Dodaj do ulubionych

Brat Murdoch z ręką na Pulsie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:09
Jak to jest ? W TV Puls zaangażowane wielkie firmy,tęgie głowy ekonomiczne,
ogromny kapitał za tym , po czym nastąpił upadek!
A weźmy taką telewizję ojca Rydzyka TV TRWAM. Zasilają emerytki w wieku 58
lat i up, z przychodami miesięcznymi od 450 do 800 PLN (dane z GW). Tutaj
następuje rozwój i sukces swiatowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: phi Franciszkanie na GPW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 12:13
      Bracia franciszkanie, ubodzy i szczerzy
      • Gość: encefalogram Zdobądź MBA w weekend :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 17:37
        Za podstawienie eleganckiego 40latka TDC i FS pozwały headhunterów do sądu.
        Wyjątkowy brak kwalifikacji i wyczucia sytuacji - ale pasuje do bliźniaków
        stylem.
        • Gość: Zed Manipulacje Fox'a IP: 89.19.95.* 18.02.07, 18:56
          polecam Outfoxed
          video.google.ca/videoplay?docid=6737097743434902428
          historia jak to Murdoch ustawia media wg swojego "widzimisie".
    • kaz48 Brat Murdoch z ręką na Pulsie 18.02.07, 12:19
      Aj Waj ,co to bedzie ,co to bedzie ? Libertyni straca monopol na manipulacje
      informacjami.
      • mariuszet Re: Brat Murdoch z ręką na Pulsie 18.02.07, 19:47
        Już dawno straciły moherze. Imperia Rydzyka, Springera i rządowe są mistrzami
        manipulacji.
    • Gość: login Murdoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 14:04
      Miejmy nadzieję, że nie będą tak żenujący jak fox news, bo wtedy mielibyśmy
      kolejną dyspozycyjną dla każdej władzy telewizję.
      A może PULS będzie telewizją dla rozsądnych i umiarkowanych chrześcijan w tym
      kraju? Swoistą przeciwwagą dla TV TRWAM i Radia Maryja?
      Wszystko będzie zależało od tego, czy przyjmą bulwarowy ton FOXa, czy pójdą w
      stronę rzetelności.
      Oby nie znaleźli polskiego O'Reillego!
      No i naturalnie czekam z niecierpliwością na polskiego family guya;)
    • to_ti Jak idzie o kasę to braciszkowie są happy 18.02.07, 15:54
      dla dobra sprawy oczywiście

www.foto-tel.pl/
    • Gość: Marek odpowiem ci: IP: *.net.autocom.pl 18.02.07, 15:56
      co prawda Puls też nadawał wszelakie qwna quasi-kumunistyczne (np bzdury o
      senatorz McCarthy'm), ale od Polsatu i TVN cos ich jednak różniło: tamci nadają
      po prosty chłam dla hołoty bezrozumnej, toteż ich hołota ogląda. Na dodatek
      tejże hołocie sie schlebia powołując sie na sondaże tzw. oglądalności. Sądzę, że
      więszka oglądalność miałyby tylko programy transmitujące na żywo np
      egzekucje.... Wtedy by ogladalność była!
    • rafal-z-besmart Re: Brat Murdoch z ręką na Pulsie 18.02.07, 16:24
      Ten TV Puls nie jest obecnie nawet taki zły. Jakiś czas temu puścili Titusa z Anthony Hopkinsem. Ostatnio widziałem, że leci Klaudiusz (serial).

Jedyne co powstrzymuje mnie przed dłuższym oglądaniem tego kanału to marna jakość obrazu i dźwięku. Identycznie jest z TV Biznes - program mają ciekawy, ale dźwiękowca powinni wyrzucić ;-)
      • Gość: gaz4 Re: Brat Murdoch z ręką na Pulsie IP: *.tpnet.pl 18.02.07, 21:01
        Też zauważyłem, że poziom Pulsu znacznie się poprawił. Wreszcie mogę obejrzeć "Ja Klaudiusz" :) Co do jakości, to u mnie jest dobra. Niestety, przechodzą z transpondera Cyfrowego Polsatu na Cyfry +. Nowy transponder nadaje z mniejszą rozdzielczością i niestety jakość obrazu jest znacznie gorsza :(
    • Gość: bxb chicago Fox - propagandowa pralnia mózgów. Kleska Polski. IP: 208.64.100.* 18.02.07, 16:30
      Polecam film dok. "Outfoxed." Mozna sciagnac z internetu lub kupic.
      www.outfoxed.org/
      Widze ze Amerykanie chca wejsc nam do dupy ostatnio. Najpierw z Ground-Based
      Midcourse Defense System, a teraz z fantastycznie wyprodukowana, jak na polskie
      realia, propaganda amerykanskiej krucjaty swiata i wyzszosci racji. Polska traci
      zupelnie swoja autonomicznosc jako narod.
      • Gość: zed Zobaczcie OouFoxed - war on journalism IP: 89.19.95.* 18.02.07, 18:53
        wtedy sie zastanowicie dwa razy.
    • Gość: Wrecekrzepki Od przyszlego miesiaca zaczyna prace w tej stacji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 18:15
      Mam nadzieje, ze pojda (-dziemy) w dobra strone.
    • turbo_wiesel Brat Murdoch z ręką na Pulsie 18.02.07, 18:51
      Rupert Murdoch, urodzony w Australii Starszy Brat, po skompromitowaniu sie w
      USA, bedzie teraz eksportowal neokonserwatywny faszyzm tam, gdzie znajdzie
      nastepnych frajerow.
      Prosze zwrocic uwage, na "elastycznosc" kregoslupa Murdocha:
      w okreslonych regionach swiata gra karta ktora pozwoli mu ugrac najwiecej.

Tylko dwa czynniki pozostaja "constance":

1. Interes racji stanu DNA Murdocha
      2. Pieniadze.

Przyjemnego odbioru!
      • rafal-z-besmart Re: Brat Murdoch z ręką na Pulsie 18.02.07, 19:00
        Nie przesadzaj, to wreszcie businessman, więc kręgosłup musi mieć giętki. No i że chodzi o pieniądze i interesy, to oczywiste. <ironia>Tylko TV Trwam działa społecznie dla szerzenia pokoju i tolerancji</ironia>
    • Gość: Zbyszek Nowak Brat Murdoch z ręką na Pulsie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 20:01
      Bardzo interesujące jest wejscie Ruperta na polski rynek,może wreszcie będą
      prawdziwe wiadomości a nie jakaś nieokreślona papka komercyjno
      polityczna.Telewizja stoi przed internetem, kolejne niebywałe rewolucje
      technologiczne zmiotą wkrótce nawet cyfrę, pozostaną jednak marki.ludzie
      podobnie jak firmy mają swoje charaktery, oczekiwanego przeze mnie charakteru
      nie posiada żadna z polskich stacji, dlatego jestem przekonany o wielkim
      sukcesie Ruperta i już teraz mogę mu pogratulować.
      Zbyszek Nowak,www.nowak.pl
      • Gość: kangur Re: Brat Murdoch z ręką na Pulsie IP: 203.58.120.* 19.02.07, 06:00
        Nie wiem skad w Polsce taka wrogosc do Foxa. Miliony ludzi na calym swiecie
        woli ogladac Fox News raczej niz CNN. Ja ogladam Fox od 6 lat na australijskim
        kablu i w nie tylko mojej opinii to jest najbardziej wywazony serwis
        informacyjny na swiecie ( zobacz www.foxnews.com). W kazdej sprawie
        wypowiadaja sie dziennikarze zarowno prawicowi jak i lewicowi (w rownych
        proporcjach, np Hannity & Holmes). Bill O'Reilly, Steve Doocy, Niel Cavuto
        zawsze zapraszaja do paneli dyskusyjnych politykow obydwu partii, w tym czesto
        zajadlych przeciwnikow Busha i traktuja ich z takim samym szacunkiem. Pozdro,
        Kangur
        • wiosnaludzikow Re: Brat Murdoch z ręką na Pulsie 19.02.07, 06:11
          Gość portalu: kangur napisał(a):

> Nie wiem skad w Polsce taka wrogosc do Foxa.
          Nie ma tak naprawdę wrogości do Foxa czy innych duzych zagranicznych koncernów
          medialnych z innych powodów niż te, że zaczną od dzienniakrzy tam wymagać
          pracy, po prostu pracy.
          Ponadto Ci wielcy nie są uzależnieni więc zaprosić ich do istniejącego (tak
          istniejącego) układu sie nie da bo mają pieniądze większe niż Walter czy też
          Agora czy TVP
    • Gość: Andrzej Brat Murdoch z ręką na Pulsie IP: *.nll.se 19.02.07, 11:13
      Trzymam kciuki za Murdocha i Puls! Moze wreszcie parszywa TVN bedzie miala
      wsrod prywatnych stacji solidnego konkurenta!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka