Dodaj do ulubionych

Dlaczego nas nie kręcą?

IP: 213.76.128.* 20.03.06, 09:53
Co za idiotyzm!
Obserwuj wątek
    • Gość: kazik szczukowy Feministki!!! IP: *.aster.pl 20.03.06, 09:56
      bez urazy ale taka jest kolejnosc

1.Feministki
      2.Pracownice sklepow mięsnych
      3.Sluchaczki radia ma.ryja
      4.Sprzataczki

i tyle.

• daniel40 Re:matki-polki!!! 20.03.06, 11:09
        To najbardzie aseksualne kobity, jakie chadzają po świecie - grube, z
        podkrążonymi ślepiami, w powyciąganych swetrach i szerokich kieckach, zbyt
        leniwe i głupie, żeby zabrać się do pracy, wiecznie sfrustrowane i skwaszone,
        odreagowujące swoje frustracje na otoczeniu i własnych dzieciakach, nie mogące
        znieść pięknych, inteligentnych, niezależnych i, nie daj Boże, bezdzietnych
        kobiet. Na drugim miejscu jest starsza odmiana matek-polek, mianowicie
        słuchaczki Al-Rydzyji. Wolałbym już zostać seksualnym niewolnikiem panny
        Kazimiery niż dotknąć którąś z nich :):):)
        • drumle_ustercone Re:matki-polki!!! 20.03.06, 11:22
          daniel40 napisał:

> To najbardzie aseksualne kobity, jakie chadzają po świecie - grube, z
          > podkrążonymi ślepiami, w powyciąganych swetrach i szerokich kieckach, zbyt
          > leniwe i głupie, żeby zabrać się do pracy, wiecznie sfrustrowane i skwaszone,
          > odreagowujące swoje frustracje na otoczeniu i własnych dzieciakach, nie mogące
          > znieść pięknych, inteligentnych, niezależnych i, nie daj Boże, bezdzietnych
          > kobiet. Na drugim miejscu jest starsza odmiana matek-polek, mianowicie
          > słuchaczki Al-Rydzyji. Wolałbym już zostać seksualnym niewolnikiem panny
          > Kazimiery niż dotknąć którąś z nich :):):)

Popieram w 100%.Matkom polkom mówimy nie i tym samym stawiamy je na pierwszym
          miejscu w rakingu aseksualnych.
        • Gość: minia_minia Re:matki-polki!!! IP: 217.153.187.* 20.03.06, 11:38
          zgadzam sie z danielem40 w stu procentach.
          kobiety weźcie sie za siebie, troche sportu, mniej obżarstwa więcej elegancji i
          już będzie sympatyczniej..
        • Gość: Polka Re:matki-polki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:21
          Sami piękni i zadbani Polacy się wypowiadają! :/ Szkoda że najczęściej są
          grubi, z wielką oponą, łupieżem, zęby myją raz na miesiąc, skarpetki zmieniają
          jeszcze rzadziej - bo o braku jakiejkolwiek elegancji nie będę wspominać! Może
          panowie też by się wzięli za siebie? Zlanie sie litrem wody marki Brutal (hi
          hi) to trochę za mało żeby krytykować kobiety!
          • daniel40 Re:matki-polki!!! 20.03.06, 15:21
            Kochanie, nie pisałem o wszystkich Polkach tylko o matkach-polkach. Czytaj
            dokładnie! Znam wiele inteligentnych, pięknych i zaradnych ( także matek )
            Polek. A co do tego, że faceci też powinni o siebie dbać, oczywiście się ZGADZAM!!!
        • Gość: Mad Max Golonko Re:matki-polki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:49
          A co myślicie o Veronice Rossati? :)
          • Gość: podreferent Weronika Rosati jest spoko!!!! IP: 83.238.175.* 20.03.06, 14:55
            Babka jest sssspox, widziałem ją w Krakowie! A swoją drogą słyszeliście, że ona
            miała gostka z Krakowa ? Już w paru miejscach widziałem jego zdjęcie:
            www.kr-nightlife.pl/index.php?symbol=gal.htm&idkat=505&id=37801¤t=72
            słyszał ktoś o tym ?
            • Gość: ciekawy Re: Weronika Rosati jest spoko!!!! IP: *.sympatico.ca 22.03.06, 11:04
              tak! ogladajac te twoje zdjecia po raz kolejny mozna stwierdzic,ze polskie
              dziewczyny sa OK! - ale gostkowie -to az sie plakac chce...
          • Gość: radek Re:matki-polki!!! IP: 217.153.187.* 20.03.06, 16:24
            ja myślę że to pusta, rozwydrzona, wypacykowana paniusia.
            tona lakieru, 2 tony makijażu, zero klasy. żałość człowieka bierze jak na nią
            patrzy.
            i wolę nie wiedzieć jak będzie wyglądała w wieku 40 lat skoro w wieku 20
            wygląda na 45.
            ale powodzenia i dużo szczęścia tej pani życzę. oby zmądrzała. to przede
            wszystkim.
      • Gość: CzarnyKolezka Re: Feministki!!! IP: *.novos.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:49
        A z polskich gwiazdorek najmniej kreci mnie Edith Gorniak. A was, ktore nie kreca?
      • Gość: p Re: Feministki to najwiekasze oblechy IP: *.netpoint.pl 20.03.06, 12:28
        np szczuka
        • daniel40 Re: Największymi oblechami są posłanki LPR 20.03.06, 15:23
          czyli Ligii Psychicznych Rodzin:):):)
          • bekon6 Re: Największymi oblechami są posłanki LPR 20.03.06, 15:27
            Trudno mi o nich cos mowic nie znm ich natomiast feminichy znam osobiscie te
            kobiety sie nie myja!!!!!!!
            • daniel40 Re: Największymi oblechami są posłanki LPR 20.03.06, 15:47
              bekon6 napisał:

