Gość: a Mały, gruby, łysy i jeszcze w klasie ekonomicznej IP: *.chello.pl 15.03.07, 10:07 Kompleks kompleksem komplesy pogania. Zlikwidować Senat! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Klasa biznes dla senatora 15.03.07, 10:15 Nieodrodny syn Pawki Morozowa - Ryszard Bender. Zawsze na kogoś donosi. A najlepiej, żeby sąsiadowi krowa zdechła. ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Klasa biznes dla senatora IP: 194.44.221.* 15.03.07, 10:23 A moze by tak zejsc na ziemie...(mw) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Kopara mi opadła... Co za bezczelnych sku..eli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 10:29 sobie wybraliśmy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Klasa biznes dla senatora IP: *.portnet.pl 15.03.07, 10:29 maiało być tanie Państwo i co jest jedno wielkie szambo, Ci na gorze jak kradli tak kradną a naród to głęboko w tyle mają. Czemu nie jeżdżą intercityalbo autobusami niech dadzą przykład jaśnie Państwo buraki pier.... Niedługo będą jeszcze dziwki zamawiać w agencjach towarzyskich na nasz rachunek bo książęta potrzebują świty i rozrywek. Nie dziwmy się żę były rozbiory bo ludzie jakby Ci sami reprezentują naród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madine1 Polecam PKS IP: *.aster.pl 15.03.07, 10:39 ... albo autostop. Można przy okazji poznać obywateli swojego kraju, porozmawiać, dowiedzieć się conieco o ich bolączkach, poznać stan nawierzchni polskich dróg, popodziwiać piękną przyrodę ojczystą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Klasa biznes dla senatora IP: *.unknown.uunet.be 15.03.07, 10:54 Popieprzeni kretyni. Upokarzajace latanie w klasie ekonomicznej? Ja latam co tydzien do Belgii do pracy. Upokarzajace dla mnie byloby, gdybym okazal sie takim kretynem zeby przeplacac za klase biznes. Ale ci 'politycy' nie wydaja swoich pieniedzy na bilety tylko nasze - wiec ich nie boli. Ciekawe, ze wszyscy polscy Europoslowie lataja teraz klasa ekonomiczna i nie wygladaja na upokorzonych. Moze dlatego, ze sami placa za bilety (a maja wystrczajaco duzo placone na pokrycie kosztow podrozy zeby latac klasa biznes...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik We lbach sie przewraca. Tanie panstwo, haha! IP: *.aster.pl 15.03.07, 10:55 Kto tych debili wybiera??? Niech sobie pojezdza "spoconym" i cuchnacym autobusem latem w godzinach szczytu, moze to by im pomoglo ruszyc te zardzewiale komorki mozgowe, o ile jeszcze ktorys z nich takowe posiada. Tanie panstwo... banda PiSowskich kretynow, nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala We lbach sie przewraca. Tanie panstwo, haha! 15.03.07, 11:23 Gość portalu: Dominik napisał(a): >Kto tych debili wybiera??? Niech sobie pojezdza "spoconym" i cuchnacym autobuse > m ... zapytaj wszystkich swoich kolegów, zmuś ich do wyznania przeiwny bezmyślności, nie komentu sam niczego. Najlepiej zamknij rozmowę i jak gdybyś o incydencie nie pamiętał. Kiedy odezwie się politycznie, wytrzymaj a w odpowiedniej sytuacji zadaj pytanie. ---- poTworki, PiSekciarze, PRLe są wśród nas i znają się na wszystkim :=<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbuuuu Klasa biznes dla senatora IP: *.pwpw.pl 15.03.07, 11:00 "Pracujemy nad tym, żeby standardy bytowe, w tym przeloty samolotem, były takie same dla posłów i senatorów - potwierdza Marek Suski z PiS." K..wa - jak można być takim ... brak mi słów - ujednolicając standardy ja bym im dał MOŻLIWOŚĆ ZAKUPU nie darmowo - biletu komunikacji rowerowej - złodzieje i cyniczne świnie - bojkotuje wybory - nie bedę dokładał swojego jakże cennego gosu dlatych złodzieji - aby do siebie i do siebie. Tak na prawdę tylko ci którzy pracowaliby tam SPOŁECZNIE coś dobrego by dla Polski zrobili bobylki by tam po to by coś zrobić a nie zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Klasa biznes dla senatora 15.03.07, 11:15 A moja Mama mówi: CHAM CHAMEM NA WIEK WIEKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Klasa biznes dla senatora IP: *.cache.ed.ac.uk 15.03.07, 11:33 ano biedaczki... takie luksusowe koryto a nie chca im go udostepnic, to faktyczne szokujace! Odpowiedz Link Zgłoś
juanrm Panie Bender, to SŁUŻBA narodowi, a nie biznes 15.03.07, 11:41 jeśli pana to upokarza, to prosze zmienić branżę! Co za brak zrozumienia roli polityka. Co za bezmyślność, prostactwo i megalomania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe6 Re: Panie Bender, to SŁUŻBA narodowi, a nie bizne IP: 213.227.87.* 15.03.07, 13:23 Panie Bender, zafunduję panu ten lot biznes klasą. Jeśli będzie miał mniej lądowań, niż startów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajep Klasa biznes dla senatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:49 Banda nierobów lata za nasze pieniądze. Jakby mieli dopłacić połowę ze swoich to pewnie przestaliby podróżować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel_J Rozwiązanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:00 Jaki problem? Niech wszyscy latają w klasie ekonomicznej. Jak chcą latać w klasie Biznes - niech dopłacą z własnych funduszy (bezzwrotnie) choć osobiście zabroniłbym takiego rozwiązania. Same korzyści by z tego wynikły. Zostało by więcej NASZYCH pieniędzy na inne wydatki (choć penie jak nie na samoloty to wydali by na słodycze do sejmu) i do tego posłowie mieli by kontakt z wyborcami, stwarzałoby to okazję by poznali opinie społeczeństwa bez możliwości schowania się w limuzynie czy za ochroną. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qc To jest wlasnie ten typ czlowieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:15 pasozyt, zero pryzwoitosci, mentalnosc larwy. Osad z samego dna beczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qc A wlasciwie to gdzie oni lataja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:17 rozwlekaja tylko bakterie po kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt2004 Klasa biznes dla senatora 15.03.07, 12:33 Tak, tak popieram żadnych różnic miedzy politykami, za wszystko i tak płacą emeryci, renciści i budżetówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Klasa biznes dla senatora IP: *.iop.krakow.pl 15.03.07, 15:38 bidulki... strasznie mi żal, że się tak niektórzy muszą męczyć i latać tymi obskurnymi brzydkimi samolotami i jeszcze w kl ekonomicznej... to na prawdę skandal! ja oświadczam, że zgadzam się płacić choćby 2x wyższe podatki byle tylko nasi kochani senatorowie nie musieli się juz tak męczyć, a może by np zabrać pieniądze z zasiłków dla bezrobotnych, albo nie wiem z emerytur... coś się na pewno znajdzie, Ale ludzie! zkończmy te katusze senatorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Klasa biznes dla senatora IP: *.iop.krakow.pl 15.03.07, 15:45 myślę sobie, że w Polsce na prawde nie ma innych problemów jak zazdrość o business klasę w samolocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizjologeks. Re: Klasa biznes dla senatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 19:37 Prawda! Naród ma taka władzę, na jaką zasługuje!A kysz!! Odpowiedz Link Zgłoś