Gość: sunday_611 Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.traco.pl 09.12.06, 14:35 ehhh...a jak widzę kaczyńską to spuszczam głowę bo mi wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Hipokryzja... 09.12.06, 14:36 "Częściej widuję państwa Wałęsów - ostatnio na Okęciu i na festiwalu w Sopocie. Zawsze pozdrawiamy się serdecznie" czyli tego, ktory kiedys nogi Olkowi nie chcial podac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomuch [...] IP: *.acn.waw.pl 09.12.06, 14:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.06, 14:45 Czy Pani, Pani Prezydentowo kiedys wreszcie zejdzie na ziemie i przestanie ludziom opowiadac o ksiezniczkach i palacach. Dla wielu zycie jest zupelnie inne, szare, biedne i nie zawsze spelnione. A co z miloscia i dobrocia? Serdecznie pozdrawiam. Anula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 14:47 Nie przepadam za tą panią ALE PRAWDA JEST TAKA,że idealnie i z klasą reprezentowała Polskę i ma klasę.Zna języki i faktycznie była PIERWSZą DAMą.Tak jak z kaczątka/o przepraszam/przeobraziła się w damę to było fajne.Byli parą która faktycznie była parą prezydencką.A TERAZ?O matko!Mali,mściwi,brzydcy ludzie i ani pisate ani czytate.A jest bardzo ważną rzeczą "jak cie widzą tak cie piszą"!No i piszą!WSTYD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awers Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.realestate.net.pl 09.12.06, 14:47 Tyś widziała kiedyś OSIEDLE.... Odpowiedz Link Zgłoś
jewropejczyk hołdowniczy panegiryk Judaszówki na cześć byłej 09.12.06, 14:49 preziowej Jolanty Bez Barier ... a co tam tawarisze u sprawdzonego towarisza Cimoszenki TW Carexa jak sobie radzi w puszczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Tak trzymać, PiSowcy !!! Pełen kurs w dół!!! IP: 80.72.40.* 09.12.06, 15:04 > preziowej Jolanty Bez Barier ... a co tam tawarisze u sprawdzonego towarisza > Cimoszenki TW Carexa jak sobie radzi w puszczy ... Jak zwykle u zwolenników PiS, wielce merytoryczna uwaga - dokładnie na temat. Serdecznie zachęcam - wylewajcie dalej nienawiść, bo nic lepiej nie zniechęca ludzi do Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malowana_lala Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 14:55 < kurde, przecież Ona napisała, POkOcHAłam OsieDlowe ŻyCIE < nie wiem, czy smiać sie, czy płakać < zapraszam na pierwsze z brzegu Osiedla (mrówkowce) < np. Na Bródno, może na Jelonki ? < zamieszkaj z Nami pani Jolciu:) < Chciałabym, abyś nas i nasze Osiedla pokochała:) < Ja Bardzo Kocham JOLONKI!!!! < mOŻESZ ZOSTAC NASZA SASIADKĄ < ZAPRASZAMY!!!! < ZostaŃ z Nami:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zabamala Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 18:06 to czemu się nie wyprowadzisz? z tych mrówkowców i zatęchłych moczem osiedli można uciec, trzeba tylko chcieć... a nie narzekać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 213.77.49.* 09.12.06, 15:06 Fajna rozmowa. Rozmowczyni tez: chcialbym, by polubily sie z p.H. Gronkiewicz - Waltz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malowana_lala Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:10 < a HGW jak i jednej, tak i druegiej < plum, plum, < pociąg do Skierniewic... :) HGW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlutkaMalutka Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 212.160.185.* 09.12.06, 15:10 wielka dama nawet podczas zwyklego wywiadu.ciesze sie ze byla pierwsza dama i mysle, ze nie musi bac sie konkurencji obecnej;) fajnie tez,ze potrafie ugotowac smaczny krupnik. moze jak mnie kiedys odwiedzi to ja poczestuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malowana_lala Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:17 < Damy , to leżą na Starych Powązkach... < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostas Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 195.117.130.* 09.12.06, 15:20 "pusta" kobieta, pamietam kilka lat temu, jej wypowiedż w TOKSZOK,o tym dlaczego z mężem budują dom,skoro posiadaja już duze mieszkanie.Otóż dlatego, ponieważ pani Kwasniewska posiada ponad 200 kapeluszy,200 par butów i nie ma gdzie ich pomiescić.To dopiero problem i rzeczywiscie argument za budową domu. Nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sz. Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:38 A co Cię to obchodzi, że ktoś ma 200 par butów i dlatego chce wybudować dom? Lepiej zastanów się czemu Ty ich nie masz. Czemy Ty nie budujesz domu, choćby z tak błahego powodu, jak duża ilość butów czy kapeluszy? Akurat w przypadku kobiety, która przez 10 lat była Pierwsza Damą, ten fakt nie powinien dziwić, a Twoja wypowiedź jest głupia i przesiąknięta jadem i zawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sz. Boże, jak ja za nimi tęsknię... IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:23 Tęsknie za Kwaśniewskimi, ich kulturą, otwartością, poczuciem humoru, elegancją, urokiem osobistym, sposobem bycia i prowadzenia polityki. Jestem zmęczona kaczyzmem. Mam tych kurdupli i ich "polityki" i ciągłej walki z układem serdecznie dość. Są zakompleksionymi, introwertycznymi ksenofobami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moher75 Czy ta "kulturalna para" nie była przypadkiem w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:42 strukturach władzy za czasów gdy programowo mordowano księży i opozycjonistów ? ...czy to ten kulturalny polityk schlał pałę przed oddaniem czci pomordowanych na wschodzie Polaków ? Czy to przez fundację tej "kulturalnej Pani" przewijała się mafia i ludzie powiązani z wywiadem wrogich nam Państw ? Masz za kim tęsknić - pozazdrościć "horyzontów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sz. Re: Czy ta "kulturalna para" nie była przypadkiem IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:49 I co w związku z tym? Twoim zdaniem powinni zawisnąć na szubienicy? Czy zgnić w więzieniu? Co proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moher75 Re: Czy ta "kulturalna para" nie była przypadkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:55 Gość portalu: Agnieszka Sz. napisał(a): > I co w związku z tym? Twoim zdaniem powinni zawisnąć na szubienicy? Czy zgnić w > więzieniu? Co proponujesz? Proponuję żebyś zmieniła obiekt swoich westchnień - wynika to z kontekstu... Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem ? EOT / szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NieLubieKwacha Re: Czy ta "kulturalna para" nie była przypadkiem IP: *.wi.res.rr.com 09.12.06, 15:55 Wiezienie jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa ciekawe co Kwasniewska nosi na dupie? - stringi? IP: *.promax.media.pl 09.12.06, 15:26 ...czy gacie barchanowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sz. [...] IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moher75 Ciołkiem jest ten... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:46 ...kto tęskni za tak skompromitowaną komuszą parą Odróżnij osiołku marketing polityczny od faktycznego wizerunków Państwa K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sz. Re: Ciołkiem jest ten... IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:57 OK, może jestem ciołkiem. Ale żebyś nie wiem jak mnie obrażał nadal uważam, że Kwaśniewscy zrobili dla Polski bardzo wiele zarówno w sferze gospodarczej, jak i politycznej. I co teraz? Kim dla Ciebie jestem Komuchem? Ignorantem? No, obrzuć mnie błotem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 80.51.253.* 09.12.06, 15:26 Piękna ściema pod publikę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szj Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:37 Pani Jolanta choruje na amnezje. To sie nazywa robienie ludziom wody z mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sz. Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:40 Pani Jolanta, zrobiła więcej dla dzieci chorych na nowotwory, niż niejeden kurduplowaty premier czy prezydent. Wybaczam jej amnezję... Co Ty zrobiłeś (łaś) dla innych???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moher75 Poczytaj sobie o gwiazdach TVN i GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:58 www.wprost.pl/drukuj/?O=83872 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sz. Re: Poczytaj sobie o gwiazdach TVN i GW IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 16:05 O tym jak powstają tego typu artykuły, akurat wiem najlepiej. A Ty kiedy czytasz, włącz mózg, prosze Cię bardzo, może jeszcze choć dwie komórki Ci nie stetryczały. I pamiętaj nie wierz we wszystko, co czytasz lub widzisz w TV. Tym bardziej w to co słyszysz z RM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moher75 To może na tym filmie to animowany Kwaśniewski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:16 Gość portalu: Agnieszka Sz. napisał(a): > I pamiętaj nie wierz we wszystko, co czytasz lub widzisz w TV. Tym bardziej w > to co słyszysz z RM youtube.com/watch?v=g8N_EG7jJ5U To komu k..a mam wierzyć ? Michnikowi ? : www.polonica.net/imag/magd03.jpg Pokaż mi Rydzyka chlejącego z ze zleceniodawcą morderstwa Popiełuszki to przestanę wierzyć RM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCEPTYK Agnieszko! IP: *.wi.res.rr.com 09.12.06, 16:02 Kwasniewska na pewno uratowala zdrowie kilkorgu dzieciom. Jej maz w tym czasie firmowal uklad zlodziejski, ktory zajmowal sie m.in. okradaniem sluzby zdrowia czym przyczynil sie do szybszej smierci wielu zwlaszcza starszych obywateli tego kraju. Kwasniewski to wyjatkowy sku..syn i kochanie nie badz taka strasznie naiwna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sz. Re: Sceptyku IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 16:14 Za to, co zrobił złego z pewnoscią zostanie ukarany. Nie spodziewaj się jednak sprawiedliwości na tym świecie, bo Ciebie posądzę o naiwność. Ale jeśli ona uratowała zdrowie i życie choćby jednego dziecka, to należy jej się szacunek. Zwłaszcza, że Ci co najwięcej krzyczą, nigdy nie ruszyli dupy z fotela i nikomu nie pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCEPTYK Re: Sceptyku IP: *.wi.res.rr.com 09.12.06, 16:19 Droga Agnieszko! Ja jestem zwolennikiem PiSu i Kaczynskich. Obawiam sie, ze Kwachu nie zostanie ukarany m.in. poprzez propagande GW jak to byla Polska krajem mlekiem i miodem plynacym za prezydenture Kwacha. Nie zgadzamsie tez z teza, ze Kwaniewski mial jakakolwiek klase. Obrzydliwy typ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sz. Re: Sceptyku IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 16:34 Domyśliłam się, że popierasz politykę Kaczyńskich. Twoje wypowiedzi mają odpowiednia dawkę jadu i nienawiści. Wybacz, ale po 100 dniach ich rządów, to co dzieje się w tym kraju mnie przeraża. Nie napawa mnie optymizmem fakt, że: - zamiast skupić się na ważnych kwestiach toniemy w aferach, sex aferach,itp. - w rządzie siedzą przypadkowi kretyni, którzy dla stołka zrobią wszystko - zamiast likwidować bezrobocie, wciąż o nim tylko mówimy - zamiast reformować służbę zdrowia, reanimujemy trupa - ciagłym waśniom i kłótniom nie ma końca, dlatego nie można mieć własnego, odmiennego zdania - układ jest wszędzie, jak twierdzą Kaczyńscy - kto nie jest z nami, ten przeciwko nam - takie jest hasło Kaczyńskich - za granicą postrzegani jesteśmy jak ostatnie buraki. Dlatego, tęsknie za Kwaśniewskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCEPTYK Agnieszko IP: *.wi.res.rr.com 09.12.06, 16:46 Wybacz, ze sie nie zgodz3e. Wydaje mis ie, ze rzad skupia sie na wielu waznych sprawach: reforma sadownictwa, likwidowanie korporacji, budowa autostrad, usilowanie uchwalenia planu zagospodarowanie przestrzennego w kraju itp. Wasnie i klotnie to inaczej DEMOKRACJA gdzie rozne grupy interesow walcza o swoje czesto sprzeczne interesy. Sluzba zdrowia jest reformowana i dr. Sosnierz jest tego gwarantem. Zgadzam sie,ze uklad jest wszedzie. Za ktora granica jestesmy postrzegani jako buraki? Aha Putin nas nie lubi! Chyba sie rozplacze... Ja nie tesknie za burakiem Kwasniewskim Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 kiedy te komunisteczne smiecie wyladuja w wiezieni 09.12.06, 15:37 wiezeiniu??? Zydokomuna razem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher75 Kwach zakłada nową partię a Gazeta promuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:37 Postkomuniści trzymają się mocno - dzięki poparciu "koncesjonowanej opozycji" Czy naprawdę nikt z was nie zadaje sobie pytania dlaczego media wspierające Kiszczaka, Jaruzelskiego, Kwaśniewskiego - tak zaciegle zwalczają PIS i otwarcie niańczą Platformę ? PO się jednak kończy bo zawiodła - do polityki wraca Kwach, może Olechowski - to oni staną się niebawem faworytem "sondaży" i ulubieńców "wolnych mediów intelygentnych ludzi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sz. Re: Kwach zakłada nową partię a Gazeta promuje... IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:42 Taaaa, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moher75 Re: Kwach zakłada nową partię a Gazeta promuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:43 Z czym się nie zgadzasz dziecko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostas odezwała się blondynka IP: 195.117.130.* 09.12.06, 16:02 "Tęsknie za Kwaśniewskimi, ich kulturą, otwartością, poczuciem humoru, elegancją, urokiem osobistym, sposobem bycia i prowadzenia polityki."!!!!! Czy to kobieto masz gó.. zamiast mózgu??? chyba ich zakłamaniem, próżnością,niezrozumiałym językiem-PZPR-skim belkotem ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noelkabat Re: odezwała się blondynka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 16:08 niestety kutasku, czy jak ci tam, fakty sa takie, ze Kwachy byly na dobrym poziomie a lechujarek to dno i kompromitacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.sdl.vectranet.pl 09.12.06, 15:53 Tak, Pani Jolanta Kwaśniewska to wspaniała kobieta , wzór PIERWSZEJ DAMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sz. Re: Agnieszka Sz. to jest dowcip prawda? IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:59 A dlaczego uważasz, że to dowcip? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.elartnet.pl 09.12.06, 16:03 Jest Pani jedyną pierwszą damą godną tego miana w nowej Polsce. A Pani mąż zawsze starał się postępować z godnością, bez małostkowej zawiści, tak widocznej w poczynaniach obecnych "najważniejszych"polityków". Ale fakt, że mają czego zazdrościć, bo zdają sobie sprawy, że wyżej nie wzlecą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sz. Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 16:23 Remi zobaczysz, jak za chwilę na Ciebie naskoczą... będa Ci ubliżać od przygłupów i bezmózgowców, bo odważyłaś/(łeś) się napisać, to co myślisz. Niestety w naszym kraju nie można mieć własnego zdania, innego niż ogół, i nie da się prowadzić kulturalnej dyskusji. Należy się obrzucać błotem i wbijać w ziemie przeciwnika, tak że nie wystaje mu już nawet głowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moher75 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:28 Gość portalu: Agnieszka Sz. napisał(a): > Niestety w naszym kraju nie można mieć własnego zdania, innego niż ogół, i nie > da się prowadzić kulturalnej dyskusji. Agnieszko na litość Boską - wolnośc wypowiedzi to również prawo do krytykowania wypowiedzi innych... Dlaczego ty wszystko sprowadzasz do banalnego sloganu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaNieTesknieZaJola Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.wi.res.rr.com 09.12.06, 16:38 Mozna miec inne zdanie ale trzeba sie tez liczyc z tym , ze nie wszyscy je podzielaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: himhith Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:53 Tu nie ma potrzeby nikogo obrazac. Po prostu jestescie zaczadzeni intelektualnie (czytanie przez lata "wyborczej" niestety robi swoje) albo urodziliscie sie gora kilkanascie lat temu i nie pamietacie kim byli "czerwoni". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sz. Re: Ciołkiem jest ten... IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 16:09 Naprawdę daruj sobie, ja tez żyję w tym kraju i doskonale pamiętam te wszystkie wydarzenia. Tylko jaki to ma związek z wywiadem z Jolantą Kwaśniewską i moim komentarzem, że tęsknię za ich polityką? Człowieku, wyluzuj bo walniesz na zawał.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.wolfson.cam.ac.uk 09.12.06, 16:22 niedobrze sie robi jak sie czyta takie wypociny ludzi, ktorych kazde slowo jest ustawione pod publike i niewiele ma wspolnego z prawdą; heh 200-metrowe mieszkanie w bloku; no przeciez kazdy tak mieszka; nikt nie ma za zle bylej Pani Prezydentowej, że na stare lata dochrapala sie sporego majątku ale niech juz skonczy z tym rzewnym prezentowaniem siebie jako zwyklej skromnej kochajacej wszystkich obywatelki no chyba, ze sama zaczela wierzyc, ze taka jest; spoleczenstwo wybralo ją aby byla ksiezniczką i zyla sobie w palacu przez dziesiec lat, a teraz niech nasza księżniczka zniknie z mediów i zyje sobie ze swoim ksieciem w nowym palacu z dala od uczciwych ludzi; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.chello.pl 09.12.06, 16:25 Picu picu, moj dziedzicu!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Porzygać się można na widok tej rury IP: *.chello.pl 09.12.06, 16:27 Brawo, jestem tego samego zdania!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś