Dodaj do ulubionych

Blechacz oddał fortepian

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 18:36
sie chwali:)
Obserwuj wątek
    • Gość: BARTOSZSZSZ Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 18:37
      male sprostowanko: taki gest sie chwali rzecz jasna:)
      • Gość: Mario_n@gazeta.pl Panie Rafale moze przyjechalby Pan do Lodzi? IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.03.06, 19:13
        Witam - niestety nie zdobylem biletow na Pana koncert - moze zechcialby Pan
        wystapic na Politechnice Lodzkiej dla studentow? Pojechalbym po Pana
        gdziekolwiek i odwiozl i zapewnil nocleg. Proponuje bardzo kulturalne
        towarzystwo studentow Politechniki Lodzkiej. Moj email to mario_n@gazeta.pl
      • Gość: aq Poznanskie Słowiki IP: 145.116.7.* 18.03.06, 00:39
        hehehehe.......
        • Gość: stachu hehehe.... IP: *.icpnet.pl 18.03.06, 12:54
          ...pewnie rżysz z Polskich Słowików, idioto.
          • Gość: Twarda batuta To byly Polskie Cw..iki ! IP: 152.75.60.* 18.03.06, 16:26
        • Gość: wiejska baba patrzajcie stare polityczne pierdoły, to jest klas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 13:17
          to jest klasa , a dobro zawsze w dwójnasób sie zwraca, czego panu życze z
          całego serca Panie Blechacz
    • Gość: ja Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.gdynia.mm.pl 17.03.06, 18:40
      Co wiecej - sie klaszcze. Milo sie czyta o takich sprawach. Sympatyczny kolo.
    • Gość: x Brawo! IP: *.crowley.pl 17.03.06, 18:47
      • 1943.46ir Re: Brawo! 18.03.06, 01:54
        Panie Rafale jest Pan Wielkim Człowiekiem. Swoim szlachetnym czynem przywraca Pan
        wiarę w Człowieczeństwo Stosowane.Waga tego czynu wzrasta,gdy uświadomimy sobie,że
        jest Pan młody i żyje w czasach wyścigu szczurów.
        Chapeau bas!
    • Gość: piterek ja bym sobie poplumpał na Steinwayu :)) IP: 195.187.84.* 17.03.06, 19:07
      plum, plum, plum... :))
    • Gość: Ryszard Drozdowski Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 17.03.06, 19:11
      Nareszcie jakaś dobra, ba, wspaniała wiadomość w mediach. Mam nadzieję, że
      przeczytają ją politycy, jednak wątpię, czy coś z tego zrozumieją. A Panu
      Rafałowi życzę nieustającego zdrowia i szczęścia - resztę posiada. Ryszard
      Drozdowski. Olsztyn.

• Gość: Gosc Teraz skarbowka scignie mlodego o podatek n/t IP: 82.160.122.* 17.03.06, 19:21
      • Gość: beholder Re: Teraz skarbowka scignie mlodego o podatek n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:38
        Dokladnie - darowizna za 45 tys? Na pewno nie odpuszcza... :(
        Szacunek dla Rafała za taki gest.
        • Gość: LMB Nie ma równych i równiejszych. IP: *.icpnet.pl 18.03.06, 12:56
          > Dokladnie - darowizna za 45 tys? Na pewno nie odpuszcza... :(

Nie ma równych i równiejszych. Każdy płaci.

• vipunia a moze kupi za zeta? 19.03.06, 17:21
            a moze p. Jacek Kortus odkupil by za 1zl?
      • hetman131 Re: Róznica... 17.03.06, 21:09
        Na tym polega róznica pokoleniowa miedzy Młoda Polska a pokoleniem leprów-
        łotrów-!!
    • Gość: Montrealczyk Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.sympatico.ca 17.03.06, 19:38
      Brawo Blechacz,postąpiłeś szlachetnie,
      niech by tak Kaczyńscy podzielili się władzą !
      • szeneb Re: Blechacz oddał fortepian 20.03.06, 00:15
        Najlepiej z P.MERKEL albo z PUTINEM
    • Gość: zgrzyt Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.acn.waw.pl 17.03.06, 19:42
      brawo, tylko brać przykład z takiej postawy
    • Gość: Raf Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:57
      Blechacz, to nie tylko młody, wybitny Artysta, ale także dobry człowiek!
    • Gość: Toni Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.167.216.81.h.siw.siwnet.net 17.03.06, 21:09
      Proponuję stojacą owacje dla Pana Rafała ! Brawo i bravissimo, piekny
      wirtuozerski gest, piękny przykład troski o kulturę, sztukę i lekcja altruizmu w
      duchu pięknej muzyki.
      • Gość: jonasz Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.os1.kn.pl 18.03.06, 08:55
        dodam: w duchu katolickiej miłości bliźniego. Blechaczowie to rodzina wierząca
        i na serio traktująca Jezusa. To On jest na pierwszym miejscu w ich domu. Stąd
        taki gest jest wypełnieniem Ewangelii
        • Gość: Amino Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.os1.kn.pl 18.03.06, 09:05
          Masz rację. Również i ja z nam Blechaczów i wiem, ze kierowali się wiarą. To
          dobrzy ludzie, którzy kierują się katolicką moralnością na codzień. Jednak nie
          obnoszą się z tym. Zresztą wielu jest takich jak oni...
          • Gość: pawel Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.dsl.telepac.pt 19.03.06, 19:00
            nie musisz jonasz sie logowac od innym nikiem i pisac jeszcze raz to samo zeby
            uwiarygodonic to co napisales. ty tez sie wiara kierujesz oszukujac tutaj na
            forum? i skoro taki specjalista jestes od wiary i tego do jakich szczytanych
            czynow i milosci blizniego ona sklania ludzi, to wytlumacz mi prosze dlaczego w
            polsce, najbardziej katolickim kraju unii europejskiej, jest tez najwieksza w
            unii europejskiej korupcja i zlodziejstwo, a w takiej norwegii, gdzie
            wierzacych, zwlaszcza katolikow, jak na lekarstwo, nikt nie kradnie?
    • oko21 Re: Blechacz oddał fortepian 17.03.06, 21:39
      no i pięknie.
    • Gość: Dosia Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.us.infonet.com 17.03.06, 22:38
      Zaraz sie urzad skarbowy upomni o swoje...
    • Gość: tosia Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 23:09
      Miły z pana facet! Fajnie, jak kogoś stać na gest i to nie dla efektu i zdobycia
      paru punktów w sondażach. Brawo.
    • Gość: JasioJasio Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 17.03.06, 23:33
      Panie Blechacz, masz pan prywatnego FairPlaya ode mnie.

Panie Jacku - powodzenia.
      • Gość: maciek Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.acn.waw.pl 18.03.06, 00:04
        Panie Rafale ! Szacunek ! Panie Jacku ! Powodzenia !
        Też pianista
        • Gość: Mishuggah Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.chello.pl 18.03.06, 00:12
          A powiedzcie mi co się stanie z tymi 80 tysiącami zebranymi dla młodego
          pianisty, zanim Blechacz oddał swój fortepian?! Takie pytanie mi się nasunęło.
          Powinna ta kaska iść na pomoc tym, którzy swojego talentu rozwijać nie mogą.

A co do samego gestu Blechacza, to reakcja może być tylko jedna: BRAWO!!!
          Może skarbówka odpuści, oby!!!
          • jorn Re: Blechacz oddał fortepian 18.03.06, 21:04
            Gość portalu: Mishuggah napisał(a):

> A powiedzcie mi co się stanie z tymi 80 tysiącami zebranymi dla młodego
            > pianisty, zanim Blechacz oddał swój fortepian?! Takie pytanie mi się
            nasunęło.
            > Powinna ta kaska iść na pomoc tym, którzy swojego talentu rozwijać nie mogą.
            >
            > A co do samego gestu Blechacza, to reakcja może być tylko jedna: BRAWO!!!
            > Może skarbówka odpuści, oby!!!

>>- Dwa fortepiany są potrzebne pianiście, żeby na drugim grać np. partię
            orkiestry<<

Wnioskuję z tego (droga dedukcji, bo sie na tym nie znam), że za zebrane
            pieniądze zostanie zakupiony drugi fortepian (może nadinterpretuję, ale mam
            nadzieje, ze nie).

A co do skarbówki, podatek od spadków i darowizn miał być, zdaje się,
            zniesiony, czy z tej obietnicy też się wycofano?
    • Gość: grzegorz_gdynia Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 00:20
      TO chyba Jedyny temat forum gdzie nie ma cenzury i chamstwa ,które dzieli
      wszystkich na idiotów"moherowych" i "inteligentnych" .Zwykle mnie nie publikują
      na forum czy to gazeta ,czy onet.
      Panie Rafale jestem z całą rodziną pańskim fanem od początku eliminacji Konkursu
      i wierzę ,że tak jak pański gest teraz tak i cała pańska kariera będzie równie
      szlachetna ,dobra i wspaniała .
    • Gość: obywatel Kane mój szacunek IP: *.aster.pl 18.03.06, 01:27
      poznac zwycięzcę po klasie gestu dla konkurenta, ale pzecież nie przeciwnika.
      Wspaniały Człowiek
    • kaczkozerca Re: Blechacz oddał fortepian 18.03.06, 08:17
      "yamachy" przekazuje sie przez samo "h", gazeto nie wyglupiaj sie, prosze....
    • Gość: Mavro Wielka klasa IP: *.aster.pl 18.03.06, 08:25
      Bede sluchal jego wykonan z jeszcze wiekszymi emocjami.
    • Gość: jonasz Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.os1.kn.pl 18.03.06, 08:52
      Blechacz pochodzi z dobrej katolickiej rodziny. Wiem, bo znam ich osobiście.
      Znam też ich dalszą rodzinę. tam się kultywuje wiarę i żyje według niej.
      Dlatego podzielił się w nieszczęciu z innym pianistą.
    • Gość: leonekrs Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.prz.rzeszow.pl 18.03.06, 08:54
      Pięknie.
    • steku Re: Blechacz oddał fortepian 18.03.06, 09:01
      brawson blachi!
    • Gość: jahortus Re: Blechacz oddał fortepian-chylę czoła IP: *.it-net.pl 18.03.06, 09:49
    • sojuz1 Re: Blechacz oddał fortepian 18.03.06, 10:47
      Cóż za wspaniałomyślny dar. Czego to się nie zrobi dla reklamy.
      • Gość: Gosc Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:40
        Ale Ty Sojuz jestes prymitywem... Dla reklamy to do przedszkola zakladasz
        majtki w kwiatki...
      • fraszka37 Re: Blechacz oddał fortepian 18.03.06, 17:03
        Sojuz, mózg masz? Rafał kicha na reklamę przed takimi jak ty. Jemu nie trzeba
        pokazówek, w przeciwieństwie do bezmózgowców na forum. On w Kościele w
        Bydgoszczy po wygraniu konkursu grał incognito, ludziska dowiedziały się po
        fakcie któż zacz. Brawo Rafale, dziękuję, że jesteś.
    • sojuz1 Re: Blechacz oddał fortepian 18.03.06, 10:49
      Jeżeli ODDAŁ fortepian to znaczy, że wcześniej go ZABRAŁ. Więc, pytam się, co w
      tym takiego chwalebnego, że ktoś oddaje cudzą własność?
      • Gość: Gosc Re: Blechacz oddał fortepian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:42
        Sojuz... Czy Ty pochodzisz z "sojuza"? Bo tylko tam zeby oddac to trzeba
        wczesniej zakosic...
        Chron nas Boze przed otwarciem granic na kraj "sojuza"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka