Dodaj do ulubionych

Tak bracia rządzą światem

• Gość: heh przeciez te kartofle IP: *.chello.pl 13.07.06, 22:23
      to banda kurdupli i nieudacznikow
    • sanhedryn Re: Tak bracia rządzą światem 13.07.06, 22:23
      a Adaś i Stefan Szechtery
      też są od niezłej cholery
    • marcin120 Re: Tak bracia rządzą światem 13.07.06, 22:26
      Dawno nie bylem w necie i niebardzo orientowealem sie w tym co dzieje sie w
      kraju jednak po przeczytaniu tytulu w gazecie "Jurnal de Montreal" "Polska kraj
      jednojajowy" tak to chyba mozna przetlumaczyc zajrzalem na polskie serwery.
      Jedno co wam rodacy moge powiedziec to tylko tyle Trzymajta sie ludzie i
      miejcie duzo cierpliwosci bo dobrobytu i pieniedzy to niebedziecie miec jeszcze
      przez pokolenie lub dwa.
    • Gość: Endrju Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.07.06, 22:33
      Ja się ku.....na taką rzeczywistość nie zgadzam...ja protestuję...ku....ja protestuję
    • 7marta Re: Tak bracia rządzą światem 13.07.06, 22:38
      żądzą a nie rządzą.... niestety
      hwww.paulinka.wspieramy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=44
      • Gość: babcia Re: Tak bracia rządzą światem IP: 217.153.136.* 13.07.06, 22:51
        Jestesmy bardzo cierpliwi
        Teraz mozemy sobie głośno podyskutowac
        A .....dawniej
        Nawet pomysleć nie było mozna
    • Gość: jola ciongodrut Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:49
      Odpieprzcie sie od nich ....parchy
      • puch4cz Re: Tak bracia rządzą światem 14.07.06, 03:15
        wracaj lepiej na naszdziennik.pl, chlopcze z rynsztoku.
    • parob a bracia Grakchowie? 13.07.06, 23:28
      Może nie bliźniacy, ale polityczne podobieństwo. też próbowali reformować i tez mieli senat czyli "elytę", przeciw sobie. Obaj zostali zabici. Jakby pożyli , to może "Rzymu nie zgubiłyby latyfundia".
    • romulus.i.remus Tak rzadzimy i to bardzo dobrze! ;) 14.07.06, 00:01
    • Gość: takitam Pieprzone Kaczory !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zab.nat.hnet.pl 14.07.06, 00:02
      Już ich mam szczerze dosyć!!!
      Oni są chyba albo nawiedzeni, albo nienormalni, co na jedno wychodzi - POWINNI
      SIĘ LECZYĆ !!!!!!!!!!!!!
      TO PSYCHOLE!!!!!!!!!!!
      PSYCHICZNI RZĄDZĄ POLSKĄ !!!!!!!!!!!!
      QRWA - CO ZA PORĄBANY KRAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!
    • gekon1979 Ramol i Ramol chyba ;] 14.07.06, 00:21

• Gość: awe GW-no chciałoby rządów bliźniaków - PZPR i UW (PD) IP: *.chello.pl 14.07.06, 01:06
      • tygru_mrau Tak bracia rządzą światem 14.07.06, 01:50
        UWAGA!
        będę rzygać...
        dziękuję za uwagę...

Dramat do potęgi. A Polska miała być wolna i nareszcie naprawdę pisana z dużej
        litery...
        Kto tym korytochciwym gnojom dał swój głos?? No, przyznać mi się, ale już!

Idę myśleć.

Chyba jednak boliwijski busz. Bo tutaj to ja już długo nie wytrzymam.
        -----
        miau miau
        • Gość: ar Re: Tak bracia rządzą światem IP: 80.121.231.* 14.07.06, 09:46
          UWAGA!
          > będę rzygać...
          > dziękuję za uwagę...
          >
          >
          > Dramat do potęgi. A Polska miała być wolna i nareszcie naprawdę pisana z
          dużej
          > litery...
          > Kto tym korytochciwym gnojom dał swój głos?? No, przyznać mi się, ale już!
          >
          > Idę myśleć.
          >
          > Chyba jednak boliwijski busz. Bo tutaj to ja już długo nie wytrzymam.
          > -----
          > miau miau

Odpowiadam uprzejmie:
          Kwa, kwa.
    • Gość: zenon Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.nat.student.pw.edu.pl 14.07.06, 02:26
      Kaczynscy to nieszczescie dla Polski!!! Plakac sie chce jak czlowiek widzi co
      oni robia z tym krajem. Dwoch malych zakompleksionych blizniakow serwruje nam
      tu PRL Bis. Izolacja od zagranicy, gospodarka socjalna, i najwazniejsze cala
      wladza w rekach PiS i jednego wodza.
      • Gość: Omen Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.07.06, 04:59
        Polacy buduja Polske, a nie Niemcy, Slowacy czy Ruskieee. Popatrzcie na
        rezultaty. Polacy chca miec Polske jaka jest. Nie da sie tego ukryc.
    • Gość: Polska I Smutek Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.oc.oc.cox.net 14.07.06, 08:19
      polagy to jednak tepy narod
      • Gość: PREZES Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.oc.oc.cox.net 14.07.06, 08:40
        Przekrety I Szalbierstwo LEPkie Polskie Elitarne Rece GIER TYCH KACZYNSKIM
        skonczyc nie dadza
    • Gość: pisuar Re: swiatem rzadzi kasa IP: *.oc.oc.cox.net 14.07.06, 08:22
      masz racje
    • magdak15 Re: Tak bracia rządzą światem 14.07.06, 08:35
      Bolek i Lolek chociaz mam wrażenie, że obrażam postaci bajkowe. Przecież Polska
      to jeden cyrk z 2 klownow na arenie. Płakac się chce. Wstyd dla nas przed innymi
      państwami. Dwie zakompleksione istoty dorwały sie do władzy, ale im nie wyszło.
      Sodoma i Gomora.
    • malaa9 Re: Tak bracia rządzą światem KARtoflisko 14.07.06, 08:47
      CAłE SZCZęśCIE żE NIE MA ICH WIęCEJ
      BO WYOBRAźCIE SOBIE JAKBY ONI BYLI PIęCIORACZKAMI ALBO CO GORSZE SZEśCIORACZKAMI
      CO BY SIę WTEDY DZIAłO W RZąDZIE
      JACEK I PLACEK
    • Gość: escargot Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:00
      O ile mi wiadomo to Kain i Abel niczym nie rządzili...
    • buj_w_chutach Zamiast Busha, któryś z braci Kaczorów 14.07.06, 09:01
      powinien mieć na imię JEB.
    • Gość: patthecat Były sobie dwa pedały, jeden nieduży, a drugi mały IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.07.06, 09:18
    • Gość: bullshit Ale glupi ten artykul. Najpierw w pytaniu do ... IP: *.chello.pl 14.07.06, 09:19
      ankiety było slowo ,,blizniacy". Dlugo mysleli geniusze w GW i przez noc
      zamienili na ,,bracia". Ale bzdur w tekscie nie zmienili. Takich jak np., ze
      JFK z pomoca Roberta Kennedyego wprowadzil ustawy antyrasistowskie. Ciekawe
      skad paniusia Angelika Swoboda to wytrzasnela? Ze swojej rodzinnej encyklopdii
      PWN? Otoz pierwsze takie ustawy zostaly wprowadzone za prezydentury Lyndonona
      B. Johnsona. A dobor Leszka Bialego, Romulusa, Busha , Krzywosutego czy JFK
      jest tak idiotyczny, jakby dobrac Michnika, Klaudiusza czy Owsiaka bo sie
      jakaja albo maja hemorojdy.
    • seret2 Zabierzcie te mordy z ekranu ! 14.07.06, 09:34
    • Gość: abhaod zaglosowalem na kacykow, bo pokonali Rosje, IP: *.adsl.alicedsl.de 14.07.06, 09:46
      Niemcy i Ameryke i zalozyli Kacze Cesarstwo Swiatowe
    • Gość: Anna Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.07.06, 10:11
      Pusty smiech mnie ogarnia, jak czytam "rzadzą światem" w kontekście braci
      Kaczyńskich. Im najbardziej wychodzi zagarnianie władzy, a nie rządzenie
      czymkolwiek. A do ządzenia światem to im tak samo daleko jak do Marsa.
    • Gość: Simonne Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.layher.com / 194.25.170.* 14.07.06, 10:12
      Drogi Sobiesławie a czym własciwie rządzili Kain i Abel ?
    • Gość: adam Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.07.06, 10:39
      szokuje mnie nienawiść do wszystkiego co polskie,adasiu przeciesz dumnie
      oznajmiałeś że czujesz się polskim żydem dlaczego nie dbasz o polskie interesy
      tylko o to jak dokopać polskiemu społeczeństwu takiego dwulicowca dawno nie
      widziałem a sam dałe się nabrać na slogany twojej gazety pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka