romanharbuz 15.11.06, 02:34 Moje szczęście: nie "używam" telewizji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomaszek Wojna platform cyfrowych IP: *.48-151.net24.it 15.11.06, 03:05 CO ta WYBORCZA ma z tymi ramkami?!! Kolejny raz poprzesuwane dane w slupkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: openmind.desk.pl rynek telewizji satelitarnej zanika IP: *.jjs.pl 15.11.06, 07:56 niedługo nikt nie będzie tego oglądał, wystarczy poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kysu Wojna platform cyfrowych IP: *.hutapokoj.com.pl 15.11.06, 07:04 Moze nareszcie bedzie mozna bylo zrezygnowac z ogladania pierd******* reklam ktore sa juz wszedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: Wojna platform cyfrowych IP: *.broker.com.pl 15.11.06, 10:44 Jak zaczną płacić tak ze 100 zł za miesiąc za oglądanie Cyfrowego Polszmatu, albo N-gówna, to może się zdecyduję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiotawidz TVP A co ja mam za płacenie abonamentu na TVP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 12:31 Dostałem mnóstwo nowości takich jak "Kloss" ,"Czterej Pancerni i Pies" ,"Janosik" ,20 000 odcinków Klanu i Złotopolskich ,programy edukacyjne puszczane o godzinie 23 00 . Kocham płacić abonament za TVP . Cieszy mnie jak widzę rosnące wieżowce tej firmy i wille pracowników . Podobno zarabiają minimu 20 000 zł miesięcznie ,a prezio jakieś 500 000 zł miesięcznie . Cieszy mnie to bardzo . Ide czaju naparzyć ,bo niedługo Klan byndzie . Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: A co ja mam za płacenie abonamentu na TVP ? 19.11.06, 14:06 Gość portalu: idiotawidz TVP napisał(a): Ptracujemy nad tym żeby Anita Gargas robiła strip-tease, ale dopiero po 23:00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zPiotrW Re: A co ja mam za płacenie abonamentu na TVP ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:03 za placenie abonamentu...masz prawo urzywac odbiornik sygnalu telewizujnego...i nic wiecej...taka jest chyba definicja za co jest abonament...wiec na co sie obruszasz ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: A co ja mam za płacenie abonamentu na TVP ? IP: *.chello.pl 19.11.06, 17:11 Gość portalu: zPiotrW napisał(a): > za placenie abonamentu...masz prawo urzywac odbiornik sygnalu telewizujnego...i > nic wiecej...taka jest chyba definicja za co jest abonament...wiec na co sie o > bruszasz ? ;))) no wlasnie, przelicz sobie ile cie wyniesie kupno odbiornika dvb-t lub dvb-s lub nagrywarki z dyskiem i wyjdzie ci to samo, a nie bedziesz przywiazany do jednego operatora i jego fochow cenowych i programowych wiec w czym rzecz, lubisz dostawac cos darmo placac za to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Wojna platform cyfrowych IP: *.os1.kn.pl 19.11.06, 14:46 Dojrzałam do korzystania z telewizji kablowej. Mam "na stanie" 12-letniego Sharpa. Co mam kupić? Gdzie i czy potrzebne będą jakieś dodatkowe urządzenia np. nowy telewizor? Proszę Was o radę. Do tej pory nie miałam nawet wideo. Chcę oglądać ciekawe filmy, programy edukacyjne i trochę sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Wojna platform cyfrowych IP: *.chello.pl 19.11.06, 17:20 ale po co ci nowe urzadzenia? przez najblizsze 10 lat w polsce nie bedzie telewizji cyfrowej, a jedynie sporadyczne przekazy w niektorych sieciach kablowych jesli chcesz kupic nowy sprzet, to wpisz w wyszukiwarce internetowej, czego szukasz, a znajdziesz poza tym jest strona o technice telewizyjnej www.dvhk.pl, gdzie wszystkiego sie dowiesz, umiesz wlaczyc Internet Explorera, to naucz sie korzystac z internetu jesli chcesz przejsc na tv cyfrowa, to mozesz kupic telewizor z wbudowanym odbiornikiem dvb-t lub osobno odbiornik i zwykly telewizor mozesz tez kupic odbiornik cyfrowy i telewizor zgodny ze standartem HDTV, czyli przygotowany na telewizje duzej rozdzielczosci ale znajac operatorow, to jeszcze nie musisz sie spieszyc, bo do 2010 roku mozemy nadawac sygnal analogowy, potem cyfrowy, a potem dopiero telewizje wysokiej rozdzielczosci podobnie bylo z przejsciem z CCIR na OIRT, wiec nie ma sie co spieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sharp 96 Ec 29' Re: Wojna platform cyfrowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 00:48 Kup ten TV kineskopowy! 29', mam go, jest świetny, kosztuje ok.1350 zł, b. wiele udogodnień! Obraz Super, głos też! 3 wejścia scart! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek A "CYFRA" nie oferuje nic takiego - WSTYD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 14:53 Przykre to, że wiodąca na naszym rynku platforma cyfrowa planuje udostępnić swoim abonentom w grudniu taki syfiasty dekoder. Na serwisach branżowych został on oceniony jednoznacznie jak bardzo prosty. Do tego, który oferuje "N"-ka - chowa się całkowicie. Panowie z Cyfry - weźcie się w końcu do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: A "CYFRA" nie oferuje nic takiego - WSTYD!!! IP: *.chello.pl 19.11.06, 17:21 jak kombinator wyjdzie z ancla to cyfra postara sie, zeby odrobic straty finansowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz von Elbing Re: A "CYFRA" nie oferuje nic takiego - WSTYD!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:41 Z prostego rachunku mi wyszło, że JEST DRUGA MOŻLIWOŚĆ WYDANIA TEJ KWOTY PIENIĘDZY (299 zł)!!! Cyfra+, z tego, co wiem, oferuje w swoim dekoderze DVB-T. Równie dobrze można wziąć za tę kwotę zestaw: nbox (bez dysku - 99zł aktywacja) i dekoder pozwalający odbierać DVB-T firmy Datcom za 199 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmmmmmmm Wojna platform cyfrowych IP: *.acn.waw.pl 19.11.06, 15:10 żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert te hity, ktpre dorzuca polsat, mozna kupic IP: *.chello.pl 19.11.06, 17:03 za 5 zl na stoliku, jako calkowicie legalna plyte do uzytku domowego tak, wiec niech zyja debile, ci od solorza i ci ktorzy kupia ta tak zwana promocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert ten redaktorzyna zapomnial o innych dekoderach IP: *.chello.pl 19.11.06, 17:08 znaczy odbiornikach dvb-s z wbudowanym dyskiem i wyraznie faworyzuje imc solorza zapomnial, ze przekaz dvb-s jest darmowy, co prawda nie obejmuje programow tvp, ani tvn, czy polsatu, ale przeciez te stacje nie sa pepkami swiata, isttnieja przeciea stacje muzyczne, wiadomosci, sport, rozrywka, a jedyne do czego trzeba dolozyc kasy, to podstawowy kurs jezyka obcego, a jak to mowia, wiedza jeszcze nikomu krzywdy nie zrobila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Warto poczekać - któraś z platform zdechnie IP: *.spray.net.pl 19.11.06, 17:20 a pozostałe przeżyją oferując usługi za znacznie niższe ceny niż teraz. Jeszcze nie kupujcie więc. Teraz klient rządzi a nie operator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janmali Wojna platform cyfrowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:24 ceny podane za dla N to nie cena za dekoder z dyskiem tylko cena bezzwrotnej aktywacji tracona po rezygnacji z usługi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Wojna platform cyfrowych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.06, 19:00 Jest błąd w cenie dekodera z dyskiem platformy n. Kosztuje to 449, a nie 499. Odpowiedz Link Zgłoś