Dodaj do ulubionych

Wczoraj u Kuby Wojewódzkiego Domagalik i Lis

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 06:37
Kuba jest po prostu the best.Wszelkie próby naśladowania , jak na razie są po
prostu nieudolne.
Obserwuj wątek
    • ab_extra Re: Wczoraj u Kuby Wojewódzkiego Domagalik i Lis 15.05.06, 07:46
      Fakt, takiego potencjałowi żenady trudno dorównać
    • Gość: wefqg kuba to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 08:07
      kuba wojewodzki to sprzedawczyk... takiej żenady...
      takiego zidnicenia... takiego kretynizmu
      dla kasy telewizja w polsce nie widziała
      • Gość: antyMisyjny telewizja to przede wszystkim rozrywka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 08:37
        Tacy "żenujący sprzedawczyki" jak tutaj piszecie w USA zarabiają miliony
        dolarów rocznie
        • ab_extra Re: telewizja to przede wszystkim rozrywka 15.05.06, 08:45
          Rozumiem, że Powiatowemu udało się idealnie dopasować swój program do poziomu
          twojego rozwoju umysłowego i emocjonalnego rozgarnętego pięciolatka. Fakt, w
          USA nawet udało się więcej: zredukowano poziom rozrywki do wymagań trzylatków.
          Ale dorównamy i prześcigniemy. Na pewno
          • prezes_wildstein Re: telewizja to przede wszystkim rozrywka 15.05.06, 10:38
            Nie bardzo rozumiem oburzenie, jak mniemam, poziomem programu Wojewódzkiego.
            Jest taki jaki jest. Jednym się podoba drugim nie, jak wszystko w tym kraju.
            Jak się coś nie podoba to najlepiej nie oglądać. Mam w nosie Kubę, bo szczerze
            mówiąc nie bardzo mi odpowiada ten typ ekspresji, co najwyżej od czasu do czasu
            zerkam. Choc z drugiej strony wolę niezobowiązujące wygłupy Wojewódzkiego, niż,
            dajmy na to, indoktrynujące pieprzenie nijakiego Pośpieszalskiego. No ale musze
            go awansować.
            • Gość: Lelekl Re: telewizja to przede wszystkim rozrywka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 10:42
              ab_extra jest widać zwolennikiem misyjności wszytskich telewizji a każdy kto
              ogląda np Bundiego to kretyn , który winien nie mieć praw wyborczych :-)
              Na całe szczęście ma swój program TVP Kultura dla spełnienai ejgo
              intelektualnych potrzeb
              Telewizja jest przede wszytskim dla rozrywki. Ta komercyjna ma się rozumieć
      • masterolo Re: kuba to... 19.05.06, 12:20
        bardzo inteligentny komentator rzeczywistości, a razem z Majewskim stanowi
        wroga PIS-u. Ok. można nie lubić jego żartów z grubej rury, ale nie można mu
        odmówić przełamania pewnej konwencji, którą do znudzenia powtarzali Jagielski,
        Drzyzga i inni "szołmeni".
        TAKI OSZOŁOM JAK KUBA JEST POTRZEBNY POLAKOM !!!
    • estera.new Re: Wczoraj u Kuby Wojewódzkiego Domagalik i Lis 15.05.06, 15:32
      Kuba jak Kuba, ale Tomek... Fajnie, że go Kuba zaprosił. Ja też mam dedykację w
      Nie tylko faktach :) Domagalik nie oglądałam...
    • Gość: ;) Wojewódzki-pseudointeligent przykład elektoratu PO IP: *.atman.pl / *.atman.pl 17.05.06, 18:44
      2 oblane lata w latach szkolnych, ale "ego" rozbudowane do granicy śmieszności!
      żenada... ale sorki, wzór dla dzisiejszej plastikowej pseudointeligencji o
      ptasich mózdżkach, takiej której mozna wmówić największy bzdet... ale wyborcy
      rosną, rosną... tylko czy PO dotrwa do nastepnych wyborów? ha ha
      • masterolo Wojewódzki rządzi !!! 19.05.06, 12:16
        > "żenada... ale sorki, wzór dla dzisiejszej plastikowej pseudointeligencji o
        > ptasich mózdżkach, takiej której mozna wmówić największy bzdet... ale wyborcy
        > rosną, rosną... tylko czy PO dotrwa do nastepnych wyborów? ha ha"
        Znalazłem taki oto cytat na temat Kuby znalazłem na forumie. Ptasie móżdżki to
        brzmi groźnie ale żeby tak pisać o BRACIACH K.? hłopie zaraz cię aresztują !!!
        Co do Wojewódzkiego i PO. Argument,że buduje elektorat PO jest śmieszny.
        Wojewódzki nie raz parodiował i Tuska i Rokitę ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka