Gość: ja IP: 195.33.129.* 25.09.06, 13:05 czy ktos wie o co chodzi z Piotrem Krasko i jego wywiadem z prezydencikiem? podobno z TV wylecial, czy cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 2hd Re: Piotr Krasko IP: 193.24.202.* 25.09.06, 13:47 Niebardzo, jeszcze wczoraj go tam widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Piotr Krasko IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.06, 14:05 szkoda kazdy powod jest dobry,superkolonko obrzydl! Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Piotr Krasko 25.09.06, 15:40 No, to by było coś. Kolejna ofiara totalitaryzmu w wydniu kaczystowskim. Legedę dziennikarstwa by z niego zrobiono, gdyby ktoś faktycznie miał ochotę go zwalniać. Lepiej już poczekać na tę miotełkę w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ender Re: Piotr Krasko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:32 No, to jeszcze sobie napisz czy lepsza Kruk od Danuty Waniek :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Piotr Krasko 25.09.06, 18:58 Lepsza. Wzystko lepsze od bolszewii. Oczywiste. A Kraśko niech siedzi w tych Stanach i czeka na zmiany strukturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Piotr Krasko IP: *.acn.waw.pl 25.09.06, 20:29 Jesli ktos go widzial wczoraj na Woronicza, to znaczy, ze wrocil ze Stanow. A jak wrocil to mial powod. Wywiad z Duran Duran robil za oceanem czy w PL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ender Re: Piotr Krasko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:29 Wiesz bolszewia to chyba za mocne słowo..poza tym mi ten układ rządzący jakoś dziwnie przypomina szczęśliwie miniony ustrój. Rządy SLD były skopane całkowicie i utonęły aferach i kolesiostwie. Ale obecna "nowa" jakość to taka niespodziewana powtorka z historii, - PiS upartyjnia wszystko jak się da, na dodatek z ustami pełnymi patriotyczno - antykomunistycznej retoryki. "Moralna rewolucja" - śmiech i żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: Piotr Krasko 25.09.06, 21:22 Gość portalu: ja napisał(a): > czy ktos wie o co chodzi z Piotrem Krasko i jego wywiadem z prezydencikiem? > podobno z TV wylecial, czy cos? Jego gosc wypadl niezbyt wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
maitreya83 Re: Piotr Krasko 26.09.06, 21:47 Z Kraśką chodziło o to, że jak robil wywiad z J.Kaczyńskim gdy ten w USA "odbieral" pierwsze F-16 to filmowano ich razem i Krasko byl o 2 glowy wyższy od pigmeja. Ten poskarzyl sie gdzie trzeba i za to chca posunąc Kraśkę z TVP, czyli witamy w IV RP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: Piotr Krasko IP: 193.24.202.* 27.09.06, 00:14 Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piotr Krasko IP: 195.33.129.* 03.10.06, 13:14 tiaaa...nic dodac nic ujac :P Odpowiedz Link Zgłoś