Dodaj do ulubionych

Wakacje z gwiazdami

03.07.06, 09:48
ludzie nie maja chyba na co pieniedzy wydawac :)

www.harem-world.com/?des=2&ref=1667
Obserwuj wątek
    • Gość: Mimi Re: Wakacje z gwiazdami IP: 81.13.240.* 03.07.06, 10:16
      o ludzie, toz to prostytucja!
      • Gość: kazik Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:06
        wszyscy artyści to prostytutki...
    • Gość: iGrek Wakazcje z gwizdami IP: 80.50.180.* 03.07.06, 10:21
      Bleeeee, co za pomysł

_
      Złoto
    • Gość: Haza Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.06, 10:22
      No, i co bedzie jak np.Skiby braknie nam w telewizorni?."Damy do towarzystwa" za
      pieniadze?Kłóci sie we mnie ta nowobogacka moda.Wszystko i wszystkich można kupić
      • Gość: ... Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 03.07.06, 10:26
        taaaa... a Paulo Cozza od razu wie, która grupa jest "fajna" a która nie...
        Zapewne fajnymi nazywa nowobogackich w czarnych garniturkach i białych
        skarpetkach (są jeszcze tacy...?).
        • efad4d Re: Wakacje z gwiazdami 03.07.06, 10:41
          no nie wiem ... jak dla mnie to troche ku..stwo jest spedzanie z kims wolnego
          czasu za kase
        • kr.mary1 Paolo Cozza 03.07.06, 11:55
          juz nie moze jezdzic na wakacje,bo sie ozenil i teraz bedzie dostawal walkiem
          po lbie od zoneczki.A kto by chcial pojechac na urlop z Kaczorem?
    • red.a.michnik Wakacje z Jarosławem???? 03.07.06, 10:48
      Sa chetni?
    • Gość: Marel Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:58
      Bez żartów! Skiba gwiazdą ? Hahaha !
      Przecież to półgłówek zręcznie pływający w bagnie naszej TVP.
      Podobnie z większością wymienionych w artykule nazwisk pożal się Boże gwiazd.
      Jeżeli taką prostytucją zajmował się również Lech W., to to już jest skandal,
      ale akurat od tego eks-elektryka nie oczekuję cudów. Nic nie potrafi zrobić,
      a do wygodnego życia się przyzwyczaił.
      Nowobogackim, którzy kupują sobie "gwiazdki" na wspólne wakacje mogę tylko
      popukać się w czoło.
      • Gość: biala81 Ja tam wolę jechać ze swoimi przyjaciółmi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.06, 11:00
        dla mnie to największe gwiazdy!!!!!!!
        :P
    • Gość: pheh Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.07.06, 11:20
      pijęęękne jest życie gwiazdy - nawet za wakacje nie musi sama płacić; to nic, że
      spędza je wśród grona ludzi zupełnie przypadkowych, za to snobujących się, aż miło.
      Ale że komuś się chce wydawać ciężkie złotówki na takiego Drozdę?
      Biedne te ludziki, mimo że bogate.
    • Gość: ... Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 03.07.06, 11:24
      a seks,z takim Wójcikiem, jest wliczony w cenę wyjazdu...?^^
      • kr.mary1 Re: Wakacje z gwiazdami 03.07.06, 11:57
        A ile bierze Drozda za noc
        • Gość: ... Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.bsk.vectranet.pl / 194.246.108.* 03.07.06, 12:15
          ja tam bym wolała Skibę;)
          chociaż on chyba żonaty...
          eeee...
          to przykre...
    • Gość: ... Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 03.07.06, 11:25
      a seks, z takim Wójciekiem, jest wliczony w cenę wyjazdu...?^^
    • Gość: hofmander Re: Wakacje z gwiazdami IP: 87.205.6.* 03.07.06, 11:36
      ja bym chcial wakacje w domu u wassermana i kapiel w jego słynnej wannie
    • Gość: taka jedna Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:10
      W dooopie mam wakacje z prostytutkami, wole wyjechac z rodziną
      • Gość: gość Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:19
        paolo cozza czy jak się go tam pisze jest gwiazdą? rany, a kto to jest w ogóle?
        • Gość: k Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.rev.stofanet.dk 03.07.06, 14:21
          Ta to ten ci to,co w TV wystepuje i kawe chleje za panstwowe polskie piniadze.I
          u "Europie"tez sie czasami pokazuje.Wiesz juz,co on za jeden?
    • Gość: Nika Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 14:45
      Ja spędzam wakacje z gwiazdą czy tego chcę czy nie...:)
    • Gość: stały bywalec Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:09
      Co to za biuro podrózy które nie wie jak sie pisze Caprun - Kaprun jest
      poprawnie
    • Gość: zuzanna Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 03.07.06, 15:13
      ...mozna za swoje pieniądze tak też wypoczywać, nikt nikomu nie broni jeżeli
      obie strony są zadowolone!!!!!!!!
    • Gość: Bywalec... Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.lan / 83.238.15.* 03.07.06, 16:12
      NA BOGA!!!! KAPUR PISZĘ SIĘ TAK "K A P R U N"
    • valentine_spy Kaprun, nie Caprun.... 03.07.06, 16:32
    • Gość: Marta Szpot - BFC Re: Wakacje z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:07
      Jeśli chodzi o BFC to sprawa wygląda inaczej.
      Po pierwsze wyjazd nie kosztuje 10 000, po drugie wyjazd jest przede wszystkim o
      charakterze sportowym i program "Razem lecz osobno", który zorganizowany od 7:45
      rano do.... czasami 2 w nocy jest bardzo bogaty w różne atrakcje. Są prowadzone
      sportowe szkolenia w podzielonych grupach ze względu na umiejętności i tak na
      wyjazd np narciarski jedzie cała rodzina i każdy z jej członków ma dla siebie
      stworzony program. Takie wyjazdy prowadzimy już od 14 lat i zawsze cieszyły się
      dużym powodzeniem (np w ferie zimowe kilkaset osób na tydzień), kwestia
      zapraszania gwiazd - to też już od kilku lat ma miejsce - nie wpłynęła na
      zwiększenie sprzedaży - nie miała także takiego celu. Ludzie nie jadą z nami dla
      gwiazd ale dla programu i standardu. Ludzie mają swój rozum i nie zapłacą kroci
      za to tylko, że zjedzą śniadanie z gwiazdą. To nierzetelne tak podsumowywać
      fajnych ludzi, którzy z nami jeżdżą i cenią sobie dobrze zorganizowany aktywny
      wypoczynek ale rozumiem, że poczytne ;)
      I po trzecie nigdy nie zorganizowaliśmy wyjazdu do miejscowości Kaprun.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka