Dodaj do ulubionych

Antykoncepcja u misiów koala

IP: *.dyn.iinet.net.au 16.10.06, 14:06
travelsinparadise.com/australia/kangaroo_island/index.html
Obserwuj wątek
    • Gość: damian Antykoncepcja u misiów koala IP: *.polkomtel.com.pl 16.10.06, 14:22
      najwyższym drzewem jest sekwoja - najdorodniejsze ekzemplarze dorastają do 110
      m a tutaj proszę - misie koala na gałęziach eukaliptusa bujaja sie setki metrów
      nad ziemią:))
      • Gość: toudi Zostawcie koale w spokoju !!! IP: 217.116.98.* 16.10.06, 14:54
        To najwspanialsze zwierzaki. Sa tak milutkie w dotyku, jak zadne inne
        zwierzatko!!! Ich zycie sklada sie z ćpania (toksycznych lisci eukaliptusa) i
        spania (jak juz sa na haju), a od czasu do czasu seksu! Żyć nie umierać!!!!!!

Zazdrośnicy: zostawcie koale w spokoju!!!!!

Jeśli jest ich za dużo na tej wyspie, to trzeba je przesiedlić w inne miejsce,
        ale nie można ich ograniczac, a tym bardziej mordować!!! Z chęcią sam wziąłbym
        koale, gdybym tylko mial eukaliptusowy zagajniczek...

t.
        • onan_barbazynca Re: Zostawcie koale w spokoju !!! 16.10.06, 15:20
          Wywołują zachwyt i zazdrość, wielu chciałoby żyć tak jak one... Jest tylko jeden
          maleńki minus. Jak już jesteś misiem koalą, to przez rok jesz kupy swojej mamy.
      • Gość: Mixer Re: Jakie to "misie"??? IP: *.natpool4.outside.ucf.edu 16.10.06, 16:12
        Poza tym - oczywiscie - koala to nie zadne "misie".
        Te zwierzatka NIE maja zupelnie nic wspolnego
        z niedzwiedziami!
        • Gość: misiu A kto mówi o niedźwiedziach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 18:58
          Nie każdy, o kim mówią "misio", to niedźwiedź.
          A wilk workowaty też nic nie ma wspólnego z wilkiem.
    • rabiatos wysokie te drzewa 16.10.06, 14:43
      kilkaset metrow nad ziema? wysokie eukaliptusy tam rosna...
    • onan_barbazynca Re: Antykoncepcja u misiów koala 16.10.06, 14:43
      Z całym szacunkiem dla tych wspaniałych zwierząt, ale czy nie prościej znaleźć
      im jakiegoś wroga? Np. PO, układ, szarą sieć? Selekcja naturalna
    • Gość: kilkaset Antykoncepcja u misiów koala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 15:56
      "Często zwierzęta przebywają kilkadziesiąt metrów nad ziemią, na kołyszących
      się wierzchołkach drzew eukaliptusowych."

Gdzie wy widzicie te - "kilkaset"? Ja chyba jestem ślepy :/
      • Gość: Jeżu Re: Antykoncepcja u misiów koala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 17:23
        "Gdzie wy widzicie te - "kilkaset"? Ja chyba jestem ślepy :/"

właściwie tam jest mowa o kilkudziesięciu metrach... pewnie damian po prostu sie "przewidział" ;)

a co do wspaniałego życia koali, to nie uważasz toudi, że ćpanie i spanie plus bezpieczny seks jest troche lepszym wyjściem? pozdro666
        • olenkalit Re: Antykoncepcja u misiów koala 16.10.06, 19:11
          A ja myślę, że autorzy artykułu ten "drobny" błąd po prostu poprawili. ;-)
    • Gość: kitty Re: Antykoncepcja u misiów koala IP: 217.153.179.* 16.10.06, 19:33
      eukaliptusy mogą osiągać wysokość do 150 m (tak podaje Wikipedia), więc w tym
      przypadku swrażenie etki byłoby uzasadnione. Głupsze jest raczej pisanie "misie
      koala", bo oficjalna brzmi koala... "misie koala" to określenie potoczne...
    • Gość: Gocha Antykoncepcja u misiów koala IP: 203.185.255.* 16.10.06, 23:32
      Kiedy wreszcie ludzie sie naucza , ze NIE MA MISIOW KOALA I sa tylko KOALA.
      Najwyzsza pora, aby to dotarlo do wszystkich.
    • t-800 Antykoncepcja u misiów koala 16.10.06, 23:39
      OK, tylko co to ma wspólnego z prasą i mediami?...
      • Gość: tzwKulturaSmierci Re: Antykoncepcja u misiów koala IP: *.dsl.dynamic.sonic.net 17.10.06, 07:20
        Pisanie o antykoncepcji u koala osłabia czujność prawdziwych Polaków na zło
        kultury śmierci. Jak pisał Jan Paweł II w encyklice „Evangelium vitae",
        antykoncepcja jest jednym ze znaków tzw. kultury śmierci. Stwierdza on, że u
        podstaw dramatu, jaki przeżywa współczesny człowiek jest osłabienie wrażliwości
        na Boga i człowieka.
        Antykoncepcja u koala osłabia Twoją wrażliwość na Boga i człowieka.

Nie daj sie ogłupić. Słuchaj tylko jedynego słusznego Radia i czytaj tylko
        słuszną prasę, gdzie nie będzie pisane pozytywnie o antykoncepcji.
        • Gość: T-800 Re: Antykoncepcja u misiów koala IP: *.tpnet.pl 17.10.06, 07:33
          Dzięki za info! Co ja bym bez Ciebie zrobił! ;-]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka