Gość: heh przeciez te kartofle IP: *.chello.pl 13.07.06, 22:23 to banda kurdupli i nieudacznikow Odpowiedz Link Zgłoś
sanhedryn Re: Tak bracia rządzą światem 13.07.06, 22:23 a Adaś i Stefan Szechtery też są od niezłej cholery Odpowiedz Link Zgłoś
marcin120 Re: Tak bracia rządzą światem 13.07.06, 22:26 Dawno nie bylem w necie i niebardzo orientowealem sie w tym co dzieje sie w kraju jednak po przeczytaniu tytulu w gazecie "Jurnal de Montreal" "Polska kraj jednojajowy" tak to chyba mozna przetlumaczyc zajrzalem na polskie serwery. Jedno co wam rodacy moge powiedziec to tylko tyle Trzymajta sie ludzie i miejcie duzo cierpliwosci bo dobrobytu i pieniedzy to niebedziecie miec jeszcze przez pokolenie lub dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endrju Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.07.06, 22:33 Ja się ku.....na taką rzeczywistość nie zgadzam...ja protestuję...ku....ja protestuję Odpowiedz Link Zgłoś
7marta Re: Tak bracia rządzą światem 13.07.06, 22:38 żądzą a nie rządzą.... niestety hwww.paulinka.wspieramy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Tak bracia rządzą światem IP: 217.153.136.* 13.07.06, 22:51 Jestesmy bardzo cierpliwi Teraz mozemy sobie głośno podyskutowac A .....dawniej Nawet pomysleć nie było mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola ciongodrut Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:49 Odpieprzcie sie od nich ....parchy Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Tak bracia rządzą światem 14.07.06, 03:15 wracaj lepiej na naszdziennik.pl, chlopcze z rynsztoku. Odpowiedz Link Zgłoś
parob a bracia Grakchowie? 13.07.06, 23:28 Może nie bliźniacy, ale polityczne podobieństwo. też próbowali reformować i tez mieli senat czyli "elytę", przeciw sobie. Obaj zostali zabici. Jakby pożyli , to może "Rzymu nie zgubiłyby latyfundia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Pieprzone Kaczory !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zab.nat.hnet.pl 14.07.06, 00:02 Już ich mam szczerze dosyć!!! Oni są chyba albo nawiedzeni, albo nienormalni, co na jedno wychodzi - POWINNI SIĘ LECZYĆ !!!!!!!!!!!!! TO PSYCHOLE!!!!!!!!!!! PSYCHICZNI RZĄDZĄ POLSKĄ !!!!!!!!!!!! QRWA - CO ZA PORĄBANY KRAJ !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe GW-no chciałoby rządów bliźniaków - PZPR i UW (PD) IP: *.chello.pl 14.07.06, 01:06 Odpowiedz Link Zgłoś
tygru_mrau Tak bracia rządzą światem 14.07.06, 01:50 UWAGA! będę rzygać... dziękuję za uwagę... Dramat do potęgi. A Polska miała być wolna i nareszcie naprawdę pisana z dużej litery... Kto tym korytochciwym gnojom dał swój głos?? No, przyznać mi się, ale już! Idę myśleć. Chyba jednak boliwijski busz. Bo tutaj to ja już długo nie wytrzymam. ----- miau miau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Tak bracia rządzą światem IP: 80.121.231.* 14.07.06, 09:46 UWAGA! > będę rzygać... > dziękuję za uwagę... > > > Dramat do potęgi. A Polska miała być wolna i nareszcie naprawdę pisana z dużej > litery... > Kto tym korytochciwym gnojom dał swój głos?? No, przyznać mi się, ale już! > > Idę myśleć. > > Chyba jednak boliwijski busz. Bo tutaj to ja już długo nie wytrzymam. > ----- > miau miau Odpowiadam uprzejmie: Kwa, kwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.nat.student.pw.edu.pl 14.07.06, 02:26 Kaczynscy to nieszczescie dla Polski!!! Plakac sie chce jak czlowiek widzi co oni robia z tym krajem. Dwoch malych zakompleksionych blizniakow serwruje nam tu PRL Bis. Izolacja od zagranicy, gospodarka socjalna, i najwazniejsze cala wladza w rekach PiS i jednego wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omen Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 14.07.06, 04:59 Polacy buduja Polske, a nie Niemcy, Slowacy czy Ruskieee. Popatrzcie na rezultaty. Polacy chca miec Polske jaka jest. Nie da sie tego ukryc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska I Smutek Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.oc.oc.cox.net 14.07.06, 08:19 polagy to jednak tepy narod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PREZES Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.oc.oc.cox.net 14.07.06, 08:40 Przekrety I Szalbierstwo LEPkie Polskie Elitarne Rece GIER TYCH KACZYNSKIM skonczyc nie dadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisuar Re: swiatem rzadzi kasa IP: *.oc.oc.cox.net 14.07.06, 08:22 masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
magdak15 Re: Tak bracia rządzą światem 14.07.06, 08:35 Bolek i Lolek chociaz mam wrażenie, że obrażam postaci bajkowe. Przecież Polska to jeden cyrk z 2 klownow na arenie. Płakac się chce. Wstyd dla nas przed innymi państwami. Dwie zakompleksione istoty dorwały sie do władzy, ale im nie wyszło. Sodoma i Gomora. Odpowiedz Link Zgłoś
malaa9 Re: Tak bracia rządzą światem KARtoflisko 14.07.06, 08:47 CAłE SZCZęśCIE żE NIE MA ICH WIęCEJ BO WYOBRAźCIE SOBIE JAKBY ONI BYLI PIęCIORACZKAMI ALBO CO GORSZE SZEśCIORACZKAMI CO BY SIę WTEDY DZIAłO W RZąDZIE JACEK I PLACEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: escargot Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:00 O ile mi wiadomo to Kain i Abel niczym nie rządzili... Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach Zamiast Busha, któryś z braci Kaczorów 14.07.06, 09:01 powinien mieć na imię JEB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patthecat Były sobie dwa pedały, jeden nieduży, a drugi mały IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.07.06, 09:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullshit Ale glupi ten artykul. Najpierw w pytaniu do ... IP: *.chello.pl 14.07.06, 09:19 ankiety było slowo ,,blizniacy". Dlugo mysleli geniusze w GW i przez noc zamienili na ,,bracia". Ale bzdur w tekscie nie zmienili. Takich jak np., ze JFK z pomoca Roberta Kennedyego wprowadzil ustawy antyrasistowskie. Ciekawe skad paniusia Angelika Swoboda to wytrzasnela? Ze swojej rodzinnej encyklopdii PWN? Otoz pierwsze takie ustawy zostaly wprowadzone za prezydentury Lyndonona B. Johnsona. A dobor Leszka Bialego, Romulusa, Busha , Krzywosutego czy JFK jest tak idiotyczny, jakby dobrac Michnika, Klaudiusza czy Owsiaka bo sie jakaja albo maja hemorojdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abhaod zaglosowalem na kacykow, bo pokonali Rosje, IP: *.adsl.alicedsl.de 14.07.06, 09:46 Niemcy i Ameryke i zalozyli Kacze Cesarstwo Swiatowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.07.06, 10:11 Pusty smiech mnie ogarnia, jak czytam "rzadzą światem" w kontekście braci Kaczyńskich. Im najbardziej wychodzi zagarnianie władzy, a nie rządzenie czymkolwiek. A do ządzenia światem to im tak samo daleko jak do Marsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simonne Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.layher.com / 194.25.170.* 14.07.06, 10:12 Drogi Sobiesławie a czym własciwie rządzili Kain i Abel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Tak bracia rządzą światem IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.07.06, 10:39 szokuje mnie nienawiść do wszystkiego co polskie,adasiu przeciesz dumnie oznajmiałeś że czujesz się polskim żydem dlaczego nie dbasz o polskie interesy tylko o to jak dokopać polskiemu społeczeństwu takiego dwulicowca dawno nie widziałem a sam dałe się nabrać na slogany twojej gazety pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś