Gość: El Don Corleone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 10:09 Ulala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fogel Re: Policyjny postrach szos IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.06, 10:17 beda sie scigac po tym moscie do nikąd :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger Re: Policyjny postrach szos IP: 212.191.80.* 15.05.06, 10:18 Fajna rajdówka hehe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Windstoper Re: Policyjny postrach szos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 10:22 Opływowa sylwetka. Cacko. Będą na nim pilnować "powietrznego mostu".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Policyjny postrach szos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 10:22 Super, ale "co mi zrobisz, jak mnie złapiesz?" Ciekawe czy tez "połączą " sie z maszyną struną gitarową?! Mam mieszane uczucia; czy maszyna jest po to aby się z nimi ścigać, nie rozumiem?!Gonić, dogonić, zmusić do błędu ?!?!?! Jak znam życie, wielu z tych ścigających się juz szykuje pazurki na tą mzszyne.Ukradną, albo spowodują taką kraksę że nie bedzie już co zbierać.To są świry ze strunami na szyi.Czarno to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Policyjny postrach szos IP: *.europe.hp.net 15.05.06, 11:08 no! satanisci! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Re: Policyjny postrach szos - Po co ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.05.06, 10:33 Na polskich szosach i tak nie warto rozgrywac takich pogoni. Przy watpliwej "okazji" ucierpiec moga niewinni ludzie. Potrzebne jest skoordynowane dzialanie radiowozow i dobre kamery. Wiadomo, kto jakim motocyklem jezdzi. Potem dzielnicowy spokojnie zapuka do drzwi i zaprosi sciganta do zlozenia kurtuazyjnej wizyty w miejscowym posterunku. Po obejrzeniu video, nastapii wymiana zdan i do kasy !!! Proste i skuteczne. No i duzo tansze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesio Re: Policyjny postrach szos - Po co ? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 15.05.06, 10:38 Jasne, tyle że znaczna część "dawców" jeździ z pozaklejanymi tablicami rejestracyjnymi, na dodatek w kaskach. W jakimś Pogwizdowie to może i da się dojść, komu mandat, ale nie w takim mieście jak Wwa Odpowiedz Link Zgłoś
marcingsf Re: Policyjny postrach szos - Po co ? 15.05.06, 10:41 nie, jak to mówili w TiVi bodaj tvn-ie kiedyś to kolesie przecież "ostrogami zawijają blachy" ...kupa śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
marcingsf Re: Policyjny postrach szos 15.05.06, 10:38 hehe "golasem" chcą ganiać kolesi na sportach z owiewkami? przecież przy tych 250km/h to tego psa jednego czy drugiego wiatr z tego sprzętu "zdejmie", no cóż powodzenia im życzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Policyjny postrach szos 15.05.06, 11:05 Motocykl motocyklem,ale jedyny sposob na tych wariatow drogowych to strzelac.Kula dogoni "najlepszego".Oni sa naprawde niebezpieczni,tak jak wielu mlodych kierowcow.Jezdze w miare szybko,mamponad 50 lat doswiadczenia za kierownica,ale i tak czesto wyprzedzaja mnie mlodzi kandydaci na dawcow organow.Od dluzszego czasu zwracam uwage na wiek i plec "wyprzedzaczy".Stwierdzam,ze zaden nie przekroczyl 30 roku zycia i jest mezczyzna.Mlode kobiety widzialem dopiero moze 2-3 razy.Wniosek z tego,ze idealnie nadaja sie na dawcow,tylko dlaczego ja mam przy tym ucierpiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Policyjny postrach szos IP: *.europe.hp.net 15.05.06, 11:16 No przeciez napisali: "starszy sierżant Tomasz Foryś, który prezentował możliwości motoru. - Prowadzi się wspaniale, motocykl jest ciężki, ma doskonałą przyczepność. " HEHEHE :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Policyjny postrach szos IP: *.europe.hp.net 15.05.06, 11:06 Chlopaki wreszcie beda mogli sobie polatac z doroslymi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Re: Policyjny postrach szos 15.05.06, 11:30 Bzdurny i śmiertelnie niepoważny projekt ścigania idiotów. Z takimi sie walczy organizacją i sprzętem, kamery, zasadzki. No i konsekwencja karania, nieczytelna tablica to kilka tysięcy zeta i po sprawie. Inaczej jest to zaproszenie do wyścigów ze skutkiem śmiertelnym i olbrzymimi kosztami społecznymi. Odpowiedz Link Zgłoś