Gość: sexualista IP: *.toya.net.pl 21.01.07, 22:59 Rozbieranie się do naga i nie pozwalanie na seks jest tak samo sensowne i naturalne jak siadanie do obiadu i nie jedzenie tylko patrzenie na niego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Toni Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: *.167.216.81.static.h.siw.siwnet.net 21.01.07, 23:04 Ciekawa inicjatywa, na ubieranych party jest i tak sporo zaczepek. Zasadniczo niczym sie nie rozni od nudystycznej plazy. Oba zjawiska oceniam pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_extrema Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów 21.01.07, 23:17 Szybko trzeba zmalpowac !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeshua Oto do czego prowadzi zgniły kapitalizm 21.01.07, 23:25 Zepsucie, ruja i poróbstwo! Na szczęście w waszym kraju coś takiego nie jest możliwe i jeszcze długo nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Kretyn to napisal IP: *.proxy.aol.com 21.01.07, 23:41 i tylko kretyni mu wierza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hematemesis A jak sobie radza ze spontanicznym wzwodem? IP: *.bos.east.verizon.net 22.01.07, 03:19 Przeciez nawet patrzac rozmowcy/rozmowczyni w oczy moze dojsc do spontanicznego wzwodu, nad czy nie bardzo mozna miec kontrole. Ciekawe czy to zmienia kurs rozmowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: init-d Re: A jak sobie radza ze spontanicznym wzwodem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 10:25 "o jakiego masz dużego. włóż mi go do buzi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyk Re: A jak sobie radza ze spontanicznym wzwodem? IP: *.futuro.pl 12.02.07, 22:57 > Przeciez nawet patrzac rozmowcy/rozmowczyni w oczy moze dojsc do spontanicznego > wzwodu, nad czy nie bardzo mozna miec kontrole. Ciekawe czy to zmienia kurs ro > zmowy ;) Zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: *.toya.net.pl 22.01.07, 03:45 Nic nowego;lata 60,studia, Victoria Kanada....juz bylo..! Odpowiedz Link Zgłoś
wojakszwejk Kwazi 22.01.07, 00:09 "Daje im to również większą świadomość własnego ciała." Hahahahahaha! Typowe, typowe dla kwaziinteluktalnego bełkotu. Dorabianie przesłania do głupiej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 00:13 Gość portalu: sexualista napisał(a): > Rozbieranie się do naga i nie pozwalanie na seks jest tak samo sensowne i > naturalne jak siadanie do obiadu i nie jedzenie tylko patrzenie na niego. Jest tak samo sensowne i naturalne..., ale tylko dla zboczeńców, którym wszystko -nawet łącznie z nagością -kojarzy się z seksem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu król a to ciekawe! IP: 80.54.200.* 22.01.07, 08:48 rozbierać się po to by nie myśleć o rozebraniu koleżanki na party:) tylko dyskutować o wyższości Kanta nad Heglem czy o realizacji budżetu przez koalicje.. a jakby tak zrobić rozbierany sejm? fuj fuj, sorryy, nie było pomysłu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zboczuch Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: *.ds.pg.gda.pl 22.01.07, 12:22 A Tobie się nie kojarzy? Jak widzisz zdjęcie nagiej kobiety to myślisz tlykoo tym że "jak ładnie wygląda"? Co się z tymi ludźmi dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: 205.156.117.* 22.01.07, 15:01 rozumiem ze dla ciebie sex jest zboczeniam. smutnym musisz byc czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznan Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:14 przynajmniej coś ciekawego dzieje się na tych imprezach mają na nie jakiś pomysł a nie upijanie sie do nieprzytomności, gdzie potem kolega przypomina ci że obsikałeś innego kolege- zenada, rozbierane imprezy nie są dla zboczeńców tylko luzi świadomych, popieram !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 00:36 Byłem na takiej imprezie w zamkniętym gronie kilkunastu dobrych znajomych, w akademiku UŚl, minionego roku. Dla mnie dziwne doświadczenie, dorabianie jakiejkolwiek ideologii uważam za chybione. Z uwagi na niewielką grupę ludzi, nie było żadnego skandalu, choć gdyby zebrała się nas setka, podejrzewam, że doszłoby do niesnasek. Ale faktycznie, poziom rozmów był powyżej średniej (w odniesieniu do "ubranych imprez"), wymuszony przez okoliczności. Ciekawe doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: *.MIT.EDU 22.01.07, 00:45 Kto by pomyslal. Nigdy w zyciu nie widzialem czegos takiego :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NorthPole Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: 212.244.73.* 22.01.07, 00:46 Od kiedy masz takie problemy z nagością? Przez milion lat ludzie jakoś radzili sobie bez ubrań i nie rzucali się na siebie przez 24 godziny na dobę. Rozumiem, że pod uczelnianym prysznicem też nikomu nie przepuściłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.07, 00:50 czy ja wiem, bawie 2 razy w tyg na saunie i tam jakos potrafie sie wylaczyc... Ale fakt, impra w tym klimacie, kazda inna niz swingerska;) faktycznie moze byc roznie odbierana... Odpowiedz Link Zgłoś
dozobaczenia.pl Rozbierane imprezy amerykańskich studentów 22.01.07, 01:11 Pewnie kwestia czasu jest pojawienie sie takich pomyslow na naszych uczelniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokolenie 68 Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: 80.72.40.* 22.01.07, 01:30 Pomysł uważam za doskonały. Przypomniał mi o dawno widzianym filmie Księgi Prospera na podstawie Burzy Szekspira, gdzie w wielu scenach wszyscy występowlai nago - dzieci, ludzie młodzi, w sile wieku, starzy. I było to wspaniałe. Dawało zupełnie inny ogląd ludzi i świata: nagie ciała, których właściciele nie byli zupełnie skrępowani nagością, stawały się równie aseksualne i naturalne, jak nagie twarze. Miało się wrażenie obcowania z prawdziwym człowiekiem - bez sztafażu sztucznego szpanu i piórek, w jakie się stroimy, by czuć się lepsi od innych. Sądzę, ze wielu "przywódców" nie ostałoby się ani minuty po rozebraniu ich z ubrań - bo odsłoniłoby to ich nicość i kompleksy kryjące sie za urzędową fasadą :-) I wcale nie chodzi mi o piękno czy brzydotę ciała - ale o to, kogo stac na pokazanie światu swego prawdziwego wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: 62.253.234.* 22.01.07, 09:58 Eee, powiem tylko tyle ze nasi studenci znaczaco wyprzedzaja amerykanskich ;) Nie takie cuda sie dzieja w akademikach :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cougnight College Fuck Fest Party? IP: *.icpnet.pl 22.01.07, 01:40 College Fuck Fest Party? Odpowiedz Link Zgłoś
anty_chirlider Kiedy GW ujawni orgie organizowane w Polsce ? 22.01.07, 01:57 Czyzby GW nie wiedziala ze w Polsce istnieje rynek imprez orgialnych, na ktore przyjezdzaja klienci z calej Europy a nawet z USA ? Tzw modelki maja obozwiazek oddac sie kazdemu, ktory tylko na to zapragnie, a niektore imprezy sa nawet filmowane i jak dobrze poszukac na internecie to mozna se je poogladac. Stolica tych imprez jest Poznan. Niech GW nie udaje ze nic nie wie, po prostu boi sie ruszac mafie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: init-d Re: Kiedy GW ujawni orgie organizowane w Polsce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 10:24 a jak można się załapać na taką orgię? pomysł dwaplusdobry. Więcej zabawy w Kaczolandzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Stolica tych imprez jest Poznan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.07, 11:07 Poznań przoduje jeszcze w kilku dziedzinach z tego zakresu; np. w chórach chłopięcych czy majtkach czerwonych z napisem "Roma" do czytania wspak :-) Widać grunt tam promieniuje w szczególny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów 22.01.07, 02:24 sexualista: Twoj komentarz swiadczy jakim dupkiem i prymitywem jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktuś Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: 217.153.205.* 22.01.07, 07:32 > sexualista: Twoj komentarz swiadczy jakim dupkiem i prymitywem jestes. To ciekawe. Bo ja się za prymitywa nie mam, a uwielbiam sie ru.. na kupę i znam kilkanaście osób równie utytułowanych i wykształconych jak ja sam, które lubią to samo. Ciekawe, co robi facet, który na takiej impreze dostanie erekcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 08:25 Ja zostałem skazany na 2 lata w zawieszeniu za przestępstwo seksualne siedemnastego stopnia. Pomyślałem o prawym sutku koleżanki z podstawówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: 205.156.117.* 22.01.07, 15:05 blue911: twoj komentarz swiadczy jaka mloda i niedorosla dziewczynka jestes. stuknie ci 30 lat to zrozumiesz na co masz ochote. szkoda ze kobiety sporo pozniej dojrzewaja... Odpowiedz Link Zgłoś
branka8 Rozbierane imprezy amerykańskich studentów 22.01.07, 08:30 Informacja rychlo w czas:-) Gdy moda w Anglii na takie imprezy minela dziesiec lat temu, mamy nowa sensacje. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Głupie dorabianie ideologii do zwykłego p.....enia 22.01.07, 09:01 Głupie dorabianie ideologii do zwykłego p.....enia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ideolog Re: Głupie dorabianie ideologii do zwykłego p.... IP: *.futuro.pl 12.02.07, 23:04 baltazarus napisał: > Głupie dorabianie ideologii do zwykłego p.....enia. To nie jest zwykłe p.....enie. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Rozbierane imprezy amerykańskich studentów 22.01.07, 09:32 "Chichocząc biegną do piwnicznego magazynu, gdzie pod kamiennymi łukami i gargulcami ustawiło się 40 osób mających na sobie tylko buty." To raczej pewna postać fetyszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 09:54 Skandal !! Tak bez.. bez MUNDURKÓW ???? Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf przeniosą to do Polski? 22.01.07, 10:30 a kiedy takie imprezy będą w Polsce? Czy moherowa koalicja i Roman G. pozwoliliby na takie ekscesy? prezenty walentynkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Nie potrzeba nic "przenosić" :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.07, 11:03 Takie i podobne imprezy były, są i będą praktykowane przez studentów; także w Polsce. Sama brałam swego czasu udział w kilku podobnych i nie widzę w tym nic zdrożnego. Każdy wyciągnął z tego jakieś wnioski, czegoś się nauczył lub nie. Jeśli klimat nie odpowiadał - po prostu nie brał udziału w następnej. Oczywiście wszystko zależy od uczestników - ich oczekiwań i poziomu kultury osobistej. Rozbierana czy nie - każda impreza może skończyć się źle jeśli uczestnicy nie szanuja siebie i innych. Różnica między Ameryką a Polską jest może tylko taka, że jeśli po imprezie studentkę napastuje kolega może się ona najwyżej poskarżyć koleżankom. I tyle. W USA, jeśli argumenty słowne zawiodą, pozbędzie się upierdliwca w opisany w artykule sposób i nikt nie będzie widział w niej latawicy czy k*rwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buehuehue A co na to Romek? IP: 193.36.79.* 22.01.07, 11:31 Romus, zobacz! Nie nosza mundurkow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUL Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: *.vlan302.shrike.lubman.net.pl 22.01.07, 14:04 U nas na KULu (Katolicki Uniwersytet Lubelski) tez sa takie imprezy. Oczywiscie lokal wynajmujemy poza KULem. Ale bywalo i tak jak w tym artykule :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtxpl Re: Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: 212.160.93.* 22.01.07, 16:25 Amerykanie dopiero teraz robią to w dużych grupach, co my w małych w akademikach w latach 87-92. Bardzo długo im to zajęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Rozbierane imprezy amerykańskich studentów IP: *.prenet.pl 14.02.07, 17:00 Polibuda,wyższe szkoły itp powinny też urządzać to samo co amerykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farfejro Abepe Paetz robi takie balangi u siebie w palacu! IP: *.dial.bell.ca 17.02.07, 21:07 Studenci to glownie mlodzi adepci trudnej sztuki klechy katolickiego ... alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś