Gość: Mati IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.06, 21:46 na co macie ochote, czego byscie posluchali? co lubicie a co was wkurza? moze macie jakis ciekawy pomysl? // a na koncu (jesli mozna) kategoria wiekowa ;] np: student Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hit Re: Czego wam brakuje w radiu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 01:09 mi brakuje luzu spontanicznosci nieprzewidywalnosci osobowosci i .... radia w radiu ( patrz magia) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Czego wam brakuje w radiu?? 14.11.06, 23:56 W "publicznym"? Teraz już tylko wyłącznika. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Czego wam brakuje w radiu?? 15.11.06, 00:01 jaceq napisał: > W "publicznym"? Teraz już tylko wyłącznika. > w reżimowym nie publicznym (chodzi o program pierwszy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Czego wam brakuje w radiu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 06:45 Zgłoś się do Kurskiego z twoim sposobem dyskusji i wpadnijcie na wódeczkę do Czarzastego patrona wolnych mediów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Czego wam brakuje w radiu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 06:46 Chętnie Ci odpowiem ale jakie radio masz na myśli. Lokalne ? Publiczne, komercyjne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati komercyjne IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.11.06, 16:20 komercyjne jak najbardziej. mozna tez dodac, ze komercyjne mlodziezowe :) srednia wieku 23 lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: komercyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:30 W mojej ulubionej stacji niczego mi nie brakuje: www.wfmu.org Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: komercyjne 17.11.06, 19:29 Gość portalu: Mati napisał(a): > komercyjne jak najbardziej. mozna tez dodac, ze komercyjne mlodziezowe :) > srednia wieku 23 lata :) W komercyjnym brakuje mu Gargas, Skowrońskiego, Semki, Ziemkiewicza, Sakiewicza. Slowem Prawa i Sprawiedliwości. Ale pomału odzyskuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: komercyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:22 dr.freud napisał: > W komercyjnym brakuje mu Gargas, Skowrońskiego, Semki, Ziemkiewicza, > Sakiewicza. Slowem Prawa i Sprawiedliwości. > Ale pomału odzyskuja... wypluj to słowo.. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: komercyjne 17.11.06, 23:29 Gość portalu: m napisał(a): > dr.freud napisał: > > > W komercyjnym brakuje mu Gargas, Skowrońskiego, Semki, Ziemkiewicza, > > Sakiewicza. Slowem Prawa i Sprawiedliwości. > > Ale pomału odzyskuja... > > wypluj to słowo.. Spokojnie, niech sie nażrą.... Kaczynski tyje w takim tempie ze guziki z marynarki mu strzelaja jak kulki z TT. Chyba tylko dziennikarka Lichocka pobija go w dziennym przyroscie tłuszczu. Cale to towarzystwo niemal doslownie nie moze oderwac sie od złoba.. Wkótce szlag ich trafi bez pomocy z zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: komercyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 05:50 Mój głos jest więc niewiarygodny. Bożesz Ty moj ja mam ponad 50 lat Odpowiedz Link Zgłoś
margala obrazu 17.11.06, 22:34 czasem chciałbym zobaczyć co się dzieje w studiu. pozdrawiaM. Odpowiedz Link Zgłoś