Gość: Randal IP: 213.76.128.* 20.03.06, 09:53 Co za idiotyzm! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazik szczukowy Feministki!!! IP: *.aster.pl 20.03.06, 09:56 bez urazy ale taka jest kolejnosc 1.Feministki 2.Pracownice sklepow mięsnych 3.Sluchaczki radia ma.ryja 4.Sprzataczki i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re:matki-polki!!! 20.03.06, 11:09 To najbardzie aseksualne kobity, jakie chadzają po świecie - grube, z podkrążonymi ślepiami, w powyciąganych swetrach i szerokich kieckach, zbyt leniwe i głupie, żeby zabrać się do pracy, wiecznie sfrustrowane i skwaszone, odreagowujące swoje frustracje na otoczeniu i własnych dzieciakach, nie mogące znieść pięknych, inteligentnych, niezależnych i, nie daj Boże, bezdzietnych kobiet. Na drugim miejscu jest starsza odmiana matek-polek, mianowicie słuchaczki Al-Rydzyji. Wolałbym już zostać seksualnym niewolnikiem panny Kazimiery niż dotknąć którąś z nich :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
drumle_ustercone Re:matki-polki!!! 20.03.06, 11:22 daniel40 napisał: > To najbardzie aseksualne kobity, jakie chadzają po świecie - grube, z > podkrążonymi ślepiami, w powyciąganych swetrach i szerokich kieckach, zbyt > leniwe i głupie, żeby zabrać się do pracy, wiecznie sfrustrowane i skwaszone, > odreagowujące swoje frustracje na otoczeniu i własnych dzieciakach, nie mogące > znieść pięknych, inteligentnych, niezależnych i, nie daj Boże, bezdzietnych > kobiet. Na drugim miejscu jest starsza odmiana matek-polek, mianowicie > słuchaczki Al-Rydzyji. Wolałbym już zostać seksualnym niewolnikiem panny > Kazimiery niż dotknąć którąś z nich :):):) Popieram w 100%.Matkom polkom mówimy nie i tym samym stawiamy je na pierwszym miejscu w rakingu aseksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia_minia Re:matki-polki!!! IP: 217.153.187.* 20.03.06, 11:38 zgadzam sie z danielem40 w stu procentach. kobiety weźcie sie za siebie, troche sportu, mniej obżarstwa więcej elegancji i już będzie sympatyczniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re:matki-polki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:21 Sami piękni i zadbani Polacy się wypowiadają! :/ Szkoda że najczęściej są grubi, z wielką oponą, łupieżem, zęby myją raz na miesiąc, skarpetki zmieniają jeszcze rzadziej - bo o braku jakiejkolwiek elegancji nie będę wspominać! Może panowie też by się wzięli za siebie? Zlanie sie litrem wody marki Brutal (hi hi) to trochę za mało żeby krytykować kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re:matki-polki!!! 20.03.06, 15:21 Kochanie, nie pisałem o wszystkich Polkach tylko o matkach-polkach. Czytaj dokładnie! Znam wiele inteligentnych, pięknych i zaradnych ( także matek ) Polek. A co do tego, że faceci też powinni o siebie dbać, oczywiście się ZGADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mad Max Golonko Re:matki-polki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:49 A co myślicie o Veronice Rossati? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podreferent Weronika Rosati jest spoko!!!! IP: 83.238.175.* 20.03.06, 14:55 Babka jest sssspox, widziałem ją w Krakowie! A swoją drogą słyszeliście, że ona miała gostka z Krakowa ? Już w paru miejscach widziałem jego zdjęcie: www.kr-nightlife.pl/index.php?symbol=gal.htm&idkat=505&id=37801¤t=72 słyszał ktoś o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Weronika Rosati jest spoko!!!! IP: *.sympatico.ca 22.03.06, 11:04 tak! ogladajac te twoje zdjecia po raz kolejny mozna stwierdzic,ze polskie dziewczyny sa OK! - ale gostkowie -to az sie plakac chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re:matki-polki!!! IP: 217.153.187.* 20.03.06, 16:24 ja myślę że to pusta, rozwydrzona, wypacykowana paniusia. tona lakieru, 2 tony makijażu, zero klasy. żałość człowieka bierze jak na nią patrzy. i wolę nie wiedzieć jak będzie wyglądała w wieku 40 lat skoro w wieku 20 wygląda na 45. ale powodzenia i dużo szczęścia tej pani życzę. oby zmądrzała. to przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzarnyKolezka Re: Feministki!!! IP: *.novos.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:49 A z polskich gwiazdorek najmniej kreci mnie Edith Gorniak. A was, ktore nie kreca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Feministki to najwiekasze oblechy IP: *.netpoint.pl 20.03.06, 12:28 np szczuka Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Największymi oblechami są posłanki LPR 20.03.06, 15:23 czyli Ligii Psychicznych Rodzin:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 Re: Największymi oblechami są posłanki LPR 20.03.06, 15:27 Trudno mi o nich cos mowic nie znm ich natomiast feminichy znam osobiscie te kobiety sie nie myja!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Największymi oblechami są posłanki LPR 20.03.06, 15:47 bekon6 napisał: > Trudno mi o nich cos mowic nie znm ich natomiast feminichy znam osobiscie te > kobiety sie nie myja!!!!!!! Znasz osobiście? Zapewne jesteś jednym z wszechburaków rzucających kamieniami i odchodami w manifestacje gejów i feministek. Wiem, że skini się nie myją, ale nie mierzcie innych podług siebie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Największymi oblechami są posłanki LPR IP: *.netpoint.pl 20.03.06, 16:09 ty czlowieku na punkcie polityki jestes uprzedzony Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Największymi oblechami są posłanki LPR 20.03.06, 16:44 Gość portalu: hahah napisał(a): > ty czlowieku na punkcie polityki jestes uprzedzony Nie na punkcie polityki, tylko na punkcie niektórych posłów i posłanek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Re: Feministki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 12:44 5. Portierki 6. Nauczycielki biologii i chemii 7. Studentki polonistyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emmeline Pankhurst Re: Feministki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:44 A co powiecie o Weronice Rosati ? Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Dlaczego nas nie kręcą? 20.03.06, 10:05 >>Naomi Campbell - trudno o niej powiedzieć, że ma jakieś problemy z urodą, ale... no właśnie. Zapał facetów do niej osłabia to, że traktuje nas bardzo, bardzo obcesowo.<< Jak to trudno? Jej problem z uroda polega na tym, że jest to typowy anorektyczny "wieszak na ubrania" i gdyby nie fryzura i makijaż wyglądałaby raczej na trzynastolatka (nie trzynastolatkę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliniącysię Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.chello.pl 20.03.06, 11:14 a mnie noemi kręci, ma biuścik i pupkę jak trzeba, co z tego że trochę z góry patrzy? w lóżku chyba już by jej przeszlo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Dlaczego nas nie kręcą? 20.03.06, 11:23 Gość portalu: śliniącysię napisał(a): > a mnie noemi kręci, ma biuścik i pupkę jak trzeba, co z tego że trochę z góry > patrzy? w lóżku chyba już by jej przeszlo ;-) Ale raczej nie z tobą, chłopie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.aster.pl 20.03.06, 10:21 A Marii Kaczyńskiej nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG one nie są po prostu zbyt ładne :) IP: *.nat.student.pw.edu.pl 20.03.06, 10:32 no może poza Nicole Kidman :) no ale Britnej czy Celine Dion to takie raczej mocne przeciętniaki... do tego już chyba mocno zużyte :) nie ma jak polskie dziewczyny! :P dobra, o gustach się nie dyskutuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: one nie są po prostu zbyt ładne :) 20.03.06, 11:20 Gość portalu: LoRd QulaG napisał(a): nie ma jak polskie > dziewczyny! :P Taaa... zwłaszcza panie Sobecka, Sowińska czy Kruk - to są dopiero seksbomby! Przy nich jakaś tam Naomi Campbell czy Monica Bellucci to może się schować :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia_minia Re: one nie są po prostu zbyt ładne :) IP: 217.153.187.* 20.03.06, 11:39 no i panie beger i hojarska. sztandarowe przykłądy polskiej piekności. smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Polski ranking IP: 80.51.232.* 20.03.06, 10:46 Sądząc po kawałach, jakie kursują w necie, polski ranking wygrała by żona pewnwgo wysokiego (ale tylko rangą) polityka. Nie powiem którego, bo nie chcę żeby mnie ABW o poranku z domu w kajdankach wywlekła. Odpowiedz Link Zgłoś
trzynasty Najbardziej aseksualny - Wysoki Roman 20.03.06, 10:47 tuż za Celine Dion Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Najbardziej aseksualny - Wysoki Roman 20.03.06, 11:14 Coś ty! Przy Romanie Ponętnym to pani Celine mogłaby zostać Miss World:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgucha Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 10:53 kidman jest brzydka i irytujaca Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: A mnie Nicole kręci !!! 20.03.06, 11:12 Gość portalu: olgucha napisał(a): > kidman jest brzydka i irytujaca Ale ty jesteś jeszcze brzydsza i jeszcze bardziej irytująca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgucha Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:30 nie śmiem twierdzić że może dla Ciebie tak :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elizka Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: 217.153.187.* 20.03.06, 11:43 życzę ci olgucha żebyś przynajmniej w 5% wyglądała tak jak ona.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwet14 Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: *.cust.bredbandsbolaget.se 20.03.06, 12:00 Marné chansé i to ja gryzie. Inne Matki Polki po prostu gryza robale - nawiazujac do poczatkowych postow i wtykajac swoje trzy cenne grosze. W rzeczy samej podobno 80% spoleczenstwa jest pod wplywem pasozytow. Stad wynikajacy brak humoru, wyglad i slowem zmarnowane zycie. Chwytac za zapper i ziolka, kochane Panie i zaczac w koncu zyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgucha Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 12:00 piękno jest rzeczą bardzo względną! i subiektywnie mówię że kidman jest okropna- dla mnie jest jak nijaka! ja się wypowiadam na temat gwiazd-po co próbujecie od razu oceniać mój wygląd na podstawie mojej wypowiedzi? trochę żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: 217.153.187.* 20.03.06, 16:19 troche żałosne my dear to jest to, że krytykujesz kobietę piękną (obojętne czy jest w twoim guście czy też nie). rozejrzyj sie wokoło najpierw, potem prorównaj i wnioski wyciągnij... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgucha Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 18:44 chyba mam do tego prawo? widać piękno pojmuję inaczej niż Ty jak ktoś krytykuje np begger to super. a może dla wielu jest piękna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:52 Tak może o Nicole wyrazić się tylko kobieta :). Moja małżowinka i córa też ma o niej takie zdanie. A mnie podoba się bardzo ! Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: A mnie Nicole kręci !!! 20.03.06, 12:06 Gość portalu: facet napisał(a): > Tak może o Nicole wyrazić się tylko kobieta :). Moja małżowinka i córa też ma o > > niej takie zdanie. A mnie podoba się bardzo ! A, nieprawda. Tak może wyrazić się o niej tylko ZAWISTNA kobieta. Mojej pani Nicole bardzo się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: 217.153.187.* 20.03.06, 16:20 ja tez jestem kobietą i uważam że nicole kidman jest na prawdę piękna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhbff Re: A mnie Nicole kręci !!! IP: *.icpnet.pl 20.03.06, 18:19 Kidman NIE JEST scjentolożką! to jej były tom cruise jest w tym kościele, Kidman jest katoliczką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerel Re: Asexualna Madonna IP: *.bredband.comhem.se 20.03.06, 11:19 BR..obrzydliwa jak rozebrana.Ciagle zgrywa 20 latken a sile.Starsza Pani nie wie kiedy ma przestac.Jej tetedyski sa ponizej zera.Szkoda,bo kiedys naprawde fajna byla.Teraz-to labedzi spiew.Nie pomoga jej mlodzi piosenkarze i tak wyglada na ich matke.Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrprzekota Madonna - ojejejku! No, please! 20.03.06, 12:48 Prawda. Ten ostatni teledysk, gdzie śmiga na wrotkach, to przykład na to, jak można się ubrać, żeby zniechęcić facetów, potencjalnie zainteresowanych jej wątpliwymi wdziękami. No i ta fryzura, kilka razy gorsza od wiaderka pani sędziny Mostowiak z "M jak Masa" (wiem, wiem, zmieniła już fryzurę na taką "normalną"). Odpowiedz Link Zgłoś
piotrprzekota Re: Magdalena Sroda 20.03.06, 12:51 Ale żeś pojechał! No ale tak przeważnie wyglądają femistki, a Szczuka to u nich symbol sexu i piękna (chociaż w samej rzeczy nie jest brzydka). Odpowiedz Link Zgłoś
piotrprzekota Re: Magdalena Sroda 20.03.06, 13:00 Wróciłem pamięcią do mojego pobytu za wielką wodą, gdzie pracowałem w jednej firmie m.in. z 3 lesbijkami. Wszystkie wyglądały podobnie - babo-chłopy, bez piersi no i delikatnie mówiąc niezbyt urodziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 To jeszcze 20.03.06, 13:21 nie widziale tych franc ze Szwecji (feminichy) to dopiero ropuchy Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: To jeszcze nie widziałeś franc z LPR-u i PIS-u 20.03.06, 15:28 No, ale tak u nas wyglądają matki-polki i "moherowe berety". To dopiero oblechy:) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Prawda boli? 20.03.06, 15:39 bekon6 napisał: > co? hehehe Masz rację!!! No gdzie ja miałem oczy!? Przecież Sobecka i Kaczyńska to prawdziwe seksbomby!!! Pokornie dziękuję, wszechburaku, że mnie óświeciłeś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bek Prosze bez epitetow tylko IP: *.netpoint.pl 20.03.06, 16:07 I nie naleze do zadnej organizacji politycznej gwoli scislosci Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: To powinieneś się zapisać:):):) 20.03.06, 16:39 Naprawdę masz zadatki na następcę Romana Ponętnego czy Jędrzeja Jurnego:):) Taki talent, jak ty, nie może się zmarnować! Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Magdalena Sroda 20.03.06, 15:49 piotrprzekota napisał: > Wróciłem pamięcią do mojego pobytu za wielką wodą, gdzie pracowałem w jednej > firmie m.in. z 3 lesbijkami. Wszystkie wyglądały podobnie - babo-chłopy, bez > piersi no i delikatnie mówiąc niezbyt urodziwe. A smok wawelski też był w tym śnie?:):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiotyzm Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 12:27 jakaś gazecina robi durny ranking, a potem jest dystkusja na ten temat gazeta zarabia i się śmieje s4.bitefight.pl/c.php?uid=66930 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Nicole Kidman ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 12:41 Ja był jej dał w tym rankigu pierwsze miejsce od końca w gronie wszystkich kobiet jakie widziałem. Przecież to wulkan ! Scjentologia ma jej szkodzić ? A Poli Raksie zaszkodził sowiecki mundur ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:31 wszystkie baby PISOWCÓW- nawet jak się zrbią to nie mają wyglądu i klay-od narzeczonych, poprzez żony, kochanki etc.Tym już nic nie pomoże.Niektóre nawet nie sa takie brzydkie, ale brak inteligencji tej wrodzonej, anie wyuczonej je dyskwalifikuje.Szczuka jest ładna, ma ładną fryzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Dlaczego nas nie kręcą? 20.03.06, 15:35 Gość portalu: wer napisał(a): > wszystkie baby PISOWCÓW- nawet jak się zrbią to nie mają wyglądu i klay-od > narzeczonych, poprzez żony, kochanki etc.Tym już nic nie pomoże.Niektóre nawet > nie sa takie brzydkie, ale brak inteligencji tej wrodzonej, anie wyuczonej je > dyskwalifikuje.Szczuka jest ładna, ma ładną fryzurę. Zgadzam się! A co do Kazi, to jest elegancka i ma b.delikatne rysy twarzy, ale fryzurkę okropną! Zdecydowanie lepiej wyglądałaby w dłuższych włosach!!! Dla mnie najładniejsze feministki to Izabela Filipiak, Izka z SLD i pani Graff:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:48 lol kidman jest piękna, zakochałem sie oglądając moulin rouge Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Polska kandydatka: 20.03.06, 13:52 Kazimiera Szczuka. Sam antyerotyzm już w brzmieniu imienia i nazwiska. Nie należy na wspomnianą osobę patrzeć, bo można nabrać homoskłonności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:07 Aseksualna? Hmmm była taka jedna(a nawet więcej ale ta głównie) w Strong Woman:) jakaś Szwedka czy coś takiego.... wyglądała jak krzyżówka Pudziana ze szczurem, bardziej jak facet udający kobite:P... potwór.... Ten ranking to żałosny jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Dlaczego nas nie kręcą? 20.03.06, 15:41 Gość portalu: :) napisał(a): > Aseksualna? Hmmm była taka jedna(a nawet więcej ale ta głównie) w Strong > Woman:) jakaś Szwedka czy coś takiego.... wyglądała jak krzyżówka Pudziana ze > szczurem, bardziej jak facet udający kobite:P... potwór.... Czyżby Renia Beger wyjechała Do Szwecji? Hmm...:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat20 Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:38 są straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx moj ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:49 najbardziej aseksualna osoba w Polsce - pewna szefowa, pewnego bylego klubu studenckiego w pewnym miescie co ma w potocznej nazwie trojke. O rety, jej nalesnikowe cycki bez stanika zwisajace na brzuchu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Nicole Kidman jest wzorcem aseksualności IP: *.aster.pl 20.03.06, 15:21 ta twarz.....zimna, tworzywo jak lalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asex Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 15:43 Najbardziej aseksualna osoba to polska Pierwsza Dama. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Anna Sobecka!!!!!! 20.03.06, 15:54 Ile byście dali za jedną noc z tym bóstwem? Bardzom ciekaw:) Bo ja wszystkie tarcze do rzutek z Tadziem Wielkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
mobrebski Owszem, kreca 20.03.06, 16:02 "Tout nouveau, tout beau" - co nowe, to piekne - powiadaja Francuzi. Ale czy to znaczy, ze to co nie jest nowe jest brzydkie? Przeciez nie. Britney Spears czy Nicole Kidman nieseksowne? Zgadzam sie z jednym z przedmowcow: co za idiotyzm! Uroda kobieca owszem przemija, ale uroda kobieca to nie moda. Oj, cos ostatnio poziom "Gazety" z dawnych wyzyn dryfuje ku tandecie i feminizmowi. Bo feminizm kobiety lubi. Ale nie ladne... Michal Obrebski Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Owszem, kreca 20.03.06, 16:42 mobrebski napisał: . > Oj, cos ostatnio poziom "Gazety" z dawnych wyzyn dryfuje ku tandecie i > feminizmowi. > Bo feminizm kobiety lubi. Ale nie ladne... Za to Tadzio, Romuś, Jędrek i Lechu kochają piękne kobitki:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grrr Re: Dlaczego nas nie kręcą? IP: *.ds.univ.gda.pl 20.03.06, 16:30 totalny absurd! Taka wlasnie powinna byc kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: Dlaczego nas nie kręcą? 20.03.06, 16:33 Muszę wziąć w obronę Celinę. Może i nie jest ładna (jak np Szarapowa) ale ma w sobie COŚ. Niekoniecznie pure sex, ale coś tajemniczego. Mnie się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś