Dodaj do ulubionych

Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie

• Gość: sunday_611 Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.traco.pl 09.12.06, 14:35
      ehhh...a jak widzę kaczyńską to spuszczam głowę bo mi wstyd...
    • pyosalpinx Hipokryzja... 09.12.06, 14:36
      "Częściej widuję państwa Wałęsów - ostatnio na Okęciu i na festiwalu w Sopocie.
      Zawsze pozdrawiamy się serdecznie"

czyli tego, ktory kiedys nogi Olkowi nie chcial podac...
    • Gość: antykomuch [...] IP: *.acn.waw.pl 09.12.06, 14:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Anula Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.06, 14:45
      Czy Pani, Pani Prezydentowo kiedys wreszcie zejdzie na ziemie i przestanie
      ludziom opowiadac o ksiezniczkach i palacach. Dla wielu zycie jest zupelnie
      inne, szare, biedne i nie zawsze spelnione. A co z miloscia i dobrocia?
      Serdecznie pozdrawiam. Anula
    • Gość: student Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 14:47
      Nie przepadam za tą panią ALE PRAWDA JEST TAKA,że idealnie i z klasą
      reprezentowała Polskę i ma klasę.Zna języki i faktycznie była PIERWSZą DAMą.Tak
      jak z kaczątka/o przepraszam/przeobraziła się w damę to było fajne.Byli parą
      która faktycznie była parą prezydencką.A TERAZ?O matko!Mali,mściwi,brzydcy
      ludzie i ani pisate ani czytate.A jest bardzo ważną rzeczą "jak cie widzą tak
      cie piszą"!No i piszą!WSTYD.
    • Gość: awers Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.realestate.net.pl 09.12.06, 14:47
      Tyś widziała kiedyś OSIEDLE....
    • jewropejczyk hołdowniczy panegiryk Judaszówki na cześć byłej 09.12.06, 14:49
      preziowej Jolanty Bez Barier ... a co tam tawarisze u sprawdzonego towarisza
      Cimoszenki TW Carexa jak sobie radzi w puszczy ...
      • Gość: warszawianka Tak trzymać, PiSowcy !!! Pełen kurs w dół!!! IP: 80.72.40.* 09.12.06, 15:04

> preziowej Jolanty Bez Barier ... a co tam tawarisze u sprawdzonego towarisza
        > Cimoszenki TW Carexa jak sobie radzi w puszczy ...

Jak zwykle u zwolenników PiS, wielce merytoryczna uwaga - dokładnie na temat.
        Serdecznie zachęcam - wylewajcie dalej nienawiść, bo nic lepiej nie zniechęca
        ludzi do Kaczorów.
    • Gość: malowana_lala Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 14:55
      < kurde, przecież Ona napisała, POkOcHAłam OsieDlowe ŻyCIE
      < nie wiem, czy smiać sie, czy płakać
      < zapraszam na pierwsze z brzegu Osiedla (mrówkowce)
      < np. Na Bródno, może na Jelonki ?
      < zamieszkaj z Nami pani Jolciu:)
      < Chciałabym, abyś nas i nasze Osiedla pokochała:)
      < Ja Bardzo Kocham JOLONKI!!!!
      < mOŻESZ ZOSTAC NASZA SASIADKĄ
      < ZAPRASZAMY!!!!
      < ZostaŃ z Nami:)))))
      • zabamala Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 18:06
        to czemu się nie wyprowadzisz? z tych mrówkowców i zatęchłych moczem osiedli
        można uciec, trzeba tylko chcieć... a nie narzekać....
    • Gość: janka Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 213.77.49.* 09.12.06, 15:06
      Fajna rozmowa. Rozmowczyni tez: chcialbym, by polubily sie z p.H. Gronkiewicz -
      Waltz
      • Gość: malowana_lala Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:10
        < a HGW jak i jednej, tak i druegiej
        < plum, plum,
        < pociąg do Skierniewic... :) HGW
    • Gość: AlutkaMalutka Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 212.160.185.* 09.12.06, 15:10
      wielka dama nawet podczas zwyklego wywiadu.ciesze sie ze byla pierwsza dama i
      mysle, ze nie musi bac sie konkurencji obecnej;) fajnie tez,ze potrafie
      ugotowac smaczny krupnik. moze jak mnie kiedys odwiedzi to ja poczestuje;)
      • Gość: malowana_lala Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:17
        < Damy , to leżą na Starych Powązkach...
        <
    • Gość: Kostas Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 195.117.130.* 09.12.06, 15:20
      "pusta" kobieta, pamietam kilka lat temu, jej wypowiedż w TOKSZOK,o tym dlaczego
      z mężem budują dom,skoro posiadaja już duze mieszkanie.Otóż dlatego, ponieważ
      pani Kwasniewska posiada ponad 200 kapeluszy,200 par butów i nie ma gdzie ich
      pomiescić.To dopiero problem i rzeczywiscie argument za budową domu. Nic dodać
      nic ująć
      • Gość: Agnieszka Sz. Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:38
        A co Cię to obchodzi, że ktoś ma 200 par butów i dlatego chce wybudować dom?
        Lepiej zastanów się czemu Ty ich nie masz. Czemy Ty nie budujesz domu, choćby z
        tak błahego powodu, jak duża ilość butów czy kapeluszy?
        Akurat w przypadku kobiety, która przez 10 lat była Pierwsza Damą, ten fakt nie
        powinien dziwić, a Twoja wypowiedź jest głupia i przesiąknięta jadem i zawiścią.
    • Gość: Agnieszka Sz. Boże, jak ja za nimi tęsknię... IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:23
      Tęsknie za Kwaśniewskimi, ich kulturą, otwartością, poczuciem humoru,
      elegancją, urokiem osobistym, sposobem bycia i prowadzenia polityki. Jestem
      zmęczona kaczyzmem. Mam tych kurdupli i ich "polityki" i ciągłej walki z
      układem serdecznie dość. Są zakompleksionymi, introwertycznymi ksenofobami.
      • Gość: Moher75 Czy ta "kulturalna para" nie była przypadkiem w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:42
        strukturach władzy za czasów gdy programowo mordowano księży i opozycjonistów ?
        ...czy to ten kulturalny polityk schlał pałę przed oddaniem czci pomordowanych
        na wschodzie Polaków ? Czy to przez fundację tej "kulturalnej Pani" przewijała
        się mafia i ludzie powiązani z wywiadem wrogich nam Państw ?
        Masz za kim tęsknić - pozazdrościć "horyzontów"
        • Gość: Agnieszka Sz. Re: Czy ta "kulturalna para" nie była przypadkiem IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:49
          I co w związku z tym? Twoim zdaniem powinni zawisnąć na szubienicy? Czy zgnić w
          więzieniu? Co proponujesz?
          • Gość: Moher75 Re: Czy ta "kulturalna para" nie była przypadkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:55
            Gość portalu: Agnieszka Sz. napisał(a):

> I co w związku z tym? Twoim zdaniem powinni zawisnąć na szubienicy? Czy zgnić
            w
            > więzieniu? Co proponujesz?

Proponuję żebyś zmieniła obiekt swoich westchnień - wynika to z kontekstu...
            Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem ?

EOT / szkoda czasu
          • Gość: NieLubieKwacha Re: Czy ta "kulturalna para" nie była przypadkiem IP: *.wi.res.rr.com 09.12.06, 15:55
            Wiezienie jest OK
    • Gość: ciekawa ciekawe co Kwasniewska nosi na dupie? - stringi? IP: *.promax.media.pl 09.12.06, 15:26
      ...czy gacie barchanowe ?
      • Gość: Agnieszka Sz. [...] IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:38
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Moher75 Ciołkiem jest ten... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:46
          ...kto tęskni za tak skompromitowaną komuszą parą
          Odróżnij osiołku marketing polityczny od faktycznego wizerunków Państwa K.
          • Gość: Agnieszka Sz. Re: Ciołkiem jest ten... IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:57
            OK, może jestem ciołkiem. Ale żebyś nie wiem jak mnie obrażał nadal uważam, że
            Kwaśniewscy zrobili dla Polski bardzo wiele zarówno w sferze gospodarczej, jak
            i politycznej.

I co teraz? Kim dla Ciebie jestem Komuchem? Ignorantem?
            No, obrzuć mnie błotem....
    • Gość: ppp Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 80.51.253.* 09.12.06, 15:26
      Piękna ściema pod publikę !!!
    • Gość: szj Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:37
      Pani Jolanta choruje na amnezje. To sie nazywa robienie ludziom wody z mozgu.
      • Gość: Agnieszka Sz. Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:40
        Pani Jolanta, zrobiła więcej dla dzieci chorych na nowotwory, niż niejeden
        kurduplowaty premier czy prezydent. Wybaczam jej amnezję... Co Ty zrobiłeś
        (łaś) dla innych????
        • Gość: Moher75 Poczytaj sobie o gwiazdach TVN i GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:58
          www.wprost.pl/drukuj/?O=83872
          • Gość: Agnieszka Sz. Re: Poczytaj sobie o gwiazdach TVN i GW IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 16:05
            O tym jak powstają tego typu artykuły, akurat wiem najlepiej.

A Ty kiedy czytasz, włącz mózg, prosze Cię bardzo, może jeszcze choć dwie
            komórki Ci nie stetryczały.

I pamiętaj nie wierz we wszystko, co czytasz lub widzisz w TV. Tym bardziej w
            to co słyszysz z RM
            • Gość: Moher75 To może na tym filmie to animowany Kwaśniewski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:16
              > I pamiętaj nie wierz we wszystko, co czytasz lub widzisz w TV. Tym bardziej w
              > to co słyszysz z RM

youtube.com/watch?v=g8N_EG7jJ5U
              To komu k..a mam wierzyć ?
              Michnikowi ? : www.polonica.net/imag/magd03.jpg

Pokaż mi Rydzyka chlejącego z ze zleceniodawcą morderstwa Popiełuszki to
              przestanę wierzyć RM
        • Gość: SCEPTYK Agnieszko! IP: *.wi.res.rr.com 09.12.06, 16:02
          Kwasniewska na pewno uratowala zdrowie kilkorgu dzieciom. Jej maz w tym czasie
          firmowal uklad zlodziejski, ktory zajmowal sie m.in. okradaniem sluzby zdrowia
          czym przyczynil sie do szybszej smierci wielu zwlaszcza starszych obywateli
          tego kraju. Kwasniewski to wyjatkowy sku..syn i kochanie nie badz taka
          strasznie naiwna!
          • Gość: Agnieszka Sz. Re: Sceptyku IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 16:14
            Za to, co zrobił złego z pewnoscią zostanie ukarany. Nie spodziewaj się jednak
            sprawiedliwości na tym świecie, bo Ciebie posądzę o naiwność. Ale jeśli ona
            uratowała zdrowie i życie choćby jednego dziecka, to należy jej się szacunek.
            Zwłaszcza, że Ci co najwięcej krzyczą, nigdy nie ruszyli dupy z fotela i nikomu
            nie pomogli.
            • Gość: SCEPTYK Re: Sceptyku IP: *.wi.res.rr.com 09.12.06, 16:19
              Droga Agnieszko! Ja jestem zwolennikiem PiSu i Kaczynskich. Obawiam sie, ze
              Kwachu nie zostanie ukarany m.in. poprzez propagande GW jak to byla Polska
              krajem mlekiem i miodem plynacym za prezydenture Kwacha. Nie zgadzamsie tez z
              teza, ze Kwaniewski mial jakakolwiek klase. Obrzydliwy typ!
              • Gość: Agnieszka Sz. Re: Sceptyku IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 16:34
                Domyśliłam się, że popierasz politykę Kaczyńskich. Twoje wypowiedzi mają
                odpowiednia dawkę jadu i nienawiści. Wybacz, ale po 100 dniach ich rządów, to
                co dzieje się w tym kraju mnie przeraża.
                Nie napawa mnie optymizmem fakt, że:
                - zamiast skupić się na ważnych kwestiach toniemy w aferach, sex aferach,itp.
                - w rządzie siedzą przypadkowi kretyni, którzy dla stołka zrobią wszystko
                - zamiast likwidować bezrobocie, wciąż o nim tylko mówimy
                - zamiast reformować służbę zdrowia, reanimujemy trupa
                - ciagłym waśniom i kłótniom nie ma końca, dlatego nie można mieć własnego,
                odmiennego zdania
                - układ jest wszędzie, jak twierdzą Kaczyńscy
                - kto nie jest z nami, ten przeciwko nam - takie jest hasło Kaczyńskich
                - za granicą postrzegani jesteśmy jak ostatnie buraki.

Dlatego, tęsknie za Kwaśniewskimi.
                • Gość: SCEPTYK Agnieszko IP: *.wi.res.rr.com 09.12.06, 16:46
                  Wybacz, ze sie nie zgodz3e.
                  Wydaje mis ie, ze rzad skupia sie na wielu waznych sprawach: reforma
                  sadownictwa, likwidowanie korporacji, budowa autostrad, usilowanie uchwalenia
                  planu zagospodarowanie przestrzennego w kraju itp.
                  Wasnie i klotnie to inaczej DEMOKRACJA gdzie rozne grupy interesow walcza o
                  swoje czesto sprzeczne interesy.
                  Sluzba zdrowia jest reformowana i dr. Sosnierz jest tego gwarantem.
                  Zgadzam sie,ze uklad jest wszedzie.
                  Za ktora granica jestesmy postrzegani jako buraki? Aha Putin nas nie lubi!
                  Chyba sie rozplacze...
                  Ja nie tesknie za burakiem Kwasniewskim
    • slon2002 kiedy te komunisteczne smiecie wyladuja w wiezieni 09.12.06, 15:37
      wiezeiniu??? Zydokomuna razem!!!!
    • Gość: moher75 Kwach zakłada nową partię a Gazeta promuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:37
      Postkomuniści trzymają się mocno - dzięki poparciu "koncesjonowanej opozycji"

Czy naprawdę nikt z was nie zadaje sobie pytania dlaczego media wspierające
      Kiszczaka, Jaruzelskiego, Kwaśniewskiego - tak zaciegle zwalczają PIS i
      otwarcie niańczą Platformę ? PO się jednak kończy bo zawiodła - do polityki
      wraca Kwach, może Olechowski - to oni staną się niebawem faworytem "sondaży" i
      ulubieńców "wolnych mediów intelygentnych ludzi"
      • Gość: Agnieszka Sz. Re: Kwach zakłada nową partię a Gazeta promuje... IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:42
        Taaaa, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka....
        • Gość: Moher75 Re: Kwach zakłada nową partię a Gazeta promuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 15:43
          Z czym się nie zgadzasz dziecko ?
        • Gość: Kostas odezwała się blondynka IP: 195.117.130.* 09.12.06, 16:02
          "Tęsknie za Kwaśniewskimi, ich kulturą, otwartością, poczuciem humoru,
          elegancją, urokiem osobistym, sposobem bycia i prowadzenia polityki."!!!!!
          Czy to kobieto masz gó.. zamiast mózgu???
          chyba ich zakłamaniem, próżnością,niezrozumiałym językiem-PZPR-skim belkotem .....
          • Gość: noelkabat Re: odezwała się blondynka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.06, 16:08
            niestety kutasku, czy jak ci tam, fakty sa takie, ze Kwachy byly na dobrym
            poziomie a lechujarek to dno i kompromitacja...
    • setorika Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 15:51
      Klasa sama w sobie!
    • Gość: dana Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.sdl.vectranet.pl 09.12.06, 15:53
      Tak, Pani Jolanta Kwaśniewska to wspaniała kobieta , wzór PIERWSZEJ DAMY.
    • Gość: Agnieszka Sz. Re: Agnieszka Sz. to jest dowcip prawda? IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 15:59
      A dlaczego uważasz, że to dowcip?
    • Gość: remi Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.elartnet.pl 09.12.06, 16:03
      Jest Pani jedyną pierwszą damą godną tego miana w nowej Polsce. A Pani mąż
      zawsze starał się postępować z godnością, bez małostkowej zawiści, tak
      widocznej w poczynaniach obecnych "najważniejszych"polityków". Ale fakt, że
      mają czego zazdrościć, bo zdają sobie sprawy, że wyżej nie wzlecą.
      • Gość: Agnieszka Sz. Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 16:23
        Remi
        zobaczysz, jak za chwilę na Ciebie naskoczą...
        będa Ci ubliżać od przygłupów i bezmózgowców, bo odważyłaś/(łeś) się napisać,
        to co myślisz.

Niestety w naszym kraju nie można mieć własnego zdania, innego niż ogół, i nie
        da się prowadzić kulturalnej dyskusji.
        Należy się obrzucać błotem i wbijać w ziemie przeciwnika, tak że nie wystaje mu
        już nawet głowa.
        • Gość: Moher75 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:28
          > Niestety w naszym kraju nie można mieć własnego zdania, innego niż ogół, i
          nie
          > da się prowadzić kulturalnej dyskusji.

Agnieszko na litość Boską - wolnośc wypowiedzi to również prawo do krytykowania
          wypowiedzi innych... Dlaczego ty wszystko sprowadzasz do banalnego sloganu ?
        • Gość: JaNieTesknieZaJola Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.wi.res.rr.com 09.12.06, 16:38
          Mozna miec inne zdanie ale trzeba sie tez liczyc z tym , ze nie wszyscy je
          podzielaja
        • Gość: himhith Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:53
          Tu nie ma potrzeby nikogo obrazac. Po prostu jestescie zaczadzeni intelektualnie
          (czytanie przez lata "wyborczej" niestety robi swoje) albo urodziliscie sie gora
          kilkanascie lat temu i nie pamietacie kim byli "czerwoni".
    • Gość: Agnieszka Sz. Re: Ciołkiem jest ten... IP: *.flashnet.pl 09.12.06, 16:09
      Naprawdę daruj sobie, ja tez żyję w tym kraju i doskonale pamiętam te wszystkie
      wydarzenia.

Tylko jaki to ma związek z wywiadem z Jolantą Kwaśniewską i moim komentarzem,
      że tęsknię za ich polityką?

Człowieku, wyluzuj bo walniesz na zawał....
    • Gość: eeeee Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.wolfson.cam.ac.uk 09.12.06, 16:22

niedobrze sie robi jak sie czyta takie wypociny ludzi, ktorych kazde slowo jest
      ustawione pod publike i niewiele ma wspolnego z prawdą; heh 200-metrowe
      mieszkanie w bloku; no przeciez kazdy tak mieszka; nikt nie ma za zle bylej
      Pani Prezydentowej, że na stare lata dochrapala sie sporego majątku ale niech
      juz skonczy z tym rzewnym prezentowaniem siebie jako zwyklej skromnej
      kochajacej wszystkich obywatelki no chyba, ze sama zaczela wierzyc, ze taka
      jest; spoleczenstwo wybralo ją aby byla ksiezniczką i zyla sobie w palacu przez
      dziesiec lat, a teraz niech nasza księżniczka zniknie z mediów i zyje sobie ze
      swoim ksieciem w nowym palacu z dala od uczciwych ludzi;

• Gość: Ewa Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.chello.pl 09.12.06, 16:25
      Picu picu, moj dziedzicu!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Ewa Re: Porzygać się można na widok tej rury IP: *.chello.pl 09.12.06, 16:27
      Brawo, jestem tego samego zdania!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka