Dodaj do ulubionych

Jak czekamy na papieża

IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 24.05.06, 08:45
Obserwuj wątek
    • Gość: MARTA Re: Jak czekamy na papieża IP: *.euro-net.pl 24.05.06, 12:22
      To jest poprostu parodia na taki wybryk jakim jest przyjazd papieża rząd ma
      pieniądze?...a na służbę zdrowia to nie ma?Co się w tej Polsce dzieje?...Jestem
      zbulwersowana tą całą papieżomanią...i niby po smieci JPII to miało byc lepeij,
      ludzie mieli się jednoczyć? I co? I nic dalej nic sie nie dzieje...było jest i
      będzie tak zawsze.O swoje wenętrzne sprawy państwo nie dba, tylko zajmuje się
      moim zdaniem głupotami. Najpierw rząd powinnien zrobić porządek wokół siebie i
      swojego kraju, a dopiero potem decydować się na takie widzimisie...Tym bardziej
      że Polska to nie w całości katolicki kraj...
      • Gość: killk Kto bojkotuje B16 wpisujcje sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:58
        • kakrzys Re: Kto bojkotuje B16 wpisujcje sie! 24.05.06, 22:01
          Ludzie nie stresujcie się Benek nie jest takim turystą jak poprzednik,chyba
          więcej już nas nie nawiedzi.Co prawda jest to kosztowna impreza ale podejrzewam,
          że poprostu musiał to zrobić pod naciskiem fanatyków JP2.Zresztą więcej bałaganu
          tworzy się za sprawą polskiej nadgorliwości.
          • Gość: anna w. Słyszałam ze budżet wydał na to 196 mln zł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 00:21
            To prawda?
            • esmeralda_pl Re: Słyszałam ze budżet wydał na to 196 mln zł? 25.05.06, 08:39
              źle syszałaś... pielgrzymka kosztowała 2 mln zł, a koszty pokryli sponsorzy...
              lepiej ci?
              • Gość: Red Re: Słyszałam ze budżet wydał na to 196 mln zł? IP: *.acn.waw.pl 25.05.06, 09:49
                > źle syszałaś... pielgrzymka kosztowała 2 mln zł, a koszty pokryli sponsorzy...
                > lepiej ci?

Jestes mocno niedoinformowana.
                wiadomosci.onet.pl/1321575,11,item.html
          • Gość: podpieracz-wiary Re: Kto bojkotuje B16 wpisujcje sie! IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.05.06, 07:00
            mysmy kupili 7 litrow zytnij i 4 krzynki piwa
            • Gość: Kuba Re: Kto bojkotuje B16 wpisujcje sie! IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 07:37
              Niewazne czy narod ciemny czy jasny, wazne iz jest biedny i lzej sie zyje.Kazdy
              ma swoje motywacje, a ze jest wdrazany od przedszkola a w wieku doroslym
              zachowuje sie jak pies Pawlowa to druga sprawa.Oddajcie mi dusze a pieniadze
              sami przyniesiecie na kolanach.
        • Gość: polak_ateista Re: Kto bojkotuje B16 wpisujcje sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 22:29
          Oczywiście, że się przyłącze :)
          • pkulej Re: Kto bojkotuje B16 wpisujcje sie! 25.05.06, 00:05
            Ja też się przyłączam:) 2-dniowa głupawka nadchodzi!
            • dvl Re: Kto bojkotuje B16 wpisujcje sie! 25.05.06, 09:37
              Ja też:)
      • Gość: saimonek Re: Jak czekamy na papieża IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.06, 07:31
        Małysz latem nie lata, trzeba było sobie znaleźć innego bożka. No to znaleźli.
      • Gość: jaceek Re: Jak czekamy na papieża IP: 212.160.172.* 25.05.06, 08:52
        A co to za pieniądze? To są grosze w porównaniu z tym co kradnie skarbowi
        państwa służba zdrowia.
        Na służbę zdrowia pieniądze są, tylko nie ma chętnych na wystrzelanie złodziei
        i załatanie dziur w systemie zarządzającym tymi pieniędzmi.
    • Gość: kas Strach otworzyć lodówkę... IP: *.internet.org.pl 24.05.06, 19:49
      jak uciec przed wmuszanym przekazem?
      • Gość: student Re: Strach otworzyć lodówkę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 22:24
        To prawda,świeta prawda.Wielu tak myśli ale boi się głosno mówić.
    • Gość: beno Re: Jak czekamy na papieża IP: *.chello.pl 24.05.06, 20:27
      no to niech znika z polek alkohol!!! proponuje jeszcze aby w tv promowac drinka
      B-16 :) hahaha przynajmniej jedno dobre z tego przyjazdu bedzie...

---------------------
      s7.bitefight.pl/c.php?uid=67851
      • r7778 Re: Jak czekamy na papieża 24.05.06, 20:34
        Pie..c sięga zenitu.
        • Gość: Xena Re: Jak czekamy na papieża IP: *.acn.waw.pl 24.05.06, 21:40
          ja w ramach przygotowan poszlam na Kod daVinci i jestem z tego dumna! :P nie
          otwieram lodowki, bo strach.. ewakuuję się z Wawy na czas wizyty i będę pić
          piwo na działce smażąc kiełbaski w ognisku :) proponuję zakazać sprzedaży
          prezerwatyw i podpasek w Święta - toż to sprawy tak przyziemne, że
          nieprzyzwoite!!!! pozdrawiam bojkotujących :) (innowierczyni)
          • Gość: saimonek Re: Jak czekamy na papieża IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.06, 07:44
            Akurat gumki w Papieżowie wracają do łask...
          • esmeralda_pl Re: Jak czekamy na papieża 25.05.06, 08:41
            WOW - jaka ty odważna... podziwiam!!!!
    • Gość: dfg Re: Jak czekamy na papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 21:55
      I czy ta prohibicja cos zmieni? Kto chcial pic w czasie jak bedzie papiez,
      bedzie pil, wiec po co cokolwiek przed papiezem udawac? A tylko ludzie musieli w
      kolejkach stac

s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862
      • Gość: marty Re: Jak czekamy na papieża? IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 24.05.06, 22:11
        Najwiekszy "show" w dziejach kraju zbliza
        sie wielkimi krokami! Witamy serdecznie
        w Katolandii!!!
      • Gość: jaceek Re: Jak czekamy na papieża IP: 212.160.172.* 25.05.06, 08:54
        Najgorsze menelstwo nie robi zapasów, bo wypija od razu cały alkohol który ma w
        zasięgu wzroku. Ci więc nie będą w tych dniach pili i to jest wartość dodana
        prohibicji.
        • Gość: ag Re: Jak czekamy na papieża IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.06, 09:52
          wiekszosc meneli ma swoje meliny, tam prohibicja raczej nie dotrze, wiec nie
          ludz sie ze bedzie pieknie i czysto...
    • Gość: student Re: Jak czekamy na papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 22:22
      Bez przesady!!!!!!
    • Gość: nanook Re: Jak czekamy na papieża a d... go mamy IP: *.pronet.lublin.pl 24.05.06, 22:45
      :))
    • Gość: pimek Re: Jak czekamy na papieża IP: *.tvk.torun.pl 24.05.06, 22:51
      polakom odbija. szykuje sie totalny parzaliż kraju.
      • Gość: ilekobietamalat Re: Jak czekamy na papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 08:17
        paranoja. takich zakazow i szalenstwa za JP2 nie bylo..dlaczego wiec teraz??
        chorzy ludzie:/
    • atosatos1 Re: Będę życzliwie towarzyszyć B-16 myślami, 25.05.06, 00:23
      samemu będąc na działce i popijając na jego cześć niezłe wino + ryba z grila
    • Gość: FreakyMisfit Re: Jak czekamy na papieża IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.05.06, 01:20
      Teraz sami sobie odpowiedzcie: na cholerę było wprowadzać prohibicję? Kto będzie chciał się napić, i tak się napije. Jeszcze jeden martwy przepis, z którego ludzie się śmieją - to nie zwiększa zaufania do prawa. Już nie wspominam o kremówkach :)
    • przechera.maruszewicz Zapasy alkoholu !!! 25.05.06, 01:24
      Absolutnie nielogiczna, dyskryminująca i mająca wyłącznie dyktatorski charakter
      decyzja o wprowadzeniu prohibicji na terenie woj.mazowieckiego wzmocniła jedynie
      niechęć do "jedynej słusznej religii" w Kraju Nadwiślańskim.

Szkoda czasu i prądu na rozwodzenie się o tym żenującym zjawisku...

Dobrze, że zdążyłem zrobić zapasy na dwa dni zaćmienia umysłowego.

PM
      • zas_ale_pyra Re: Zapasy alkoholu !!! 25.05.06, 01:33
        W kwestii formalnej.
        Powiedzcie mi, czy alkohol jest czyms niezbednym dla zycia? Czy jest to plyn
        ktory KAZDY MUSI pic?
        Nie, po trzykroc nie.
        O zachowaniach po "pol litrze" nie wspomne. W dodatku upal + alkohol to nie jest
        najlepsza mieszanka. Mit, ze "piwko gasi pragnienie" jest MITEM. Piwo odwadnia,
        powoduje rozregulowanie gospodarki elektrolitowej (nawet jedno piwo + upal)....A
        obnizony poziom potasu i magnezu (typowe u pijacych alkohol, nazwy nie uzyje)
        nie sa czyms, nad czym powinno machnac sie reka.
    • zoban Re: Jak czekamy na papieża 25.05.06, 06:43
      A co z kiblami dla uczestników mszy?
      • Gość: studentka Re: Jak czekamy na papieża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 08:27
        A ja w przeciwieństwie do Was cieszę się, że przyjeżdza Papież :) i zaraz idę
        na trasę przejazdu Go powitać. I pewnie jestem straszną dewotką skoro idę jutro
        na Mszę do Warszawy i jadę do Krakowa?? :P :P Nie będę się nad waszymi postami
        użalać, bo po co się przejmować :)
        • Gość: restrict kobiety w tych dniach powinny chodzić w białych IP: *.spray.net.pl 25.05.06, 08:40
          spódnicach i oczywiscie bez podpasek, dlaczego rząd nie zajął się jeszcze tak
          istotnym nakazem ?
          • esmeralda_pl Re: kobiety w tych dniach powinny chodzić w biały 25.05.06, 08:44
            a więkzej głupoty nie dało się wymyslić
      • Gość: jaceek Re: Jak czekamy na papieża IP: 212.160.172.* 25.05.06, 08:56
        Wszędzie ich pełno. Park Saski niebieski od tojtojów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka