loooop 03.07.06, 09:48 ludzie nie maja chyba na co pieniedzy wydawac :) www.harem-world.com/?des=2&ref=1667 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mimi Re: Wakacje z gwiazdami IP: 81.13.240.* 03.07.06, 10:16 o ludzie, toz to prostytucja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:06 wszyscy artyści to prostytutki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iGrek Wakazcje z gwizdami IP: 80.50.180.* 03.07.06, 10:21 Bleeeee, co za pomysł _ Złoto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haza Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.06, 10:22 No, i co bedzie jak np.Skiby braknie nam w telewizorni?."Damy do towarzystwa" za pieniadze?Kłóci sie we mnie ta nowobogacka moda.Wszystko i wszystkich można kupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 03.07.06, 10:26 taaaa... a Paulo Cozza od razu wie, która grupa jest "fajna" a która nie... Zapewne fajnymi nazywa nowobogackich w czarnych garniturkach i białych skarpetkach (są jeszcze tacy...?). Odpowiedz Link Zgłoś
efad4d Re: Wakacje z gwiazdami 03.07.06, 10:41 no nie wiem ... jak dla mnie to troche ku..stwo jest spedzanie z kims wolnego czasu za kase Odpowiedz Link Zgłoś
kr.mary1 Paolo Cozza 03.07.06, 11:55 juz nie moze jezdzic na wakacje,bo sie ozenil i teraz bedzie dostawal walkiem po lbie od zoneczki.A kto by chcial pojechac na urlop z Kaczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marel Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:58 Bez żartów! Skiba gwiazdą ? Hahaha ! Przecież to półgłówek zręcznie pływający w bagnie naszej TVP. Podobnie z większością wymienionych w artykule nazwisk pożal się Boże gwiazd. Jeżeli taką prostytucją zajmował się również Lech W., to to już jest skandal, ale akurat od tego eks-elektryka nie oczekuję cudów. Nic nie potrafi zrobić, a do wygodnego życia się przyzwyczaił. Nowobogackim, którzy kupują sobie "gwiazdki" na wspólne wakacje mogę tylko popukać się w czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biala81 Ja tam wolę jechać ze swoimi przyjaciółmi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.06, 11:00 dla mnie to największe gwiazdy!!!!!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pheh Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.07.06, 11:20 pijęęękne jest życie gwiazdy - nawet za wakacje nie musi sama płacić; to nic, że spędza je wśród grona ludzi zupełnie przypadkowych, za to snobujących się, aż miło. Ale że komuś się chce wydawać ciężkie złotówki na takiego Drozdę? Biedne te ludziki, mimo że bogate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 03.07.06, 11:24 a seks,z takim Wójcikiem, jest wliczony w cenę wyjazdu...?^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.bsk.vectranet.pl / 194.246.108.* 03.07.06, 12:15 ja tam bym wolała Skibę;) chociaż on chyba żonaty... eeee... to przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 03.07.06, 11:25 a seks, z takim Wójciekiem, jest wliczony w cenę wyjazdu...?^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hofmander Re: Wakacje z gwiazdami IP: 87.205.6.* 03.07.06, 11:36 ja bym chcial wakacje w domu u wassermana i kapiel w jego słynnej wannie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:10 W dooopie mam wakacje z prostytutkami, wole wyjechac z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:19 paolo cozza czy jak się go tam pisze jest gwiazdą? rany, a kto to jest w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.rev.stofanet.dk 03.07.06, 14:21 Ta to ten ci to,co w TV wystepuje i kawe chleje za panstwowe polskie piniadze.I u "Europie"tez sie czasami pokazuje.Wiesz juz,co on za jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:45 Ja spędzam wakacje z gwiazdą czy tego chcę czy nie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały bywalec Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:09 Co to za biuro podrózy które nie wie jak sie pisze Caprun - Kaprun jest poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 03.07.06, 15:13 ...mozna za swoje pieniądze tak też wypoczywać, nikt nikomu nie broni jeżeli obie strony są zadowolone!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec... Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.lan / 83.238.15.* 03.07.06, 16:12 NA BOGA!!!! KAPUR PISZĘ SIĘ TAK "K A P R U N" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Szpot - BFC Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:07 Jeśli chodzi o BFC to sprawa wygląda inaczej. Po pierwsze wyjazd nie kosztuje 10 000, po drugie wyjazd jest przede wszystkim o charakterze sportowym i program "Razem lecz osobno", który zorganizowany od 7:45 rano do.... czasami 2 w nocy jest bardzo bogaty w różne atrakcje. Są prowadzone sportowe szkolenia w podzielonych grupach ze względu na umiejętności i tak na wyjazd np narciarski jedzie cała rodzina i każdy z jej członków ma dla siebie stworzony program. Takie wyjazdy prowadzimy już od 14 lat i zawsze cieszyły się dużym powodzeniem (np w ferie zimowe kilkaset osób na tydzień), kwestia zapraszania gwiazd - to też już od kilku lat ma miejsce - nie wpłynęła na zwiększenie sprzedaży - nie miała także takiego celu. Ludzie nie jadą z nami dla gwiazd ale dla programu i standardu. Ludzie mają swój rozum i nie zapłacą kroci za to tylko, że zjedzą śniadanie z gwiazdą. To nierzetelne tak podsumowywać fajnych ludzi, którzy z nami jeżdżą i cenią sobie dobrze zorganizowany aktywny wypoczynek ale rozumiem, że poczytne ;) I po trzecie nigdy nie zorganizowaliśmy wyjazdu do miejscowości Kaprun. Odpowiedz Link Zgłoś