Gość: eee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 11:23 powinien byc maluch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gal Trabant nie z tej bajki IP: *.chello.pl 15.09.06, 11:23 kurcze, a miałam się zgłosić do programu z moim 20 letnim volvo... chciałabym, żeby mi go przerobili na jeźdżący bar rodem z karaibów :) trabant pierwsza klasa www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb To powinien być polski samochód IP: *.crowley.pl 15.09.06, 16:58 Maluch, Polonez, 125p... Trabanta spokojnie w niemieckiej wersji mogli odpicowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: To powinien być polski samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:40 "To powinien być polski samochód Maluch, Polonez, 125p..." Gdzie tu masz polski samochód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: To powinien być polski samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 15:50 Polonez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudzian trabant 601s IP: 81.219.8.* 19.09.06, 11:08 ja bym swoiemu helmutowi tego nie zrobil takiej krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
multi-lingua Re: Trabant nie z tej bajki 15.09.06, 11:33 juz ogladalem ten odcinek, byl w sobote na MTV Italia, hehe, ten stary trabant byl tak zardzewialy, ze dali mu nowa karoserie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Re: Trabant nie z tej bajki IP: 80.68.236.* 15.09.06, 13:25 Raczej nie mógł być zardzewiały - wg mojej najlepszej wiedzy, trabanty robili z plastiku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tege ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 11:52 kumpel kiedys sobie kupil takie cacko. Brakowalo mu jakiejs czesci, wiec poszedl do motoryzacyjnego, gdzie otrzymal informacje, ze predzej te czesc dostanie w papierniczym ;]... Odpowiedz Link Zgłoś
joasia101 Re: Trabant nie z tej bajki 15.09.06, 11:47 ciekawe kiedy mu go buchną, ja tam bym sie bała czyms takim zapryczać po mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mattie Trabant nie z tej bajki IP: *.aster.pl 15.09.06, 12:02 po pierwsze racja ze powinien byc maluch a po drugie rzeczywiscie mozna by sie bac czy go nie buchna :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Ñie dopuszcza go do ruchu IP: *.ppp.as12876.net 15.09.06, 13:28 ...bo w ferworze przerobek zapomnieli o lusterkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cami ciekawe keidy mu go ukradna... IP: 81.19.200.* 15.09.06, 13:32 :)))) bo to Polska wlasnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-c wtedy będzie miał IP: *.um.krakow.pl 15.09.06, 14:05 znowu swoje 5 minut chwały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wątpię w kradzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 14:52 Trochę wątpię w kradzież, bo tak charakterystyczny samochód jeżdżący po polskich drogach natychmiast zostanie rozpoznany. No chyba, że wywiozą go gdzieś do Rosji lub ukradną dla samej przyjemności zrobienia przykrości komuś sławnemu i wejścia do mediów, bo taką kradzież zaraz nagłośnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BadLook Re: Trabant nie z tej bajki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 13:54 W polskim odcinku szwabski trabant? Też mi sensacja, nie pomyślal nikt o np. maluchu, czy syrence? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrzej_krk Trabant nie z tej bajki IP: *.ipt.aol.com 15.09.06, 14:19 czy ktos wie moze kiedy w Krakowie w Multikinie bedzie mozna go zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Trabant nie z tej bajki IP: *.dialog.net.pl 15.09.06, 14:33 Fajnie go odpicowali, sam chciałbym mieć takiego :) Ale z drugiej strony, ten gość jest już na celowniku złodziei, kwestia czasu kiedy mu zniszczą albo ukradną to auto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rib Chyba w Multikinie go pokazują... IP: 81.210.22.* 15.09.06, 15:00 Myślę, że trzeba by wejść na strone MTV i sprawdzić kiedy w jakim mieście. \ rib Odpowiedz Link Zgłoś
derek_from_kaihoro Re: Trabant nie z tej bajki 15.09.06, 15:48 a może tak Warszawę? tak w ogóle to czy to "odpicowanie" nie kończy się czasem na samej karoserii i wnętrzu pojazdu? co z jednostką napędową i trakcją? facet jeździ odpicowanym tabantem z 30-letnim silnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosii Re: Trabant nie z tej bajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 16:16 Widziałem już go w multikinie i musze przyznać, że masz racje. Śmiesznie to wygląda - super alufelgi i hamulce bęmbnowe widoczne jak na dłoni (dobrze, że chociaż bębny wymienili). Silnika co prawda nie udało mi się zobaczyć ale kierownica,charakterystyczna dźwignia zmiany biegów, stare wycieraczki i odrapana trąbka klaksonu pozostały, co pozwala wnioskować, że w "bebechach" również nic się nie zmieniło. Do tego trzeba dodać źle spasowaną karoserię (wyraźne rysy pozostawione przez otwierane drzwi i klape bagażnika). Jednym słowem samochód raczej do puszczania muzyki na pokazach niż do jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Trabant nie z tej bajki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 15:55 Rozumiem, że tuning jest również kartonowy... Odpowiedz Link Zgłoś
martinez_mtz Trabant nie z tej bajki 15.09.06, 17:03 No to sobie pojezdzil. Teraz go beda ciagac po multikinach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenyy Trabant nie z tej bajki IP: *.ingbank.pl 15.09.06, 17:27 trabi też jest fajnym sprzętem ;) ale faktycznie wolałbym zobaczyć malczana! Odpowiedz Link Zgłoś
blink69 pic na wodę 15.09.06, 17:58 Cześć dzisiaj z moim szwagrem postanowiliśmy zobaczyć te cudo z MTV, trabancika zastaliśmy w multikinie w warszawie. Powiem szczerze z daleka i w telewizji samochód wygląda ładnie ale po bliższym przyjrzeniu mozna zobaczyć dopiero co oni zrobili z tym samochodem jak "pięknie został odpicowany". Pierwsze co zauwazyliśmy to dach, ładna szachownica heh no gdyby nie te łączenie dachu z resztą karoserii tak pięknie dopasowane pogięte przerdzewiałe, pokryte lakierem gdzieniegdzie rdza znów wychodzi, jednym słowem pokryte lakierem nie wyczyszczone miejsca - w telewizji i tak tego nie widać. Kolej na przód wszystko ładnie tylko jak do diabła dostac się do silnika ? Cały prdzód to jedna wielka bryła żywicy epoksydowej i lakieru, lampy przednie chyba pochodzą z nowego minicoopera ale pewien nie jestem w każdym bądź razie napewno jakieś podróbki ponieważ nie są szczelne i do środka dostało się masę syfu. Przez grila zobaczyliśmy że silnik nawet nie jest ruszony pozatym potwierdził to jeden z pracowników multikina. Koła hmm, co by tu powiedzieć no felgi i opony super ale tylko założone bo z zawieszeniem to tez nie było nic robione stare amortyzatory itd., jak już tak jesteśmy przy podwoziu to należy zobaczyć układ wydechowy ale jeśli przy silniku nic nie było robione tak i tu się na chłopakach nie zawiedliśmy została dołożona końcówka rury wydechowej bo tłumik nie został nawet tknięty świadczy o tym rdza :). Narazie to tyle wieczorem dalsze wrażenia dla chętnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubek Trabant nie z tej bajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 18:45 nie w poniedziałek o 16 tylko o 22:D zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =pk= Trabant odpicowany, a teraz... IP: *.aster.pl 15.09.06, 20:16 ...powinni się do niego przyczepić jacyś urzędnicy i np. naliczyć podatek od "przyrostu wartości" lub cofnąć rejestrację z powodu "niehomologowanych części" albo jeszcze coś innego. W każdym razie zrobić coś, w czym są mistrzami czyli kompletnie zatruć życie właścicielowi odpicowanego trabiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masteroii Trabant z silnikiem golfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:55 Jeszcze nie widzieliście trabanta od mojego kolegi z silnikiem golfa! Wyciąga nawet 133,6km/h !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bTr3 Re: Trabant z silnikiem golfa IP: *.interpc.pl 15.09.06, 22:58 Heh a nie pamiętasz jak jechał z górki to jechał 139 KM\H ;] Odpowiedz Link Zgłoś
blink69 Re: Trabant z silnikiem golfa 16.09.06, 00:56 Dobrze, że nie odleciał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihu co z tym dalszym ciągiem Blink? IP: *.chello.pl 16.09.06, 01:39 Chętnie przeczytam info z pierwszej ręki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: co z tym dalszym ciągiem Blink? IP: *.libero.it 16.09.06, 11:46 zrobil ktos zdjecia w multikinie, tej rdzy i niedociagniec? ale wstyd, rzeczywiscie powinni przerobic warszawe albo poloneza, z syrena jest za malo roboty Odpowiedz Link Zgłoś
blink69 Re: co z tym dalszym ciągiem Blink? 17.09.06, 20:14 Co do zdjęc jeśli checie to jutro specjalnie wezmę aparat i pojadę do multikina i zrobię zdjęcia widocznych usterek :). Sam opis nie wystarczy to trzeba zobaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedi Re: Trabant z silnikiem golfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:40 malo brakowalo i by pofrunol, niezle sie trzas ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Re: Trabant z silnikiem golfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:11 Ja myslalam, zeby zglosic swojego Wartburga (tez niemiecki, ale ze wzgledu na wielkosc mozna w nim wiecej odpicowac). Ale z tego, co tutaj czytam, wynika, ze oni naprawiaja tylko karoserie i swiatla. A te akurat sa w moim przypadku w dobrym stanie (swoja droga tak bardzo zardzewiale auto to nie tylko wina starosci auta, ale tez lenistwa wlasciciela...). Wolalabym zeby mi go jakos naprawili, np. uklad elektryczny. Swoja droga faktycznie powinni byli przemienic Warszawe, to by bylo cos! Mam tylko nadzieje, ze krytyczne opisy trabanta nie wynikaja z zazdrosci...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qronix Re: Trabant z silnikiem golfa IP: *.aster.pl 16.09.06, 18:12 Myślę że nie z zazdrości. Już w amerykańskiej wersji zdażały sie niedoróbki, takie jest chyba założenie tego programu, tzn wsadzić kilka ekranów albo jeden bardzo wielki ledwo mieszczący się w pojeździe kilka głośników, szpanerskie radyjko i tyle. No i oczywiście nowy lakier i jakiś bajer typu lodówka lub coś podobnego, bez tego ani rusz. Reszty w zasadzie nie ruszają. Pamiętam jak kiedyś w wersji amerykańskiej robili samochód terenowy i pod koniec nie stał zbyt równo, spasowanie materiałów też nie zawsze jest idealne, krzywo wstawione drzwi też się zdażyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Trabant z silnikiem golfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 19:41 Ostatnio ogladałem wersję amerykanśką i jednak czasmi wymieniają coś więcej .Jednej dziewczynie wyminieli cały silnik w terenowyum VW . Z 70 konnego na 200 konny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lapa Trabant nie z tej bajki IP: *.autocom.pl 16.09.06, 18:08 łada powinna byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik za to MAREK jaki PIEKNY !! IP: *.chello.pl 16.09.06, 18:53 buzi, buzi, :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluszka Re: Trabant nie z tej bajki IP: 195.158.94.* 16.09.06, 22:14 a na malcie jezdza maluchy, polonezy i duze fiaty ... z kierownica po prawej stronie. najprawdziwsza prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trabant nie z tej bajki IP: *.netit.se 16.09.06, 23:35 mogliby odpicowac przestawiajac kierownice na druga strone :P fajnie, ze Pimp my Ride dotarl do Polski, tylko po co mydelniczke do Holandii, czy gdziestam, ciagneli? Czyzby w naszym kraju warsztatow samochodowych braklo? Odpowiedz Link Zgłoś
giuditta Re: Trabant nie z tej bajki 17.09.06, 01:52 :) Dzieki wysluzonemu Wartburgowi moja rodzina jest czestym gosciem warsztatow i coz... Ja bym wolala, zeby zawiezle moje auto do Holandii... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Trabant nie z tej bajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 12:54 moze po prostu nikt z warszawa albo poldkiem i dobra znajomoscia angielskiego sie nie zglosil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuk Trabant nie z tej bajki IP: *.speed.planet.nl 17.09.06, 13:36 a ja juz widzialam ten odcinek tydzien teu puszczali w holenderskiej mtv, trabi wyglada calkiem niezle :). chlopie pilnuj zeby ci go nieukradli haha, pozdrowienia z nl :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisław A te 11 innych to już zrobione? IP: *.ipartners.pl 17.09.06, 19:23 A te inne zrobione czy nie? Bo się zgłosiłem byłem do tego programu. Eleganckie podanie wyrychtowałem wraz ze zdjęciami :) Aczkolwiek jak tylko mają wierzch picować to niech się ugryzą. Bo mi cały środek nawala :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nixone Trabant nie z tej bajki 17.09.06, 23:35 To juz nie jest Trabi... I wcale nie ma juz duszy. Wyglada bardziej jak mini, ale czego mozna bylo sie spodziewac po pimp my ride... Odpowiedz Link Zgłoś