Dodaj do ulubionych

Koniec czczych obietnic Reader's Digest

IP: *.orange.pl 31.03.06, 20:39
Mają podobny 'target' do RadiaM.....
--
ibiza.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: lammed Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.03.06, 20:53
      Chyba Cię porąbało? Podobny? Jak bardzo podobny?
      Robiłeś jakieś badanie tego segmentu rynku czytelnictwa prasy?
      I po co to głupoty wypisywać i błaźnić się publicznie?

lammed
      • Gość: czxzxvc Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.e-wro.net.pl 31.03.06, 21:32
        Akurat wczoraj dostałem "złotą kopertę" z powiadomieniem o rzkeomej wygranej,
        uprzednio zapowiedzianą kartką pocztową: "ten samochód jedzie już do Ciebie."
        bardzo mnie zaciekawiło, że na kartce jest wyraźnie napisane, że źródłem moich
        danych osobowych jest axel springer, gdzie faktycznie raz brałem udział w
        konkursie - i tak to sobie brukowce handlują moim adresem między sobą :-((((
      • jmwaw Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest 01.04.06, 09:41
        Nie porąbało. Popieram kolegę, wykazał się intuicją.
        Kolekcję wydawnictw RD znalazłem ze zdziwienim u emerytki, powojennego
        pracownika poczty polskiej wiernej słuchaczki RM, jest to ciotka mojej byłej
        żony. Oczywiście kartki nawet nie rozcięte. Chodzi głównie o robienie wrażenia
        na gościach. Wśród moich znajomych nie ma, poza nią, nikogo kto nabrałby się na
        listy z obietnicami nagród od RD. Może dlatego, że nikt poza nią nie słucha RM?
        Imię i nazwisko, adres znane właścicielowi portalu Gazeta.pl, l.52
    • tppiotr Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest 31.03.06, 23:24
      Naciąłem ich na 50 dych. I bardzo dobrze.
      • pressforum Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest 01.04.06, 11:19
        a wiecie ze znam babke, ktora wygrala kiedys od nich milion? autentyk. mnie tez
        kiedys faszerowali tymi kopertami, ale wpisalem sie na jakas liste tych, co
        sobie nie zycza takiej korespondencji i mam spokoj. lista kolumba czy jakos tak
        to sie nazywa.
    • Gość: Andrzej Blichewicz Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.malbork.mm.pl 01.04.06, 13:59
      w tej firmir tylko wielkie obietnice -w ielkich wygranych nic poza tym
    • Gość: she Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.aster.pl 01.04.06, 21:01
      a ja bardzo cenie ich publikacje. bylam kiedys w us i tam sa bardzo cenieni.
      wszystkie informacje, ktora podaja sa wiarygodne. w innych ich filiach jest tak
      samo. ich ksiazki sa swietnie wydane, poza piekna szata graficzna jest rowniez
      bardzo dobra jakos edytorska. a ich loteria - wyniki zawsze publikuja na lamach
      swojego miesiecznika. oni naprawde sa ok!!!! tylko my oceniamy ich przez
      pryzmat nieuczciwych firm...
      • Gość: pressforum Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 21:15
        zawartosc merytorycznas tych publikacji pieknie wydanych - na poziomie
        amerykanskim, czyli dla wczesnych licealistow ;)
      • karampukpuk Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest 01.04.06, 21:26
        Ale relacja treść / cena jest katastrofalnie wysoka. To są książki ładnie
        wydane, owszem, ale ich poziom merytoryczny nie jest zbyt wysoki, za to ceny...
        Jak myślisz, kto płaci za te nagrody, co? ;-D

Jeden przykład. Ich Atlas Świata kosztuje, o ile pamięc mnie nie myli, ok. 100
        zł. Podobnej jakości atlas znajdziesz w księgarniach za 60-70 zł. Róznica w tym,
        że nie masz szansy nic wygrać i nie przyniosą ci go do domu. Ale dasz za to 40 zł?
    • Gość: xyz Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.aster.pl 01.04.06, 21:27
      ciekawy jestem czy choc raz miales okazje obejrzec wydana przez nich ksiazke?
      • Gość: ąęśćżź Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.04.06, 16:01
        miałem oprócz nienajgorszej szaty graficznej reszta to zwykły badziew.
    • Gość: woody Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.06, 09:22
      Moja naiwna teściowa , ma po kontakcie z RD kupę niepotrzebnych, czasem
      badziewnych wydawnictw.Oczywiscie przy każdym zamówieniu "wygrywała".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka