Gość: ib, IP: *.orange.pl 31.03.06, 20:39 Mają podobny 'target' do RadiaM..... -- ibiza.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lammed Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.03.06, 20:53 Chyba Cię porąbało? Podobny? Jak bardzo podobny? Robiłeś jakieś badanie tego segmentu rynku czytelnictwa prasy? I po co to głupoty wypisywać i błaźnić się publicznie? lammed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czxzxvc Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.e-wro.net.pl 31.03.06, 21:32 Akurat wczoraj dostałem "złotą kopertę" z powiadomieniem o rzkeomej wygranej, uprzednio zapowiedzianą kartką pocztową: "ten samochód jedzie już do Ciebie." bardzo mnie zaciekawiło, że na kartce jest wyraźnie napisane, że źródłem moich danych osobowych jest axel springer, gdzie faktycznie raz brałem udział w konkursie - i tak to sobie brukowce handlują moim adresem między sobą :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
jmwaw Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest 01.04.06, 09:41 Nie porąbało. Popieram kolegę, wykazał się intuicją. Kolekcję wydawnictw RD znalazłem ze zdziwienim u emerytki, powojennego pracownika poczty polskiej wiernej słuchaczki RM, jest to ciotka mojej byłej żony. Oczywiście kartki nawet nie rozcięte. Chodzi głównie o robienie wrażenia na gościach. Wśród moich znajomych nie ma, poza nią, nikogo kto nabrałby się na listy z obietnicami nagród od RD. Może dlatego, że nikt poza nią nie słucha RM? Imię i nazwisko, adres znane właścicielowi portalu Gazeta.pl, l.52 Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest 31.03.06, 23:24 Naciąłem ich na 50 dych. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest 01.04.06, 11:19 a wiecie ze znam babke, ktora wygrala kiedys od nich milion? autentyk. mnie tez kiedys faszerowali tymi kopertami, ale wpisalem sie na jakas liste tych, co sobie nie zycza takiej korespondencji i mam spokoj. lista kolumba czy jakos tak to sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Blichewicz Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.malbork.mm.pl 01.04.06, 13:59 w tej firmir tylko wielkie obietnice -w ielkich wygranych nic poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.aster.pl 01.04.06, 21:01 a ja bardzo cenie ich publikacje. bylam kiedys w us i tam sa bardzo cenieni. wszystkie informacje, ktora podaja sa wiarygodne. w innych ich filiach jest tak samo. ich ksiazki sa swietnie wydane, poza piekna szata graficzna jest rowniez bardzo dobra jakos edytorska. a ich loteria - wyniki zawsze publikuja na lamach swojego miesiecznika. oni naprawde sa ok!!!! tylko my oceniamy ich przez pryzmat nieuczciwych firm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pressforum Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 21:15 zawartosc merytorycznas tych publikacji pieknie wydanych - na poziomie amerykanskim, czyli dla wczesnych licealistow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karampukpuk Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest 01.04.06, 21:26 Ale relacja treść / cena jest katastrofalnie wysoka. To są książki ładnie wydane, owszem, ale ich poziom merytoryczny nie jest zbyt wysoki, za to ceny... Jak myślisz, kto płaci za te nagrody, co? ;-D Jeden przykład. Ich Atlas Świata kosztuje, o ile pamięc mnie nie myli, ok. 100 zł. Podobnej jakości atlas znajdziesz w księgarniach za 60-70 zł. Róznica w tym, że nie masz szansy nic wygrać i nie przyniosą ci go do domu. Ale dasz za to 40 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.aster.pl 01.04.06, 21:27 ciekawy jestem czy choc raz miales okazje obejrzec wydana przez nich ksiazke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ąęśćżź Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.04.06, 16:01 miałem oprócz nienajgorszej szaty graficznej reszta to zwykły badziew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Koniec czczych obietnic Reader's Digest IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.06, 09:22 Moja naiwna teściowa , ma po kontakcie z RD kupę niepotrzebnych, czasem badziewnych wydawnictw.Oczywiscie przy każdym zamówieniu "wygrywała". Odpowiedz Link Zgłoś