> Trudno mi o nich cos mowic nie znm ich natomiast feminichy znam osobiscie te
              > kobiety sie nie myja!!!!!!!
              Znasz osobiście? Zapewne jesteś jednym z wszechburaków rzucających
              kamieniami i odchodami w manifestacje gejów i feministek. Wiem, że skini się nie
              myją, ale nie mierzcie innych podług siebie:):):)
              • Gość: hahah Re: Największymi oblechami są posłanki LPR IP: *.netpoint.pl 20.03.06, 16:09
                ty czlowieku na punkcie polityki jestes uprzedzony
                • daniel40 Re: Największymi oblechami są posłanki LPR 20.03.06, 16:44
                  Gość portalu: hahah napisał(a):

> ty czlowieku na punkcie polityki jestes uprzedzony
                  Nie na punkcie polityki, tylko na punkcie niektórych posłów i posłanek:)
      • Gość: turtlezzz Re: Feministki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 12:44
        5. Portierki
        6. Nauczycielki biologii i chemii
        7. Studentki polonistyki
      • Gość: Emmeline Pankhurst Re: Feministki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:44
        A co powiecie o Weronice Rosati ?
    • jorn Re: Dlaczego nas nie kręcą? 20.03.06, 10:05
      >>Naomi Campbell - trudno o niej powiedzieć, że ma jakieś problemy z urodą,
      ale... no właśnie. Zapał facetów do niej osłabia to, że traktuje nas bardzo,
      bardzo obcesowo.<< Jak to trudno? Jej problem z uroda polega na tym, że jest to
      typowy anorektyczny "wieszak na ubrania" i gdyby nie fryzura i makijaż
      wyglądałaby raczej na trzynastolatka (nie trzynastolatkę).
      • Gość: śliniącysię Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.chello.pl 20.03.06, 11:14
        a mnie noemi kręci, ma biuścik i pupkę jak trzeba, co z tego że trochę z góry
        patrzy? w lóżku chyba już by jej przeszlo ;-)
        • daniel40 Re: Dlaczego nas nie kręcą? 20.03.06, 11:23
          Gość portalu: śliniącysię napisał(a):

> a mnie noemi kręci, ma biuścik i pupkę jak trzeba, co z tego że trochę z góry
          > patrzy? w lóżku chyba już by jej przeszlo ;-)
          Ale raczej nie z tobą, chłopie:)
    • Gość: terry Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.aster.pl 20.03.06, 10:21
      A Marii Kaczyńskiej nie ma?
      • Gość: LoRd QulaG one nie są po prostu zbyt ładne :) IP: *.nat.student.pw.edu.pl 20.03.06, 10:32
        no może poza Nicole Kidman :) no ale Britnej czy Celine Dion to takie raczej
        mocne przeciętniaki... do tego już chyba mocno zużyte :) nie ma jak polskie
        dziewczyny! :P

dobra, o gustach się nie dyskutuje :)
        • daniel40 Re: one nie są po prostu zbyt ładne :) 20.03.06, 11:20
          Gość portalu: LoRd QulaG napisał(a):

nie ma jak polskie
          > dziewczyny! :P

Taaa... zwłaszcza panie Sobecka, Sowińska czy Kruk - to są dopiero seksbomby!
          Przy nich jakaś tam Naomi Campbell czy Monica Bellucci to może się schować :):):):)
          • Gość: minia_minia Re: one nie są po prostu zbyt ładne :) IP: 217.153.187.* 20.03.06, 11:39
            no i panie beger i hojarska.
            sztandarowe przykłądy polskiej piekności.
            smutne.
    • Gość: M Polski ranking IP: 80.51.232.* 20.03.06, 10:46
      Sądząc po kawałach, jakie kursują w necie, polski ranking wygrała by żona
      pewnwgo wysokiego (ale tylko rangą) polityka. Nie powiem którego, bo nie chcę
      żeby mnie ABW o poranku z domu w kajdankach wywlekła.
    • trzynasty Najbardziej aseksualny - Wysoki Roman 20.03.06, 10:47
      tuż za Celine Dion
      • daniel40 Re: Najbardziej aseksualny - Wysoki Roman 20.03.06, 11:14
        Coś ty! Przy Romanie Ponętnym to pani Celine mogłaby zostać Miss World:)
    • mln79 A mnie Nicole kręci !!! 20.03.06, 10:48
      Co z tego, że jest scjentolożką?
      • Gość: olgucha Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 10:53
        kidman jest brzydka i irytujaca
        • Gość: carlo Nina T. z TVPe ! IP: *.aster.pl 20.03.06, 11:06
          • piotrprzekota Brian Adams? 20.03.06, 12:49
            Brian Adams z trądzikiem?
        • daniel40 Re:Napisała Miss Polonia:):):) 20.03.06, 11:11
        • daniel40 Re: A mnie Nicole kręci !!! 20.03.06, 11:12
          Gość portalu: olgucha napisał(a):

> kidman jest brzydka i irytujaca
          Ale ty jesteś jeszcze brzydsza i jeszcze bardziej irytująca:)
          • Gość: olgucha Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:30
            nie śmiem twierdzić że może dla Ciebie tak :P
        • Gość: elizka Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: 217.153.187.* 20.03.06, 11:43
          życzę ci olgucha żebyś przynajmniej w 5% wyglądała tak jak ona....
          • Gość: szwet14 Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: *.cust.bredbandsbolaget.se 20.03.06, 12:00
            Marné chansé i to ja gryzie. Inne Matki Polki po prostu gryza robale -
            nawiazujac do poczatkowych postow i wtykajac swoje trzy cenne grosze. W rzeczy
            samej podobno 80% spoleczenstwa jest pod wplywem pasozytow. Stad wynikajacy
            brak humoru, wyglad i slowem zmarnowane zycie. Chwytac za zapper i ziolka,
            kochane Panie i zaczac w koncu zyc!
          • Gość: olgucha Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 12:00
            piękno jest rzeczą bardzo względną! i subiektywnie mówię że kidman jest okropna-
            dla mnie jest jak nijaka! ja się wypowiadam na temat gwiazd-po co próbujecie od
            razu oceniać mój wygląd na podstawie mojej wypowiedzi? trochę żałosne...
            • Gość: waldi Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: 217.153.187.* 20.03.06, 16:19
              troche żałosne my dear to jest to, że krytykujesz kobietę piękną (obojętne czy
              jest w twoim guście czy też nie).
              rozejrzyj sie wokoło najpierw, potem prorównaj i wnioski wyciągnij...
              • Gość: olgucha Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:44
                chyba mam do tego prawo? widać piękno pojmuję inaczej niż Ty
                jak ktoś krytykuje np begger to super. a może dla wielu jest piękna?
        • Gość: facet Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:52
          Tak może o Nicole wyrazić się tylko kobieta :). Moja małżowinka i córa też ma o
          niej takie zdanie. A mnie podoba się bardzo !
          • daniel40 Re: A mnie Nicole kręci !!! 20.03.06, 12:06
            Gość portalu: facet napisał(a):

> Tak może o Nicole wyrazić się tylko kobieta :). Moja małżowinka i córa też ma o
            >
            > niej takie zdanie. A mnie podoba się bardzo !
            A, nieprawda. Tak może wyrazić się o niej tylko ZAWISTNA kobieta. Mojej
            pani Nicole bardzo się podoba.
            • Gość: ewcia Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: 217.153.187.* 20.03.06, 16:20
              ja tez jestem kobietą i uważam że nicole kidman jest na prawdę piękna!
              • Gość: fhbff Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: *.icpnet.pl 20.03.06, 18:19
                Kidman NIE JEST scjentolożką! to jej były tom cruise jest w tym kościele, Kidman
                jest katoliczką
    • Gość: jerel Re: Asexualna Madonna IP: *.bredband.comhem.se 20.03.06, 11:19
      BR..obrzydliwa jak rozebrana.Ciagle zgrywa 20 latken a sile.Starsza Pani nie
      wie kiedy ma przestac.Jej tetedyski sa ponizej zera.Szkoda,bo kiedys naprawde
      fajna byla.Teraz-to labedzi spiew.Nie pomoga jej mlodzi piosenkarze i tak
      wyglada na ich matke.Zalosne.
      • piotrprzekota Madonna - ojejejku! No, please! 20.03.06, 12:48
        Prawda. Ten ostatni teledysk, gdzie śmiga na wrotkach, to przykład na to, jak
        można się ubrać, żeby zniechęcić facetów, potencjalnie zainteresowanych jej
        wątpliwymi wdziękami. No i ta fryzura, kilka razy gorsza od wiaderka pani
        sędziny Mostowiak z "M jak Masa" (wiem, wiem, zmieniła już fryzurę na taką
        "normalną").
    • Gość: ;) Magdalena Sroda IP: *.netpoint.pl 20.03.06, 12:25
      :))))
      • piotrprzekota Re: Magdalena Sroda 20.03.06, 12:51
        Ale żeś pojechał! No ale tak przeważnie wyglądają femistki, a Szczuka to u nich
        symbol sexu i piękna (chociaż w samej rzeczy nie jest brzydka).
        • piotrprzekota Re: Magdalena Sroda 20.03.06, 13:00
          Wróciłem pamięcią do mojego pobytu za wielką wodą, gdzie pracowałem w jednej
          firmie m.in. z 3 lesbijkami. Wszystkie wyglądały podobnie - babo-chłopy, bez
          piersi no i delikatnie mówiąc niezbyt urodziwe.
          • bekon6 To jeszcze 20.03.06, 13:21
            nie widziale tych franc ze Szwecji (feminichy) to dopiero ropuchy
            • daniel40 Re: To jeszcze nie widziałeś franc z LPR-u i PIS-u 20.03.06, 15:28
              No, ale tak u nas wyglądają matki-polki i "moherowe berety". To dopiero oblechy:)
              • bekon6 Prawda boli? 20.03.06, 15:32
                co? hehehe
                • daniel40 Re: Prawda boli? 20.03.06, 15:39
                  bekon6 napisał:

> co? hehehe
                  Masz rację!!! No gdzie ja miałem oczy!? Przecież Sobecka i Kaczyńska to
                  prawdziwe seksbomby!!! Pokornie dziękuję, wszechburaku, że mnie óświeciłeś!!!
                  • Gość: bek Prosze bez epitetow tylko IP: *.netpoint.pl 20.03.06, 16:07
                    I nie naleze do zadnej organizacji politycznej gwoli scislosci
                    • daniel40 Re: To powinieneś się zapisać:):):) 20.03.06, 16:39
                      Naprawdę masz zadatki na następcę Romana Ponętnego czy Jędrzeja Jurnego:):) Taki
                      talent, jak ty, nie może się zmarnować!
          • daniel40 Re: Magdalena Sroda 20.03.06, 15:49
            piotrprzekota napisał:

> Wróciłem pamięcią do mojego pobytu za wielką wodą, gdzie pracowałem w jednej
            > firmie m.in. z 3 lesbijkami. Wszystkie wyglądały podobnie - babo-chłopy, bez
            > piersi no i delikatnie mówiąc niezbyt urodziwe.
            A smok wawelski też był w tym śnie?:):):):):):)
    • Gość: idiotyzm Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 12:27
      jakaś gazecina robi durny ranking, a potem jest dystkusja na ten temat
      gazeta zarabia i się śmieje

s4.bitefight.pl/c.php?uid=66930
    • Gość: turtlezzz Nicole Kidman ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 12:41
      Ja był jej dał w tym rankigu pierwsze miejsce od końca w gronie wszystkich kobiet jakie widziałem. Przecież to wulkan !

Scjentologia ma jej szkodzić ? A Poli Raksie zaszkodził sowiecki mundur ? :P
    • Gość: wer Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:31
      wszystkie baby PISOWCÓW- nawet jak się zrbią to nie mają wyglądu i klay-od
      narzeczonych, poprzez żony, kochanki etc.Tym już nic nie pomoże.Niektóre nawet
      nie sa takie brzydkie, ale brak inteligencji tej wrodzonej, anie wyuczonej je
      dyskwalifikuje.Szczuka jest ładna, ma ładną fryzurę.
      • daniel40 Re: Dlaczego nas nie kręcą? 20.03.06, 15:35
        Gość portalu: wer napisał(a):

> wszystkie baby PISOWCÓW- nawet jak się zrbią to nie mają wyglądu i klay-od
        > narzeczonych, poprzez żony, kochanki etc.Tym już nic nie pomoże.Niektóre nawet
        > nie sa takie brzydkie, ale brak inteligencji tej wrodzonej, anie wyuczonej je
        > dyskwalifikuje.Szczuka jest ładna, ma ładną fryzurę.
        Zgadzam się! A co do Kazi, to jest elegancka i ma b.delikatne rysy twarzy,
        ale fryzurkę okropną! Zdecydowanie lepiej wyglądałaby w dłuższych włosach!!! Dla
        mnie najładniejsze feministki to Izabela Filipiak, Izka z SLD i pani Graff:)
    • Gość: lol Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:48
      lol kidman jest piękna, zakochałem sie oglądając moulin rouge
    • zigzaur Polska kandydatka: 20.03.06, 13:52
      Kazimiera Szczuka.

Sam antyerotyzm już w brzmieniu imienia i nazwiska.

Nie należy na wspomnianą osobę patrzeć, bo można nabrać homoskłonności.
    • Gość: :) Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:07
      Aseksualna? Hmmm była taka jedna(a nawet więcej ale ta głównie) w Strong
      Woman:) jakaś Szwedka czy coś takiego.... wyglądała jak krzyżówka Pudziana ze
      szczurem, bardziej jak facet udający kobite:P... potwór....

Ten ranking to żałosny jest:)
      • daniel40 Re: Dlaczego nas nie kręcą? 20.03.06, 15:41
        Gość portalu: :) napisał(a):

> Aseksualna? Hmmm była taka jedna(a nawet więcej ale ta głównie) w Strong
        > Woman:) jakaś Szwedka czy coś takiego.... wyglądała jak krzyżówka Pudziana ze
        > szczurem, bardziej jak facet udający kobite:P... potwór....
        Czyżby Renia Beger wyjechała Do Szwecji? Hmm...:):):)

• Gość: mat20 Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:38
      są straszne
      • Gość: xxx moj ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:49
        najbardziej aseksualna osoba w Polsce - pewna szefowa, pewnego bylego klubu
        studenckiego w pewnym miescie co ma w potocznej nazwie trojke. O rety, jej
        nalesnikowe cycki bez stanika zwisajace na brzuchu...
    • Gość: rt Nicole Kidman jest wzorcem aseksualności IP: *.aster.pl 20.03.06, 15:21
      ta twarz.....zimna, tworzywo jak lalka
    • Gość: asex Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 15:43
      Najbardziej aseksualna osoba to polska Pierwsza Dama.
      • daniel40 Re: Anna Sobecka!!!!!! 20.03.06, 15:54
        Ile byście dali za jedną noc z tym bóstwem? Bardzom ciekaw:) Bo ja wszystkie
        tarcze do rzutek z Tadziem Wielkim:)
    • mobrebski Owszem, kreca 20.03.06, 16:02
      "Tout nouveau, tout beau" - co nowe, to piekne - powiadaja Francuzi.
      Ale czy to znaczy, ze to co nie jest nowe jest brzydkie?
      Przeciez nie.
      Britney Spears czy Nicole Kidman nieseksowne? Zgadzam sie z jednym z
      przedmowcow: co za idiotyzm!
      Uroda kobieca owszem przemija, ale uroda kobieca to nie moda.
      Oj, cos ostatnio poziom "Gazety" z dawnych wyzyn dryfuje ku tandecie i
      feminizmowi.
      Bo feminizm kobiety lubi. Ale nie ladne...
      Michal Obrebski
      • daniel40 Re: Owszem, kreca 20.03.06, 16:42
        mobrebski napisał:

.
        > Oj, cos ostatnio poziom "Gazety" z dawnych wyzyn dryfuje ku tandecie i
        > feminizmowi.
        > Bo feminizm kobiety lubi. Ale nie ladne...
        Za to Tadzio, Romuś, Jędrek i Lechu kochają piękne kobitki:):):):)
    • pyosalpinx Faktycznie, Celine Dion ciezko sie podniecic 20.03.06, 16:26

• Gość: grrr Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.ds.univ.gda.pl 20.03.06, 16:30
      totalny absurd! Taka wlasnie powinna byc kobieta!
    • mikwa Re: Dlaczego nas nie kręcą? 20.03.06, 16:33
      Muszę wziąć w obronę Celinę. Może i nie jest ładna (jak np Szarapowa) ale ma w
      sobie COŚ. Niekoniecznie pure sex, ale coś tajemniczego. Mnie się to podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka