielu jest takich jak oni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.dsl.telepac.pt 19.03.06, 19:00 nie musisz jonasz sie logowac od innym nikiem i pisac jeszcze raz to samo zeby uwiarygodonic to co napisales. ty tez sie wiara kierujesz oszukujac tutaj na forum? i skoro taki specjalista jestes od wiary i tego do jakich szczytanych czynow i milosci blizniego ona sklania ludzi, to wytlumacz mi prosze dlaczego w polsce, najbardziej katolickim kraju unii europejskiej, jest tez najwieksza w unii europejskiej korupcja i zlodziejstwo, a w takiej norwegii, gdzie wierzacych, zwlaszcza katolikow, jak na lekarstwo, nikt nie kradnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.us.infonet.com 17.03.06, 22:38 Zaraz sie urzad skarbowy upomni o swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:09 Miły z pana facet! Fajnie, jak kogoś stać na gest i to nie dla efektu i zdobycia paru punktów w sondażach. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 17.03.06, 23:33 Panie Blechacz, masz pan prywatnego FairPlaya ode mnie. Panie Jacku - powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.acn.waw.pl 18.03.06, 00:04 Panie Rafale ! Szacunek ! Panie Jacku ! Powodzenia ! Też pianista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mishuggah Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.chello.pl 18.03.06, 00:12 A powiedzcie mi co się stanie z tymi 80 tysiącami zebranymi dla młodego pianisty, zanim Blechacz oddał swój fortepian?! Takie pytanie mi się nasunęło. Powinna ta kaska iść na pomoc tym, którzy swojego talentu rozwijać nie mogą. A co do samego gestu Blechacza, to reakcja może być tylko jedna: BRAWO!!! Może skarbówka odpuści, oby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Blechacz oddał fortepian 18.03.06, 21:04 Gość portalu: Mishuggah napisał(a): > A powiedzcie mi co się stanie z tymi 80 tysiącami zebranymi dla młodego > pianisty, zanim Blechacz oddał swój fortepian?! Takie pytanie mi się nasunęło. > Powinna ta kaska iść na pomoc tym, którzy swojego talentu rozwijać nie mogą. > > A co do samego gestu Blechacza, to reakcja może być tylko jedna: BRAWO!!! > Może skarbówka odpuści, oby!!! >>- Dwa fortepiany są potrzebne pianiście, żeby na drugim grać np. partię orkiestry<< Wnioskuję z tego (droga dedukcji, bo sie na tym nie znam), że za zebrane pieniądze zostanie zakupiony drugi fortepian (może nadinterpretuję, ale mam nadzieje, ze nie). A co do skarbówki, podatek od spadków i darowizn miał być, zdaje się, zniesiony, czy z tej obietnicy też się wycofano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz_gdynia Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 00:20 TO chyba Jedyny temat forum gdzie nie ma cenzury i chamstwa ,które dzieli wszystkich na idiotów"moherowych" i "inteligentnych" .Zwykle mnie nie publikują na forum czy to gazeta ,czy onet. Panie Rafale jestem z całą rodziną pańskim fanem od początku eliminacji Konkursu i wierzę ,że tak jak pański gest teraz tak i cała pańska kariera będzie równie szlachetna ,dobra i wspaniała . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Kane mój szacunek IP: *.aster.pl 18.03.06, 01:27 poznac zwycięzcę po klasie gestu dla konkurenta, ale pzecież nie przeciwnika. Wspaniały Człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkozerca Re: Blechacz oddał fortepian 18.03.06, 08:17 "yamachy" przekazuje sie przez samo "h", gazeto nie wyglupiaj sie, prosze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mavro Wielka klasa IP: *.aster.pl 18.03.06, 08:25 Bede sluchal jego wykonan z jeszcze wiekszymi emocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.os1.kn.pl 18.03.06, 08:52 Blechacz pochodzi z dobrej katolickiej rodziny. Wiem, bo znam ich osobiście. Znam też ich dalszą rodzinę. tam się kultywuje wiarę i żyje według niej. Dlatego podzielił się w nieszczęciu z innym pianistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonekrs Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.prz.rzeszow.pl 18.03.06, 08:54 Pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jahortus Re: Blechacz oddał fortepian-chylę czoła IP: *.it-net.pl 18.03.06, 09:49 Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: Blechacz oddał fortepian 18.03.06, 10:47 Cóż za wspaniałomyślny dar. Czego to się nie zrobi dla reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:40 Ale Ty Sojuz jestes prymitywem... Dla reklamy to do przedszkola zakladasz majtki w kwiatki... Odpowiedz Link Zgłoś
fraszka37 Re: Blechacz oddał fortepian 18.03.06, 17:03 Sojuz, mózg masz? Rafał kicha na reklamę przed takimi jak ty. Jemu nie trzeba pokazówek, w przeciwieństwie do bezmózgowców na forum. On w Kościele w Bydgoszczy po wygraniu konkursu grał incognito, ludziska dowiedziały się po fakcie któż zacz. Brawo Rafale, dziękuję, że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: Blechacz oddał fortepian 18.03.06, 10:49 Jeżeli ODDAŁ fortepian to znaczy, że wcześniej go ZABRAŁ. Więc, pytam się, co w tym takiego chwalebnego, że ktoś oddaje cudzą własność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:42 Sojuz... Czy Ty pochodzisz z "sojuza"? Bo tylko tam zeby oddac to trzeba wczesniej zakosic... Chron nas Boze przed otwarciem granic na kraj "sojuza"... Odpowiedz Link Zgłoś