Gość: Papieżówki IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 24.05.06, 08:45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MARTA Re: Jak czekamy na papieża IP: *.euro-net.pl 24.05.06, 12:22 To jest poprostu parodia na taki wybryk jakim jest przyjazd papieża rząd ma pieniądze?...a na służbę zdrowia to nie ma?Co się w tej Polsce dzieje?...Jestem zbulwersowana tą całą papieżomanią...i niby po smieci JPII to miało byc lepeij, ludzie mieli się jednoczyć? I co? I nic dalej nic sie nie dzieje...było jest i będzie tak zawsze.O swoje wenętrzne sprawy państwo nie dba, tylko zajmuje się moim zdaniem głupotami. Najpierw rząd powinnien zrobić porządek wokół siebie i swojego kraju, a dopiero potem decydować się na takie widzimisie...Tym bardziej że Polska to nie w całości katolicki kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killk Kto bojkotuje B16 wpisujcje sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:58 Odpowiedz Link Zgłoś
kakrzys Re: Kto bojkotuje B16 wpisujcje sie! 24.05.06, 22:01 Ludzie nie stresujcie się Benek nie jest takim turystą jak poprzednik,chyba więcej już nas nie nawiedzi.Co prawda jest to kosztowna impreza ale podejrzewam, że poprostu musiał to zrobić pod naciskiem fanatyków JP2.Zresztą więcej bałaganu tworzy się za sprawą polskiej nadgorliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna w. Słyszałam ze budżet wydał na to 196 mln zł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 00:21 To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Słyszałam ze budżet wydał na to 196 mln zł? 25.05.06, 08:39 źle syszałaś... pielgrzymka kosztowała 2 mln zł, a koszty pokryli sponsorzy... lepiej ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Re: Słyszałam ze budżet wydał na to 196 mln zł? IP: *.acn.waw.pl 25.05.06, 09:49 > źle syszałaś... pielgrzymka kosztowała 2 mln zł, a koszty pokryli sponsorzy... > lepiej ci? Jestes mocno niedoinformowana. wiadomosci.onet.pl/1321575,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpieracz-wiary Re: Kto bojkotuje B16 wpisujcje sie! IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.05.06, 07:00 mysmy kupili 7 litrow zytnij i 4 krzynki piwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Kto bojkotuje B16 wpisujcje sie! IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 07:37 Niewazne czy narod ciemny czy jasny, wazne iz jest biedny i lzej sie zyje.Kazdy ma swoje motywacje, a ze jest wdrazany od przedszkola a w wieku doroslym zachowuje sie jak pies Pawlowa to druga sprawa.Oddajcie mi dusze a pieniadze sami przyniesiecie na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak_ateista Re: Kto bojkotuje B16 wpisujcje sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 22:29 Oczywiście, że się przyłącze :) Odpowiedz Link Zgłoś
pkulej Re: Kto bojkotuje B16 wpisujcje sie! 25.05.06, 00:05 Ja też się przyłączam:) 2-dniowa głupawka nadchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saimonek Re: Jak czekamy na papieża IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.06, 07:31 Małysz latem nie lata, trzeba było sobie znaleźć innego bożka. No to znaleźli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceek Re: Jak czekamy na papieża IP: 212.160.172.* 25.05.06, 08:52 A co to za pieniądze? To są grosze w porównaniu z tym co kradnie skarbowi państwa służba zdrowia. Na służbę zdrowia pieniądze są, tylko nie ma chętnych na wystrzelanie złodziei i załatanie dziur w systemie zarządzającym tymi pieniędzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Strach otworzyć lodówkę... IP: *.internet.org.pl 24.05.06, 19:49 jak uciec przed wmuszanym przekazem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Strach otworzyć lodówkę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 22:24 To prawda,świeta prawda.Wielu tak myśli ale boi się głosno mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beno Re: Jak czekamy na papieża IP: *.chello.pl 24.05.06, 20:27 no to niech znika z polek alkohol!!! proponuje jeszcze aby w tv promowac drinka B-16 :) hahaha przynajmniej jedno dobre z tego przyjazdu bedzie... --------------------- s7.bitefight.pl/c.php?uid=67851 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Jak czekamy na papieża IP: *.acn.waw.pl 24.05.06, 21:40 ja w ramach przygotowan poszlam na Kod daVinci i jestem z tego dumna! :P nie otwieram lodowki, bo strach.. ewakuuję się z Wawy na czas wizyty i będę pić piwo na działce smażąc kiełbaski w ognisku :) proponuję zakazać sprzedaży prezerwatyw i podpasek w Święta - toż to sprawy tak przyziemne, że nieprzyzwoite!!!! pozdrawiam bojkotujących :) (innowierczyni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saimonek Re: Jak czekamy na papieża IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.06, 07:44 Akurat gumki w Papieżowie wracają do łask... Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Jak czekamy na papieża 25.05.06, 08:41 WOW - jaka ty odważna... podziwiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Jak czekamy na papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 21:55 I czy ta prohibicja cos zmieni? Kto chcial pic w czasie jak bedzie papiez, bedzie pil, wiec po co cokolwiek przed papiezem udawac? A tylko ludzie musieli w kolejkach stac s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marty Re: Jak czekamy na papieża? IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 24.05.06, 22:11 Najwiekszy "show" w dziejach kraju zbliza sie wielkimi krokami! Witamy serdecznie w Katolandii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceek Re: Jak czekamy na papieża IP: 212.160.172.* 25.05.06, 08:54 Najgorsze menelstwo nie robi zapasów, bo wypija od razu cały alkohol który ma w zasięgu wzroku. Ci więc nie będą w tych dniach pili i to jest wartość dodana prohibicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Jak czekamy na papieża IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.06, 09:52 wiekszosc meneli ma swoje meliny, tam prohibicja raczej nie dotrze, wiec nie ludz sie ze bedzie pieknie i czysto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Jak czekamy na papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 22:22 Bez przesady!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanook Re: Jak czekamy na papieża a d... go mamy IP: *.pronet.lublin.pl 24.05.06, 22:45 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimek Re: Jak czekamy na papieża IP: *.tvk.torun.pl 24.05.06, 22:51 polakom odbija. szykuje sie totalny parzaliż kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilekobietamalat Re: Jak czekamy na papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 08:17 paranoja. takich zakazow i szalenstwa za JP2 nie bylo..dlaczego wiec teraz?? chorzy ludzie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Re: Będę życzliwie towarzyszyć B-16 myślami, 25.05.06, 00:23 samemu będąc na działce i popijając na jego cześć niezłe wino + ryba z grila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Jak czekamy na papieża IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.05.06, 01:20 Teraz sami sobie odpowiedzcie: na cholerę było wprowadzać prohibicję? Kto będzie chciał się napić, i tak się napije. Jeszcze jeden martwy przepis, z którego ludzie się śmieją - to nie zwiększa zaufania do prawa. Już nie wspominam o kremówkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
przechera.maruszewicz Zapasy alkoholu !!! 25.05.06, 01:24 Absolutnie nielogiczna, dyskryminująca i mająca wyłącznie dyktatorski charakter decyzja o wprowadzeniu prohibicji na terenie woj.mazowieckiego wzmocniła jedynie niechęć do "jedynej słusznej religii" w Kraju Nadwiślańskim. Szkoda czasu i prądu na rozwodzenie się o tym żenującym zjawisku... Dobrze, że zdążyłem zrobić zapasy na dwa dni zaćmienia umysłowego. PM Odpowiedz Link Zgłoś
zas_ale_pyra Re: Zapasy alkoholu !!! 25.05.06, 01:33 W kwestii formalnej. Powiedzcie mi, czy alkohol jest czyms niezbednym dla zycia? Czy jest to plyn ktory KAZDY MUSI pic? Nie, po trzykroc nie. O zachowaniach po "pol litrze" nie wspomne. W dodatku upal + alkohol to nie jest najlepsza mieszanka. Mit, ze "piwko gasi pragnienie" jest MITEM. Piwo odwadnia, powoduje rozregulowanie gospodarki elektrolitowej (nawet jedno piwo + upal)....A obnizony poziom potasu i magnezu (typowe u pijacych alkohol, nazwy nie uzyje) nie sa czyms, nad czym powinno machnac sie reka. Odpowiedz Link Zgłoś
zoban Re: Jak czekamy na papieża 25.05.06, 06:43 A co z kiblami dla uczestników mszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Jak czekamy na papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 08:27 A ja w przeciwieństwie do Was cieszę się, że przyjeżdza Papież :) i zaraz idę na trasę przejazdu Go powitać. I pewnie jestem straszną dewotką skoro idę jutro na Mszę do Warszawy i jadę do Krakowa?? :P :P Nie będę się nad waszymi postami użalać, bo po co się przejmować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: restrict kobiety w tych dniach powinny chodzić w białych IP: *.spray.net.pl 25.05.06, 08:40 spódnicach i oczywiscie bez podpasek, dlaczego rząd nie zajął się jeszcze tak istotnym nakazem ? Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: kobiety w tych dniach powinny chodzić w biały 25.05.06, 08:44 a więkzej głupoty nie dało się wymyslić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceek Re: Jak czekamy na papieża IP: 212.160.172.* 25.05.06, 08:56 Wszędzie ich pełno. Park Saski niebieski od tojtojów. Odpowiedz Link Zgłoś